2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen canim bende öyle yapacagim bos yataga yatirmam üstüne şu yün yada pamuk pedler varya onlarin inceliginde yatak olacak. Saglikli olani tercih etmek lazim onlarin omuriligi icin biz buyuduk zaten onlar saglikla buyusun :)

Canım seninde mi alerjin var yüne. Eğer varsa bebeğine de alma. Onunda olabilir. Ben yüne karşıyım :)
Yok alerjim ben sevmiyorum :) Yorgani agir geliyor yastigida ayni sekilde hic kullanamiyorum. Saglikli ama biz sevmiyoruzda bebekler icin dusunmeliyiz . Zaten evler sicak incecik yun yorgan yapiliyor

Aynen canim bende öyle yapacagim bos yataga yatirmam üstüne şu yün yada pamuk pedler varya onlarin inceliginde yatak olacak. Saglikli olani tercih etmek lazim onlarin omuriligi icin biz buyuduk zaten onlar saglikla buyusun :)
aynen tatlım bende yatak ustunde ince yun yatakla buyudum ama su an yatagım ped li alışkanlık oldugu ıcın yun kullanamadım ama kızım onda buyusun dr soylemıstı yun yatagın daha saglıklı oldugunu ben bebegımı kundak yapmayı da dusunuyorum :)

Aventin biberonunu internettende alabilirsin yedek uç da veriyor bazilari yenidogan icin bende onu alacagim. Ben cam almayacagim 125lik ten bir tane alacagim belki lazim olmaz bile. Aventin silikon meme ucu cok iyi alacaklar ona baksin derim .

Annemle esim kundaksiz olur mu ya bebegi nasil tutacagiz diyorlar bende olsun olsun tutariz diyorum en son yarim kundakta anlastik :))
Uyurken filan eli kolu sicradiginda uyaniyorlar onun icin tamam yarim kollarini sikmadan baglarim ama onun disinda istemiyorum :) Bebegimi paket ettirmem :)))

Aventin biberonunu internettende alabilirsin yedek uç da veriyor bazilari yenidogan icin bende onu alacagim. Ben cam almayacagim 125lik ten bir tane alacagim belki lazim olmaz bile. Aventin silikon meme ucu cok iyi alacaklar ona baksin derim .
bende 125 lik baktım dun canım 32 tl ıdı nette ne kadar bılmıyorum meme ucu da belkı lazım olur

bende onun ıcın ıstıyorum canım yarım kundan yapıcam kolları sarılı olacak ayklar serbest:) paket olayına bende karsıyum ama sarılı bebek daha rahat ve derin uyuyır dıger turlu elı kolu oynadıkca sıcrıyorlar buyudukce kundan kar etmıyor zaten kendılerı çözuyor ama ele avuca gelene kadar kundak

Yok alerjim ben sevmiyorum :) Yorgani agir geliyor yastigida ayni sekilde hic kullanamiyorum. Saglikli ama biz sevmiyoruzda bebekler icin dusunmeliyiz . Zaten evler sicak incecik yun yorgan yapiliyor
Kayınvalidem yapmış zamanında daha kurdeleleriyle duruyo :) ablam yeni doğum yaptı onunki neymiş onu sorayım :)

Kızlar günaydın,

Benim bazen aşağıya doğru cok baski oluyor. Sizde de oluyor mu?

Doktoruma sordum, ayaklarını uzat dinlen öyle olunca dedi. Çok baskı hissedersen de ihmal etme gel, erken dogum riski falan olmasın dedi.

ben çok yoruldugumda ve ayakta kalınca oluyor canım hatta tuvalete gıdınce ınanılmaz baskı oluyor ıstırahat etmeye çaılısyorum sonrasında

Kapılarına kadar gidip söylediğin halde düzelme yoksa yuh artık
Daha fazlası oldu dün kapılarına not bıraktıgım halde sanki gıcıklıgına gelince gürültü ve yüksek sese başladılar.22:34de elektrikli süpürge çalıştırdı sonra gece içeceklerini alıp alem yaptılar sonuda ne oldu anlamışsınızdır.ve ben yine uykusuz artık ev sahibini aramak kaldı tek çare dileğimiz söleşmelerini yenilemesin bela tipler anlıycanız.şuan başımatlıyor dün stredden elim ayagım buz kesti tirtir titredim uyku uyuyamıyorum allah bildiği gibi yapsınn tez zamanda kurtuluruz inşallah.daha agır şeyler sölerim ama yeri değil.

Bende ankaradayım ve mayıs ,haxiran okadar sıcak olmaz .yagmurlu olabilir.geçen sene hatta baya serindi bu hava durumu olayı belli olmuyor.

herkese selam. ege üniversitesi proflarından sermet sağol'a detaylı tarama için giden var mı? ya da methini duyan

Ben de cok kararsızım bu konuda.bi araştırma yapmak lazim buradakiler ne diyecek bakalım

Biberon ve emzik için ben de avent dusunuyorum ama acele etme diyorlar genelde ama bilemiyorum.hazirda dursun istiyorum ama ilk etapta en azindan en kalitelisini almali mıyız? Belki hiç gerek kalmayacak diyenler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…