2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynisi bende de var canım.burnum akıyor hapşırma geniz akıntısı bile oluyor.ama sonra kendi kendine geçiyor.alerjik bisey mi ki

Hepinize geçmiş olsun kızlar mevsim geçişindende olabilir umarım kaloriferler söndükten sonra hepinizin geçer benim evim sobalı üstünde çaydanlıkla tüm gece su kaynatıyoruz eskiden bende öyleydim

Hepinize geçmiş olsun kızlar mevsim geçişindende olabilir umarım kaloriferler söndükten sonra hepinizin geçer benim evim sobalı üstünde çaydanlıkla tüm gece su kaynatıyoruz eskiden bende öyleydim

Canm bisey sorucam siz sobayi tek odadami yakıyorsunuz oyleyse diğer odalar soğuk oluyor nasil isitiyorsunuz? Benimde sobali sadece oturma odasinda yaktik sobayi diğer odalar buz gibi oldu kışın cok zor gecti bizim ya

mrh arkadaşlar...yarın ayrıntılım var ve inş dr muayenesi 7 haftadır oğlumu görmedim yarını iple çekiyorum...gittiğimde şeker yüklemesi yapılır mı diye aradım yok 24. haftadan sonra yapılacak dediler...ama ben tatlı yemeğen biri olarak o kadar çok yiyorum ki ve günde 2 çikolata inş bi sorun çıkmaz....demin yazılanları okurken dikkatmi çekti müslin bezi nedir nette baktım çok amaçlı örtü diyor ince birşey mi battaniye yerine kullanılır mı yazın için?????sorular...ve ben daha bi parça birşey almadım dün bi arkadaşıma gitmiştim onun az kaldı hazırlıkları yapmış kıyafetleri görünce korku sardı yetişmez mi acaba diye...büyük kızımda 32. haftada sancı çıkmıştı yatış yapmıştık ve hiç bi hazırlığım yoktu....offff küçük yerde yaşamak alış veriş bile yapılmıyor giyime de netten güvenemiyorum çok işim var sanrım....
öğlenden beri tuvalletten çıkamaz oldum idrar yollarında gene bi sorun var sanırım suyu biraz azaltınca hemen rahatsızlanıyorum....bu arada arkadaşlar bi defa daha yazmıştım suyu çok içerseniz kiloyu bebek alır siz fazla almazsınız kızmda öyle oldu bol su bol yürüyüş 16 kilo aldım ve doğumdan sonra -5 e düştüm....uzun oldu her anın tatdını çıkaralım özleniyor bu günler....

Canım inşallah bi sorun çıkmaz çok güzel geçer. Yarın sabahtan benimde var bebeğimi çok özledim ama bi yandan da acayip bi korku var. Hakkımızda hayırlısı. Şeker yüklemesini benim de 23. haftada yapacaklar. Müslin bezi bende çok duydum çok kullanışlı olduğu söyleniyor. Yaz için terletmiyormuş battaniye gibi kullanabiliyormuşsun bi de çok iyi su emici özelliği varmış o yüzden banyo sonrasında kurulama için de kullanılıyormuş. Çok kalın değil ince bişey ama ben her ihtimale karşı alıcam. Alışveriş için liste yaparsan en azından ordan takip etmesi daha rahat oluyor hem eksiği de kalmamış oluyor.

Ayrıca internet alışverişi için mothercare i öneririm outlet bölümünde özellikle hesaplı ve güzel şeyler var. Malzeme kalitesi de çok güzel.Ben bi çok kıyafetini mağazadan bakıp internetten sipariş ettim.

selamlar kızlar
size birşey sormak istiyorum. ben 7. hafta civarında kan testi yaptırmıştım. ferritin değerim biraz düşük çıktığı için doktor demir ilacı verdi. ozamandan bu yana düzenli kullanıyorum. şuan 22. haftamdayım kan testini tekrar yaptırdım.

demir bağlama kapasitem 281 den 370 e çıkmış.
ferritin ise tam tersi 9.3 den 5.9 a düşmüş. demir depoları dolması gerekirken çok ciddi azalmış. sebebi ne olabilir. doktora gitmeme daha var. merak ettim. günde ikiye mi çıkartır dozu.

Bebek büyüdükçe anne vücudunden daha fazla miktarda çekmeye başlıyor.muhtemelen doz yeterli gelmemiş ya ilacı değiştirir yada dozunu yükseltir.Bence ihmal etme dra bi göster.

İyi akşamlar kızlar. Dün akşam duşa girmeden önce kıyafetlerimi çıkarttığımda sütyenimde sarı büyük bir leke gördüm. Sonra az birşey göğsümü sıktım. Şeffaf gibi bir sıvı geldi. Sizinde başınıza geldi mi acaba? sanırım süt geliyor artık yavaş yavaş

Canim sıkma sakin kendi gelirse gelsin ama sen oynama tetikleme yani gögüslerle oynamak erken dogum riski derler.

Canim sıkma sakin kendi gelirse gelsin ama sen oynama tetikleme yani gögüslerle oynamak erken dogum riski derler.
sağol canım uyarın için bende biliyorumannem demişti sakın fazla oynama erken doğuma sebep olur diye sadece onu görünce merak ettim ve sıktım sanırım yavaştan süt hazırlıkları başlamış

Aman boşwer elbet veririz ya :) ben son 1.5yılfır diyetteydim hamile kalınca özgürlük dedim daldım herşeye :) hergün makarna pilav oh almıyom derken 3-5haftada 2 kilo alıp toplamda 6 kilo olunca orda dur dedim :) beyaz ekmek yok simit falan hafta sonu anca pilav makarna ayda 1-2 okadar. Şimdilik kararlarım bunlar :) ha birde tatlıyı haftada 1-2 ye indirdim umarım yavaşlarım biraz

sağol canım uyarın için bende biliyorumannem demişti sakın fazla oynama erken doğuma sebep olur diye sadece onu görünce merak ettim ve sıktım sanırım yavaştan süt hazırlıkları başlamış
Annenin uyarisini dinle :) süt kanallari doluyor iste annesi bebeginin mamasi

Olabilir kuzu. Sabah alerjisi olabilir eşimin hep öyle. Birde bahar geldiya polenler çıkmaya başladı oda etkilemiş olabilir. Ya da hiç parfümünü/duş jelini falan değiştirdin mi?

Kızlar bebisler saç çıkarırken mide yanması yasanirmis sanırım o yüzden mideler yanıyor

Bugun fuat akercan da ayrıntılı ultrasonumuz vardı.o kalptekı parlaklık yanı ekojenık odak varmıs gercekten ama baska hıcbıryerınde bırsey olmadıgı ıcın ve ıkılı testım cok ıyı oldugu ıcın bana gore bebek normal gerek yok amnıyosentez yaptırmaya dedı ıcıl rahatladı ama sonucta cok kucuk de olsa bır ıhtımal vr acaba yaptırmalımıyım bılemıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…