2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

CAnim kalbi icin kardiyoljiye gtsene cocuk kardiyologlari anlar hemen ne oldgunu

Slm kızlar nasılsınız?? Keyifleriniz hoş olsun.. bugün kızım yorucu bir gün yaşadık.. diyabet dr randevumuz vardı kaybolduk yanlış otobüse binmişiz taksiyle geri döndük.. şekerim gayet yolunda gidiyor şükür ama kontrollere devam..az öncede doğumdan sonra yardıma gelecek olan ebemiz evimize geldi tanıştık.. çok fazla bişey almamamızı söyledi. Bebeğin kaç kilo doğcanı bilmiyoruz ve çok çabuk büyüyorlar dedi ve büyüdükçe alınması taraftarı olduğunu belirtti.. ıslak mendil,şampuan, pudra, krem vs kesinlikle almıcakmışız, ne kadar bebek için olanlar bio da olda kimyasal içerdiğini ve ekosistemi, doğaya zarar verdiğini söyledi.. sadece saf zeytin yağı önerdi bebeğin bakımı ve duşu için... poposunuda pamuklu suyla temizlcekmişiz...gereksiz harcama için yapılacak paracıkları biriktirin.ilerde kızınızı kurslara gönderirsiniz dedi.. bakalım geldikce öğretcek bana..benim şanstan doktorlarım hep doğl yaşamı seven insanlar.. sonum hayrolaaa...

Gözünaydın canım., o parlaklık zamanla geçebiliyor mus.Benim de ense kalınlığı 2 bucugun üstünde çıktığı için fetal eko onerdiler, 27.sinde çocuk kardiyolojisinde cektircem..Amniyosentez yaptırma bence de , az da olsa riski var.Fetal eko cektirebilirsin.

Hadi hayrlisi olsun bizde grdik cok sukur bi sikinti cikmadi fetal ekoda cektrdim kardiyolagda hersey yolunda sukur darisi basina insallh cnm
Gözünaydın canım, 27.sinde ben de cektircem, inşallah bir sorun yoktur.

Canım zaten kalple ılgılı bı sorun deılmıs o leke demekmıs down da daha sık goruldugu ıcın bır ıhtımal sadece ama ıkılı test gayet ıyı ense kalınlıgıda cok ıyı oldugu ıcın baska yerındede hıcbısey olmadıgı ıcın bana gore normal bır bebek dedı parlaklık gecıcek dedı dedıgın gıbı tup bebek degerlı bebek ne gerek var rıske atmaya dedı hamılelıgın keyfını cıkar dedı ben yınede bılemedım senın zaten bı test yaptırmıstın dmı rıskın yoktu

Canm bisey sorucam siz sobayi tek odadami yakıyorsunuz oyleyse diğer odalar soğuk oluyor nasil isitiyorsunuz? Benimde sobali sadece oturma odasinda yaktik sobayi diğer odalar buz gibi oldu kışın cok zor gecti bizim ya
Canım kışın çok soğuklarda her tarafı ısıtamıyorduk sadece salonu ısıtıyorduk ama şimdi mutfak koridor ve çocuk odalarınında kapılarını açıyorum kalorifer gibi her taraf ısınıyor maalesef bulunduğumuz ilçede kaloriferli ev yoktu mecburen sobalı evde oturuyorum ama evimden memnunum hele bi yaz gelsin diye bekliyorum yemeği burada yiyoruz gece salonda yatıyoruz tüm oyuncaklar burada çocuğuda soğuklarda hep sobanın yanında yıkadık oturağımızda burada yani çok fazla dağılıyor inşallah nisanda düzeni oturturuz

Canm bisey sorucam siz sobayi tek odadami yakıyorsunuz oyleyse diğer odalar soğuk oluyor nasil isitiyorsunuz? Benimde sobali sadece oturma odasinda yaktik sobayi diğer odalar buz gibi oldu kışın cok zor gecti bizim ya
Canım kışın çok soğuklarda her tarafı ısıtamıyorduk sadece salonu ısıtıyorduk ama şimdi mutfak koridor ve çocuk odalarınında kapılarını açıyorum kalorifer gibi her taraf ısınıyor maalesef bulunduğumuz ilçede kaloriferli ev yoktu mecburen sobalı evde oturuyorum ama evimden memnunum hele bi yaz gelsin diye bekliyorum yemeği burada yiyoruz gece salonda yatıyoruz tüm oyuncaklar burada çocuğuda soğuklarda hep sobanın yanında yıkadık oturağımızda burada yani çok fazla dağılıyor inşallah nisanda düzeni oturturuz

Kızlar bebisler saç çıkarırken mide yanması yasanirmis sanırım o yüzden mideler yanıyor
canım çıkan saçla mide yanması ilişkisi yok maalesef progesteron hormonu mide kapakciginin gevsemesine ve yukarı doğru kaçak olmasına neden oluyor oda yanma yapıyor tatlım artık bebekler iyice yukarı çıkmaya başladı mide daralıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…