2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oh mis gibi temiz hava . Bizler unutalımda birde böle acayip komsular olunca sana hatırlatıyor .bıktım artık sesler iniltilerden.napcamı şaşırdım.biz sölemeye utanırız onlar vazgeçmiyor.

Evt canım biliyoruz tabi ki hepsine vakıfız ama çatım dar benim mesela çıkana kadar benim hertarafım parçalanır bebeğin de kafası ezilebilir olmaz dedi doktorum o zmn ; haa illa yapacam dersen tabiki hastanede uğraşırlar ama ben asla gelemem de o riske de giremem dedi zaten çatı muayenesi oldum ölüyordum ben

Çok dogru bir bilgi ama bebeğin nasıl gelecegini bizler çok tahmin edemiyoruz hepimizin hakkında hayırlısı. Sağ sağlim dogsunda gerisi boş.ama normal dogum gibisi yok.

Günaydın tatlım inşallah güzel bir hafta olsun. Türkiye de isteğe bağlıda oluyor ama yurt dışında öyle bir ihtimal yok diye biliyorum canım ne yazık ki kendi bebeğin doğsunda bi gör. Ben bayılırım bebeğe :) ablam demişti kucağına aldığın ilk o an bütün annelik içgüdüsü yerleşiyo bedenine diyo. Bende emzirebilcem mi diye düşünüyorum çok huylanıyorum çünkğ :)

Oh mis gibi temiz hava . Bizler unutalımda birde böle acayip komsular olunca sana hatırlatıyor .bıktım artık sesler iniltilerden.napcamı şaşırdım.biz sölemeye utanırız onlar vazgeçmiyor.
Ayy aman Allah korusun öyle komsulardan ya .. Evler artik seside tam geciyor eskiden duvarlar kalindi daha iyiydi.

Doktor banada tarih verdi ardından tabi beklerse dediya o andan beri tutuştum ben :) korkuyommm

Al bendende okadar

Mecburi sezeryan icin soylememis zaten canim bizler keyfi istedigimiz icin arkadasta sezeryan olmus ilkini o yuzden soylemis . Yoksa mecburi sezeryan anne icin bebek icin en iyisi ikisinide kaybedebilirler cunku

Anam nasıl yani komşulardan ses mi geliyor

Çok dogru bir bilgi ama bebeğin nasıl gelecegini bizler çok tahmin edemiyoruz hepimizin hakkında hayırlısı. Sağ sağlim dogsunda gerisi boş.ama normal dogum gibisi yok.
Tabi canim normal dogum gibisimi var ohh eve yuruyerek gel. Bebegini rahat rahat kucakla ama dedigin gibi saglikla dogsunlarda herkesin kendi fikri nasil isterlerse..

Günaydın kızlar, Bizde cuma günü detaylı ultrasona girdik ancak bizim nazlı niyazlı kızımız saatlerce yediğin onca tatlı çikolataya rağmen yüzünü dönmedi c.tesi bir daha gitmek zorunda kaldık çok şükür sorunsuz atlattık darısı gidecek olanların başına

Bu ses mevzusundan bende müzdariptim çok şükür taşındılarda kurtulduk ama artık duvarlar çok ince yalıtımda olmadığı zaman sanki aynı salonda uyuyormussunuz gibi oluyo

Ayy aman Allah korusun öyle komsulardan ya .. Evler artik seside tam geciyor eskiden duvarlar kalindi daha iyiydi.
İnanki 5 ay oldu kiracı taşınalı.bütün özel hayatlarını bizimle yaşıyorlar.kafayı yedim akşam 10 da yatıyorum ve uyumam gece 3den sonra sabah eşime kızdım ne gerekiyorsa yapalım böle olmuycak diye.uykuduzluktan sinirlerim yıprandı.kapılarına not bıraktım .olmadı aynı devam ederse en son ev sahibi ve polis.böle bir kadın olurmu ya bagır ha bagır hala sinirden delircem oğlum uyandı seslerinden.hadi şimdi küçük ya büyük bir çocuk olsa ne yapcaz.allahım hayırlı insanlarla karşılaştır.

kızlar günaydın. ben normal doğumdan yanayım ama bebegım ıçın hangısı hayırlı olucaksa o sekılde dogurmak ıstıyorum ılla normal dogum yapıcam dıye dıretmem ama sezeryan benı nedense daha cok korkutuyo normal dogumu yapabılcegıme daır bi inanc var ıcımde ıns hayırlısıysa normal olur. henüz doğum korkum başlamadı dogumu dusununce de mutlu oluyorum hep bebegımı kucagıma verdıklerı hayal edıyorum.

ayrıca biri seks mi dedi o ne ki herifim düz duvara tırmanıcak nerdeyse ben de tık yok biz niye hiç sevişmiyoruz diyo benim canım hiç istemiyo nedense hamile olalı 1 kere oldu

Normal bir durum canım.hormonlar bunu yapan

Ooooo hemde ne ses damı çıldırtacak derecede o tatlı uykudan nasıl uyandırıyorlar beni evin içinde inliyorlar sanki.ilk defa başımıza geldi böle bi durum kaç kiracı geldi geçti.allahım kurtarsın bizide

Senin komşular konuyu baya aşmışlar allah yardımcın olsun uykudan bile uyandırmak nedir yaa şikayet etsen nolacak utanma olsa o seslerin bi şekilde duyulduğunu da tahmin ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…