- 10 Kasım 2016
- 241
- 411
- 23
70 liraydi canim nevresim takimi bebe havlusu falan da aldim %100 pamuk fiyat uygundu ozellikle havlununCanım çok güzel beğendim bende yün yorgan alıcam karar verdim sen ne kadara aldın yorganı
Su anda da %50 indirim var canim yastik ben de düşünmüyorum ama yorgan yerine ne kullanmış acaba23 nisanda english home da falan yuzde 50-70 indirim oluyor.bEn nisani bekliyorum. Bi arkadasim aldigim en gereksiz esya yorgan ve yastik demisti:)) hic kullanmamis.
Bebekligini bilmiiyorum ama bize yatili geldikldrinde 1 yasini gecmisti ve uyku tulumu ile yatiyordu sadece.Su anda da %50 indirim var canim yastik ben de düşünmüyorum ama yorgan yerine ne kullanmış acaba
Dun ben oyleydim canım. Gaz sancisi olabiir. Dondurma yogurt fazla tuketmistim. Soguk gaz yapti galiba. Sabahtan geceye kadar surdu. Sbah uyandigimda gecmisti.Kızlar benim sabahtan beri karın ve bel ağrım var ha geçer ha geçti dedim ama yok adet ağrısı gibi, sancı gibi ara ara girmiyor devamlı var mı yaşayan bebeğimin hareketlerini hissettiğim için içim rahat sadece perşembe zaten doktordayim hem detaylı için perinatologa gidicem ordan da kendi doktoruma
Öyle üşütme durumum yok inşallah benim de geçer en son böyle ağrı regl olduğumda cekmisimdirDun ben oyleydim canım. Gaz sancisi olabiir. Dondurma yogurt fazla tuketmistim. Soguk gaz yapti galiba. Sabahtan geceye kadar surdu. Sbah uyandigimda gecmisti.
Eki Görüntüle 1963708 Eki Görüntüle 1963708 Eki Görüntüle 1963708 Kizlar bu gun english homedan siparis verdim dışı pamuk içi yun insallah iyi bisey cikar
canım bende aynı durumdayım. Servisim yok. Doğuma kolaylık olsun diye ve sabah saatlerinde minübüsler felaket olduğu için yürüyorum. Ama artık giderek zorlanmaya başladım. Bende oturarak çalışıyorum. Düşününce moralim bozuluyor. Kendi insiyatiflerini kullanmıyorlar. Kurallar ne ise onu uyguluyorlar. Özellikle zam konusunda. Canımı yaktılar o yüzden bende bu ayın sonunda konuşucam. Zaten her halukarda eve kendi imkanlarım ile gidiyorum. En azından 1,5 saat önce giderim. Tabii bakalım tepkileri ne olacak merak ediyorum. Allahtan işim eve yakın. Yarım saat sürüyor. Yürüyerek gitmem.
Ben kasımda ayrıldığım yere söyledim eşimin akrabasıydı patronum zamanı geçmiş başvuru için ama tekrar girş yaparsak 120günü doldurmalıki hak etsin demiş. 120günün sonuda doğumuna denk geliyor işyeri için sıkıntı olur çıkarmamız demiş. Ne sıkıntısı olur bilmiyorum ama çıkaramıyorlar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?