Ayın 25.inde yaptiricam ben şeker yüklemesini, daha tetanoz da yaptırmadım, onu da yaptırmam lazım bu hafta.Selam herkese günaydın.kizlar aranizda şeker yuklemesini yaptiran var mi? Bugün kontrolumuz vardi.ve doktorum seker yuklemesi yaptırdı.sonuclari almadim henüz.
Bir de ayrıntılı ultrasonda bakılmıştı ama kendi doktorum da yarık dudak var mi diye bir de kalple ilgili bikac şeye daha bakacakmış.sonuçları bekliyoruz.
Selamlar annişler. Hepimizin kadınlar günüsü kutlu olsun, karnımızdaki prenseslerindeben 25.de şeker yüklemesi yaptıracağım. Ondan sonraki haftada ilk aşımı olacağım. Doktorum illaki önermiyorum ama olacaksan 2.trimestır bitmeden ol demişti
herkese selam.. tetanoz aşısından geliyorum. hiç acımadı bu da çıktı aradan çok şükür :) demir hapına başlayanlar kaçıncı haftada başladınız? dr.um son kontrolde bişey demedi. atladı mı acaba die tereddüt ettim. daha da var gitmeme. sizler yol gösterin bana :) bir de demir hapı içerken decavite devam mı? decavitin içinde de 60 mg demir var çünkü.
kızlar ya ben doymuyorum aklım hep mutfakta hiç üşenmiyorum aklıma binbir türlü şey geliyor hepsini yapıp yiyorum biri beni durdursun bugünün yemeğini yaptım yarın ne yapsam diye yemek programlarına bakarken buluyorum kendimi kaç kilo aldınız ya benim 9 kilo oldu kendimden korkuyorum
hay maşşallah :) evdesiniz heralde çalışmıyorsunuz :) evde olanlar genelde mutfağa sarıyo. biraz dikkat etmekte yarar var. sonlara doğru daha çok kilo alınıyor.. ben 2.400 almışım. düzenli beslendiğim halde az almışım gibi geliyordu vicdan yapıyordum. dr. bebeğin gelişimi normal kiloyu düşünme diyince rahatladım. size tavsiyem pilav makarna patates vs bunlardan fazla tüketmeyin. bulgur pilavını daha çok tercih edin. ekmek de bulabiliyorsanız çavdar ekmeği alın.kızlar ya ben doymuyorum aklım hep mutfakta hiç üşenmiyorum aklıma binbir türlü şey geliyor hepsini yapıp yiyorum biri beni durdursun bugünün yemeğini yaptım yarın ne yapsam diye yemek programlarına bakarken buluyorum kendimi kaç kilo aldınız ya benim 9 kilo oldu kendimden korkuyorum
Geçmiş olsun canım içimi rahatlattın bende nasıl olacak diye korkup duruyorumherkese selam.. tetanoz aşısından geliyorum. hiç acımadı bu da çıktı aradan çok şükür :) demir hapına başlayanlar kaçıncı haftada başladınız? dr.um son kontrolde bişey demedi. atladı mı acaba die tereddüt ettim. daha da var gitmeme. sizler yol gösterin bana :) bir de demir hapı içerken decavite devam mı? decavitin içinde de 60 mg demir var çünkü.
hay maşşallah :) evdesiniz heralde çalışmıyorsunuz :) evde olanlar genelde mutfağa sarıyo. biraz dikkat etmekte yarar var. sonlara doğru daha çok kilo alınıyor.. ben 2.400 almışım. düzenli beslendiğim halde az almışım gibi geliyordu vicdan yapıyordum. dr. bebeğin gelişimi normal kiloyu düşünme diyince rahatladım. size tavsiyem pilav makarna patates vs bunlardan fazla tüketmeyin. bulgur pilavını daha çok tercih edin. ekmek de bulabiliyorsanız çavdar ekmeği alın.kızlar ya ben doymuyorum aklım hep mutfakta hiç üşenmiyorum aklıma binbir türlü şey geliyor hepsini yapıp yiyorum biri beni durdursun bugünün yemeğini yaptım yarın ne yapsam diye yemek programlarına bakarken buluyorum kendimi kaç kilo aldınız ya benim 9 kilo oldu kendimden korkuyorum
teşekkür ederim. sen de geç kalma bir an evvel yaptır. demir hapı kaç mg.lık? 20. haftanda mı başlattı?Geçmiş olsun canım içimi rahatlattın bende nasıl olacak diye korkup duruyorumdecavit ve demir ilacına beraber başlamıştım ben. Ama 2 günde bir alıyorum. Dr. 26. haftaya kadar bu şekilde kullan sonra günde 1 e çıkarsın demişti.
Haftaya baslar bizlerin seker yuklemesi daha yaptiran yok sanirim önce yaptiran bir iki kisi haric.
hadi bakalim.guzel haberler alirsin insallah
Bayağı erken mi yaptırmış oldum acaba ? Suresi var mı ki bunun?Ayın 25.inde yaptiricam ben şeker yüklemesini, daha tetanoz da yaptırmadım, onu da yaptırmam lazım bu hafta.
Ben de evdeyim.kendimce dikkat ediyorum.ama canim ne isterse de yiyorum.gecen haftaya kadar 3kg almıştım bu hafta hatta 4 gunde 1kg daha almışım.toplamda 4 kg almış oldum.yavas yavaş kilo artımı hızlanacak ki göbüşler çıksınhay maşşallah :) evdesiniz heralde çalışmıyorsunuz :) evde olanlar genelde mutfağa sarıyo. biraz dikkat etmekte yarar var. sonlara doğru daha çok kilo alınıyor.. ben 2.400 almışım. düzenli beslendiğim halde az almışım gibi geliyordu vicdan yapıyordum. dr. bebeğin gelişimi normal kiloyu düşünme diyince rahatladım. size tavsiyem pilav makarna patates vs bunlardan fazla tüketmeyin. bulgur pilavını daha çok tercih edin. ekmek de bulabiliyorsanız çavdar ekmeği alın.
Rüyamda aldigim uyku seti eve geliyor bi aciyorum ki müslin battaniyeli aa diyorum bak ne güzel düsünmüsler :))) Bende ilk defa duydum ve arastirip alacagim :)
❤Dünyanın yarısını kadınlar oluşturur, diğer yarısını da kadınlar yetiştirir.. Daha iyi nesiller yetistirebilmemiz dilegiyle..
Bu söz cok hosuma gitti ❤ Icimizdeki minik kadinlarinda gunü kutlu olsun ❤❤
Dr.um bana 23-24 haftalarda yapılıyor şeker yüklemesi dedi ama her dr . farklı söylüyor. Dr.dan dr.a değişiyor demekki.Bayağı erken mi yaptırmış oldum acaba ? Suresi var mı ki bunun?
Ben de evdeyim.kendimce dikkat ediyorum.ama canim ne isterse de yiyorum.gecen haftaya kadar 3kg almıştım bu hafta hatta 4 gunde 1kg daha almışım.toplamda 4 kg almış oldum.yavas yavaş kilo artımı hızlanacak ki göbüşler çıksın
Erken degil canim zamani ama kontrollerimize gore giden yaptiriyor iste . Benim gec randevu aldigim.icin haftaya ctesi yaptiracagim.Bayağı erken mi yaptırmış oldum acaba ? Suresi var mı ki bunun?
Ben de evdeyim.kendimce dikkat ediyorum.ama canim ne isterse de yiyorum.gecen haftaya kadar 3kg almıştım bu hafta hatta 4 gunde 1kg daha almışım.toplamda 4 kg almış oldum.yavas yavaş kilo artımı hızlanacak ki göbüşler çıksın
Demire 20.haftada baslatti canim. Decavite devam et dedi.herkese selam.. tetanoz aşısından geliyorum. hiç acımadı bu da çıktı aradan çok şükür :) demir hapına başlayanlar kaçıncı haftada başladınız? dr.um son kontrolde bişey demedi. atladı mı acaba die tereddüt ettim. daha da var gitmeme. sizler yol gösterin bana :) bir de demir hapı içerken decavite devam mı? decavitin içinde de 60 mg demir var çünkü.
13. haftaydı galiba folik asiti bıraktıktan sonra başladım.Ferro sanol duodenal 100 mg demir içeriyormuş. Tetanoz için haftaya salı gününe tarih verdiler. Bakalım son aşı faciamdan sonra umarım korktuğum gibi olmazteşekkür ederim. sen de geç kalma bir an evvel yaptır. demir hapı kaç mg.lık? 20. haftanda mı başlattı?
hamileliğin başında açlık şekeri yüksek çıkıyordu sonra düzeldi şeker yüklemesi henüz yapılmadı 19.haftamdaydım hiç bulantım olmadı iştahım hep vardı tabi tariflerden birşey yapmayı seviyorum yemek yapmak en lezzetli hobim :) keşke sonunda kilo almak olmasa daha neler neler yaparım :)Şeker testi yaptirdiniz mi acaba ondan kaynakli olabilir mi? Yada benim gibi evde caniniz sikildikca mi yiyorsunuz acababende bastan 3 ay hic almadim. Sonra 1 kg aldim. Simdiyse toplamda 7kg almisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?