2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Moralini bozma bebeğin sağlıkla vaktinde gelsin de önemli değil hepsi olur sende yattigin yerde arastirma yap esin alsin oncelikli seyleri .Rabbim hepimize sağlıklı sihhatli vakitlice doğum yapıp meleklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Dolguyu bilmiyorum canım ama ben oğluma hamileyken dişim çok agrimisti cektirmistim..Kadın doğum dr.una sor bence.

Ben de az önce yaptırdım ilk tetanoz aşımı, inşallah agrimaz, ikinci dozu nisan 18 de yaptırcam. Bebişimin kalp atışlarını da dinletti ebemiz, çok güzeldi.

Canim seni öyle iyi anlıyorum ki ben de perinatologa gidiyorum ve 7.24 yatıyorum.ama inan bana cok şanslısın ben ne yazık ki ilk hamileliğinde farkedilmedi.bebegimi kaybettim.sonrasinda serkilajla ve yatarak kizimi 38.haftada kucagima aldim.simdi tekrar ayni sekilde yatiyorum insallah kizimin bir erkek kardesi olacak.insallah zamaninda ve saglikla kucaklariz bebeklerimizi.senin ne guzel anlaşılmış yat evet zor ama geçiyor zaman.sana serkilaj uygulandı mi .

Bende hic oje sürmedim ama etlere degmedigi surece surulebilirmis. Sac boyatmaya gelince emzirme doneminde bile boyatmayin diyorlar bende dogumdan once boyatmayi cok istiyordum ama esim aslaa diyor :) Organik filanda kabul etmiyor :)
Ben de oje sürmeyi severdim, önceki hamileliklerimde sürmüştüm bunda hiç sürmedim..Boya konusuna gelince benim saçlarım bembeyaz oldu ama boyatmayı düşünmüyorum. Dr.uma sormadım, sorsam belki bişey olmaz dicek çünkü rahat bi dr.ama ben riske atmak istemiyorum. Eşim asla izin vermez zaten. Oğlum doğduktan sonra çocuk dr.una sormuştum 9 aylık olana kadar boyatma dedi emzirdigim için. Bunda kırkından sonra boyatayim diyorum ama eşim karşı çıkar kesin..Bi de kuaföre sordum ben organik boya diye bişey yok dedi, içinde mutlaka kimyasal var dedi.

Bebeğin iyi olsun da yat canım, sen beğenirsin eşine aldirirsin.Cok şükür bu günümüze, herkesin farklı sıkıntıları olabiliyor, inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.

Benim gibi şeker sevmeyen ama simdilerde şekersiz cikolatasiz gunu gecmeyen var mi ? :)) Haftaya şeker yuklemesi var kendi kendime bu ay seker cikolata hic yemeyeyim de sekerim cikmasin dedim aksine canim hep tatli istiyor :)
Ayy sorma ilk aylarda haftada bir zorla cikolata yiyen ben dondurma mevsimiyle tatlı istemiyle coştuk nerde o tuzlu yedigimiz gunler salcali ekmekler :) amaan ikisininde fazlasi zarar ama ayar tutturmamiz lazim...

Bizde bugun devletteki kontrolumuze gittik. Kordondaki centik icin normal kontroller olcak dedi. Ayni sekilde tsh ve demir icinde normal falan dedi... Ama ozeldeki doktoruma da sonuclari gosterecegim tekrar. Kendim omega 3 aldim cunku balik falan yiyemiyordum

canım ben de geldıgımde kımse beklemıodu galıba karsılasmadık dedıgın gıbı amnoypsentezle rıske gırme kan testıne de gerek yok dusunme dedı senın nasıl gectı
Canım düşünme dediyse sen de bebek alışverişine odaklan kafanı dağıt bence, bizim de iyi geçti, plasenta yukarı çıkmaya başlamış sıkıntı yaratmaz dedi içimiz rahatladı

Canım düşünme dediyse sen de bebek alışverişine odaklan kafanı dağıt bence, bizim de iyi geçti, plasenta yukarı çıkmaya başlamış sıkıntı yaratmaz dedi içimiz rahatladı
sevındım canım plesanta sıkıntısı gectıgı ıcın,bugun tetanoz asımı vurdurdum gelırken kendı doktorumada ayrınlıtı sonucları gostermek ıcın ugradm o da aynı seylerı soyledı tek bır bulgu ama sen bılırsın dedı ıcın rahat etsın dıye kan testı yaptırabılırsın dıye numara verdı bı an once ver kanı dedı sonucta gec gelıo ve bısey cıkarsa aldırcakmısın dedı o an beynımden kaynar sular ındı bısey dıyemedım dusunmedım dedim bence yaptırma ama ıcın rahat etsın dedi ama bana aldırcakmısn dıye bı soruşu ve bakışı vardı ki cok kotu oldum ıcımde bı ıhtımal olsa da ben bu testı yaptırmıcam unutmaya calıscam allah cok büyük verecekse en hayırlısını verır bebek alısverısı ıcın de suan ıcın hevesım kactı bakalım

Bence saglikli bir evladin olacak sakın kalbini kotuye yorma ve kan testini filanda yaptirma.
Zaten bu bizim sinavimiz aldirmayi kimse dusunmez doktorda laf olsun diye sormustur bu kadar buyuk bebek töbe töbe yaa.. Bak kuzum senin bebek sapa saglam dogacak ikili testin bile guzel cikmis ne sorun olacak ki .. Sen zevkle esyalrini al ve hamileligin keyfini cikar bos yere kendine zindan etme kalan zamanini..

Bence de en doğru kararı vermişsin, kafanı güzel şeylere yor annesi, sonra doğduğunda bugünleri kendine zindan ettiğine üzülürsün. Birkaç gün içinde kendini toplayacağına inanıyorum, zamanla yok olur kaygıların. Yeter ki sen kendine oyalanacak bir şeyler bul

Selam kızlar. Aktif olarak giremesem de arada girip mesajları okuyorum :) bizimde oğluşumuzun adı Kayra Ali olacak :) çoğu eksiğimizi hallettk. Bi beşiğimiz kaldı.. yarın detaylı usg var çok heyacanlı ve merak içerisindeyim.
Kızlar acayip belim ağrıyor. Kuruk sokumu fena batıyor. Bazen yürüyemiyorum bile .. Oğluşum kıpır kıpırr tekmeliyor anca annesini. Eşim de hissediyor artık eli sürekli karnımda :) nedense geceleri daha aktif :)

Ben de kıpırtılarını hissediyordum ama 3 gündür tekmeliyor :) eşim de hissetti şükür bugüne. Yarın benim de detaylı var hayırlısıyla atlatırız inşallah :)
Bir gün yürüyeyim dedim belime çok fena ağrı girdi şimdi yürümeye korkar oldum valla

Selam kızlar bu arada ben de ara ara bakıyorum topigevilk defa bugün yazdım.bir kızım var bu seferde bir ogl7m olacak ins.daha isim düşünmedik.arkadasa yazdığım gibi sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorum.insallah hepimiz sağlıkla kucaklarız bebeklerimizi.dogum temmuz sonu gibi görünüyor ama sezeryan olacağı için bilemiyorum.

Aaa aynı gün usg :) hadi hayırlısı bakalım cnm. Ben 17. Haftadan beri hissediyorum artk daha sertleşti tekmeleri sanki :) şu yürüme işi benide zorluyor valla belim acayip kötü okuyor. Dktor simit şeklinde yastığa oturmam gerektiğini söyledi.. alıcam deniycm bakalm

Canım ben öyle kapsamlı fotoğraf çekimi düşünmüyorum. Ben doğum çekimine 800 yenidoğan ev çekimine 600tl fiyat almıştım. Hiçbirşey olmaz bende o dönemde yaptıracağım. Benimde meğer ne çok beyazım varmış dedim dipler çıkınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…