CAnim kalbi icin kardiyoljiye gtsene cocuk kardiyologlari anlar hemen ne oldgunuBugun fuat akercan da ayrıntılı ultrasonumuz vardı.o kalptekı parlaklık yanı ekojenık odak varmıs gercekten ama baska hıcbıryerınde bırsey olmadıgı ıcın ve ıkılı testım cok ıyı oldugu ıcın bana gore bebek normal gerek yok amnıyosentez yaptırmaya dedı ıcıl rahatladı ama sonucta cok kucuk de olsa bır ıhtımal vr acaba yaptırmalımıyım bılemıorm
sağol canım bende iyiyim detaylıyı bekliyorum heyecanla nasıl gidiyorIyilik sen nasilsn
Hadi hayrlisi olsun bizde grdik cok sukur bi sikinti cikmadi fetal ekoda cektrdim kardiyolagda hersey yolunda sukur darisi basina insallh cnmsağol canım bende iyiyim detaylıyı bekliyorum heyecanla nasıl gidiyor
gözün aydın canım hadi geçmiş olsunÇok şükür kızlar detaylida herşey yolunda çıktı 23 cm 340 gr olmuşuz darısı bekleyenlerin başına
Gözünaydın canım., o parlaklık zamanla geçebiliyor mus.Benim de ense kalınlığı 2 bucugun üstünde çıktığı için fetal eko onerdiler, 27.sinde çocuk kardiyolojisinde cektircem..Amniyosentez yaptırma bence de , az da olsa riski var.Fetal eko cektirebilirsin.Bugun fuat akercan da ayrıntılı ultrasonumuz vardı.o kalptekı parlaklık yanı ekojenık odak varmıs gercekten ama baska hıcbıryerınde bırsey olmadıgı ıcın ve ıkılı testım cok ıyı oldugu ıcın bana gore bebek normal gerek yok amnıyosentez yaptırmaya dedı ıcıl rahatladı ama sonucta cok kucuk de olsa bır ıhtımal vr acaba yaptırmalımıyım bılemıorm
Gözünaydın canım, 27.sinde ben de cektircem, inşallah bir sorun yoktur.Hadi hayrlisi olsun bizde grdik cok sukur bi sikinti cikmadi fetal ekoda cektrdim kardiyolagda hersey yolunda sukur darisi basina insallh cnm
Insallh yoktur balimm 4 odacigi tam gorduyseniz Allahn iznyle bi sknti ckmiorGözünaydın canım, 27.sinde ben de cektircem, inşallah bir sorun yoktur.
Gözünaydın canım, benim kızım da 310 gr.di geçen hafta, maşallah bebişlerimizeÇok şükür kızlar detaylida herşey yolunda çıktı 23 cm 340 gr olmuşuz darısı bekleyenlerin başına
Canım zaten kalple ılgılı bı sorun deılmıs o leke demekmıs down da daha sık goruldugu ıcın bır ıhtımal sadece ama ıkılı test gayet ıyı ense kalınlıgıda cok ıyı oldugu ıcın baska yerındede hıcbısey olmadıgı ıcın bana gore normal bır bebek dedı parlaklık gecıcek dedı dedıgın gıbı tup bebek degerlı bebek ne gerek var rıske atmaya dedı hamılelıgın keyfını cıkar dedı ben yınede bılemedım senın zaten bı test yaptırmıstın dmı rıskın yoktuGözünaydın canım., o parlaklık zamanla geçebiliyor mus.Benim de ense kalınlığı 2 bucugun üstünde çıktığı için fetal eko onerdiler, 27.sinde çocuk kardiyolojisinde cektircem..Amniyosentez yaptırma bence de , az da olsa riski var.Fetal eko cektirebilirsin.
canım kalbı cok saglıklı dedı bu bır leke gıbı bırseymıs sadeceCAnim kalbi icin kardiyoljiye gtsene cocuk kardiyologlari anlar hemen ne oldgunu
Canım kışın çok soğuklarda her tarafı ısıtamıyorduk sadece salonu ısıtıyorduk ama şimdi mutfak koridor ve çocuk odalarınında kapılarını açıyorum kalorifer gibi her taraf ısınıyor maalesef bulunduğumuz ilçede kaloriferli ev yoktu mecburen sobalı evde oturuyorum ama evimden memnunum hele bi yaz gelsin diye bekliyorum yemeği burada yiyoruz gece salonda yatıyoruz tüm oyuncaklar burada çocuğuda soğuklarda hep sobanın yanında yıkadık oturağımızda burada yani çok fazla dağılıyor inşallah nisanda düzeni oturturuzCanm bisey sorucam siz sobayi tek odadami yakıyorsunuz oyleyse diğer odalar soğuk oluyor nasil isitiyorsunuz? Benimde sobali sadece oturma odasinda yaktik sobayi diğer odalar buz gibi oldu kışın cok zor gecti bizim ya
Anladm cnm bnce amniyosentez yapma riske atma hem doktorda demis normal bebek die kafaya takmamaya bak cnmcanım kalbı cok saglıklı dedı bu bır leke gıbı bırseymıs sadece
Canım kışın çok soğuklarda her tarafı ısıtamıyorduk sadece salonu ısıtıyorduk ama şimdi mutfak koridor ve çocuk odalarınında kapılarını açıyorum kalorifer gibi her taraf ısınıyor maalesef bulunduğumuz ilçede kaloriferli ev yoktu mecburen sobalı evde oturuyorum ama evimden memnunum hele bi yaz gelsin diye bekliyorum yemeği burada yiyoruz gece salonda yatıyoruz tüm oyuncaklar burada çocuğuda soğuklarda hep sobanın yanında yıkadık oturağımızda burada yani çok fazla dağılıyor inşallah nisanda düzeni oturturuzCanm bisey sorucam siz sobayi tek odadami yakıyorsunuz oyleyse diğer odalar soğuk oluyor nasil isitiyorsunuz? Benimde sobali sadece oturma odasinda yaktik sobayi diğer odalar buz gibi oldu kışın cok zor gecti bizim ya
canım çıkan saçla mide yanması ilişkisi yok maalesef progesteron hormonu mide kapakciginin gevsemesine ve yukarı doğru kaçak olmasına neden oluyor oda yanma yapıyor tatlım artık bebekler iyice yukarı çıkmaya başladı mide daralıyor :)Kızlar bebisler saç çıkarırken mide yanması yasanirmis sanırım o yüzden mideler yanıyor
ben aslında girdim iki hafta önce ama dönmediği için inadından :) randevu ertelendi malesefHadi hayrlisi olsun bizde grdik cok sukur bi sikinti cikmadi fetal ekoda cektrdim kardiyolagda hersey yolunda sukur darisi basina insallh cnm
:)) cani istememis demekki bnim ki sirtustu yatiodu bi elini basinin altina koymus oh keyif yapiodu vallaben aslında girdim iki hafta önce ama dönmediği için inadından :) randevu ertelendi malesef
Ay maşallah ki hem de ne doyamadım gözümün önünde her köşesi videoları izliyorum doyamıyorum Allah kucağımıza alıp mis kokusuyla uyumayı nasip etsinGözünaydın canım, benim kızım da 310 gr.di geçen hafta, maşallah bebişlerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?