2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dr.un ne güzel şeyler söylemiş, takma dicem ama zor biliyorum. Ben kan testi yaptirmistim, çok şükür temiz çıktı. Illaki aklinda kalacaksa kan testini yaptır ama dr.gerek görmemiş zaten bişeye.

Reactions: SGd
Insallh yoktur balimm 4 odacigi tam gorduyseniz Allahn iznyle bi sknti ckmior
Inşallah canım. 4 olacağı tam gördü dr.um, ayrıntılı yapan dr.da gördü. Rutin olarak yaptiriyoruz fetal ekoyu dedi . Ayrıntılı geçsin rahatlicam dedim, şimdi bu stres çıktı. Bunu da güzelce atlatırız inşallah, bi daha da bişey çıkmaz inşallah.

Icini rahat tut ozmn cnm bseycgi yoktur kuzunun .. bnde cok heyecanlydim heycn elbet oluo sonuc kagidini alinca bi ohh ceker rahatlarsn insalh cnm

Dr.un ne güzel şeyler söylemiş, takma dicem ama zor biliyorum. Ben kan testi yaptirmistim, çok şükür temiz çıktı. Illaki aklinda kalacaksa kan testini yaptır ama dr.gerek görmemiş zaten bişeye.
evet canım takmamak gerek ama bır ıhtımal bile ınsanı cok uzuyo bu kan testi zten cok pahalıymış değil mi cok şukur sen de bırsey cıkmadı

Aynen bizde öyle yaptık artık yatarkende yemek yerkende hep sobali evdeydik ama bizdeki sıkıntı evde yalıtım yok cok zor ısıttık alel acele girmiştik bu eve, şimdi tayin bekliyoruz inşallah haziran sonu gibi cikarsa gideriz buralardan değişiklik iyi gelicek

Doğrudur canm yaaa ama cidden çok fenayım bazen boğulacak gibi oluyorum dahada şiddetlenirse doktoruma soylicem mecbur belki bi ilac bi damla verir cok rahatsiz ediyor

inşallah kontrollerimiz güzel geçer...teşekkür ederim bilgi verdiğin için ewt liste yapmam lazım....

Bizde aynı durumdayız canım yalıtım yok ve bizde tayin bekliyoruz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bizim için beklediğimiz bir tarihte yok ama 1 yıla kadar gideriz inşallah

tayin durmunu yazınca merak ettim sizde mi öğretmensinzi...bizm de öyle bi durum var ve doğum çok yakın olacak onun sıkıntısıda var bende

tayin durmunu yazınca merak ettim sizde mi öğretmensinzi...bizm de öyle bi durum var ve doğum çok yakın olacak onun sıkıntısıda var bende
Canım yapacak birşey yok nakliye şirketi taşıyacak annaneler babanneler ellerinden geleni yapacaklar bizde doğumdan sonra minik minik yavaştan kışa kadar yerleşiriz bide onumu düşünelim şimdi boşveeerrr

evet canım takmamak gerek ama bır ıhtımal bile ınsanı cok uzuyo bu kan testi zten cok pahalıymış değil mi cok şukur sen de bırsey cıkmadı
1750 tlye yaptırdık testi canım ama değdi, bize çok olumsuz şeyler söylemiş erdi, test sonucu temiz gelince ve ultrasonda sorun gorunmeyince rahatladım. Verdiğimiz paraya değdi, daha fazla olsa da verirdim..Ama senin dr.problem görmemiş.

Doğrudur canm yaaa ama cidden çok fenayım bazen boğulacak gibi oluyorum dahada şiddetlenirse doktoruma soylicem mecbur belki bi ilac bi damla verir cok rahatsiz ediyor
Canim ben gaviskon aldım bi zararı yok Dr um vermişti ama bende çok sık olmuyor yedigin yemeklere dikkat et en çok hangileri yapıyor onlara dikkat et ben biraz böyle düzene soktum birde yatarken yukseltin fazla olsun

Bizde aynı durumdayız canım yalıtım yok ve bizde tayin bekliyoruz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bizim için beklediğimiz bir tarihte yok ama 1 yıla kadar gideriz inşallah

Hadi İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun

Aynen canm yaa taşınma ve doğum arka arkaya olucak ben sadece mutfağı hallederim tabak canaklari kartonlara yerlestiririm diye düşündüm gerisinide kaynimlar halleder eşimle artık ay inşallah çıkarda gideriz cok hevesliyim

Canim ben gaviskon aldım bi zararı yok Dr um vermişti ama bende çok sık olmuyor yedigin yemeklere dikkat et en çok hangileri yapıyor onlara dikkat et ben biraz böyle düzene soktum birde yatarken yukseltin fazla olsun

Ablamda gaviskon kullanmisti iyi gelmis onada ben şimdilik sodayla idare etmeye çalışıyorum haftaya randevumuz var geçmezse doktora soyliyim artık

Türkiye'deki arkadaşlara ultrason konusunda çok özeniyorum. Ne güzel 3 boyutlu ultrasonlar, hediye cd ler fotoğraflar.... Sabah doktor randevumuz var. Keşke ultrasonla baksa,14 şubatta organlarına bakmıştı hemen 10 dakika, bu ay ultrasona sokmayacak sanırım. Yine de bir umut, bir heyecan sardı. Bir sonraki randevum taa Nisan 25 te nerdeyse 3ayda bir görüyoruz zaten minik sıpayı, o da yüzünü orasını burasını kapıyor. Yarın doktora yalan mı söylesem diye düşünüyorum hiç kıpırdamıyor falan diye. O da etik değil offf pofff kızlar.

Yurtdışı o konuda çok katı sanırım. Allah sabır versin size. Ben 2 hafta zor dayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…