Ay resmen inadına yapmışlar. Ne insanlr var ya. Aman diyim bulaşmayın canım. Eski oturduğum ağartmanda gürültüden şikayet edilen şikayetçiyi yaralamıştı. Direk ev sahibi yönetici ne varsa onunla muhattap olunDaha fazlası oldu dün kapılarına not bıraktıgım halde sanki gıcıklıgına gelince gürültü ve yüksek sese başladılar.22:34de elektrikli süpürge çalıştırdı sonra gece içeceklerini alıp alem yaptılar sonuda ne oldu anlamışsınızdır.ve ben yine uykusuz artık ev sahibini aramak kaldı tek çare dileğimiz söleşmelerini yenilemesin bela tipler anlıycanız.şuan başımatlıyor dün stredden elim ayagım buz kesti tirtir titredim uyku uyuyamıyorum allah bildiği gibi yapsınn tez zamanda kurtuluruz inşallah.daha agır şeyler sölerim ama yeri değil.
Ben de bir kac saat ayakta kalinca hissediyorum.cok rahatsiz edici oluyor gerçekten.en erken yarina randevu alabildim doktoruma.gidince sorucam ben deKızlar günaydın,
Benim bazen aşağıya doğru cok baski oluyor. Sizde de oluyor mu?
Doktoruma sordum, ayaklarını uzat dinlen öyle olunca dedi. Çok baskı hissedersen de ihmal etme gel, erken dogum riski falan olmasın dedi.
Mamaya bebekler karar veriyor. Benimkine önce bebelac vermişler almamış, sonra aptamil vermiş hemşireler onu iştahlı yiyodu.Mama ne önerirsiniz mesala benimkiler doymaz kesin
Canım bebeğine göre değişiyor kimisine iyi gelen kimisine gaz yapıyo kimisine kilo aldırmıyo vs vs sen yine içerik olarak araştır sırala en doğalı en iyisini bebeğe göre değiştirirsin ben kullanmadım ama aklıma geldi golden bişeydi keçi sütünden filan die dıymuştum amaMama ne önerirsiniz mesala benimkiler doymaz kesin
Ben kızımda Dr brown diye Bi markanın cam biberonunu almıştım ama bir kez bile kullanmadımYani belli olmuyor bu minnakların huyu suyuBiberon ve emzik için ben de avent dusunuyorum ama acele etme diyorlar genelde ama bilemiyorum.hazirda dursun istiyorum ama ilk etapta en azindan en kalitelisini almali mıyız? Belki hiç gerek kalmayacak diyenler var.
Kızlar çalışan bayanlar doğum izni konusunda neler yapıcaz. Ben 5 hafta daha uzatarak 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Ancak daha sonrasında raporu doktordan alınca nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Doğum parası süt parası vs. alabilmek için nerelere gitmemiz gerek acaba. tecrübeli anneler veya tanıdıkları yeni bu süreçten geçmiş tanıdıkları olanlar var mıdır acaba?
Evet aynen öyle 5 haftayı çalışabilir raporuyla aktarabiliyoruz. 8+5=13 hafta izin oluyor. Sonrasında yıllık izniniz varsa kullanabilirsiniz tanıdık doktor varsa rapor alabilirsiniz ya da 2 yıl ücretsiz izin hakkımız var. Bunlar devlette geçerli, özel sektörü bilemiyorum.Canım bende birkaç gündür bu konuyu araştırıyorum. sağlık durumumuz son 3 haftaya kadar çalışmaya müsait olursa, kurumumuza doktor raporu sunacağız diye biliyorum. doğum öncesi analık izni olan 5 haftayla birlikte, doğum sonrası analık izni olan 8 hafta, yani toplamda 13 haftayı doğum sonrası analık izni olarak kullanıyoruz diye biliyorum.. ama bu süreden sonra yıllık izin kullabiliyormuyuz? rapor vs oluyormu bilgisi olanlar, bende merak ediyorum
Evet aynen öyle 5 haftayı çalışabilir raporuyla aktarabiliyoruz. 8+5=13 hafta izin oluyor. Sonrasında yıllık izniniz varsa kullanabilirsiniz tanıdık doktor varsa rapor alabilirsiniz ya da 2 yıl ücretsiz izin hakkımız var. Bunlar devlette geçerli, özel sektörü bilemiyorum.
Ücretli doğum izni doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra da 8 hafta. Doğum öncesi kullanılmayan izinler doğum sonrasına eklenebiliyor. Bu süre bitince varsa yıllık izninizi de kullanabilirsiniz ama normal şartlarda izin tarihini belirleme yetkisi işverende olduğu için izin kullanmanıza müsaade etmezse işe dönmeniz ya da 6 aya kadar ücretsiz izin kullanmanız gerekir. Rapor da doktorunuz verirse tabii kullanabilirsiniz.Canım bende birkaç gündür bu konuyu araştırıyorum. sağlık durumumuz son 3 haftaya kadar çalışmaya müsait olursa, kurumumuza doktor raporu sunacağız diye biliyorum. doğum öncesi analık izni olan 5 haftayla birlikte, doğum sonrası analık izni olan 8 hafta, yani toplamda 13 haftayı doğum sonrası analık izni olarak kullanıyoruz diye biliyorum.. ama bu süreden sonra yıllık izin kullabiliyormuyuz? rapor vs oluyormu bilgisi olanlar, bende merak ediyorum
Ücretli doğum izni doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra da 8 hafta. Doğum öncesi kullanılmayan izinler doğum sonrasına eklenebiliyor. Bu süre bitince varsa yıllık izninizi de kullanabilirsiniz ama normal şartlarda izin tarihini belirleme yetkisi işverende olduğu için izin kullanmanıza müsaade etmezse işe dönmeniz ya da 6 aya kadar ücretsiz izin kullanmanız gerekir. Rapor da doktorunuz verirse tabii kullanabilirsiniz.
Tatlım ben alicam kesin artık ucu bebeğin büyüdükçe değişebiliyomus ileriki zamanlarda da ucu değişir kullanırım hatta set alicam sanırım araba aldigim yerde de fiyatlar piyasa altı baktım bugün neteBiberon ve emzik için ben de avent dusunuyorum ama acele etme diyorlar genelde ama bilemiyorum.hazirda dursun istiyorum ama ilk etapta en azindan en kalitelisini almali mıyız? Belki hiç gerek kalmayacak diyenler var.
Ondan haberim yok canım, ama bana da saçma geldi yanacak mıymış yani izin? Araştırmak lazım ki öncesinde bitirelim izinleri.Evet canım kamuda geçerli diye biliyorum bende.. analık izni sonrası yıllık izin filan geçen sene bir tebliğ ile artık olmuyor diyenler var... kafam karıştı..Bende o yüzden merak ediyorum. Evvelden öyleymiş, analık izni sonrası yıllık izin + rapor oluyormuş herhalde..
Ondan haberim yok canım, ama bana da saçma geldi yanacak mıymış yani izin? Araştırmak lazım ki öncesinde bitirelim izinleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?