2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hafta sonu istediğim karyolayı sonunda buldum ve aldım. Resimdekinin beyazı oldu Büyüyünce parçalanıyor küçük karyola haline geliyor. Sanırım en büyük eksiğimiz tamamlandı bebişimizin. Şimdi kafama takılan tek şey banyo havlusu konusu. Hangi mağazaya baktıysam hoşuma gitmedi çok sert kumaşları siz aldınız mı? hangi markayı önerirsiniz

Eklentiler

• 636135262306884749.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 41
  • 636135262348760271.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 43
İdrar tahlili yaptırdınız mı hiç yakınlarda? Ansızın gelen mide bulantısı kusmadadrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi benim dotkorumda gerek kalmadı tahlile

bizim hamilelikte özel hayat pek etkilenmedi eskiden nasılsa şimdide öyle Doktor da bi kısıtlama koymadı acaba bebeğe zarar verirmiki?

Ben üzülüyorum arada yanaşıyorum ama en son denemede yarım kalınca tamamen emekliye ayrıldım :)

Günaydınn. Bu cumartesi detaylı var inşallah sorunsuzca atlatırız, merakla bekliyorum oğlumu görmeyi :)
Benim de bu cumartesi ayrintili kismetse.. cok heyecan basti simdiden epeydir gorusmuyorum ben de oglumla takvimlerimiz de yakin birbirine canim nasil sizin baya hareketli mi hissediyo musun minigini??

çok beğendim canım, hayırlı olsun güle güle kullansın bebeğin..büyüyünce karyola olmasıda ayrıca güzel nerden aldın acaba?

Ay İnşaAllah bütün korkularım bi anda kuş oluverir ve uçup gider.. geçenlerde eşim normal doğum videosu izlettirmeye kalktı, kafayı yedim, kalp atımlarım bile değişti.. kavga ettik.. ona göre alışmalıyım.. hayırlısı olur İnşaAllah..

Gözün aydın canım. Güzel günlerde kullanın inşallah. Ben e bebekten ve english homedan aldım. Gayette güzellerdi

Hayırlı olsun canım, Güle güle kullansın bebişin. .Ben oğluma taçtan almıştım, cok güzel hâlâ duruyor. Tavsiye ederim.

Slm kızlar, bizim de başından beri ilişki yok, eşim de anlayışlı davranıyor daha önce kayıplar olduğu için, ilişkiyle alakalı değildi ama yine de cesaret edemiyoruz. Kankaya bagladik biz de:) Ben oğlumda normal doğumdan korktuğum için sezeryan istedim, dr.um da zaten benim normal yapamayacağımı söyledi narin yapılı olduğum için. 38.haftada istesen de normal olmazmış dedi bebek donmemis dedi, epidural sezeryan oldum 38.haftada.Bebeğimi ilk ben göreyim diye bi cesaret epidural oldum ama göremedim, oğlum aglamayinca doğduğunda hemen çocuk dr.u müdahale etmiş. .Oğlumdan sonra bel fıtığım olduğunu öğrendim, bu durumda epidural olur mu diye sordum dr.uma, anestezi uzmaniyla görüşürsün dedi, bazıları yapıyormuş bazıları yapmıyor muş.

Ayrıca ben çok zorlanmadım doğumdan sonra,2 günde ayağa kalktım. Normal doğumda o alttan dikiş olayı ürkütüyor beni, bi de sancılar.

Çok güzel bebeğinle iyi günlerde kullanın banyo havlusu bana oğlumda set halinde karaca home dan hediye gelmişti çok yumuşaktı çok beğendim annemin aldığını kullanmadım onu görünce şimdi oğlum bornozunu kullanıyor bebek banyo havlusunu kardeşine kullanacağım hala çok yumuşak tavsiye ediyorum

Yeni mi evliler acaba :) ya da yalıtımdan haberleri yok :)
Valla adamın ikinci evliliği genç değiller uzaktan gördüğüm evli olup olmadıklarınıda bilmiyoruz.tabi bu konuları tepemde tartışırken vakıf oldum.dedimya öle bir konuşmaları varki herşeylerini biliyor gibiyiz artık.ama kadın değişik bir alemde kahkası bitiriyor.ilk taşındıklarında uyardım yalıtımı seslerinin çok geldiğini yalıtımın iyi olmadıgını.ama 5 kiracı gördüm oturdugumdan bugüne bunlar gibiside yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…