- 16 Aralık 2016
- 579
- 592
- 53
Bence de :)Doğum fotocusu buldun mu?Doğum öncesi dış ortam çekimi,hastane çekimi,doğum hikayesi,doğumdan sonra ev çekimi hepsi birlikte bir paket arıyorum.3200 diyorlar pazarlıksız.Bir de normal doğum olursa gece gelmek artı ücret isteyenler de var.Sen uygun bir şey buldun mu?Ben de dip boyası ve ombre istiyorum ,hamileliğimden beri boyatmadım,diplerde beyazlar çıktı .Korkuyorum da 8. ayda yaptırsam nolur diyorum.Valla annemin mutluluğu bebeğin mutluluğu demek o yüzden eşimi dinlemeyeceğim. Çünkü çirkin hissediyorum kendimi. Komple bıyatıp uçlarına ombre yaptıracağım. Doğumda fotoğraf çekimi istiyorumçünkü. Belkide bir kez anne olacağım kızımla güzel fotolarımız olsun istiyorum
Ben perinatologa sordum özellikle saç derisinden direk bebeğe geçecek birşey oldupunu düşünmüyorum. Tabi abartmamak kaydıyla hamilelik boyunca 2-3 kez bıyanabilir ben ingiltere düşünce kuramına göre çalışıyorum her doktor böyle demeyebilir dedi
Merhaba fuat bey kızında da su anda da benim drum.riskli bir gebelik yaşıyorum o nedenle fuat beye gidiyorum.fuat beyin kararlarına cok güveniyorum.emin ol gerek yok dediyse vardır bir bildiği.benim ense kalınlığı normaldi.ama ikili sonucum kötü gelince .bir problem yoktur.ama değerlerden dolayı kan tahlili yaptırması istedi su yurtdışına gönderilen testi yaptık.Bugun fuat akercan da ayrıntılı ultrasonumuz vardı.o kalptekı parlaklık yanı ekojenık odak varmıs gercekten ama baska hıcbıryerınde bırsey olmadıgı ıcın ve ıkılı testım cok ıyı oldugu ıcın bana gore bebek normal gerek yok amnıyosentez yaptırmaya dedı ıcıl rahatladı ama sonucta cok kucuk de olsa bır ıhtımal vr acaba yaptırmalımıyım bılemıorm
Evet canim ben sürekli yatiyyatıyorum.surekli yatmak hic kolay değil ama bebeklerimbebeklerimiz için herşeye değer.Slm arkadaslar
Benim gibi doguma kadar yatak istirahatinde olan varmi merak ettim
Tabiki öylede iste oje bile surmeyip vicdan yapip boyayi nasil yapacagiz :-/ Bende son ay zaten boyatmayi dusunuyorum oda dip boya zaten uclar ombre dip koyu oldugu icin cok siritmadi sadece fotogrf cekiminde duzgun olsun diye..Valla annemin mutluluğu bebeğin mutluluğu demek o yüzden eşimi dinlemeyeceğim. Çünkü çirkin hissediyorum kendimi. Komple bıyatıp uçlarına ombre yaptıracağım. Doğumda fotoğraf çekimi istiyorumçünkü. Belkide bir kez anne olacağım kızımla güzel fotolarımız olsun istiyorum
Ben yaptirmistim daha 13 haftalikti o zaman da: ) doktoruna sor yine de canimgünaydın kızlar. hayırlı cumalar herkese
benım korktugum basıma geldı. dun geceden beri dişim ağrıyohamilelikten önce minik bi çürümeye başlamıştı üzerine düşmedim. şimdi dr a gıttıgımde dolgu yapmam lazım derse bir sorun olmaz dimi
Bence de :)Doğum fotocusu buldun mu?Doğum öncesi dış ortam çekimi,hastane çekimi,doğum hikayesi,doğumdan sonra ev çekimi hepsi birlikte bir paket arıyorum.3200 diyorlar pazarlıksız.Bir de normal doğum olursa gece gelmek artı ücret isteyenler de var.Sen uygun bir şey buldun mu?Ben de dip boyası ve ombre istiyorum ,hamileliğimden beri boyatmadım,diplerde beyazlar çıktı .Korkuyorum da 8. ayda yaptırsam nolur diyorum.
Canim bende 20.haftada ayrintili ultrasonda rahim agzi yetmezligi farkedildiMerhaba fuat bey kızında da su anda da benim drum.riskli bir gebelik yaşıyorum o nedenle fuat beye gidiyorum.fuat beyin kararlarına cok güveniyorum.emin ol gerek yok dediyse vardır bir bildiği.benim ense kalınlığı normaldi.ama ikili sonucum kötü gelince .bir problem yoktur.ama değerlerden dolayı kan tahlili yaptırması istedi su yurtdışına gönderilen testi yaptık.
Evet canim ben sürekli yatiyyatıyorum.surekli yatmak hic kolay değil ama bebeklerimbebeklerimiz için herşeye değer.
Ben yaptirmistim daha 13 haftalikti o zaman da: ) doktoruna sor yine de canim
İstanbuldayım cnm.Bu fiyatı bizim hamile yoga grubu almış.Paketleri ve doğum fotocusu fiyatlarını reklama girmezse paylaşabilirim.700 tl ye de bir paket vardı,yalnız içinde albüm yok,sadece hastane çekimi.Simdi doğum fotocusu çevresi olan bir arkadaştan rica ettik,o bir şeyler ayarlayacağız dedi.waaoww o kadar cok ıstıyolar mı yaaben de aynen boyle bı paket ıstıyorum da bu kadar pahalı olabılecgını dusunmemıstım. sen nerden arastırdın canım. bir de istanbulda mısın?
İstanbuldayım cnm.Bu fiyatı bizim hamile yoga grubu almış.Paketleri ve doğum fotocusu fiyatlarını reklama girmezse paylaşabilirim.700 tl ye de bir paket vardı,yalnız içinde albüm yok,sadece hastane çekimi.Simdi doğum fotocusu çevresi olan bir arkadaştan rica ettik,o bir şeyler ayarlayacağız dedi.
Tamam cnm,elimizi çabuk tutmalıyız.Benim yıllar önceki bir öğrencim de d. fotoculuğuna başlamış.Ona da fiyat sorayım.700 lira uygun ama onun ıcerıgı azmıs. ben de arastırmaya baslıycam artık. uygun bı yer bulursak haberleselım bence :)
Tamam cnm,elimizi çabuk tutmalıyız.Benim yıllar önceki bir öğrencim de d. fotoculuğuna başlamış.Ona da fiyat sorayım.
Ben boyattım iki hafta önce, doktor bana da birşey demedi ama aynen abartmamak şartıyla.Ben perinatologa sordum özellikle saç derisinden direk bebeğe geçecek birşey oldupunu düşünmüyorum. Tabi abartmamak kaydıyla hamilelik boyunca 2-3 kez bıyanabilir ben ingiltere düşünce kuramına göre çalışıyorum her doktor böyle demeyebilir dedi
Ben varım, hayatta 40 yıl olmasa aklıma gelmeyecek çikolata, tatlı ne varsa canım artıkBenim gibi şeker sevmeyen ama simdilerde şekersiz cikolatasiz gunu gecmeyen var mi ? :)) Haftaya şeker yuklemesi var kendi kendime bu ay seker cikolata hic yemeyeyim de sekerim cikmasin dedim aksine canim hep tatli istiyor :)
Maalesef, aynen tahmin ettiğim gibi tansiyon, kilo kontrolü, idrar tahlili yaptı , Smear aldı bitti. Yine göremedik birşey. Ama karına bastırıyor ve "hımm büyüyor" diyorYurtdışı o konuda çok katı sanırım. Allah sabır versin size. Ben 2 hafta zor dayamıyorum
Bennnnn tatlı sevmeyen ben hemen her gün dondurma yiyorum arti minik browniden günde 3 tane en az :) ama nedense çikolata yiyemiyorum tabi en önemlisi yaş paSTA ah ah şükür ki hala başından beri 4 kilo almisim beni de şeker yuklemesi düşündürüyor ama söyle de birsey var arkadaşım ağzına şeker li hiçbir şey sürmedi gebelik şekeri çıktı ve diyet yaptı belli olmuyor tatlım amann diyorum bazen o yüzden :)Benim gibi şeker sevmeyen ama simdilerde şekersiz cikolatasiz gunu gecmeyen var mi ? :)) Haftaya şeker yuklemesi var kendi kendime bu ay seker cikolata hic yemeyeyim de sekerim cikmasin dedim aksine canim hep tatli istiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?