2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bizim hamilelikte özel hayat pek etkilenmedi eskiden nasılsa şimdide öyle Doktor da bi kısıtlama koymadı acaba bebeğe zarar verirmiki?
Canım bizdede hiç etkilemedi hatta doktorada sordum hamilelik daha kolay geçer risk olmadığı sürece kısıtlamaya gerek yok dedi bebeğe hiçbir zararı yokmuş

Ben uyku setini de karacadan aldım onun kumaşı malzemesi de çok kaliteliydi. Havlu için aklma gelmemişti bi de oraya bakayım. arkadaşlar taç ve english home önermiş bi de. Artık bu hafta sonu da onlara bakarım bi. Çok teşekkür ettim

Canım bizdede hiç etkilemedi hatta doktorada sordum hamilelik daha kolay geçer risk olmadığı sürece kısıtlamaya gerek yok dedi bebeğe hiçbir zararı yokmuş
Bana o şekilde bişey dememişti sevindim şimdi inşallah kolaylaştırır normal düşünüyorum çünkü

Allah sabır versin insanda utanma duygusu olmadıktan sonra ne desen fayda etmez

Yaaaa ozamanda mı acıyor
Evet acıyor ama tedirgin olup kendini sıktığını için oluyo çünkü ben acır diye eşimi yanıma yaklaştırmamıştım kendimi çok kastım öyle yapmazsan sıkıntı olmaz merak etme

Bugun kendı doktorumda randevum vardı bebegım ıyıymıs plesanta gercektende asagıya yerlesmıs ama rahımı tam kapatmamıs yukarı cıkar dedı ayrıntılımda kalpte parlama ve bebege gıden bır damarda dırenc artısı vardı kabul etmedı ıZmırdeyım fuat akercana yonlendırdı fuat hoca bakmadan bişey dıyemeYız dedı persembe gunu aytıntılı ultrason ıcın randevu aldım insallah bısey cıkmaz yanlıs gormustur ınsallah dıgerı 3gun nasıl gecer smdı bana

İnşallah bişey çıkmaz hayırlı haberlerle gelirsin canım.

Benim de bu cumartesi ayrintili kismetse.. cok heyecan basti simdiden epeydir gorusmuyorum ben de oglumla takvimlerimiz de yakin birbirine canim nasil sizin baya hareketli mi hissediyo musun minigini??
Geçen hafta iki gün üst üste gördüm ben rahatsızlanmıştım, doktora gittim ertesi gün de kafama bi şey takılmıştı tekrar bakalım dedi doktorum görmüş oldum şükür :)
Ben sakin olduğumda evde olduğumda yemek yediğim zamanlarda kıpırtılarını hissediyorum sadece ama okulda öğrencilerle konuştuğumda, yüksek sesli konuştuğum zaman çok fazla hareket ediyor bilmiyorum alakası var mı ama her gün dikkat ediyorum resmen çıldırmış gibi kıpırdıyo :)

Hım evli değillerse terbiyeli olmalarını çok beklememeli :) bazı insanlar anlamıyor demek ki. Allah yardımcın olsun canım

İdrar tahlili yaptırdınız mı hiç yakınlarda? Ansızın gelen mide bulantısı kusmadadrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi benim dotkorumda gerek kalmadı tahlile
Yaptırmadım,reflü gibi bişey ama idrar yolu enfeksiyonunu da sorayım

aaa gercekten mi benım aksam 5te randevu verdı dıer ayrıntılıda baya bı sorun var benım artık plesantayı bıle unuttum oyuzden ınsallah ıkımzde de bısey cıkma canım

Sezeryan olsa bile mi. Eyvah eyvah
Canım uzun süre ilişki olmadığı için öyle oldu benimki. Hamilelik boyunca 9 ay sonra da 2 ay kadar lohusa lık dönemi, 1 seneye yakın ilişki olmadığı için acı oluyor.

ben de hep oturduğum zamanlarda hissediyorum hareketlerini ayaktayken hissetmiyorum ya da hissedemiyorum galiba :)

aaa gercekten mi benım aksam 5te randevu verdı dıer ayrıntılıda baya bı sorun var benım artık plesantayı bıle unuttum oyuzden ınsallah ıkımzde de bısey cıkma canım
İnşallah çıkmaz, benim detaylıyı kendi doktorum yapmıştı ama Bi perinatoloğa görünsen iyi olur dedi, plasenta da aşağıda olunca izmire gelelim dedik. Benim de 4 ye sanırım karşılaşacağız

inan en güzeli normal doğum ve korkulduğu gibi birşey değil ben kızımı kucağıma aldığım ana lkadar herşey o kadar güzelddi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…