2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Nirmalde doktorum regenesis verdi ama sgk karsilamadigi icin decavit kullaniyorum. Sanirim maltofer banada iyi gelmeyecek. Cuma devlete sonraki haftada kendi doktoruma gidicem bakalim degisiklik yaparlar herhalde..
Bi bak bakalım ona göre değiştirir tabi. Benim ciddi ölçüde düşüklük olduğundan doktorum hemen dahiliyeye yönlendirdi dahiliyeci değiştirmişti.

Aynı şeyleri yaşıyoruz sürekli makarna pilav yiyordum. Son 1 aydır çok çok azalttım. Beyaz ekmeğe veda ettim. Tatlıyıda haftada 1-2 keze indirdim.
Detaylınız inşallah güzel geçecektir canım güzel haberlerini bekliyoruz
Ben lcw adan almıştım 2 li 15tlye ama biraz küçük. English home da var 2 li 30tlydi indirimde. Jokerde de gördüm fiyatını anımsamıyorum ama

Baştan beri 7 kilo aldım kızlar ama son 3 haftadır 54' te sabitim çünkü son aylar çok kilo alındığını okuyunca kıstım boğazı. Makarna pirinç zaten hemen hiç yemem, etli Türk yemeklerine bayılıyorum. Gece çok acıkıyorum sabaha kadar elim ayağım titriyor. Cuma günü aylık randevumuz var doktorda. Geçen ay ultrasona sokmuştu bu ay bakmaz heralde( Bebişi de çok özledim geçen ay yüzünü hiç göstermedi sıpa. Bir sonraki ayda da şeker yüklemesi yapacaklar. Tetanoz aşısı hakkında hiç konuşmadı. Vitamin omega veya Demir falan da yazmıyorlar zaten. Ben Kendim Türkiye ' deki doktor elevit yazmıştı dedim tabi istersen kullan dedi. 60 euroya elevit aldım şaka gibi.

Kizlar son 4 gunde 2 kilo aldim doktorum zayifsin biraz kilo al diyip duruyordu abarttim sanirim toplam 6 kilo aldim ama 2gune 1 kilo alirsam işler kötü

kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı buldum evet lokman hekim hayat hastanesinde Gülsüm Feyza Kızıltan'a gidiyorum. Memnunum şimdilik ama çok yoğun oluyor.
Bende yasemin hanıma gidiyorum hayat hastanesinde :) bebeğinizi sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim tüm bekleyen annelere

3 kılo vermıstım canım yasakları hep deliyorum ben ya nedense yasak olan seyler mıdemı rahatsız etmıyo saglıklı da beslenmeye calısıyorum ama mıdem ızın verdıgı kadar. daha cok karbonhıdrat agırlıklı seyler tukeyebılıyorum

aynı ben de oyleyım canım gastrıt bende de vardı sanırım cunku hamılelık oncesı de yedıgım seyler rahatsızlık verıyodu coğu seye intöleransım var. sımdı hamılelıkle beraber reflu de olmaya basladım. yedıklerım gerı gelıyo. düz yatamıyorum. gaz desen her daim benimle :)

günaydın kızlar. herkese hayırlı bir gün diliyorum

ya ben bu aralar her sabah mın. 4 5 kere hapsırıyorum burnum akıyo gozlerım yasarıyo nezle gıbı oluyorum öğleden sonra gecıyo. hasta oluyorum desem olmuyorum da son 1 haftadır boyleyım. alerjik bi durumum mu olustu acaba

benimde en son kontrolüm 25 şubattaydı, 5 kilo 400 gram almışım o güne kadar, kayıtlara göre....Ancak son 2haftaya baktığım zaman 1 kilo almışım..kontrolümüz 1 nisanda..Yani 24.hafta bitimine kadar 8 kilo almış olurum gibi,,hapı yuttum

Günaydın.Ben bir aydır bu durumdayım.Gece burun tıkanıklığı başlıyor,uyanınca burun akıntısı ve hapşırma.Öğleden sonra geçiyor.Hapşırmalar çok şiddetli oluyordu.Dr um serum fizyolojik verdi.En azından uyuyabiliyorum.18--22. haftalar arası olabiliyormuş.Gelecek haftada geçmezse kbb'ye gideceğim.

Ben de burun tıkanıklagı hep vardı zaten alerjık bı durum ama her sabah nezle gıbı olmam yenı oldu. baş ağrısı da yapıyo hapşırmalar ve benım de sıddetlı butun vucudum sarsılıyo resmen. ınş gecer canım..

Günaydın kizlar, gece burun tıkanıklığı baş ağrısı bendede var hatta son bir haftadır reflu oldum sanırım midem yaniyo aksamlari çok kötü.. Bide benim beynimde tümör var hamilelik ilerledikce baş ağrılarım dahada artacak gibi hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…