2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeryan dan sonra yürümek çok önemli yanındaki refakatçiler uyurdu ben yürürdüm odada bile döndüm durdum

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede toparlanırlar. Preterm eylem gelişmesi ne demek?
Erken gelen doğum tatlım bebeğin kalp atışlarında zayıflama ve kan akiminda yavasljk vardı birde olması gereken hafta dan 3 hafta geri den çıktı Rabbim bizlere vakitlice sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayi nasip etsin

Çok saol teyzesi hep birlikte inşallah :) bende rahat rahat oturuyodum ne yalan söyleyim arkadaşım ansızın Cumartesi yatış yapınca bende dedim almaya başlayalım birseyler farkında olmadan bir sürü detay varmış eksik çok okadar şey aldım pompa için bekle istersen tatlım en kötü ihtiyaç olursa esin gider alır dün bizimkiler öyle yaptı :) bebek kuvozde olduğu için

Bende öyle düşünüyorum canım bide manuel bi pompa var onu güzel kaynatayım steril hale getireyim zaten alacağım pompa belli gerekirse eşim hemen gider alır oğlumda çok ihtiyaç duymuştum göğüs ucu hiç yoktu çocuk çıkarmaya çalıştıkça parçalandı süt yerine kan geliyordu çok ağladım kaç hafta

Ay kötü olmuş. Amin canım benim sağlıkla alabilelim inşallah kucaklarımıza

günaydın kızlar. Belki çok erken ama bir şey sormak istiyorum. Bebişlere yorgan ve yastıklarını yün mü almak daha sağlıklı olur yoksa pamuk mu? N11 den alışveriş yapmıştım. Bayağı bir kuponum var. onlar heba olsun istemiyorum. Nevresim takımına karar verdim. Almışken yorgan ve yastığını da alayım dedim. Ama karar veremedim. Yün mü yoksa pamuk mu alsam diye.

Herkese günaydın, elyaf olmadığı müddetçe ikisinin de sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Ama yün daha hafif olur gibi geldi bana.

Elyaf olmadiktan sonra yünde olur pamukta ikiside teri ceker ikiside saglikli. Ben yün tercih ettim almadim ananesi yapti :) Yastikta en az 1 sene kullanmayacagim sonrasinda yine ince yun yastik kullanirim.

Aynen ben de ogrencilerle beraberken gunduz okukdayken daha hareketli oldugunu hissediyorum sese karsi duyarlilar sanirim ben aksamlari falan cok hissetmiyorum herkesten farkli olarak neyse iyi olsunlarda insaallah

Elyaf olmadiktan sonra yünde olur pamukta ikiside teri ceker ikiside saglikli. Ben yün tercih ettim almadim ananesi yapti :) Yastikta en az 1 sene kullanmayacagim sonrasinda yine ince yun yastik kullanirim.
canım bende yastık kullanmıcam ama nevresim takımı alıcam ya onun içine koymak için mutlaka olması gerek almışken yorgan ve yastığı aynı alayım dedim ama işte pamuk mu yün mü bilemedim.

canım bende yastık kullanmıcam ama nevresim takımı alıcam ya onun içine koymak için mutlaka olması gerek almışken yorgan ve yastığı aynı alayım dedim ama işte pamuk mu yün mü bilemedim.
Yun al yün ikisinide pisman olmazsin yünden dolayi Ben yün yastik yorgan kendime hic kullanamiyorum ama kizim icin saglikli oldugunu dusunuyorum mecbur kullanacagim

Yun al yün ikisinide pisman olmazsin yünden dolayi Ben yün yastik yorgan kendime hic kullanamiyorum ama kizim icin saglikli oldugunu dusunuyorum mecbur kullanacagim
sağol canım galiba yün alıcam. Kardeşim ile konuştum da o da abla bende yün yastık var sadece yorgan al dedi takım olması için bende yün alayım diye düşündüm.

ben kendıme de kullanıyorum yastıgım kus tuyu hıc terletmiyor kızıma annem yun yastık ve yorgan yapıcak elyaf çok terletiyor hatta yatagının ustune ince yun yatak da yaptırcam kendım asla kullanamam ama bebıs e hazırlıcak

sağol canım galiba yün alıcam. Kardeşim ile konuştum da o da abla bende yün yastık var sadece yorgan al dedi takım olması için bende yün alayım diye düşündüm.
Zaten dedigin.gibi alerji yaparsa evdeki herseyi degismen gerekecek canim. Yun yorgan tüylü battaniye halisi yelek hirka Biz alalim hazirda dursunda insallah alerjik bir durumlari olmaz

Canım seninde mi alerjin var yüne. Eğer varsa bebeğine de alma. Onunda olabilir. Ben yüne karşıyım :)

gogus ucu satın alabılırısn ama pompa için bekle manual varmıs zaten bazen manuel olanlar her zaman etkili olmuyormus sanırım o lıstenın sonunda kalsın ben biberon ve emzık konusundayım aventın cam biberonunu alıcam ozellıle dıkkat edikmesi gereken baska bırseyı var mı bilmiyorum bıberon ucu falan

Aynen ben de ogrencilerle beraberken gunduz okukdayken daha hareketli oldugunu hissediyorum sese karsi duyarlilar sanirim ben aksamlari falan cok hissetmiyorum herkesten farkli olarak neyse iyi olsunlarda insaallah
Daha çok küçükler bence biraz daha büyüsünler hiç durmazlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…