Aynen canim bende öyle yapacagim bos yataga yatirmam üstüne şu yün yada pamuk pedler varya onlarin inceliginde yatak olacak. Saglikli olani tercih etmek lazim onlarin omuriligi icin biz buyuduk zaten onlar saglikla buyusun :)ben kendıme de kullanıyorum yastıgım kus tuyu hıc terletmiyor kızıma annem yun yastık ve yorgan yapıcak elyaf çok terletiyor hatta yatagının ustune ince yun yatak da yaptırcam kendım asla kullanamam ama bebıs e hazırlıcak
Yok alerjim ben sevmiyorum :) Yorgani agir geliyor yastigida ayni sekilde hic kullanamiyorum. Saglikli ama biz sevmiyoruzda bebekler icin dusunmeliyiz . Zaten evler sicak incecik yun yorgan yapiliyorCanım seninde mi alerjin var yüne. Eğer varsa bebeğine de alma. Onunda olabilir. Ben yüne karşıyım :)
aynen tatlım bende yatak ustunde ince yun yatakla buyudum ama su an yatagım ped li alışkanlık oldugu ıcın yun kullanamadım ama kızım onda buyusun dr soylemıstı yun yatagın daha saglıklı oldugunu ben bebegımı kundak yapmayı da dusunuyorum :)Aynen canim bende öyle yapacagim bos yataga yatirmam üstüne şu yün yada pamuk pedler varya onlarin inceliginde yatak olacak. Saglikli olani tercih etmek lazim onlarin omuriligi icin biz buyuduk zaten onlar saglikla buyusun :)
Aventin biberonunu internettende alabilirsin yedek uç da veriyor bazilari yenidogan icin bende onu alacagim. Ben cam almayacagim 125lik ten bir tane alacagim belki lazim olmaz bile. Aventin silikon meme ucu cok iyi alacaklar ona baksin derim .gogus ucu satın alabılırısn ama pompa için bekle manual varmıs zaten bazen manuel olanlar her zaman etkili olmuyormus sanırım o lıstenın sonunda kalsın ben biberon ve emzık konusundayım aventın cam biberonunu alıcam ozellıle dıkkat edikmesi gereken baska bırseyı var mı bilmiyorum bıberon ucu falan
Annemle esim kundaksiz olur mu ya bebegi nasil tutacagiz diyorlar bende olsun olsun tutariz diyorum en son yarim kundakta anlastik :))aynen tatlım bende yatak ustunde ince yun yatakla buyudum ama su an yatagım ped li alışkanlık oldugu ıcın yun kullanamadım ama kızım onda buyusun dr soylemıstı yun yatagın daha saglıklı oldugunu ben bebegımı kundak yapmayı da dusunuyorum :)
bende 125 lik baktım dun canım 32 tl ıdı nette ne kadar bılmıyorum meme ucu da belkı lazım olurAventin biberonunu internettende alabilirsin yedek uç da veriyor bazilari yenidogan icin bende onu alacagim. Ben cam almayacagim 125lik ten bir tane alacagim belki lazim olmaz bile. Aventin silikon meme ucu cok iyi alacaklar ona baksin derim .
bende onun ıcın ıstıyorum canım yarım kundan yapıcam kolları sarılı olacak ayklar serbest:) paket olayına bende karsıyum ama sarılı bebek daha rahat ve derin uyuyır dıger turlu elı kolu oynadıkca sıcrıyorlar buyudukce kundan kar etmıyor zaten kendılerı çözuyor ama ele avuca gelene kadar kundakAnnemle esim kundaksiz olur mu ya bebegi nasil tutacagiz diyorlar bende olsun olsun tutariz diyorum en son yarim kundakta anlastik :))
Uyurken filan eli kolu sicradiginda uyaniyorlar onun icin tamam yarim kollarini sikmadan baglarim ama onun disinda istemiyorum :) Bebegimi paket ettirmem :)))
Kayınvalidem yapmış zamanında daha kurdeleleriyle duruyo :) ablam yeni doğum yaptı onunki neymiş onu sorayım :)Yok alerjim ben sevmiyorum :) Yorgani agir geliyor yastigida ayni sekilde hic kullanamiyorum. Saglikli ama biz sevmiyoruzda bebekler icin dusunmeliyiz . Zaten evler sicak incecik yun yorgan yapiliyor
ben çok yoruldugumda ve ayakta kalınca oluyor canım hatta tuvalete gıdınce ınanılmaz baskı oluyor ıstırahat etmeye çaılısyorum sonrasındaKızlar günaydın,
Benim bazen aşağıya doğru cok baski oluyor. Sizde de oluyor mu?
Doktoruma sordum, ayaklarını uzat dinlen öyle olunca dedi. Çok baskı hissedersen de ihmal etme gel, erken dogum riski falan olmasın dedi.
evet canim 32 liraydi trendyolda yeni dogan ucuyla birliktebende 125 lik baktım dun canım 32 tl ıdı nette ne kadar bılmıyorum meme ucu da belkı lazım olur
Daha fazlası oldu dün kapılarına not bıraktıgım halde sanki gıcıklıgına gelince gürültü ve yüksek sese başladılar.22:34de elektrikli süpürge çalıştırdı sonra gece içeceklerini alıp alem yaptılar sonuda ne oldu anlamışsınızdır.ve ben yine uykusuz artık ev sahibini aramak kaldı tek çare dileğimiz söleşmelerini yenilemesin bela tipler anlıycanız.şuan başımatlıyor dün stredden elim ayagım buz kesti tirtir titredim uyku uyuyamıyorum allah bildiği gibi yapsınn tez zamanda kurtuluruz inşallah.daha agır şeyler sölerim ama yeri değil.Kapılarına kadar gidip söylediğin halde düzelme yoksa yuh artık
Bende ankaradayım ve mayıs ,haxiran okadar sıcak olmaz .yagmurlu olabilir.geçen sene hatta baya serindi bu hava durumu olayı belli olmuyor.Saol tatlım inşallah :) evim büyük yerimiz musait yatağı annemler almak istedi onu bekliyoruz mama sandalyesi ilerleyen zamanlar da inşallah ona çok var birde sallanan ana Kucağı alicam onu da indirime girmesini bekliyorum. Yakında nöbet olayı bitecek gündüz mesaisi olursa çok gezemem havalar şimdiden güzel ben Mayıs da haziran da evimden dışarı çıkamam heralde ankara çok sıcak oluyor :)
Korkusuz doğal doğum için neler yapılmalı videolarını izlemekten kafayı yedim yeminle
onları da okuyorum canım evet bende çok duygulanıyorumhiçbir sey izleme bence, akisina bırak. dogum hikayelerini okuyabilirsin, ben cok duyglaniyorum okuyunca :)
Ben de cok kararsızım bu konuda.bi araştırma yapmak lazim buradakiler ne diyecek bakalımgünaydın kızlar. Belki çok erken ama bir şey sormak istiyorum. Bebişlere yorgan ve yastıklarını yün mü almak daha sağlıklı olur yoksa pamuk mu? N11 den alışveriş yapmıştım. Bayağı bir kuponum var. onlar heba olsun istemiyorum. Nevresim takımına karar verdim. Almışken yorgan ve yastığını da alayım dedim. Ama karar veremedim. Yün mü yoksa pamuk mu alsam diye.
Biberon ve emzik için ben de avent dusunuyorum ama acele etme diyorlar genelde ama bilemiyorum.hazirda dursun istiyorum ama ilk etapta en azindan en kalitelisini almali mıyız? Belki hiç gerek kalmayacak diyenler var.gogus ucu satın alabılırısn ama pompa için bekle manual varmıs zaten bazen manuel olanlar her zaman etkili olmuyormus sanırım o lıstenın sonunda kalsın ben biberon ve emzık konusundayım aventın cam biberonunu alıcam ozellıle dıkkat edikmesi gereken baska bırseyı var mı bilmiyorum bıberon ucu falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?