Kizlar lohusa sepetine baktiniz mi pijamalar
xl mesela normal bir xl mı daha mı büyükmüşBen istanbulda olmadigimdan mecburen internetten alcam canim ben siparis verdim geldi ama bedenler cok buyuktu iade ettim bana da deneyim oldu kac beden almam gerektiğini öğrendim baska bildiginiz site var mi
Ordada guzel gecelikler varmis begendim 1 tane tukenmis. Belki gelir böyle guzel paylasimlari seviyorum :))Normal bedenimiz neyse onu almaliymisiz.ben small giyiyorum normalde medium aldim rahat olsun diye cok genis oldu
Ordada guzel gecelikler varmis begendim 1 tane tukenmis. Belki gelir böyle guzel paylasimlari seviyorum
alpi beni de listeye eklersen sevinirim ismi daha netleştirmedik....doğum günnlerimiz aynı siz dr sordunuz mu bayramda izinde mi ben kızıma 4 5 gün erken gelmişti ilk sorduğum bayramda çalışıp çalışmadığı bu sene nöbet onunmuş mutlu oldum....kendi drumuz olursa en güzeli
Yok canim hic konusmadik dogum tarihini filanda daha sormadim erken diye. Bakalim dogumun tarihide yok ki tarih alirsin erken gelir :)alpi beni de listeye eklersen sevinirim ismi daha netleştirmedik....doğum günnlerimiz aynı siz dr sordunuz mu bayramda izinde mi ben kızıma 4 5 gün erken gelmişti ilk sorduğum bayramda çalışıp çalışmadığı bu sene nöbet onunmuş mutlu oldum....kendi drumuz olursa en güzeli
Alpi ne dersin haziranda doğum yaparız gibi geliyor .Yok canim hic konusmadik dogum tarihini filanda daha sormadim erken diye. Bakalim dogumun tarihide yok ki tarih alirsin erken gelir :)
Yarin eklerim canim not aldim ismini
Günaydın herkese. Ben sezeryan düşünüyorum. Doktorumuz 3-7temmuz arası alırız dedi. Geri sayım başladı
Kizlar lohusa sepetine baktiniz mi pijamalar icin
Kizlar lohusa sepetine baktiniz mi pijamalar icin
Alpi ne dersin haziranda doğum yaparız gibi geliyor .
Haziran annesi oluruz yani büyük ihtimal ben olurum çünkü sezeryan düsünüyorum ama daha once de dedigim gibi ölümle dogumun vakti önceden bilinmez . Ben sezeryan derim kizim normal dogumu secer bi bakmisim pat diye gelmis :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?