2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biberon ve emzik için ben de avent dusunuyorum ama acele etme diyorlar genelde ama bilemiyorum.hazirda dursun istiyorum ama ilk etapta en azindan en kalitelisini almali mıyız? Belki hiç gerek kalmayacak diyenler var.
İlk etapta en kalitelisi ama 1 tane olsun.bakarız alırsa ona göre aynı marka aldırırız

yaa tamam yaa..şimdi anladım..çook teşekkür ederim ...sanki o izah edilmeye çalışılıyor.

Ben mi eksik yada yanlış mı anlıyorum acaba bu cümleyi? elmol yasmer C cadolozkiz_07 @Bademimbenim , kızlar siz okudunuzmu ne anlıyosunuz bu cümleden?

canım benım anladıgım 37. haftaya kadar calısabılır raporu aldıgında o sureye kadar yıllık ıznını vsç kullanabılırsın ama dogum ıznıne cıktıktan sonra bu ızınlerle ıznını uzatamazsın. umarım dogru anlamamamısımdır :)

canım bende senin gibi anladım bu cümelyi..ama sanki O ortasekerliturkkahvesi nin dediği gibi de olabilir..sonuçta yıllık izin kanuni bir izin..ayy iyice kafam karıştı ya benim.

canım bende senin gibi anladım bu cümelyi..ama sanki O ortasekerliturkkahvesi nin dediği gibi de olabilir..sonuçta yıllık izin kanuni bir izin..ayy iyice kafam karıştı ya benim.

evet onun yorumunu okuyunca o da mantıklı geldı:) ya zaten ben bu teblıgatları okuyunca hıc bısı anlamıyorum öyle devrik ve yanlış anlaşılmaya müsait cümleler kuruyolar ki. kafa iyi karısıyor :)

muslin battanıyeler var canım terleme yapmıyor onu kullanabılırsın

ben buldukca aldım muslinlerden şimdilik 5 tane oldular :) herkes cok ihtiyaç duyuluyo diyo. ben de onlarla kundak yapmayı dusunuyorum. bi de e-bebekte hazır kundak battanıyesı gordum ama yaz ıcın kalın kaçabilir.

Bende senin anladığın gibi anladım ama bir 80 kere okumak zorunda kaldım bu nedir yahuuu :) alt astarı vericeniz mi bu izni vermiceniz mi

haha avukatım ben güvenebilirsiniz bana işvereniniz sıkıntı çıkarmazsa elbette doğum izni bitince yıllık izin kullanabilirsiniz

haha avukatım ben güvenebilirsiniz bana işvereniniz sıkıntı çıkarmazsa elbette doğum izni bitince yıllık izin kullanabilirsiniz
Kafamı karıştıran şimdi 37 ye kadar çalışır raporu aldık her halükarda beş hafta doğum sonrasına atılır mi yoksa yıllık izin kullandık diyelim on gün bu beş haftadan dusulup mu aktarılır

diyelim 37 haftaya kadar çalışır raporu aldınız. burada çalıştığınız 5 hafta doğum sonrasına aktarılır. ama diyelim ki bu 5 haftalık sürede bir hafta da yıllık izin kullandınız. 5 haftaya ek bu yıllık izin kullanımınıza karşılık 1 hafta daha ücretli doğum iznine eklenmez. olay bu tamamen.

Müslin battaniyeler sert geldi bana.narin vücutlarına kaba gibi ama varsa Öneriniz ona bakayım

canım benim aldıklarım çok güzel ben çok beğendim MOMEASY olması gerek diye hatırlıyorum markasını kız kardeşimde kullanmıştı ordan biliyorum. çok kullanışlı oluyor özellikle su çekme konusunda

Ben kamuda calısıyorum ızın saglık bolumundeyım O ortasekerliturkkahvesi arkdasımın dedogı dogru 37.haftaya kadar calısırsanız o 5haftalık surede rapor veya ızın kullanmayın ozman o aktarılmaz erken dogum yaparsanız o surede aktarılır sogum sonrasına analık ıznı bıttıkten sonra yıllık ızın ve rapor kullanabılırsınız sıkıntı yok ben 6aya kadar alabılırsen rapor almayı heyet falab dusnuyorum ama su 37haftaaya kadar calısmak bende ıstıyorum ama zor gıbı gorunuyor sımdıden zorlanıyorum

Peki doğumdan sonra iznimiz bitti ve iş başı yaptık. Emzirme iznimiz 1,5 saat midir? Yarım gün çalışma sonrası izin değil miydi?

Peki doğumdan sonra iznimiz bitti ve iş başı yaptık. Emzirme iznimiz 1,5 saat midir? Yarım gün çalışma sonrası izin değil miydi?
süt izni günde çocuk 1 yaşına gelene kadar günde 1,5 saat. Bu 1,5 saat için herhangi bir ücret kesintisi yapılmaz.
yarım gün çalışma imkanı yeni getirilen bir uygulama. Doğum izninin bitiminden sonra ilk çocukta 60 ikinci çocukta 120 gün süreyle yarım gün ücretsiz izin alabiliyorsunuz. yani yarım gün çalışıp yarım maaş alıyorsunuz. ancak bu yarım çalışmada süt izni hakkı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…