Bi bak bakalım ona göre değiştirir tabi. Benim ciddi ölçüde düşüklük olduğundan doktorum hemen dahiliyeye yönlendirdi dahiliyeci değiştirmişti.Nirmalde doktorum regenesis verdi ama sgk karsilamadigi icin decavit kullaniyorum. Sanirim maltofer banada iyi gelmeyecek. Cuma devlete sonraki haftada kendi doktoruma gidicem bakalim degisiklik yaparlar herhalde..
Aynı şeyleri yaşıyoruz sürekli makarna pilav yiyordum. Son 1 aydır çok çok azalttım. Beyaz ekmeğe veda ettim. Tatlıyıda haftada 1-2 keze indirdim.merhaba arkadaşlar kilo konusu konuşulmuş bende birkaç gündür bunu düşünüyorum çok hızlı kilo almaya başladım bende. 56 ile başladım şuan 63. ama haftasonu 64ü görünce bi hoop dedim kendime. normalde evdeyim biryere gidersem arabayla gidiyorum hiç yürümüyordum. artık kısa yürüyüşlere başladım faydası olacak gibi hissediyorum bi rahatlama geldi şimdiden. makarna çok severim ama yememeye karar verdim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu makarna pilavı kesince düzene girmişti kilo almam. almak vermek sorun değil de bebeklerimiz sağlıklı olsun.. doymuyorum sürekli yemek istiyorum canım çeken şeyler de hep karbonhidrat.. neyse bi düzene sokacağız artık.
yarın detaylı ultrason var inşallah güzel geçer..
birde müslin bezleri soracağım. fiyatları biraz yüksek geldi bana altı üstü bir kumaş diyorum ama:) siz nerelerden alacaksınız. bir yerde 40-45 e gördüm. daha ekonomik bulan var mı?
kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı buldum evet lokman hekim hayat hastanesinde Gülsüm Feyza Kızıltan'a gidiyorum. Memnunum şimdilik ama çok yoğun oluyor.Merhaba doktor bulabildiniz mi ?
Bende yasemin hanıma gidiyorum hayat hastanesinde :) bebeğinizi sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim tüm bekleyen annelerekusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı buldum evet lokman hekim hayat hastanesinde Gülsüm Feyza Kızıltan'a gidiyorum. Memnunum şimdilik ama çok yoğun oluyor.
amin hepimizin inşallah.Bende yasemin hanıma gidiyorum hayat hastanesinde :) bebeğinizi sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim tüm bekleyen annelere
Kaç kilo vermiştin ordan aldığınla birlikte söylesene :) şaka bi yana veririz bir şekilde ya. Ben midemi çözdüm sanırım daha öncedende mide rahatsızlığım olduğu için dostuz midemle. Fastfood yiyemiyorum mesela, acı yediğimde midem yanıyo. Çok yedğimde hazımsız oluyorum. Bunlara rağmen yasakları delmiyo muyum elbette ki deliyoeum :)
aynen canım bende korkudan yiyemiyorum. Yada çok acıkıyorum nasıl iştahla oturuyorum ama bir kaç yudum bir şeyler yedikten sonra midem sanki kendini kapatıyor. Kendimi zorlarsam zaten gastrit var bende ağrıdan bütün gece kıvranıyorum
Baştan beri 7 kilo aldım kızlar ama son 3 haftadır 54' te sabitim çünkü son aylar çok kilo alındığını okuyunca kıstım boğazı. Makarna pirinç zaten hemen hiç yemem, etli Türk yemeklerine bayılıyorum. Gece çok acıkıyorum sabaha kadar elim ayağım titriyor. Cuma günü aylık randevumuz var doktorda. Geçen ay ultrasona sokmuştu bu ay bakmaz heralde( Bebişi de çok özledim geçen ay yüzünü hiç göstermedi sıpa. Bir sonraki ayda da şeker yüklemesi yapacaklar. Tetanoz aşısı hakkında hiç konuşmadı. Vitamin omega veya Demir falan da yazmıyorlar zaten. Ben Kendim Türkiye ' deki doktor elevit yazmıştı dedim tabi istersen kullan dedi. 60 euroya elevit aldım şaka gibi.
Günaydın.Ben bir aydır bu durumdayım.Gece burun tıkanıklığı başlıyor,uyanınca burun akıntısı ve hapşırma.Öğleden sonra geçiyor.Hapşırmalar çok şiddetli oluyordu.Dr um serum fizyolojik verdi.En azından uyuyabiliyorum.18--22. haftalar arası olabiliyormuş.Gelecek haftada geçmezse kbb'ye gideceğim.günaydın kızlar. herkese hayırlı bir gün diliyorum
ya ben bu aralar her sabah mın. 4 5 kere hapsırıyorum burnum akıyo gozlerım yasarıyo nezle gıbı oluyorum öğleden sonra gecıyo. hasta oluyorum desem olmuyorum da son 1 haftadır boyleyım. alerjik bi durumum mu olustu acaba
Günaydın.Ben bir aydır bu durumdayım.Gece burun tıkanıklığı başlıyor,uyanınca burun akıntısı ve hapşırma.Öğleden sonra geçiyor.Hapşırmalar çok şiddetli oluyordu.Dr um serum fizyolojik verdi.En azından uyuyabiliyorum.18--22. haftalar arası olabiliyormuş.Gelecek haftada geçmezse kbb'ye gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?