2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydin Herkese Dun bol oksijen orman havasi aldik kizimla. Baharin gelisiyle hamile oldugumu anladim disariya gobusle cikmanin guzelligini yasadim herkes gobusume bakti bende hep hamilelere bakardim :) Halada bakarim :)
Bu arada benim takvimde kotü kötü seyler yaziyor Unuttuk biz o isleri :))

Canım sezeryanda da 38.haftayı doldurmayı bekliyorlar. Doktor beklerse şayet 5 ya da 9 gün önce alacakmış. Senin 24 haziran baya öncesi oluyor. Tam bayrama denk gelmesin :)

Günaydın tekrardan tatlım :) bizde dün göbüşümüzü gere gere dışarı çıktık gerçektende herkes göbüşüme baktı :) manavdaki adamda Allah yardımcın olsun abla dedi :)
Seks mi cinsellik mi unuttuk mu ne biz o şeyleri :)

Canım sezeryanda da 38.haftayı doldurmayı bekliyorlar. Doktor beklerse şayet 5 ya da 9 gün önce alacakmış. Senin 24 haziran baya öncesi oluyor. Tam bayrama denk gelmesin :)
Bende öyle hesapladim 24den sonra ki hafta 1i benimde takvim 3unu gosteriyor zaten :)) 9 gun oluyor toplamda. Bayrama denk gelmez sanirim sezeryan ya ya once ya sonra alir

Cok bekledik cok istedik cok diledik o yuzden bize hic birsey zorda gelmiyor ben hamile olmayi gobusumu cok sevdim walla :)) Her sabah Allahim cok sukur diyorum gobusume bakarken mutlu oluyorum ..
Rabbim.herkese nasip etsin insallah..
Evet canim ya pis pis seyler yazmislar :)) Kanka modu devam :)))

Niye unutuyorsunuz kızlar hayat devam ediyor o da lazım hamilelik daha kolay geçiyor unutmayın unutmayın

Bizim senle günlerimiz aynı canım. Benim ilki de sezeryandı, doktorum 22 haziranda doğumu yaparız dedi bana .
Ben tam arife gününe denk gelmesini istemiyorum çünkü doktorum ameliyatı yapar bayram tatiline çıkar. En azından hastanede kaldığım sürece o da orada olsun istiyorum, o yüzden bayramdan 2-3 gün önce bana da daha mantıklı geldi.
Ama şimdi takıldığım başka bir konu var, sağlık ocağı 5. gün bebekten topuk kanı alıyor, ama bizim bayrama denk gelecek nasıl olacak bilmiyorum.

Bende öyle hesapladim 24den sonra ki hafta 1i benimde takvim 3unu gosteriyor zaten :)) 9 gun oluyor toplamda. Bayrama denk gelmez sanirim sezeryan ya ya once ya sonra alir
He anladım kuzu. Ben ay 31 çekiyo diye hesapladım :) ben bayram sonrasını tercih ederdim. Tabi doktorun tatile gitmiyosa sorun yok. Kimisi bayramda bile nöbetçi oluyomuş

Ben sürekli seviyom zaten göbüşümü :) ama ilkkez montsuz gezince insanlrda görünce garip geldi:) amin canım benim amin. He ya pis şeyler onlar okumayalım :)

Günaydın güzel anne adayları.. huzur dolu haftamız olur İnşaAllah.. ayyy doğum muhabbeti başlamış.. benimde 30.06 kaydı doğum tarihim bakalım zaman neler göstercek.. daha önce ben sıkıldım diye çıkıp gelmesi de o na razıyız.. @Yellu sezaryan isteğe göre mi oluyor?? Ben korkuyorum normal doğumdan ve eşime sezaryan isticem dedim, senin isteğine göre sezeryan yapılmaz dedi.. aslınla oldum olası korkmuşumdur böyle şeylerden.. ablamın 4 gebeliği oldu bir kere dokunamadım karnına, çocuklar doğduğunda kucağımada alamadım 5-6 aydan sonra alabiliyorum..yeni doğmuş bebek korkusu var bende.. bilmiyom kendi bebeğimde nasıl olcak?? Nasıl kucağıma alcam?? Ayyyy için daraldı yineeeee, korkuyorummmm..

Günaydın kızlar, doğum konusu açılmış ve isteğe bağlı sezaryandan bahsedilmiş. Normal doğumla ilgili korkularınız olması çok normal fakat sezaryanın da masum ağrısız acısız ve risksiz bir operasyon olduğunu düşünmeyin lütfen. İnternette sezaryan riskleri yazarsanız hem kendiniz hem de bebeğiniz için en sağlıklısının normal doğum olduğunu göreceksiniz. Hele sancılar başlamadan bir tarih belirlenerek yapılan sezaryan bebeğiniz hazır olmadığı için daha da sıkıntılı. Rica ederim iyice araştırın bu konuyu. Ben ilk doğumumu çok istememe rağmen araştırmadığım için sezaryan olmak zorunda kaldım. Nasipse bu doğumumun normal olmasını çok istiyorum.uzun oldu kusura bakmayın ama bu konu ne yazık ki ülkemizin de aralarında olduğu gelişmekte olan ülkelerin genel sorunu. Hepinize hayırlı doğumlar dilerim.

Benim ilk doğumum sezeyandı 38+5 de olmuştum bu sefer de öyle olursa temmuz ayına geçmiş olurum inşallah bayramı atlatırım

Benim ilk doğumum sezeyandı 38+5 de olmuştum bu sefer de öyle olursa temmuz ayına geçmiş olurum inşallah bayramı atlatırım
Nst ye bağlandığımda sancın var senin diye heyecanlandı hemşireler açılma başlarsa diye korkmuşlar galiba ben hiçbişey hissetmiyordum ama:)

Niye unutuyorsunuz kızlar hayat devam ediyor o da lazım hamilelik daha kolay geçiyor unutmayın unutmayın
Dogumdan sonra hayat devam etsin ya simdi boylede guzel hayat
Ben o yuzden arefe gunune istiyorum tabi doktor yaparsa cunku 3gun bayram o sirada hastaneden cikariz kontrolede gideriz saglik ocagida acik olmus olur. Ama saglik ocagi 7 gune kadar aliyor kani öylr biliyorum.
He anladım kuzu. Ben ay 31 çekiyo diye hesapladım :) ben bayram sonrasını tercih ederdim. Tabi doktorun tatile gitmiyosa sorun yok. Kimisi bayramda bile nöbetçi oluyomuş
Iste orasini konusacagiz ben bayramdan once olsun istiyorum ama bayram tatilinede denk gelmesin ya arefe gunu yada bayram sonrasi bakalim o zamana kadar bebek dayanirsa o da ayri birsey :)

Walla ben sezeryanin daha riskli oldugunu normal dogumdan daha zor oldugunu dikislerin uzun sure agrisinin gecmedigini bebegin normal dogarken anneden aldigi siviyla hastaliklardan korundugunu normal dogumda hemen ayaga kalkarken sezeryanda gunler aldigini vs vs daha nicelerini biliyorum ama yinede sezeryan istiyorum :)) Bilgi icin tesekkur ederim

Topuk kanını benim doğum yaptığım hastanede almışlardı şimdi sağlık ocağı mı alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…