2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cok zor bir durum gercekten evde genc cocuklarin olsa daha kotu ama ev sahibi ile konusun uyarsin. Benim diger evde komsum cok rahatsizdi bu konudan onun ust komsusu da ayni senin kiracilar gibiydi evde de ergen cocuk kadin kafayi yiyordu ve ev sahibi o kisi uyariyor ama anlamiyorlarda. Allah yardimcin olsun ev sattirirlar bunlar insana.

Bu arada kızlar bebekler bu donemde hıçkırmaya baslıyomus. 2. gebelıgını yasayanlar nası farkettınız hıckırdıgını? ben de bazen tekmeden daha farklı bır sarsıntı oluyo aynı tarzda 4 5 kere peşpeşe pıt pıt vuruyo bebegım acaba hıckırıyomu dedım.

Kızlar merhaba, bugün tam 19 haftalık olduk, bulantılar geçmişti ama 3 gündür sanki hamileliğim başlarındaymışım gibi bir bulantı,kusma ve mide yanması var gaviscon içtim dün gece ama etkili olmuyor.. bütün keyfim kaçmış durumda.. böyle bulantı tam geçti derken daha şiddetli bi şekilde tekrar başlayan var mı acaba?

İlkinde ben de doğumdan çok korkardım , şimdikinde başlamadı henüz korkum :) Ama doktorun çok önemli bu aşamada, benimki çok güven vermişti beni de bi güzel gaza getirmişti hazırdım yani :) Ama kızım kordona dolandığı için doğum kanalına giremedi mecbur sezeryan oldum. Aynı bebek korkusu bende de vardı, benden 45 gün önce doğuran arkadaşımın bebeğini tutamamıştım , ama kendiminkini daha ilk andan itibaren tuttum, evirdim ,çevirdim . Banyosunu bile tek başıma yaptırıyordum. Anne olunca her şeyi yapabiliyorsun merak etme :)

Benim üstümde öyle terbiyesiz tipler vardı topuklu ayakkabı ile yürüyordu falan sürekli telefonla konuşması hiç bitmez car car çok yüksek sesli bir insandı her ses geçiyordu bize yatak odasında işiniz bitene kadar mutfakta bekliyorum dedim bir gün :) doğru valla öyleydi neyse azaldı

ben ne zaman gectı galıba desem hayır ben burdayım hep senınleyım der gıbı ertesı gun kusuyorum :) ıns senınkı gecıcı surelı gerı donmustur.

Valla kadını bulsam bende birşeyler sölüycem iş üzerindeyken altan vuruyorum yeter artık terbiyesizler diye bağırdım bir gün artık.ama duymuyorlar beni yüzünü görürsen kadının valla konuşcam yetti canıma şurda uyuyacagım 5 ay sonra bebek falan derken zaten gece uykusu kalmıycak onlar sefasını yasarken zevkine varırken ben alt katta sinir krizi geçiriyorum.stresim eve yansıyor

Evt öyle oluyor cnm :) ultrasondayken geçen gün hıçkırdı devlet hastanesinde kadın hiçbişey demedi ama ben hissettim tam da ekrandaydı kafası yukarı yukarı kalktı ritmik bir şekilde 5 kere falan :)

Gözünüz aydın canım benim. Bizimkide yüzünü pek göstermiyo. Ayrıntılıda doktorumuz çok uğraşmıştı.
Ay ya şimdi hamilelik öncesini düşündümde acaba sesimiz aşağıya gidyomuydu evlerde ne kötü artıkya. Hatırlıyorumda eşimin arkadaşının oturduğu binadakiler babasına şikayet etmiş ev sahibi baba olunca :)

İnsanın afedersin ama wc sesi bile geçiyor artık evlerde bunu bilmiyor mu sanki ayıp ya ne desen az böyle tiplere ben söylerken karşı komşumda vardı inerken yakaladım rezil ettim onu iyi oldu

Annemlerinde bi kiracısı vardı dul bayan. Bi gece komşular annemler inanamamış :) garip gerçekten

Hayırlısı neyse o olsun canım benim. İnancın varsa ne güzel.
Benimki emekliliğe ayırmış benimle birlikte kendini :) bizimde 5 ayda 5 kere anca. Ama benimde hiçç çekmiyo canım. İlk 3 ay ben düz duvara tırmancaktım yasak tatlı gelmişti :)

:) yasağı duyunca sevinmiştim ben de neyse ki eşim cok dıretmıyo bi şansını denıyo ben mıdem kötu dıyınce sarılıyo öpüyo o kadar ama gercekten de hep mıdemın kotu oldugu zamanlara denk gelıyo. o adım atmasa zaten benım aklıma geldıgı yok :) uzuluyorum ona da ama napiim. doğumdan sonra da bı sure beklıycekler baba olmak kolay degıl napalım :)

Hanımlar benim inanılmaz burnum tıkanıyor ve kuruyor gece uyuyamıyorum ne yapcam bilemedim var mı aranızda böylesi

hahahahaha :) inşallah gitmemiştir diyelim bu yeni evler hep böyle bitişik duvarlar her türlü riski barındırıyor

enim de öyle hatta kuruyup koparırsam kanıyo geçmiyor bir türlü. pek yapıcak bir şey yok galiba ben alıştım artık :)

Benimde aynı ama ben klimaya yoruyorum bulunduğum ortamlar hep klima ile ısınıyo haliyle nemsizlikten tıkanıp kuruyor ve kanıyor resmen şu kış bitsede kurtulsam diyorum bir yandan da bitmesin doğum var yaaa diyorum en büyük endişem antalya sıcağının en cafcaflı zamanı çocuğu isilik etmesem bari kendimi geçtim

Hanımlar benim inanılmaz burnum tıkanıyor ve kuruyor gece uyuyamıyorum ne yapcam bilemedim var mı aranızda böylesi
Benimde öyle ılık suyla yıkıyorum başka yaptığım bir şey yok. geçen anneme sordum serum kullan dedi. bir de hamileliğin başından beri kanıyor, kan kuruyor uff gına geldi

Canım benimde aynı şekildeydi ne yaptıysam olmadı en son tencereye kaynar suyu koydum kafama havlu serip buharını çektim burnuma yaklaşık 5 dk filan. o zaman açılıyor 2 3 kez yaptım ara ara şimdi çok şükür düzeldi.yada tuzlu su da çekebilirsin ama benim pek fayda etmemişti.

Yeni mi evliler acaba :) ya da yalıtımdan haberleri yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…