Cok zor bir durum gercekten evde genc cocuklarin olsa daha kotu ama ev sahibi ile konusun uyarsin. Benim diger evde komsum cok rahatsizdi bu konudan onun ust komsusu da ayni senin kiracilar gibiydi evde de ergen cocuk kadin kafayi yiyordu ve ev sahibi o kisi uyariyor ama anlamiyorlarda. Allah yardimcin olsun ev sattirirlar bunlar insana.İnanki 5 ay oldu kiracı taşınalı.bütün özel hayatlarını bizimle yaşıyorlar.kafayı yedim akşam 10 da yatıyorum ve uyumam gece 3den sonra sabah eşime kızdım ne gerekiyorsa yapalım böle olmuycak diye.uykuduzluktan sinirlerim yıprandı.kapılarına not bıraktım .olmadı aynı devam ederse en son ev sahibi ve polis.böle bir kadın olurmu ya bagır ha bagır hala sinirden delircem oğlum uyandı seslerinden.hadi şimdi küçük ya büyük bir çocuk olsa ne yapcaz.allahım hayırlı insanlarla karşılaştır.
İlkinde ben de doğumdan çok korkardım , şimdikinde başlamadı henüz korkum :) Ama doktorun çok önemli bu aşamada, benimki çok güven vermişti beni de bi güzel gaza getirmişti hazırdım yani :) Ama kızım kordona dolandığı için doğum kanalına giremedi mecbur sezeryan oldum. Aynı bebek korkusu bende de vardı, benden 45 gün önce doğuran arkadaşımın bebeğini tutamamıştım , ama kendiminkini daha ilk andan itibaren tuttum, evirdim ,çevirdim .Günaydın güzel anne adayları.. huzur dolu haftamız olur İnşaAllah.. ayyy doğum muhabbeti başlamış.. benimde 30.06 kaydı doğum tarihim bakalım zaman neler göstercek.. daha önce ben sıkıldım diye çıkıp gelmesi de o na razıyız.. @Yellu sezaryan isteğe göre mi oluyor?? Ben korkuyorum normal doğumdan ve eşime sezaryan isticem dedim, senin isteğine göre sezeryan yapılmaz dedi..aslınla oldum olası korkmuşumdur böyle şeylerden.. ablamın 4 gebeliği oldu bir kere dokunamadım karnına, çocuklar doğduğunda kucağımada alamadım 5-6 aydan sonra alabiliyorum..yeni doğmuş bebek korkusu var bende.. bilmiyom kendi bebeğimde nasıl olcak?? Nasıl kucağıma alcam?? Ayyyy için daraldı yineeeee, korkuyorummmm..
Benim üstümde öyle terbiyesiz tipler vardı topuklu ayakkabı ile yürüyordu falan sürekli telefonla konuşması hiç bitmez car car çok yüksek sesli bir insandı her ses geçiyordu bize yatak odasında işiniz bitene kadar mutfakta bekliyorum dedim bir gün :) doğru valla öyleydi neyse azaldıİnanki 5 ay oldu kiracı taşınalı.bütün özel hayatlarını bizimle yaşıyorlar.kafayı yedim akşam 10 da yatıyorum ve uyumam gece 3den sonra sabah eşime kızdım ne gerekiyorsa yapalım böle olmuycak diye.uykuduzluktan sinirlerim yıprandı.kapılarına not bıraktım .olmadı aynı devam ederse en son ev sahibi ve polis.böle bir kadın olurmu ya bagır ha bagır hala sinirden delircem oğlum uyandı seslerinden.hadi şimdi küçük ya büyük bir çocuk olsa ne yapcaz.allahım hayırlı insanlarla karşılaştır.
Kızlar merhaba, bugün tam 19 haftalık olduk, bulantılar geçmişti ama 3 gündür sanki hamileliğim başlarındaymışım gibi bir bulantı,kusma ve mide yanması vargaviscon içtim dün gece ama etkili olmuyor.. bütün keyfim kaçmış durumda.. böyle bulantı tam geçti derken daha şiddetli bi şekilde tekrar başlayan var mı acaba?
Valla kadını bulsam bende birşeyler sölüycem iş üzerindeyken altan vuruyorum yeter artık terbiyesizler diye bağırdım bir gün artık.ama duymuyorlar beni yüzünü görürsen kadının valla konuşcam yetti canıma şurda uyuyacagım 5 ay sonra bebek falan derken zaten gece uykusu kalmıycak onlar sefasını yasarken zevkine varırken ben alt katta sinir krizi geçiriyorum.stresim eve yansıyorBenim üstümde öyle terbiyesiz tipler vardı topuklu ayakkabı ile yürüyordu falan sürekli telefonla konuşması hiç bitmez car car çok yüksek sesli bir insandı her ses geçiyordu bize yatak odasında işiniz bitene kadar mutfakta bekliyorum dedim bir gün :) doğru valla öyleydi neyse azaldı
Evt öyle oluyor cnm :) ultrasondayken geçen gün hıçkırdı devlet hastanesinde kadın hiçbişey demedi ama ben hissettim tam da ekrandaydı kafası yukarı yukarı kalktı ritmik bir şekilde 5 kere falan :)Bu arada kızlar bebekler bu donemde hıçkırmaya baslıyomus. 2. gebelıgını yasayanlar nası farkettınız hıckırdıgını? ben de bazen tekmeden daha farklı bır sarsıntı oluyo aynı tarzda 4 5 kere peşpeşe pıt pıt vuruyo bebegım acaba hıckırıyomu dedım.
Gözünüz aydın canım benim. Bizimkide yüzünü pek göstermiyo. Ayrıntılıda doktorumuz çok uğraşmıştı.Günaydın kızlar, Bizde cuma günü detaylı ultrasona girdik ancak bizim nazlı niyazlı kızımız saatlerce yediğin onca tatlı çikolataya rağmen yüzünü dönmedi c.tesi bir daha gitmek zorunda kaldıkçok şükür sorunsuz atlattık darısı gidecek olanların başına
Bu ses mevzusundan bende müzdariptim çok şükür taşındılarda kurtulduk ama artık duvarlar çok ince yalıtımda olmadığı zaman sanki aynı salonda uyuyormussunuz gibi oluyo
İnsanın afedersin ama wc sesi bile geçiyor artık evlerde bunu bilmiyor mu sanki ayıp ya ne desen az böyle tiplere ben söylerken karşı komşumda vardı inerken yakaladım rezil ettim onu iyi olduValla kadını bulsam bende birşeyler sölüycem iş üzerindeyken altan vuruyorum yeter artık terbiyesizler diye bağırdım bir gün artık.ama duymuyorlar beni yüzünü görürsen kadının valla konuşcam yetti canıma şurda uyuyacagım 5 ay sonra bebek falan derken zaten gece uykusu kalmıycak onlar sefasını yasarken zevkine varırken ben alt katta sinir krizi geçiriyorum.stresim eve yansıyor
Annemlerinde bi kiracısı vardı dul bayan. Bi gece komşular annemler inanamamış :) garip gerçektenİnanki 5 ay oldu kiracı taşınalı.bütün özel hayatlarını bizimle yaşıyorlar.kafayı yedim akşam 10 da yatıyorum ve uyumam gece 3den sonra sabah eşime kızdım ne gerekiyorsa yapalım böle olmuycak diye.uykuduzluktan sinirlerim yıprandı.kapılarına not bıraktım .olmadı aynı devam ederse en son ev sahibi ve polis.böle bir kadın olurmu ya bagır ha bagır hala sinirden delircem oğlum uyandı seslerinden.hadi şimdi küçük ya büyük bir çocuk olsa ne yapcaz.allahım hayırlı insanlarla karşılaştır.
Hayırlısı neyse o olsun canım benim. İnancın varsa ne güzel.kızlar günaydın. ben normal doğumdan yanayım ama bebegım ıçın hangısı hayırlı olucaksa o sekılde dogurmak ıstıyorum ılla normal dogum yapıcam dıye dıretmem ama sezeryan benı nedense daha cok korkutuyonormal dogumu yapabılcegıme daır bi inanc var ıcımde ıns hayırlısıysa normal olur. henüz doğum korkum başlamadı dogumu dusununce de mutlu oluyorum hep bebegımı kucagıma verdıklerı hayal edıyorum.
ayrıca biri seks mi dedi o ne kiherifim düz duvara tırmanıcak nerdeyse ben de tık yok biz niye hiç sevişmiyoruz diyo benim canım hiç istemiyo nedense hamile olalı 1 kere oldu
Hayırlısı neyse o olsun canım benim. İnancın varsa ne güzel.
Benimki emekliliğe ayırmış benimle birlikte kendini :) bizimde 5 ayda 5 kere anca. Ama benimde hiçç çekmiyo canım. İlk 3 ay ben düz duvara tırmancaktım yasak tatlı gelmişti :)
Gözünüz aydın canım benim. Bizimkide yüzünü pek göstermiyo. Ayrıntılıda doktorumuz çok uğraşmıştı.
Ay ya şimdi hamilelik öncesini düşündümde acaba sesimiz aşağıya gidyomuyduevlerde ne kötü artıkya. Hatırlıyorumda eşimin arkadaşının oturduğu binadakiler babasına şikayet etmiş ev sahibi baba olunca :)
benim de öyle hatta kuruyup koparırsam kanıyo geçmiyor bir türlü. pek yapıcak bir şey yok galiba ben alıştım artık :)Hanımlar benim inanılmaz burnum tıkanıyor ve kuruyorgece uyuyamıyorum ne yapcam bilemedim var mı aranızda böylesi
enim de öyle hatta kuruyup koparırsam kanıyo geçmiyor bir türlü. pek yapıcak bir şey yok galiba ben alıştım artık :)
Benimde öyle ılık suyla yıkıyorum başka yaptığım bir şey yok. geçen anneme sordum serum kullan dedi. bir de hamileliğin başından beri kanıyor, kan kuruyor uff gına geldiHanımlar benim inanılmaz burnum tıkanıyor ve kuruyorgece uyuyamıyorum ne yapcam bilemedim var mı aranızda böylesi
Canım benimde aynı şekildeydi ne yaptıysam olmadı en son tencereye kaynar suyu koydum kafama havlu serip buharını çektim burnuma yaklaşık 5 dk filan. o zaman açılıyor 2 3 kez yaptım ara ara şimdi çok şükür düzeldi.yada tuzlu su da çekebilirsin ama benim pek fayda etmemişti.Hanımlar benim inanılmaz burnum tıkanıyor ve kuruyorgece uyuyamıyorum ne yapcam bilemedim var mı aranızda böylesi
Yeni mi evliler acaba :) ya da yalıtımdan haberleri yok :)Ooooo hemde ne ses damı çıldırtacak derecede o tatlı uykudan nasıl uyandırıyorlar beni evin içinde inliyorlar sanki.ilk defa başımıza geldi böle bi durum kaç kiracı geldi geçti.allahım kurtarsın bizide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?