2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende saçımı boyadım organik boyayla oğlumda yapmamıştım hiç bunda oğlumun bir yaş doğum günü var resim çekilecez kötü görünmek istemediğimden boyadım sonradan pişman oldum ama iş işten geçti tabi.

Bence de :)Doğum fotocusu buldun mu?Doğum öncesi dış ortam çekimi,hastane çekimi,doğum hikayesi,doğumdan sonra ev çekimi hepsi birlikte bir paket arıyorum.3200 diyorlar pazarlıksız.Bir de normal doğum olursa gece gelmek artı ücret isteyenler de var.Sen uygun bir şey buldun mu?Ben de dip boyası ve ombre istiyorum ,hamileliğimden beri boyatmadım,diplerde beyazlar çıktı .Korkuyorum da 8. ayda yaptırsam nolur diyorum.

cok var doguma yakın boyatan ben de bır sıkıntı olucagını dusunmuyorum. organık dogal boya kullanmaya özen göstericem tabi onlarda ne kadar organikse :)

Merhaba fuat bey kızında da su anda da benim drum.riskli bir gebelik yaşıyorum o nedenle fuat beye gidiyorum.fuat beyin kararlarına cok güveniyorum.emin ol gerek yok dediyse vardır bir bildiği.benim ense kalınlığı normaldi.ama ikili sonucum kötü gelince .bir problem yoktur.ama değerlerden dolayı kan tahlili yaptırması istedi su yurtdışına gönderilen testi yaptık.
Slm arkadaslar
Benim gibi doguma kadar yatak istirahatinde olan varmi merak ettim
Evet canim ben sürekli yatiyyatıyorum.surekli yatmak hic kolay değil ama bebeklerimbebeklerimiz için herşeye değer.

Tabiki öylede iste oje bile surmeyip vicdan yapip boyayi nasil yapacagiz :-/ Bende son ay zaten boyatmayi dusunuyorum oda dip boya zaten uclar ombre dip koyu oldugu icin cok siritmadi sadece fotogrf cekiminde duzgun olsun diye..
Aslinda son ay fotograf cekimi hic iyi olmuyor 8.ay daha iyi 9da iyice sismis oluyoruz suratimiz bile iki kat oluyor Mayis ayinda cekilirim ben buyuk ihtimal.

kızlar bugün yandan yırtmaçlı kazak giymiştim. ilk kez hamile misin diye soran oldu artık fark ediliyoruz kızımla

Ben yaptirmistim daha 13 haftalikti o zaman da: ) doktoruna sor yine de canim

Benim gibi şeker sevmeyen ama simdilerde şekersiz cikolatasiz gunu gecmeyen var mi ? :)) Haftaya şeker yuklemesi var kendi kendime bu ay seker cikolata hic yemeyeyim de sekerim cikmasin dedim aksine canim hep tatli istiyor :)

waaoww o kadar cok ıstıyolar mı yaa ben de aynen boyle bı paket ıstıyorum da bu kadar pahalı olabılecgını dusunmemıstım. sen nerden arastırdın canım. bir de istanbulda mısın?

Canim bende 20.haftada ayrintili ultrasonda rahim agzi yetmezligi farkedildi
Normalde 4 cm olmasi gerkiomus rahim agzi uzunlugu
Benim 15 mm.
Benim gebelik kontrollerim gebe poliklinignde olmuyor
Perinatolojide oluyor
Yataktayim 7.24
Ne hastane cantasi .ne bebek kiyafeti ne besik vs hazirliklar yapamiorum
Yeterki iyi olsun bebek dierek yatiorum
Hamileligi iyi gecenler.yani yuruyup kendi isini gorenler sukretsinler
Cunku bn de boyle hayal etmemistim

Ben yaptirmistim daha 13 haftalikti o zaman da: ) doktoruna sor yine de canim

1. ve 3. trimestre de tedavi yapılmıyosun 2. dönemde bi sıkıntı yokmus ama bakalım yarın once bı dıscıye kontrol olucam dıscı dolgu olması lazım derse dr uma danısıp oyle yaptırıcam.

waaoww o kadar cok ıstıyolar mı yaa ben de aynen boyle bı paket ıstıyorum da bu kadar pahalı olabılecgını dusunmemıstım. sen nerden arastırdın canım. bir de istanbulda mısın?
İstanbuldayım cnm.Bu fiyatı bizim hamile yoga grubu almış.Paketleri ve doğum fotocusu fiyatlarını reklama girmezse paylaşabilirim.700 tl ye de bir paket vardı,yalnız içinde albüm yok,sadece hastane çekimi.Simdi doğum fotocusu çevresi olan bir arkadaştan rica ettik,o bir şeyler ayarlayacağız dedi.

700 lira uygun ama onun ıcerıgı azmıs. ben de arastırmaya baslıycam artık. uygun bı yer bulursak haberleselım bence :)

Tamam cnm,elimizi çabuk tutmalıyız.Benim yıllar önceki bir öğrencim de d. fotoculuğuna başlamış.Ona da fiyat sorayım.

benım cevremde tanıdıgım kımse yok maalesef ınstagramdan falan bakıyorum ama emınım onlar da yuksek fıyattan yapıyolardır.

Ben boyattım iki hafta önce, doktor bana da birşey demedi ama aynen abartmamak şartıyla.

Benim gibi şeker sevmeyen ama simdilerde şekersiz cikolatasiz gunu gecmeyen var mi ? :)) Haftaya şeker yuklemesi var kendi kendime bu ay seker cikolata hic yemeyeyim de sekerim cikmasin dedim aksine canim hep tatli istiyor :)
Ben varım, hayatta 40 yıl olmasa aklıma gelmeyecek çikolata, tatlı ne varsa canım artık
deli gibi istiyor, rüyalarımda fıstık sarma baklava falan görüyorum

Yurtdışı o konuda çok katı sanırım. Allah sabır versin size. Ben 2 hafta zor dayamıyorum
Maalesef, aynen tahmin ettiğim gibi tansiyon, kilo kontrolü, idrar tahlili yaptı , Smear aldı bitti. Yine göremedik birşey. Ama karına bastırıyor ve "hımm büyüyor" diyor
Amaaa benim dayımın birinde trizomi 21 var onu belirtmiştim hatta harmony testte yaptırdık ama yine de ayrıntılı ultrason yapması için bir uzmana yönlendirdi. İki hafta sonra ayrıntılı bakılacak.
. O sırada herşeyi tek tek görünür inşallah. Yoksa doğana kadar zor görürdük.

Bennnnn tatlı sevmeyen ben hemen her gün dondurma yiyorum arti minik browniden günde 3 tane en az :) ama nedense çikolata yiyemiyorum tabi en önemlisi yaş paSTA ah ah şükür ki hala başından beri 4 kilo almisim beni de şeker yuklemesi düşündürüyor ama söyle de birsey var arkadaşım ağzına şeker li hiçbir şey sürmedi gebelik şekeri çıktı ve diyet yaptı belli olmuyor tatlım amann diyorum bazen o yüzden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…