2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Olabilir kuzu. Sabah alerjisi olabilir eşimin hep öyle. Birde bahar geldiya polenler çıkmaya başladı oda etkilemiş olabilir. Ya da hiç parfümünü/duş jelini falan değiştirdin mi?

hamıle olalı parfum cok nadır kullanıyorum canım. duş jeli mi de degıselı 2 ay olmustur. hava degısımı etkıletı sanırım.

aynen canım ben de almıyordum 2 hafta da 2 kılo aldım. 4.5 aya kadar 2.5 kılo almıstım. benım de artık dur demem lazım ama pılavı makarnayı tatlıyı beyaz ekmeyı rahat tuketebıldıgım ıcın yıyorum :) porsıyonlarım aslında az ama cok fazla hareket edemedıgım ıcın kılo yapıyo.

günaydın kızlar. hayırlı cumalar herkese

benım korktugum basıma geldı. dun geceden beri dişim ağrıyo hamilelikten önce minik bi çürümeye başlamıştı üzerine düşmedim. şimdi dr a gıttıgımde dolgu yapmam lazım derse bir sorun olmaz dimi

Herkese günaydın, dün karşılaşmadık demi ya? Ben çıkarken bakmayı unuttum bekleyenlere. Bence fuat bey gerek görmediyse yaptırmana gerek yok, çünkü doktorlar en ufak riski bile önemsiyorlar. Ama tabi rahatlarım diyorsan kan testi yaptırabilirsin ama bence amniyonsenteze hiç girme

Canım bende başından beri demir ilacı kullanıyorum. Ne yaparsam yapayım yükselmiyor. Kanım çok az yükselmiş ama demirim yerlerde bebişler sömürüyor bizi. Doktor hergün çekirdekli kuru üzüm dedi ilacı günde 2 kez kullanıyorum başka yapacak birşey yok. Seninde en kötü 2 ye çıkarır canım

Bende ikiye cikardim ama boyle giderse igneye geceriz cok dusuk olunca ben sallanmaya basliyorum resmen

canım ben de geldıgımde kımse beklemıodu galıba karsılasmadık dedıgın gıbı amnoypsentezle rıske gırme kan testıne de gerek yok dusunme dedı senın nasıl gectı

Günaydın canım.Ebenin eve gelmesi doğum hizmetleri içinde mi,hangi hastaneye gidiyorsun,özel bir istekte bulunman gerekiyor mu?Benim hazırlık kursunda da benzer şeyler söylediler.Banyosunun son suyuna lavanta yağı koy,en iyi nemlendirme duştaymış.Bir de süt sağma makinesi önerdiler.Yeni doğan bebek preteince zengin süte ulaşamıyormuş.Her gün yıkayacak,haftada iki kere şampuanlayacakmışız,o da hacışakirle.Deterjan olarak da toz hacışakir dedi.Mümkün olduğunca geç kimyasallarla tanışacakmış.

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER...
sürekli giremiyorum geçmiş mesajlara bakarken gördüm. bu konuyu ben personel kalemdeki arkadaşlarımla görüştüm. Sizinde dediğiniz gibi 8+8 hafta iznimiz var istersek 37. haftaya kadar çalışıp 5+8=13 haftayı doğumdan sonra kullanabiliyoruz. ayrıca süt izni ilk çocukta 2 ay boyunca yarım gün 2. çocukta 4 ay boyunca yarım gün 3 ve sonrası çocukta 6 ay boyunca yarım gün çalışma hakkımız var. bunun dışında 2 yıl boyunca istersek yarım gün yarım maaş yarım kademe almak şartıyla çalışabiliyoruz. Ama bu dediğim bakanlık personeli için geçerli. Öğretmenlerde veya vardiyalı sistemlerde nasıl bilmiyorum. birde ilk 6 ay 3 saatlik 2. 6 ay 1.5 saatlik süt izni olduğunu duymuştum bazı kurumlarda. arkadaşım kızı 15 aylık olana kadar kullandı. hatta 1.5 saatleri birleştirip haftanın bir günü tam gün gelmiyordu. o da kurumun insiyatifine kalıyormuş. Araştırmanızı tavsiye ederim. Unutmadan 36. haftaya kadar çalışıp 36. doğum yapan anneler 8+8i doğumdan sonra kullanabileceksiniz.

merhaba canım, hiç kafana takma. Başka test de yaptırma. Benim ilk bebeğimde 2li 3lu hiçbir sey yaptirmamistim, detaylı ultrasonda bağırsaklarda parlaklık var dedi. Aynen bu da down sendromunun bi belirtisiymis ama tek basina bir anlami yok dedi, ense kalinligi falan da normaldi zaten ve bebegim çok şükür sapasağlam doğdu.

Sen de kafana takma ve keyfini çıkar doktorun dediği gibi :)

hamıle olalı parfum cok nadır kullanıyorum canım. duş jeli mi de degıselı 2 ay olmustur. hava degısımı etkıletı sanırım.
Olabilir tatlım umarım düzelir en kısa zamanda. Bende hamileli kaldığımdan beri oje süremiyom vicdan azabı çekiyom. Ama doğumdan önce saçımı boyatcam

canım benım negüzel benım ıkılı normaldi sadece bu parlaklık var ıste senınkı gıbı hersey cok normal muhtemelen ben de test yaptırmıycam karar verdim ama içim içimi yıyor gece hıc uyuyamadım insallah benım bebegım de sağllıklı dogar

Ben tartıldım bu sabah 12 günde 600gram almışım iyi dedim valla. Toplamda 6.600gram oldu. Sonumuz iyi olsunda bana herkes takma diyor

Olabilir tatlım umarım düzelir en kısa zamanda. Bende hamileli kaldığımdan beri oje süremiyom vicdan azabı çekiyom. Ama doğumdan önce saçımı boyatcam

ben dr uma danısarak sacımı dogumdan once boyatmayı dusunuyorum canım bebısıme guzel gorunmelıyım :) bı de aklımda fotograf cektırmek var o yuzden de boyatmalıyım.

Bende hic oje sürmedim ama etlere degmedigi surece surulebilirmis. Sac boyatmaya gelince emzirme doneminde bile boyatmayin diyorlar bende dogumdan once boyatmayi cok istiyordum ama esim aslaa diyor :) Organik filanda kabul etmiyor :)

ben dr uma danısarak sacımı dogumdan once boyatmayı dusunuyorum canım bebısıme guzel gorunmelıyım :) bı de aklımda fotograf cektırmek var o yuzden de boyatmalıyım.
Ben perinatologa sordum özellikle saç derisinden direk bebeğe geçecek birşey oldupunu düşünmüyorum. Tabi abartmamak kaydıyla hamilelik boyunca 2-3 kez bıyanabilir ben ingiltere düşünce kuramına göre çalışıyorum her doktor böyle demeyebilir dedi

Bende hic oje sürmedim ama etlere degmedigi surece surulebilirmis. Sac boyatmaya gelince emzirme doneminde bile boyatmayin diyorlar bende dogumdan once boyatmayi cok istiyordum ama esim aslaa diyor :) Organik filanda kabul etmiyor :)
Valla annemin mutluluğu bebeğin mutluluğu demek o yüzden eşimi dinlemeyeceğim. Çünkü çirkin hissediyorum kendimi. Komple bıyatıp uçlarına ombre yaptıracağım. Doğumda fotoğraf çekimi istiyorumçünkü. Belkide bir kez anne olacağım kızımla güzel fotolarımız olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…