- 7 Ekim 2009
- 106
- 162
- 103
Eminim öyledir, bu doğumumda şu an plasentam aşağı yerleşimli eğer yukarı çıkarsa normali deneyeceğim inşallahinan en güzeli normal doğum ve korkulduğu gibi birşey değil ben kızımı kucağıma aldığım ana lkadar herşey o kadar güzelddi ki
Benimki de kanıyor hafif geliyır arada silince nazal nem diye bir fısfıs almıştım oğlum için kremli gibi onu kullansam sürekli nolur acaba iyi geldi çok , ben hep yeni nezle başlıyor gibi yanıyorum devamlıBen ya. Sürekli kupkuru. Bide sildiğimde ettiğimde kan pıhtısı falan geliyor
Benim şuanda ondan acıyor, canımın istememesinden geçtim. Ayda 2 kere deneyince haliyle acıyor. 1 yıl sonrasını düşünemiyorumCanım uzun süre ilişki olmadığı için öyle oldu benimki. Hamilelik boyunca 9 ay sonra da 2 ay kadar lohusa lık dönemi, 1 seneye yakın ilişki olmadığı için acı oluyor.
Aa bende öyle sanki hasta gibi uyanıyorum sabahları grip olucam diye korkuyorum gün içinde hafifliyoBenimki de kanıyor hafif geliyır arada silince nazal nem diye bir fısfıs almıştım oğlum için kremli gibi onu kullansam sürekli nolur acaba iyi geldi çok , ben hep yeni nezle başlıyor gibi yanıyorum devamlı
Bilmiyorum evli mi değillermi sadece konışmalarından duydugum adam evlenmiş boşanmış 1 kızı var .yalıtım olayını taşındıktan 1 ay sonra gürültüden rahatsız oldugumuzu sölemek için gittiğimde söledim.Yeni mi evliler acaba :) ya da yalıtımdan haberleri yok :)
Hayırlı akşamlarCümleten iyi akşamlar
Ben o videoları izleyerk tam tersi cesaretlenmiştim ve çok kolay bir dogum yaptım şükürAy İnşaAllah bütün korkularım bi anda kuş oluverir ve uçup gider.. geçenlerde eşim normal doğum videosu izlettirmeye kalktı, kafayı yedim, kalp atımlarım bile değişti.. kavga ettik.. ona göre alışmalıyım.. hayırlısı olur İnşaAllah..
Sen deyince farkettim yazanları,Günaydin Herkese Dun bol oksijen orman havasi aldik kizimla. Baharin gelisiyle hamile oldugumu anladim disariya gobusle cikmanin guzelligini yasadim herkes gobusume bakti bende hep hamilelere bakardim :) Halada bakarim :)
Bu arada benim takvimde kotü kötü seyler yaziyorUnuttuk biz o isleri :))
Kapılarına kadar gidip söylediğin halde düzelme yoksa yuh artıkBilmiyorum evli mi değillermi sadece konışmalarından duydugum adam evlenmiş boşanmış 1 kızı var .yalıtım olayını taşındıktan 1 ay sonra gürültüden rahatsız oldugumuzu sölemek için gittiğimde söledim.
Offf çok canım sıkılıyor bilmediğim bir mutsuzluk yaşıyorum çocuğa banyo yaptırmam gerekiyor kolumu kıpırdatmak istemiyorum ilk hamileliğinizin tadını çıkarın kızlar ikincide aynı naz niyaz yapılmıyor sabah saat 8de anne kalk beni beslemen lazım diye başıma dikildi bi ton siparişi vardı sıpanın[/QUOTE evt ilkindeki gibi rahat değiliz midem bulansada o yumurtayı hergün pişirip yedirdim sabahın yedisinde, ödevlerimiz de cabası az evvel bitti he ben yapmadım ama hadi oğlum derken kontrol etmek te baya bir iş bunlar bana bakıyor hep ama buna bin şükür iyi ki var ki ödev yapıyorum bu yaşta
Offf çok canım sıkılıyor bilmediğim bir mutsuzluk yaşıyorum çocuğa banyo yaptırmam gerekiyor kolumu kıpırdatmak istemiyorum ilk hamileliğinizin tadını çıkarın kızlar ikincide aynı naz niyaz yapılmıyor sabah saat 8de anne kalk beni beslemen lazım diye başıma dikildi bi ton siparişi vardı sıpanın
bende haziran da olur diye düşünüyorum bakalım hayırlısı
Kız eşime sinir yapsamda birşey farketmiyo adam hamilelikten diyor beni sallamıyor habire bilgisayar oyunu oynuyor bugün bizim sevgili olma yıldönümümüzdü biz artık evliyiz 3 gün sonra onu kutlarız dedi GS maçını izledik şimdi ben çocuk uyutuyorum o oyun oynuyor gelde delirme kızdığımda hamilelikten deyip sallamıyorAhh canım seni nasıl iyi anlıyorum bilsen, aynen öyleyim bende,
Oğlumun doğumgünü 8mart,
okulda kutlıcaz hiç bi hazırlık yapmadım, kolumu kaldıramıyorum,
sebepsiz bir asabiyet üstümde, eşime sinir yaptım durduk yere ona da ayrı üzüldüm, nazlanmak huyum değil yapamam zaten ama ah bu hormonlar beni ne hale getirdi
Ay ya onun siparişlerini yesinler. Oluyo bazen öyle tatlımya. Dün ben gün boyu ağladım herşeye ağladım hemde :)Offf çok canım sıkılıyor bilmediğim bir mutsuzluk yaşıyorum çocuğa banyo yaptırmam gerekiyor kolumu kıpırdatmak istemiyorum ilk hamileliğinizin tadını çıkarın kızlar ikincide aynı naz niyaz yapılmıyor sabah saat 8de anne kalk beni beslemen lazım diye başıma dikildi bi ton siparişi vardı sıpanın
Aa hiç görmedim :) bakayım bende merak ettim. İlişkiden korkutcanız kızlar beni :) zaten normalde de az çok acıyodu okadar ara verince kimbilir nasıl olcakKızlar trend topicde burda bahsi geçen komşulara giden seslerle ilgili konu açılmış gören varmı
12haftadan beri düzenli olmasa da ilişki var bizde, dr hiç bir sorun olmadığını tam tersine annein mutluluk hormonu salgılaması bebeği mutlu eder dedi eşimin yanında
Oğlumda göbüş büyüyünce ara vermiştik, doğumdan sonra 3ayı geçti toparlanıp hazır olana kadar, yeni evlenmiş gibi oluyor
Ah canim bende korkuyordum vajinusmusta yendigim icin. Dedik deneyelim 4. Ayda oldu iliski iki gun sonra kanama oldu artik tamamen yasak bize aciyi maciyi unuttum kanama olmasinda dogumdan sonra duzelir herseyAa hiç görmedim :) bakayım bende merak ettim. İlişkiden korkutcanız kızlar beni :) zaten normalde de az çok acıyodu okadar ara verince kimbilir nasıl olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?