2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

A

alpi beni de listeye eklersen sevinirim ismi daha netleştirmedik....doğum günnlerimiz aynı siz dr sordunuz mu bayramda izinde mi ben kızıma 4 5 gün erken gelmişti ilk sorduğum bayramda çalışıp çalışmadığı bu sene nöbet onunmuş mutlu oldum....kendi drumuz olursa en güzeli

Yok canim hic konusmadik dogum tarihini filanda daha sormadim erken diye. Bakalim dogumun tarihide yok ki tarih alirsin erken gelir :)
Yarin eklerim canim not aldim ismini

Arkadaşlar pijama takımları daha erken degilmi son aylarda dahada şişcez ona göre almak daha mantikli degilmi bilemedim suan

annelik böyle bir şey mi benim kadar bencil fast food çocuğuna sabah 7de kahvaltı mı ettirir? Gece üçte yatıp gündüz ikide kalkan bana.. Oysa ben kafam attığında alır çantamı çeker giderdim şimdi diyorum minibüste çişim gelirse yok acıkırsam :)) doğmadan içimize nasıl sevgisi doğuyor bu 300 gramlık etlerin..

Kizlar lohusa sepetine baktiniz mi pijamalar icin

Ben baktım canım artış markalı bir sabahlıklı lohusa pijama takımı beğendim..165 lira yazıyor henüz almadım...ama sezaryende tam ne giyiliyor bilemedim..doğum yapacağım hastanede de 2 gece kalınıyor sezaryende..beli çok sıkmayan dikiş yerine gelmeyen pijama olabilir..dikiş derken artık yapıştırma oluyor diye biliyorum ama emin değilim..alt deri tabiki dikişli olacak ama en üst deri yapıştırma diye biliyorum..karasızım sanırım birde gecelik alacağım..e temmuz günü hava sıcak+lohusa sıcak basması...ayyy herşey hepimizi için çoookk güzel olsuuun...

Kizlar lohusa sepetine baktiniz mi pijamalar icin

Ben baktım canım artış markalı bir sabahlıklı lohusa pijama takımı beğendim..165 lira yazıyor henüz almadım...ama sezaryende tam ne giyiliyor bilemedim..doğum yapacağım hastanede de 2 gece kalınıyor sezaryende..beli çok sıkmayan dikiş yerine gelmeyen pijama olabilir..dikiş derken artık yapıştırma oluyor diye biliyorum ama emin değilim..alt deri tabiki dikişli olacak ama en üst deri yapıştırma diye biliyorum..karasızım sanırım birde gecelik alacağım..e temmuz günü hava sıcak+lohusa sıcak basması...ayyy herşey hepimizi için çoookk güzel olsuuun...

Alpi ne dersin haziranda doğum yaparız gibi geliyor .

T Toprakliyagmur Al_pi sizi bilemiyorum kızlar ama ben büyük ihtimalle haziran annişi olurum
Haziran annesi oluruz yani büyük ihtimal ben olurum çünkü sezeryan düsünüyorum ama daha once de dedigim gibi ölümle dogumun vakti önceden bilinmez . Ben sezeryan derim kizim normal dogumu secer bi bakmisim pat diye gelmis :))
24 hazirana denk geliyor benim hesabima göre oda arefe gunu :)) Ayy dogum deyince heyecan basti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…