Dr.un ne güzel şeyler söylemiş, takma dicem ama zor biliyorum. Ben kan testi yaptirmistim, çok şükür temiz çıktı. Illaki aklinda kalacaksa kan testini yaptır ama dr.gerek görmemiş zaten bişeye.Canım zaten kalple ılgılı bı sorun deılmıs o leke demekmıs down da daha sık goruldugu ıcın bır ıhtımal sadece ama ıkılı test gayet ıyı ense kalınlıgıda cok ıyı oldugu ıcın baska yerındede hıcbısey olmadıgı ıcın bana gore normal bır bebek dedı parlaklık gecıcek dedı dedıgın gıbı tup bebek degerlı bebek ne gerek var rıske atmaya dedı hamılelıgın keyfını cıkar dedı ben yınede bılemedım senın zaten bı test yaptırmıstın dmı rıskın yoktu
Aminnnnn..Ay maşallah ki hem de ne doyamadım gözümün önünde her köşesi videoları izliyorum doyamıyorum Allah kucağımıza alıp mis kokusuyla uyumayı nasip etsin
Inşallah canım. 4 olacağı tam gördü dr.um, ayrıntılı yapan dr.da gördü. Rutin olarak yaptiriyoruz fetal ekoyu dedi . Ayrıntılı geçsin rahatlicam dedim, şimdi bu stres çıktı. Bunu da güzelce atlatırız inşallah, bi daha da bişey çıkmaz inşallah.Insallh yoktur balimm 4 odacigi tam gorduyseniz Allahn iznyle bi sknti ckmior
Icini rahat tut ozmn cnm bseycgi yoktur kuzunun .. bnde cok heyecanlydim heycn elbet oluo sonuc kagidini alinca bi ohh ceker rahatlarsn insalh cnmInşallah canım. 4 olacağı tam gördü dr.um, ayrıntılı yapan dr.da gördü. Rutin olarak yaptiriyoruz fetal ekoyu dedi . Ayrıntılı geçsin rahatlicam dedim, şimdi bu stres çıktı. Bunu da güzelce atlatırız inşallah, bi daha da bişey çıkmaz inşallah.
evet canım takmamak gerek ama bır ıhtımal bile ınsanı cok uzuyo bu kan testi zten cok pahalıymış değil mi cok şukur sen de bırsey cıkmadıDr.un ne güzel şeyler söylemiş, takma dicem ama zor biliyorum. Ben kan testi yaptirmistim, çok şükür temiz çıktı. Illaki aklinda kalacaksa kan testini yaptır ama dr.gerek görmemiş zaten bişeye.
Canım kışın çok soğuklarda her tarafı ısıtamıyorduk sadece salonu ısıtıyorduk ama şimdi mutfak koridor ve çocuk odalarınında kapılarını açıyorum kalorifer gibi her taraf ısınıyor maalesef bulunduğumuz ilçede kaloriferli ev yoktu mecburen sobalı evde oturuyorum ama evimden memnunum hele bi yaz gelsin diye bekliyorum yemeği burada yiyoruz gece salonda yatıyoruz tüm oyuncaklar burada çocuğuda soğuklarda hep sobanın yanında yıkadık oturağımızda burada yani çok fazla dağılıyor inşallah nisanda düzeni oturturuz
canım çıkan saçla mide yanması ilişkisi yok maalesef progesteron hormonu mide kapakciginin gevsemesine ve yukarı doğru kaçak olmasına neden oluyor oda yanma yapıyor tatlım artık bebekler iyice yukarı çıkmaya başladı mide daralıyor :)
inşallah kontrollerimiz güzel geçer...teşekkür ederim bilgi verdiğin için ewt liste yapmam lazım....Canım inşallah bi sorun çıkmaz çok güzel geçer. Yarın sabahtan benimde varbebeğimi çok özledim ama bi yandan da acayip bi korku var. Hakkımızda hayırlısı. Şeker yüklemesini benim de 23. haftada yapacaklar. Müslin bezi bende çok duydum çok kullanışlı olduğu söyleniyor. Yaz için terletmiyormuş battaniye gibi kullanabiliyormuşsun bi de çok iyi su emici özelliği varmış o yüzden banyo sonrasında kurulama için de kullanılıyormuş. Çok kalın değil ince bişey ama ben her ihtimale karşı alıcam. Alışveriş için liste yaparsan en azından ordan takip etmesi daha rahat oluyor hem eksiği de kalmamış oluyor.
Bizde aynı durumdayız canım yalıtım yok ve bizde tayin bekliyoruz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bizim için beklediğimiz bir tarihte yok ama 1 yıla kadar gideriz inşallahAynen bizde öyle yaptık artık yatarkende yemek yerkende hep sobali evdeydik ama bizdeki sıkıntı evde yalıtım yok cok zor ısıttık alel acele girmiştik bu eve, şimdi tayin bekliyoruz inşallah haziran sonu gibi cikarsa gideriz buralardan değişiklik iyi gelicek
tayin durmunu yazınca merak ettim sizde mi öğretmensinzi...bizm de öyle bi durum var ve doğum çok yakın olacak onun sıkıntısıda var bendeAynen bizde öyle yaptık artık yatarkende yemek yerkende hep sobali evdeydik ama bizdeki sıkıntı evde yalıtım yok cok zor ısıttık alel acele girmiştik bu eve, şimdi tayin bekliyoruz inşallah haziran sonu gibi cikarsa gideriz buralardan değişiklik iyi gelicek
Canım yapacak birşey yok nakliye şirketi taşıyacak annaneler babanneler ellerinden geleni yapacaklar bizde doğumdan sonra minik minik yavaştan kışa kadar yerleşiriz bide onumu düşünelim şimdi boşveeerrrtayin durmunu yazınca merak ettim sizde mi öğretmensinzi...bizm de öyle bi durum var ve doğum çok yakın olacak onun sıkıntısıda var bende
1750 tlye yaptırdık testi canım ama değdi, bize çok olumsuz şeyler söylemiş erdi, test sonucu temiz gelince ve ultrasonda sorun gorunmeyince rahatladım. Verdiğimiz paraya değdi, daha fazla olsa da verirdim..Ama senin dr.problem görmemiş.evet canım takmamak gerek ama bır ıhtımal bile ınsanı cok uzuyo bu kan testi zten cok pahalıymış değil mi cok şukur sen de bırsey cıkmadı
Canim ben gaviskon aldım bi zararı yok Dr um vermişti ama bende çok sık olmuyor yedigin yemeklere dikkat et en çok hangileri yapıyor onlara dikkat et ben biraz böyle düzene soktum birde yatarken yukseltin fazla olsunDoğrudur canm yaaa ama cidden çok fenayım bazen boğulacak gibi oluyorum dahada şiddetlenirse doktoruma soylicem mecbur belki bi ilac bi damla verir cok rahatsiz ediyor
Bizde aynı durumdayız canım yalıtım yok ve bizde tayin bekliyoruz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bizim için beklediğimiz bir tarihte yok ama 1 yıla kadar gideriz inşallah
tayin durmunu yazınca merak ettim sizde mi öğretmensinzi...bizm de öyle bi durum var ve doğum çok yakın olacak onun sıkıntısıda var bende
Canim ben gaviskon aldım bi zararı yok Dr um vermişti ama bende çok sık olmuyor yedigin yemeklere dikkat et en çok hangileri yapıyor onlara dikkat et ben biraz böyle düzene soktum birde yatarken yukseltin fazla olsun
Türkiye'deki arkadaşlara ultrason konusunda çok özeniyorum. Ne güzel 3 boyutlu ultrasonlar, hediye cd ler fotoğraflar.... Sabah doktor randevumuz var. Keşke ultrasonla baksa,14 şubatta organlarına bakmıştı hemen 10 dakika, bu ay ultrasona sokmayacak sanırım. Yine de bir umut, bir heyecan sardı. Bir sonraki randevum taa Nisan 25 tenerdeyse 3ayda bir görüyoruz zaten minik sıpayı, o da yüzünü orasını burasını kapıyor. Yarın doktora yalan mı söylesem diye düşünüyorum hiç kıpırdamıyor falan diye. O da etik değil offf pofff kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?