2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar benim de sıkıntı doğuma giderken kızımı nereye bırakacağım.....biz hep birlikteydik bu zaman kadar ne kimsenin elinden yemek yer ne de uyur hiç ayrı kalmadım.....ve biz gurbetteyiz...büyükler bi yanda biz bi yanda il ortada nasıl olacak ne olacak en büyük sıkıntım ilkkin de normal doğumdu 1 gece yattık...o gece yanımda kalsın diye düşünüyorum eşim zor olur diyor...ilkkinde ardında kimseyi bırakmıyorsun ama 2.de bıraktığın bir çocuğun var...ben daha söylemedim kardeş olacağını 3.5 yaşında zaman kavramı olmadığından ne zaman gelecek diye sayıklar ve herkes laf atmak istiyor kafasını bulandırmasınlar diye önlerine geriliyorum (bilmiyor diye)herkes düşünceli konuşmuyor anne olmak bi o kadar güzel bir o kadar zor....:)

ben daha kimseye hamileyim demedim çevremdeki kişilere yani aile biliyor ama karnımı gören sormaya başladı...bende 6_7 kilo aldım sanırım...ama herkes çok küçük diyor karnımı hiç 5 aylık gibi değil diyorlar...sizdede var mı böyle patavatsızlar....

:) kilo alsan çok almışın almasan hiç almamışsın bebek küçükmü karnın küçük derler elalemin lafı bitmez, insanı üzüp ne geçer ellerine bilmem çok tuhaf insanlar oluyor bu tipleri etrafımda hayatımda tutmam da değer de vermem lafını dikkate alıp dinlemem bile :) mecbursam görüşmeye az öz konuşup kestirip atarım kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin

Zor olacak ama mecbursun o çocuk hastaneye gelecek :) evde kalacak kimse yok olsa da alışık değil diyorsan bir gece babasıyla hastanede idare edilecek yapacak bişey yok

Ben de gurbetteyim canım, ama dr.um ailemin olduğu yerde, doğumu da orda yapcam, dediğin gibi çocuğu birakacak kimse yok, annem gelse çok kalamaz babam var.

Aynen ya, bana da karnin küçük dedi birkaç kişi, zaten pimpirikliyim, acaba normal değil mi diye kafaya takılıyor ister istemez.

Selamün aleyküm kızlar nasılsınız çocuklara isim düşündünüz mü?
Aleyküm selam. Biz önce Asya diye düşünmüştük ama eşim vazgeçti, isimde anlasamiyoruz. Oğlumun adı Arda, onda da iki isimde ortak karar vermistik, Arda oldu.

Msallah canim hep boyle devam eder insallah detayliyi iyi almissin biz daha cok verdik :)

Canım gözün aydın. Kötü düşünme doktor herşey normal demiş daha ne. Benim ayrıntılıyı yapanda 28.haftada tekrar bir ayrıntılı gerekir gibi birşey yazmış. Bugün kendi doktorumuza gittk sordum özel muayeneler sıkça ister öyle şeyleri gerek yok herşey normal dedi mesela.

Selamlr kızlar 19.haftamdayım ve 6 kilo aldım niye böyle hızlı oldu anlmadım.bugünde bir arkadasım kilo mu aldın sanki diye fotografımın altına yorum yazmıs moralim bozuldu acıkcası
Canım bende 19 haftalıgim 4 kilo aldım ve kilo almadım diye üzülüyorum boswer sen arkadaşını kilo almanın tadını çıkar boswer o çok bilmiş insanları bende deli gbi yiyiyorum

İnşallah canim ya. Centik konusi burdada gecmisti birkac arkadasta o yuzden aklima takildi

İnşallah canim ya. Centik konusi burdada gecmisti birkac arkadasta o yuzden aklima takildi
Bir kendi doktoruna gitte o zaman tak kafana. Şimdiden stres yapma. Birde çaresi olmayan birşey değilki şükür. Olsa bile takip edilir olur biter. Benim arkadaşımın bebeğe giden 3 damarda da daralma var ta başından beri. Şimdi şükür 32.haftaya girecek. Güzel düşünelim güzel şeyler olsun olur mu

İyi akşamlar kızlar, bayagi sayfa olmus okuyamadigim . Tam anlamıyla yerleştik sayılır eve. Ufak tefek işler kaldi. 4 gündür burun tikantisi mahvetti beni. Arada bir açılsa rahatlıyacağım ama nerdeee. Zor nefes aldığımdan güzelce beslenemedim. . Bugün daha iyiyim çok şükür , ıns. telafi edeceğim. Benim oğluş en çok aksamlari geceleri aktif kıpır kipir, bakalim doğduğundada mi aynı olacak...
Burada 4, 5 gun hastanede kalıyoruz normal dogumda. Minumum 3 gun hersey yolundaysa eger. Bebegin sarılık oluşuna, kilo alımına göre değişiyor hastaneden çıkışımiz. Sezaryanda dahada fazla sanırım. Bende kılo alamayanlardanim hala 2 kiloda kaldım. Bundan sonra alırım belki. İki İsim Olacak, Muhammed kesin ama ikinci isimde karar veremedik. Şimdilik böyle bizde :)

Ben melisa düşünüyorum hatta kesinleştirdim ama yanına bir isim daha istiyorum anlami güzel. Berin ismi hosuma gidiyor simdilik

Maşallah maşallah doğum sohbetleri başladı doğumda pijama gecelik yok bildiğim doğum bölümü uzun gecelik tarzı bişey veriyor onu giyiyorsunuz

Kilo degil o bebek dese idin sende niye moralini bozuyorsun ki hersey bebegin icin şuan sonra verirsin gider
Oyle dedigi icin cevap bile vermedim bosver bilmesin :)
Ya kusura bakma da böyle zamanlarda kim dost kim düşman ortaya çıkıyor bence .hamile birine sosyal bir ortamda resim altına hele böyle şey yazılır mı hiç takma değmez
Aynen oyle canım muhtemelen hamıle oldugumu duydu
Bende 6kılo aldım ama üst kısmım ınceydi normalde karnımda pek cıkmadı normalde 5 aylık onsanların baya cıkıyormus benım kılo gobegı gibi hafiften vamk

Canım bende 19 haftalıgim 4 kilo aldım ve kilo almadım diye üzülüyorum boswer sen arkadaşını kilo almanın tadını çıkar boswer o çok bilmiş insanları bende deli gbi yiyiyorum
4 kilo normal bence canım üzülme sende her ay 1 kilo 6 aydan sonra 2 kilo normalmis ben 1-2 kilo ondeyim ama yapacak bisey yok benim sıkıntım bacaklarıma aldım kiloyu sanki :)

Benimde göbek kücük her gören aa 5 aylik mi cok kücük gobegin benim 5 aylikken ohoo diyorlar. Benimde icimden hala dogurmadin mi demek geciyor onlarada diyorum hamilesin kalp kirmaya degmez
Saglik ocagindaki doktor bile aynisini soyledi millet kiyaslamayi cok seviyor gobegim kucuk olabilir bebegim saglikliysa haftasiyla uyumluysa kim ne derse desin bosverin

Bu arada Gunaydin Herkese Guzel bir pazar diliyorum..

Günaydın herkese benim göbüşü geçen ay görenler 6aylık mı diye sordu 6kilo aldım gerçi onunda etkisi vardır ama çok göbüşlü olcaz heralde. Kızlar az olsun bırakın çatlama ihtimaliniz az olur. Ben şimdiden korkuyorum çatlıcam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…