- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
İdrar tahlili yaptırdınız mı hiç yakınlarda? Ansızın gelen mide bulantısı kusmadadrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi benim dotkorumda gerek kalmadı tahlileKızlar merhaba, bugün tam 19 haftalık olduk, bulantılar geçmişti ama 3 gündür sanki hamileliğim başlarındaymışım gibi bir bulantı,kusma ve mide yanması vargaviscon içtim dün gece ama etkili olmuyor.. bütün keyfim kaçmış durumda.. böyle bulantı tam geçti derken daha şiddetli bi şekilde tekrar başlayan var mı acaba?
Ben üzülüyorum arada yanaşıyorum ama en son denemede yarım kalınca tamamen emekliye ayrıldım :):) yasağı duyunca sevinmiştim ben deneyse ki eşim cok dıretmıyo bi şansını denıyo ben mıdem kötu dıyınce sarılıyo öpüyo o kadar ama gercekten de hep mıdemın kotu oldugu zamanlara denk gelıyo. o adım atmasa zaten benım aklıma geldıgı yok :) uzuluyorum ona da ama napiim. doğumdan sonra da bı sure beklıycekler baba olmak kolay degıl napalım :)
Ben ya. Sürekli kupkuru. Bide sildiğimde ettiğimde kan pıhtısı falan geliyorHanımlar benim inanılmaz burnum tıkanıyor ve kuruyorgece uyuyamıyorum ne yapcam bilemedim var mı aranızda böylesi
İnşallah :) yan tarafımda kız kardeşim var Allahtan :)hahahahaha :) inşallah gitmemiştir diyelim bu yeni evler hep böyle bitişik duvarlar her türlü riski barındırıyor
Benim de bu cumartesi ayrintili kismetse.. cok heyecan basti simdiden epeydir gorusmuyorum ben de oglumla takvimlerimiz de yakin birbirine canim nasil sizin baya hareketli mi hissediyo musun minigini??Günaydınn. Bu cumartesi detaylı var inşallah sorunsuzca atlatırız, merakla bekliyorum oğlumu görmeyi :)
Hafta sonu istediğim karyolayı sonunda buldum ve aldım. Resimdekinin beyazı olduBüyüyünce parçalanıyor küçük karyola haline geliyor. Sanırım en büyük eksiğimiz tamamlandı bebişimizin. Şimdi kafama takılan tek şey banyo havlusu konusu. Hangi mağazaya baktıysam hoşuma gitmedi çok sert kumaşları siz aldınız mı? hangi markayı önerirsiniz
Ay İnşaAllah bütün korkularım bi anda kuş oluverir ve uçup gider.. geçenlerde eşim normal doğum videosu izlettirmeye kalktı, kafayı yedim, kalp atımlarım bile değişti.. kavga ettik.. ona göre alışmalıyım.. hayırlısı olur İnşaAllah..İlkinde ben de doğumdan çok korkardım , şimdikinde başlamadı henüz korkum :) Ama doktorun çok önemli bu aşamada, benimki çok güven vermişti beni de bi güzel gaza getirmişti hazırdım yani :) Ama kızım kordona dolandığı için doğum kanalına giremedi mecbur sezeryan oldum. Aynı bebek korkusu bende de vardı, benden 45 gün önce doğuran arkadaşımın bebeğini tutamamıştım , ama kendiminkini daha ilk andan itibaren tuttum, evirdim ,çevirdim .Banyosunu bile tek başıma yaptırıyordum. Anne olunca her şeyi yapabiliyorsun merak etme :)
ankara mothercare mağazasından aldım canımçok beğendim canım, hayırlı olsun güle güle kullansın bebeğin..büyüyünce karyola olmasıda ayrıca güzel nerden aldın acaba?
ankara mothercare mağazasından aldım canım
Doğumdan sonra sanki hayatında ilk defa oluyormuş gibi oluyorAhahahah :) yapamıyom ben valla canım acıyor
Gözün aydın canım. Güzel günlerde kullanın inşallah. Ben e bebekten ve english homedan aldım. Gayette güzellerdiHafta sonu istediğim karyolayı sonunda buldum ve aldım. Resimdekinin beyazı olduBüyüyünce parçalanıyor küçük karyola haline geliyor. Sanırım en büyük eksiğimiz tamamlandı bebişimizin. Şimdi kafama takılan tek şey banyo havlusu konusu. Hangi mağazaya baktıysam hoşuma gitmedi çok sert kumaşları siz aldınız mı? hangi markayı önerirsiniz
Hayırlı olsun canım, Güle güle kullansın bebişin. .Ben oğluma taçtan almıştım, cok güzel hâlâ duruyor. Tavsiye ederim.Hafta sonu istediğim karyolayı sonunda buldum ve aldım. Resimdekinin beyazı olduBüyüyünce parçalanıyor küçük karyola haline geliyor. Sanırım en büyük eksiğimiz tamamlandı bebişimizin. Şimdi kafama takılan tek şey banyo havlusu konusu. Hangi mağazaya baktıysam hoşuma gitmedi çok sert kumaşları siz aldınız mı? hangi markayı önerirsiniz
Yaaaa ozamanda mı acıyorDoğumdan sonra sanki hayatında ilk defa oluyormuş gibi oluyor
Evet acıyor canım malesef, yanıyor. Zamanla alisiliyor.Yaaaa ozamanda mı acıyor
Çok güzel bebeğinle iyi günlerde kullanın banyo havlusu bana oğlumda set halinde karaca home dan hediye gelmişti çok yumuşaktı çok beğendim annemin aldığını kullanmadım onu görünce şimdi oğlum bornozunu kullanıyor bebek banyo havlusunu kardeşine kullanacağım hala çok yumuşak tavsiye ediyorumHafta sonu istediğim karyolayı sonunda buldum ve aldım. Resimdekinin beyazı olduBüyüyünce parçalanıyor küçük karyola haline geliyor. Sanırım en büyük eksiğimiz tamamlandı bebişimizin. Şimdi kafama takılan tek şey banyo havlusu konusu. Hangi mağazaya baktıysam hoşuma gitmedi çok sert kumaşları siz aldınız mı? hangi markayı önerirsiniz
Valla adamın ikinci evliliği genç değiller uzaktan gördüğüm evli olup olmadıklarınıda bilmiyoruz.tabi bu konuları tepemde tartışırken vakıf oldum.dedimya öle bir konuşmaları varki herşeylerini biliyor gibiyiz artık.ama kadın değişik bir alemde kahkası bitiriyor.ilk taşındıklarında uyardım yalıtımı seslerinin çok geldiğini yalıtımın iyi olmadıgını.ama 5 kiracı gördüm oturdugumdan bugüne bunlar gibiside yok yani.Yeni mi evliler acaba :) ya da yalıtımdan haberleri yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?