- 10 Mayıs 2012
- 1.296
- 681
- 198
Oh mis gibi temiz hava . Bizler unutalımda birde böle acayip komsular olunca sana hatırlatıyor .bıktım artık sesler iniltilerden.napcamı şaşırdım.biz sölemeye utanırız onlar vazgeçmiyor.Günaydin Herkese Dun bol oksijen orman havasi aldik kizimla. Baharin gelisiyle hamile oldugumu anladim disariya gobusle cikmanin guzelligini yasadim herkes gobusume bakti bende hep hamilelere bakardim :) Halada bakarim :)
Bu arada benim takvimde kotü kötü seyler yaziyorUnuttuk biz o isleri :))
Evt canım biliyoruz tabi ki hepsine vakıfız ama çatım dar benim mesela çıkana kadar benim hertarafım parçalanır bebeğin de kafası ezilebilir olmaz dedi doktorum o zmn ; haa illa yapacam dersen tabiki hastanede uğraşırlar ama ben asla gelemem de o riske de giremem dedi zaten çatı muayenesi oldum ölüyordum benWalla ben sezeryanin daha riskli oldugunu normal dogumdan daha zor oldugunu dikislerin uzun sure agrisinin gecmedigini bebegin normal dogarken anneden aldigi siviyla hastaliklardan korundugunu normal dogumda hemen ayaga kalkarken sezeryanda gunler aldigini vs vs daha nicelerini biliyorum ama yinede sezeryan istiyorum :)) Bilgi icin tesekkur ederim
Çok dogru bir bilgi ama bebeğin nasıl gelecegini bizler çok tahmin edemiyoruz hepimizin hakkında hayırlısı. Sağ sağlim dogsunda gerisi boş.ama normal dogum gibisi yok.Walla ben sezeryanin daha riskli oldugunu normal dogumdan daha zor oldugunu dikislerin uzun sure agrisinin gecmedigini bebegin normal dogarken anneden aldigi siviyla hastaliklardan korundugunu normal dogumda hemen ayaga kalkarken sezeryanda gunler aldigini vs vs daha nicelerini biliyorum ama yinede sezeryan istiyorum :)) Bilgi icin tesekkur ederim
Günaydın tatlım inşallah güzel bir hafta olsun. Türkiye de isteğe bağlıda oluyor ama yurt dışında öyle bir ihtimal yok diye biliyorum canım ne yazık kiGünaydın güzel anne adayları.. huzur dolu haftamız olur İnşaAllah.. ayyy doğum muhabbeti başlamış.. benimde 30.06 kaydı doğum tarihim bakalım zaman neler göstercek.. daha önce ben sıkıldım diye çıkıp gelmesi de o na razıyız.. @Yellu sezaryan isteğe göre mi oluyor?? Ben korkuyorum normal doğumdan ve eşime sezaryan isticem dedim, senin isteğine göre sezeryan yapılmaz dedi..aslınla oldum olası korkmuşumdur böyle şeylerden.. ablamın 4 gebeliği oldu bir kere dokunamadım karnına, çocuklar doğduğunda kucağımada alamadım 5-6 aydan sonra alabiliyorum..yeni doğmuş bebek korkusu var bende.. bilmiyom kendi bebeğimde nasıl olcak?? Nasıl kucağıma alcam?? Ayyyy için daraldı yineeeee, korkuyorummmm..
Ayy aman Allah korusun öyle komsulardan ya .. Evler artik seside tam geciyor eskiden duvarlar kalindi daha iyiydi.Oh mis gibi temiz hava . Bizler unutalımda birde böle acayip komsular olunca sana hatırlatıyor .bıktım artık sesler iniltilerden.napcamı şaşırdım.biz sölemeye utanırız onlar vazgeçmiyor.
Doğum tarihlerimiz aynu görünüyor. Merak etme bayram sonrası olur. Tabi zamanını beklerse :)Benim ilk doğumum sezeyandı 38+5 de olmuştum bu sefer de öyle olursa temmuz ayına geçmiş olurum inşallah bayramı atlatırım
Anam Allah yardımcın olsun. Benimde narkoz korkum var daha önceki kürtajımdan kalmaEvet panik bozukluğum var aşıya giderken bile ölüp diriliyorum :) yine de belli olmaz sağlıkla gelsinler de nasıl olursa olsun :)
Doktor banada tarih verdi ardından tabi beklerse dediya o andan beri tutuştum ben :) korkuyommmDogumdan sonra hayat devam etsin ya simdi boylede guzel hayat
Ben o yuzden arefe gunune istiyorum tabi doktor yaparsa cunku 3gun bayram o sirada hastaneden cikariz kontrolede gideriz saglik ocagida acik olmus olur. Ama saglik ocagi 7 gune kadar aliyor kani öylr biliyorum.
Iste orasini konusacagiz ben bayramdan once olsun istiyorum ama bayram tatilinede denk gelmesin ya arefe gunu yada bayram sonrasi bakalim o zamana kadar bebek dayanirsa o da ayri birsey :)
Al bendende okadarWalla ben sezeryanin daha riskli oldugunu normal dogumdan daha zor oldugunu dikislerin uzun sure agrisinin gecmedigini bebegin normal dogarken anneden aldigi siviyla hastaliklardan korundugunu normal dogumda hemen ayaga kalkarken sezeryanda gunler aldigini vs vs daha nicelerini biliyorum ama yinede sezeryan istiyorum :)) Bilgi icin tesekkur ederim
Mecburi sezeryan icin soylememis zaten canim bizler keyfi istedigimiz icin arkadasta sezeryan olmus ilkini o yuzden soylemis . Yoksa mecburi sezeryan anne icin bebek icin en iyisi ikisinide kaybedebilirler cunkuEvt canım biliyoruz tabi ki hepsine vakıfız ama çatım dar benim mesela çıkana kadar benim hertarafım parçalanır bebeğin de kafası ezilebilir olmaz dedi doktorum o zmn ; haa illa yapacam dersen tabiki hastanede uğraşırlar ama ben asla gelemem de o riske de giremem dedi zaten çatı muayenesi oldum ölüyordum ben
İlki hastanede ikincisi ister hastanede ister sağlık ocağında ama sağlık ocağı arayıp çağırıyor.Topuk kanını benim doğum yaptığım hastanede almışlardı şimdi sağlık ocağı mı alıyor
Anam nasıl yani komşulardan ses mi geliyorOh mis gibi temiz hava . Bizler unutalımda birde böle acayip komsular olunca sana hatırlatıyor .bıktım artık sesler iniltilerden.napcamı şaşırdım.biz sölemeye utanırız onlar vazgeçmiyor.
Tabi canim normal dogum gibisimi var ohh eve yuruyerek gel. Bebegini rahat rahat kucakla ama dedigin gibi saglikla dogsunlarda herkesin kendi fikri nasil isterlerse..Çok dogru bir bilgi ama bebeğin nasıl gelecegini bizler çok tahmin edemiyoruz hepimizin hakkında hayırlısı. Sağ sağlim dogsunda gerisi boş.ama normal dogum gibisi yok.
Anam nasıl yani komşulardan ses mi geliyor
İnanki 5 ay oldu kiracı taşınalı.bütün özel hayatlarını bizimle yaşıyorlar.kafayı yedim akşam 10 da yatıyorum ve uyumam gece 3den sonra sabah eşime kızdım ne gerekiyorsa yapalım böle olmuycak diye.uykuduzluktan sinirlerim yıprandı.kapılarına not bıraktım .olmadı aynı devam ederse en son ev sahibi ve polis.böle bir kadın olurmu ya bagır ha bagır hala sinirden delircem oğlum uyandı seslerinden.hadi şimdi küçük ya büyük bir çocuk olsa ne yapcaz.allahım hayırlı insanlarla karşılaştır.Ayy aman Allah korusun öyle komsulardan ya .. Evler artik seside tam geciyor eskiden duvarlar kalindi daha iyiydi.
Günaydın kızlar, Bizde cuma günü detaylı ultrasona girdik ancak bizim nazlı niyazlı kızımız saatlerce yediğin onca tatlı çikolataya rağmen yüzünü dönmedi c.tesi bir daha gitmek zorunda kaldıkçok şükür sorunsuz atlattık darısı gidecek olanların başına
ay inşallah bunlarda defol gider.bu kadarda olmaz cinsden bizimkiler.oha dersiniz duysanız.
Bu ses mevzusundan bende müzdariptim çok şükür taşındılarda kurtulduk ama artık duvarlar çok ince yalıtımda olmadığı zaman sanki aynı salonda uyuyormussunuz gibi oluyo
Normal bir durum canım.hormonlar bunu yapankızlar günaydın. ben normal doğumdan yanayım ama bebegım ıçın hangısı hayırlı olucaksa o sekılde dogurmak ıstıyorum ılla normal dogum yapıcam dıye dıretmem ama sezeryan benı nedense daha cok korkutuyonormal dogumu yapabılcegıme daır bi inanc var ıcımde ıns hayırlısıysa normal olur. henüz doğum korkum başlamadı dogumu dusununce de mutlu oluyorum hep bebegımı kucagıma verdıklerı hayal edıyorum.
ayrıca biri seks mi dedi o ne kiherifim düz duvara tırmanıcak nerdeyse ben de tık yok biz niye hiç sevişmiyoruz diyo benim canım hiç istemiyo nedense hamile olalı 1 kere oldu
Ooooo hemde ne ses damı çıldırtacak derecede o tatlı uykudan nasıl uyandırıyorlar beni evin içinde inliyorlar sanki.ilk defa başımıza geldi böle bi durum kaç kiracı geldi geçti.allahım kurtarsın bizideAnam nasıl yani komşulardan ses mi geliyor
Ooooo hemde ne ses damı çıldırtacak derecede o tatlı uykudan nasıl uyandırıyorlar beni evin içinde inliyorlar sanki.ilk defa başımıza geldi böle bi durum kaç kiracı geldi geçti.allahım kurtarsın bizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?