İlk etapta en kalitelisi ama 1 tane olsun.bakarız alırsa ona göre aynı marka aldırırızBiberon ve emzik için ben de avent dusunuyorum ama acele etme diyorlar genelde ama bilemiyorum.hazirda dursun istiyorum ama ilk etapta en azindan en kalitelisini almali mıyız? Belki hiç gerek kalmayacak diyenler var.
Eğer doktordan 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alır da çalışmaya devam ederseniz ve buarada hastalanırsanız ya da yıllık izin kullanırsanız bu kullandığınız izinler doğum sonrası izne eklenmez diyor. Mesela 37. haftaya kadar çalışacaksınız ama bir sıkıntı oldu ve doktordan 1 haftalık rapor alıp
izne çıktınız. o 1 haftayı doğum sonrası izninize ekleyemiyorsunuz. Bunu demeye çalışıyor koyu renkli yer..
Ben mi eksik yada yanlış mı anlıyorum acaba bu cümleyi?elmol yasmer C cadolozkiz_07 @Bademimbenim , kızlar siz okudunuzmu ne anlıyosunuz bu cümleden?
canım benım anladıgım 37. haftaya kadar calısabılır raporu aldıgında o sureye kadar yıllık ıznını vsç kullanabılırsın ama dogum ıznıne cıktıktan sonra bu ızınlerle ıznını uzatamazsın. umarım dogru anlamamamısımdır :)
canım bende senin gibi anladım bu cümelyi..ama sanki O ortasekerliturkkahvesi nin dediği gibi de olabilir..sonuçta yıllık izin kanuni bir izin..ayy iyice kafam karıştı ya benim.
muslin battanıyeler var canım terleme yapmıyor onu kullanabılırsınBende kundak düşünüyorum ama o sıcakta nasıl olcak bilmem
muslin battanıyeler var canım terleme yapmıyor onu kullanabılırsın
Eğer doktordan 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alır da çalışmaya devam ederseniz ve buarada hastalanırsanız ya da yıllık izin kullanırsanız bu kullandığınız izinler doğum sonrası izne eklenmez diyor. Mesela 37. haftaya kadar çalışacaksınız ama bir sıkıntı oldu ve doktordan 1 haftalık rapor alıp izne çıktınız. o 1 haftayı doğum sonrası izninize ekleyemiyorsunuz. Bunu demeye çalışıyor koyu renkli yer..
haha avukatım ben güvenebilirsiniz banacanım bende senin gibi anladım bu cümelyi..ama sanki O ortasekerliturkkahvesi nin dediği gibi de olabilir..sonuçta yıllık izin kanuni bir izin..ayy iyice kafam karıştı ya benim.
Kafamı karıştıran şimdi 37 ye kadar çalışır raporu aldık her halükarda beş hafta doğum sonrasına atılır mi yoksa yıllık izin kullandık diyelim on gün bu beş haftadan dusulup mu aktarılırhaha avukatım ben güvenebilirsiniz banaişvereniniz sıkıntı çıkarmazsa elbette doğum izni bitince yıllık izin kullanabilirsiniz
Valla bnde senin anladığın gibi anladım. Sonrasına eklenemez diyor.Ben mi eksik yada yanlış mı anlıyorum acaba bu cümleyi?elmol yasmer C cadolozkiz_07 @Bademimbenim , kızlar siz okudunuzmu ne anlıyosunuz bu cümleden?
acaba hazır yün yorganlarında bakımı aynı mı yapılıyor?Canım ikisinde çok sağlıklı sadece yünün temizliği zahmetli
diyelim 37 haftaya kadar çalışır raporu aldınız. burada çalıştığınız 5 hafta doğum sonrasına aktarılır. ama diyelim ki bu 5 haftalık sürede bir hafta da yıllık izin kullandınız. 5 haftaya ek bu yıllık izin kullanımınıza karşılık 1 hafta daha ücretli doğum iznine eklenmez. olay bu tamamen.Kafamı karıştıran şimdi 37 ye kadar çalışır raporu aldık her halükarda beş hafta doğum sonrasına atılır mi yoksa yıllık izin kullandık diyelim on gün bu beş haftadan dusulup mu aktarılır
canım ben müslin bez aldım onlarla kundak yapmayı düşünüyorum. Hatta yaz olduğu için onlarla örtmeyi ve banyo sonrası kurulamayı bile düşünüyorumBende kundak düşünüyorum ama o sıcakta nasıl olcak bilmem
haha avukatım ben güvenebilirsiniz banaişvereniniz sıkıntı çıkarmazsa elbette doğum izni bitince yıllık izin kullanabilirsiniz
Peki doğumdan sonra iznimiz bitti ve iş başı yaptık. Emzirme iznimiz 1,5 saat midir? Yarım gün çalışma sonrası izin değil miydi?diyelim 37 haftaya kadar çalışır raporu aldınız. burada çalıştığınız 5 hafta doğum sonrasına aktarılır. ama diyelim ki bu 5 haftalık sürede bir hafta da yıllık izin kullandınız. 5 haftaya ek bu yıllık izin kullanımınıza karşılık 1 hafta daha ücretli doğum iznine eklenmez. olay bu tamamen.
süt izni günde çocuk 1 yaşına gelene kadar günde 1,5 saat. Bu 1,5 saat için herhangi bir ücret kesintisi yapılmaz.Peki doğumdan sonra iznimiz bitti ve iş başı yaptık. Emzirme iznimiz 1,5 saat midir? Yarım gün çalışma sonrası izin değil miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?