2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canim ya. Centik konusi burdada gecmisti birkac arkadasta o yuzden aklima takildi
Benim sol damarımda kan akılında sorun var tek damarla beslemişsin filan dedi ayrıntılıda kendi doktorum merak etme dedi rahatlttı baya beni ben iki damarımda çentikle doğum yaptım 3600 kg dedi ilk bebeğimde hiç bir sorunun yoktu 1800 doğum yaptım dedi günlük kilo ve yansiyon takibi yapıcam sinir stres yapma düşünüp düşünüp dedi tuzu azalt dedi hayatına devam et dedi zaten 28.haftaya kadar hiç bi sıkıntı olmaz dedi 28 den sonra tekrar bakılacak

Günaydın valla benim karnım bi anda çıktı daha artı kiloya geçmedim ama herkes şaşırdı resmen bi haftada top gibi çıktı kızım ortaya :) göğüslerim de büyüdü bi anda bacaklar falan ince bütün kilo göbekte sanki :)

Günaydın arkadaşlar simdi giyinip ise gideceğim Haftasonu sayım vardı fabrikada ben yan çizdim dün gitmedim ama bugün gidip yapmam gereken işler var eşim hala uyuyor bu gidişle o uyanmadan dönerim

Kilo konusunda vahim durumdayım ama hiç takmıyorum on kilodan fazla aldım ama zaten sıkıntı olsa doktorum uyarır ve yönlendirir kendimi kasmak istemiyorum bu defa olacağı varsa sen ne yaparsan yap oluyor ve o bebeklerimi kaybettim şimdi tadını çıkarmak istiyorum herseyin

kızlar iyi günler çok kötü grip olmuşum ıhlamur içmenin gebelikte zararı olur mu çeşitli şeyler okudum kafam karıştı. Yardımcı olabilir misiniz
Canım bitki çayları ilk 3 ayda dikkat etmek gerekiyor benim doktorum tüm bitki çaylarından 1er kupa içebilirsin sıkıntı yok dedi ben her gece 2 ıhlamur çayı içiyorum gündüzleride 1 tane yeşil çay içiyorum

Nasıl bir çocuk arabası düşünüyorsunuz kızlar.ben öncekinden hiç memnun değildim.hiç incelemeden almıştım.bunda daha çok dikkat etcem ne önerirsiniz.hafif olsun ama ilk kriterim
Ben kesinlikle joie bin baston arabasını tavsiye ediyorum 5 noktadan bağlama ve 5 farklı yatış pozisyonu çok iyi hızlı toplama çocuk kucağındayken tek elle açma falan süper oluyor ayrıca çok sağlam biz 2,5 senede canını çıkardık hiç birşey olmadı şimdi 2. oğlumada aynı arabayı kullanmaya devam edeceğim çok memnunum

İnsallah herşey yolunda gitsin. Şuan 22. Haftadayiz 454 gr olmuşuz gelişimimiz iyi çok şükür tuzdan uzak durup bol bol sola yatcaz sanirim

Gunaydin kizlar, güzel bir pazar olsun hepimiz için, şöyle bahar havalı, bol güneşli, cok tekmeli :)
Iyi Pazarlar canım ben bu sabah erken kalktım kızımda hiç kıpırtı yoktu meğer pazar keyfi yapmış az uzandım şimdi kıpır kıpır

Meraba canim ben baktim guzel birkac model begendim. Ama istanbul eminonunde havuzlu handa bir akrabamiz almis cokta guzeldi hemde uygunmuş ordan alicam inşallah
Ben istanbulda olmadigimdan mecburen internetten alcam canim ben siparis verdim geldi ama bedenler cok buyuktu iade ettim bana da deneyim oldu kac beden almam gerektiğini öğrendim baska bildiginiz site var mi

Ben istanbulda olmadigimdan mecburen internetten alcam canim ben siparis verdim geldi ama bedenler cok buyuktu iade ettim bana da deneyim oldu kac beden almam gerektiğini öğrendim baska bildiginiz site var mi

trendyol markafoni gibi sitelerde pijama butiklerinde lohusa pijama ve geceliği de olabiliyor bazen. Ben oradan birer takım almıştım, sade modellerdi uygundu fiyatlar. Hamilelik öncesi normal bedeniniz neyse lohusa bedenini de aynı beden almak gerekiyormuș.

İnsallah herşey yolunda gitsin. Şuan 22. Haftadayiz 454 gr olmuşuz gelişimimiz iyi çok şükür tuzdan uzak durup bol bol sola yatcaz sanirim

Aynen öyle canım, sıkıntı stress yapma hiç, benim 19da sağda görülmüştü, 23te kaybolmuş dendi, kendiliğinden kaybolabiliyormuş erken çentiklenme, gelişimi de iyi maşAllah, iyi düşünelim iyi olsun

Bana da kardeşim gecelik almış çok hoşuma gitti, bir takım da abiden kalan vardı, gecelik işini tamamlamış oldum
İki takım da pijama takımı almak istiyorum ama baharda yeni modeller çıkar diye acele etmiyim diyorum

Eklentiler

• image.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 87
Normal doktor bunun takibini yapabilir mi yoksa tekrar detaylımı yaptırmam gerekecek? İnsallah bizimde ortadan kaybolur

kızlar iyi günler çok kötü grip olmuşum ıhlamur içmenin gebelikte zararı olur mu çeşitli şeyler okudum kafam karıştı. Yardımcı olabilir misiniz
Ihlamur u bilemiyorum ama zencefil i patates cipsi inceliğinde doğrayıp çayını içmeni öneririm. Boğaz ve mideye bire bir. Tadını beğenmezsen içine limon ve şekerle dene canım. Geçen ay ben de çok fena griptim bu çok iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…