:) kilo alsan çok almışın almasan hiç almamışsın bebek küçükmü karnın küçük derler elalemin lafı bitmez, insanı üzüp ne geçer ellerine bilmem çok tuhaf insanlar oluyor bu tipleri etrafımda hayatımda tutmam da değer de vermem lafını dikkate alıp dinlemem bile :) mecbursam görüşmeye az öz konuşup kestirip atarım kimsenin sizi üzmesine izin vermeyinben daha kimseye hamileyim demedim çevremdeki kişilere yani aile biliyor ama karnımı gören sormaya başladı...bende 6_7 kilo aldım sanırım...ama herkes çok küçük diyor karnımı hiç 5 aylık gibi değil diyorlar...sizdede var mı böyle patavatsızlar....
Zor olacak ama mecbursun o çocuk hastaneye gelecek :) evde kalacak kimse yok olsa da alışık değil diyorsan bir gece babasıyla hastanede idare edilecek yapacak bişey yokarkadaşlar benim de sıkıntı doğuma giderken kızımı nereye bırakacağım.....biz hep birlikteydik bu zaman kadar ne kimsenin elinden yemek yer ne de uyur hiç ayrı kalmadım.....ve biz gurbetteyiz...büyükler bi yanda biz bi yanda il ortada nasıl olacak ne olacak en büyük sıkıntım ilkkin de normal doğumdu 1 gece yattık...o gece yanımda kalsın diye düşünüyorum eşim zor olur diyor...ilkkinde ardında kimseyi bırakmıyorsun ama 2.de bıraktığın bir çocuğun var...ben daha söylemedim kardeş olacağını 3.5 yaşında zaman kavramı olmadığından ne zaman gelecek diye sayıklar ve herkes laf atmak istiyor kafasını bulandırmasınlar diye önlerine geriliyorum (bilmiyor diye)herkes düşünceli konuşmuyor anne olmak bi o kadar güzel bir o kadar zor....:)
Ben de gurbetteyim canım, ama dr.um ailemin olduğu yerde, doğumu da orda yapcam, dediğin gibi çocuğu birakacak kimse yok, annem gelse çok kalamaz babam var.arkadaşlar benim de sıkıntı doğuma giderken kızımı nereye bırakacağım.....biz hep birlikteydik bu zaman kadar ne kimsenin elinden yemek yer ne de uyur hiç ayrı kalmadım.....ve biz gurbetteyiz...büyükler bi yanda biz bi yanda il ortada nasıl olacak ne olacak en büyük sıkıntım ilkkin de normal doğumdu 1 gece yattık...o gece yanımda kalsın diye düşünüyorum eşim zor olur diyor...ilkkinde ardında kimseyi bırakmıyorsun ama 2.de bıraktığın bir çocuğun var...ben daha söylemedim kardeş olacağını 3.5 yaşında zaman kavramı olmadığından ne zaman gelecek diye sayıklar ve herkes laf atmak istiyor kafasını bulandırmasınlar diye önlerine geriliyorum (bilmiyor diye)herkes düşünceli konuşmuyor anne olmak bi o kadar güzel bir o kadar zor....:)
Aynen ya, bana da karnin küçük dedi birkaç kişi, zaten pimpirikliyim, acaba normal değil mi diye kafaya takılıyor ister istemez.:) kilo alsan çok almışın almasan hiç almamışsın bebek küçükmü karnın küçük derler elalemin lafı bitmez, insanı üzüp ne geçer ellerine bilmem çok tuhaf insanlar oluyor bu tipleri etrafımda hayatımda tutmam da değer de vermem lafını dikkate alıp dinlemem bile :) mecbursam görüşmeye az öz konuşup kestirip atarım kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin
Aleyküm selam. Biz önce Asya diye düşünmüştük ama eşim vazgeçti, isimde anlasamiyoruz. Oğlumun adı Arda, onda da iki isimde ortak karar vermistik, Arda oldu.Selamün aleyküm kızlar nasılsınız çocuklara isim düşündünüz mü?
Msallah canim hep boyle devam eder insallah detayliyi iyi almissin biz daha cok verdik :)Kızlar iyi akşamlar bende bu sabah kızımı gördüm 2 aydır göremiyordum nasıl özlemişim. Herşey çok güzel dedi doktorum. 22+3 üm bu gün 480gr 26 cm çıktı bende 4 kilo almışım. Detaylı için 14 Marta randevu aldım. 280 Tl dediler ne kadar pahalı. İnşallah o da güzel geçer.
Canım gözün aydın. Kötü düşünme doktor herşey normal demiş daha ne. Benim ayrıntılıyı yapanda 28.haftada tekrar bir ayrıntılı gerekir gibi birşey yazmış. Bugün kendi doktorumuza gittk sordum özel muayeneler sıkça ister öyle şeyleri gerek yok herşey normal dedi mesela.Merhaba kizlar. Bugun detaylimiz vardi kizimizi gördük güzel güzel pozlar verdi bize.. genel olarak iyi herşey normal. Ama raporda sol uterin arterde erken diastolik çentik vardir ama bu haftalarda normaldir takip edilmelidir yaziyor. Henuz doktorumuza gostermedik bugun gittigimiz doktor herseyi normal buldu
Canım bende 19 haftalıgim 4 kilo aldım ve kilo almadım diye üzülüyorum boswer sen arkadaşını kilo almanın tadını çıkar boswer o çok bilmiş insanları bende deli gbi yiyiyorumSelamlr kızlar 19.haftamdayım ve 6 kilo aldım niye böyle hızlı oldu anlmadım.bugünde bir arkadasım kilo mu aldın sanki diye fotografımın altına yorum yazmıs moralim bozuldu acıkcası
Ay yolum düşsede kadıköydekileri atsam size hrika şeyler vardı. Bunlrda çok ciciymiş. Ablama alırken birde indirim vardı 40tlye kısakollu gecelik almıştık ona. Sabahlıklı geceliğe 100tlye almıştıkAl-pi bugün izmit çarşıya gittim pijama baktım, resim cektim, daha cesit gelecekmis, nisan gibi almayı düşünüyorum ben.fiyatlari 150-200 arası. Eki Görüntüle 1962262 Eki Görüntüle 1962262 Eki Görüntüle 1962263
İnşallah canim ya. Centik konusi burdada gecmisti birkac arkadasta o yuzden aklima takildiCanım gözün aydın. Kötü düşünme doktor herşey normal demiş daha ne. Benim ayrıntılıyı yapanda 28.haftada tekrar bir ayrıntılı gerekir gibi birşey yazmış. Bugün kendi doktorumuza gittk sordum özel muayeneler sıkça ister öyle şeyleri gerek yok herşey normal dedi mesela.
Bir kendi doktoruna gitte o zaman tak kafana. Şimdiden stres yapma. Birde çaresi olmayan birşey değilki şükür. Olsa bile takip edilir olur biter. Benim arkadaşımın bebeğe giden 3 damarda da daralma var ta başından beri. Şimdi şükür 32.haftaya girecek. Güzel düşünelim güzel şeyler olsun olur muİnşallah canim ya. Centik konusi burdada gecmisti birkac arkadasta o yuzden aklima takildi
Oyle dedigi icin cevap bile vermedim bosver bilmesin :)Kilo degil o bebek dese idin sende niye moralini bozuyorsun ki hersey bebegin icin şuan sonra verirsin gider
Aynen oyle canım muhtemelen hamıle oldugumu duyduYa kusura bakma da böyle zamanlarda kim dost kim düşman ortaya çıkıyor bence .hamile birine sosyal bir ortamda resim altına hele böyle şey yazılır mı hiç takma değmez
Bende 6kılo aldım ama üst kısmım ınceydi normalde karnımda pek cıkmadı normalde 5 aylık onsanların baya cıkıyormus benım kılo gobegı gibi hafiften vamkben daha kimseye hamileyim demedim çevremdeki kişilere yani aile biliyor ama karnımı gören sormaya başladı...bende 6_7 kilo aldım sanırım...ama herkes çok küçük diyor karnımı hiç 5 aylık gibi değil diyorlar...sizdede var mı böyle patavatsızlar....
4 kilo normal bence canım üzülme sende her ay 1 kilo 6 aydan sonra 2 kilo normalmis ben 1-2 kilo ondeyim ama yapacak bisey yok benim sıkıntım bacaklarıma aldım kiloyu sanki :)Canım bende 19 haftalıgim 4 kilo aldım ve kilo almadım diye üzülüyorum boswer sen arkadaşını kilo almanın tadını çıkar boswer o çok bilmiş insanları bende deli gbi yiyiyorum
Günaydın herkeseBenimde göbek kücük her gören aa 5 aylik mi cok kücük gobegin benim 5 aylikken ohoo diyorlar. Benimde icimden hala dogurmadin mi demek geciyor onlarada diyorum hamilesin kalp kirmaya degmez
Saglik ocagindaki doktor bile aynisini soyledi millet kiyaslamayi cok seviyor gobegim kucuk olabilir bebegim saglikliysa haftasiyla uyumluysa kim ne derse desin bosverin
Bu arada Gunaydin Herkese Guzel bir pazar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?