Saglikla gelsin saglikla giysin kullansin insallah cok guzelmis arabasida bende bugun esime ayni seyi soyledim garantisi yok bu dogumun yavastan secelim esyalarini diye :)Selam gebisler biz bugün kızım la çok mutluyuz babasi ile kızıma alışveriş yaptık çoğu giysisini aldık birdee bebek arabasi olayı tamam şükürler olsun çok içime şimdi eve geldik kurduk salonda yarım saat sürdüm ne kadar güzel şeyler ben 7. Aydan önce herseyi tamamlayacam nasıpse bugün arkadaşım hersey gayet yolundayken doğum yaptı 29. Haftada ne zaman ne olacağı belli olmuyor mus bu da Arabamız teyzeleriEki Görüntüle 1963333
Hayırlı olsun canım, Güle güle kullansın bebişin. .Bizim büyük eşyalar var o yüzden çok acele etmiyorum. Bebek Arabamız ablamda, bebişi oldu diye verdim almam gerekecek. .Mama sandalyemiz amca kizinda onun acelesi yok, beşik, puset, park yatak hepsi var.Selam gebisler biz bugün kızım la çok mutluyuz babasi ile kızıma alışveriş yaptık çoğu giysisini aldık birdee bebek arabasi olayı tamam şükürler olsun çok içime şimdi eve geldik kurduk salonda yarım saat sürdüm ne kadar güzel şeyler ben 7. Aydan önce herseyi tamamlayacam nasıpse bugün arkadaşım hersey gayet yolundayken doğum yaptı 29. Haftada ne zaman ne olacağı belli olmuyor mus bu da Arabamız teyzeleriEki Görüntüle 1963333
Cok tesekkur ederiz teyzesi.tatlım inan arkadaşım 2 gün önce hastaneye apar topar yatış yaptı ve eksik birsürü şeyi vardı misal lohusa pijamalari bile yoktu bugün ben görmeye gittim hastaneye hemşire Dıkisleri kontrole geldi ve geceligini giymesini istedi en az 2 takım gecelik ve en az 2 takım pijama şart bunu gördüm en kötü hastane cantasi hazır olsun bi köşede dursunSaglikla gelsin saglikla giysin kullansin insallah cok guzelmis arabasida bende bugun esime ayni seyi soyledim garantisi yok bu dogumun yavastan secelim esyalarini diye :)
Saol tatlım inşallah :) evim büyük yerimiz musait yatağı annemler almak istedi onu bekliyoruz mama sandalyesi ilerleyen zamanlar da inşallah ona çok var birde sallanan ana Kucağı alicam onu da indirime girmesini bekliyorum. Yakında nöbet olayı bitecek gündüz mesaisi olursa çok gezemem havalar şimdiden güzel ben Mayıs da haziran da evimden dışarı çıkamam heralde ankara çok sıcak oluyor :)Hayırlı olsun canım, Güle güle kullansın bebişin. .Bizim büyük eşyalar var o yüzden çok acele etmiyorum. Bebek Arabamız ablamda, bebişi oldu diye verdim almam gerekecek. .Mama sandalyemiz amca kizinda onun acelesi yok, beşik, puset, park yatak hepsi var.
Çok şükür kuvoz de ikisi de iyi çok korktuk preterm eylem gelişti bebek 1.5 kilo inşallah toparlanirlar sizlerde dua edin29 haftalık doğum yaptı bebek nasıl peki
Çok geçmiş olsun inşallah sağsalim büyür kocaman oluverirÇok şükür kuvoz de ikisi de iyi çok korktuk preterm eylem gelişti bebek 1.5 kilo inşallah toparlanirlar sizlerde dua edin
Ay aman kanama olmasında razıyım beklemeye sonradan acıya. Bebek için çok uğraştık cinselliğide unutuverelim bişeycik olmaz :)Ah canim bende korkuyordum vajinusmusta yendigim icin. Dedik deneyelim 4. Ayda oldu iliski iki gun sonra kanama oldu artik tamamen yasak bize aciyi maciyi unuttum kanama olmasinda dogumdan sonra duzelir hersey
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede toparlanırlar. Preterm eylem gelişmesi ne demek?Çok şükür kuvoz de ikisi de iyi çok korktuk preterm eylem gelişti bebek 1.5 kilo inşallah toparlanirlar sizlerde dua edin
İlk doğumum sezeryan oldu aynı şeyleri babada anlattılar yok ameliyatlı gibi yok ağrılar hemen emziremezsin gibi ama spinal sezeryan oldum dediklerinin hiç biri olmadı bunda da olmaz inş...6saat sonra yürümeye hemde tek başıma kalktım ,elimde bebeğimle hastaneden çıktım,hiç lohusa yatağında yatmadım kızımın banyosu dahil herşeyini kendim yaptım kimseye bırakmadım.isteyen normal olsun isteyen sezeryan anne kendini nasıl iyi hissedecekse öyle olsun.bu aralar herkes anneler üstünde çok baskı kuruyor.önemli olan Doğum sonrası psikoloji...Walla ben sezeryanin daha riskli oldugunu normal dogumdan daha zor oldugunu dikislerin uzun sure agrisinin gecmedigini bebegin normal dogarken anneden aldigi siviyla hastaliklardan korundugunu normal dogumda hemen ayaga kalkarken sezeryanda gunler aldigini vs vs daha nicelerini biliyorum ama yinede sezeryan istiyorum :)) Bilgi icin tesekkur ederim
Kız ne cesaret ben doğum videosu izleyemiyorum bidaha aklımdan çıkmaz bir sezeryan geçirmeme rağmen 2.yi doğuramam sonrasında diye videosunu hala izlemedim Rabbim gönlüne göre versin bende çok normal doğum istemiştim ama mecburi sezeryan oldum beyfendinin canı öyle istedi biz ne desekte herşey son anda belli oluyorMerhaba kızlar herkes iyi inşallah :) doğum konusu konuşulmuş ben günümü alır sezeryan olurum hep derdim ama hem araştırdım hem videoları izledim sezeryandan çok korktum inşallah aksilik olmazsa normal şekilde istiyorum nasip tabi
Bugün hamile muamelesini görmüş bulunmaktayım hastaneye gittim gripten raporluyum cumaya kadar orda sıra beklerken biri bana hemen yer verdi hamile olduğumu görünce gobusum artık beni ele veriyor :)))
Arabasını sevsinler onun mutlu günlerde kullanın inşallah doğum sanki çok uzakmış gibi hissediyorum nedense bizde herşey abiden kaldığı için onun rahatlığı var herhalde bende yinede haftasonu biraz kıyafet aldım miniğime arkadaşına geçmiş olsun onlar sağlıklı olsunlarda tüm eksikler alınır ben bı tek süt pompası almakla almamak arasında kaldım belkide ihtiyaç olmayacak boşuna almayım diyorum sonrada ya gerekirse naparım diyorum arafta kaldım az parada değil yaniSelam gebisler biz bugün kızım la çok mutluyuz babasi ile kızıma alışveriş yaptık çoğu giysisini aldık birdee bebek arabasi olayı tamam şükürler olsun çok içime şimdi eve geldik kurduk salonda yarım saat sürdüm ne kadar güzel şeyler ben 7. Aydan önce herseyi tamamlayacam nasıpse bugün arkadaşım hersey gayet yolundayken doğum yaptı 29. Haftada ne zaman ne olacağı belli olmuyor mus bu da Arabamız teyzeleriEki Görüntüle 1963333
Benide oğlum uyandırıyor sonra bidaha ben uyuyamıyorum hep böyle oluyor sabahta uyanamıyorumSelam kızlar bu saatte yazıyorum ilk zamanlarıma döndüm yine.. Dört gündür geceleri uyanıyorum uykum kaçıyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?