2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim kız çok nazlı o konuda. babası ne zaman alını koysa kıpır kıpırken birden duruyo babası alini çekiyo yine hareket ediyo :) aynı şeyi ben videoya çekecekken de yapıyo :) bu arada bel ve sırt agrıları benim de çok fena. gece dönerken bile çok zorlanıyorum. işim masa başı sırtımın agrısından kıvranıyorum resmen oturdugum yerde.

Canim ben 20lik diş cektirdim. Korkmazsan insallah sikinti olmaz. Sonrada hemen usgde bebege bakmistik :)

diş çektirmekten korkuyorum ya dolgu daha iyi :) dişim geceye göre daha iyi ama yine de güven olmaz belli ki arıza çıkartıcak başıma. bizim randevuya 20 gun daha var

ben de az önce instagramdan bi fiyat aldım. bu sekılde detaylı paket fiyatı 1500 lira sadece fotograf olursa eger vıdeo ıstenırse artı 750 tl dedı. çok pahalı ya. fıyatlar bu cıvardaysa sanırım ben de senın kı gıbı yaptırcam hastane ve studya ve ya ev cekımı seklınde..

canım dr lar bunu önermek zorunda sanırım sen ben aldırmayız ama aldırma kararı veren aileler de var o yüzden sana o seçeneği sunuyo. sen iyi düşün alışverişi yap bebeğine pozitif enerji gönder. sen onun bişiler yaptıkça mutlu olucaksın ve bu bebeğine de yansıycak. o yüzden hiç hevesini kaçırma.

Hahha hadi yaa :) şans iştee.. nazlıymış baya pıtırcık.. ya cnm masa başı çalışıyorsan eğer hamileler için özel bel ve oturma yastığı var. Doktorlar öneriyor bi değerlendir istersen. Ben çalışmıyorum evdeym ama aynı dediğin gbi gece yatakta dönemiyorum. Resmen kalçamı hareket ettiremiyorum

Ben varım, hayatta 40 yıl olmasa aklıma gelmeyecek çikolata, tatlı ne varsa canım artık
deli gibi istiyor, rüyalarımda fıstık sarma baklava falan görüyorum
Al benden de o kadar surekli cikolata yiyorumm serbetli tatli istiyor hep canim sekerle ilgili sorun olmaz insallah

Reactions: SGd
Arkadaslar yarin benim de ayrintilim var tekrar doktor kontrole gel 3 hafta sonra demişti yarin gitcem bakalim.bu arada kiyafetimin ustunden bile belli oluyo. kuduruk oglumun tekmeleri masallah diyelim babasiyla oyun oynuyorlar resmen.bi de benim de disim kırıldı kanal dediler doktorum normal ddolguya izin verdi kanala vermiyor o da 1 hafta icinde yaptirirsam napcagimi bilemedim

Canim sorun kalpte parlaklik miyfi

evet nazlı oluşunu bızı 2 bucuk yıl bekletmesınden anladık zaten parayı basınca geldi eşim kimseye dokundurtmıycam dokunan olursa da uzak dur daha taksiti bitmedi onun diycem diyo

evet doğru diyosun oturma yastıklarından artık almam lazım canım ıyıce zorlanmaya basladım. gece ben de oyle sag tarafımdan kalcama agrı gırıyo hareket etmek ne mümkün.

Hahhaha baya güldüm yaa :)) bizimkide kazaya geldii.. süpriz yaptıı :) evlendim ilk 3 ay vajinismus yaşadm. Snra tedavyle yendim. Yener yenmez hamile kaldm :)

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Çok geçmiş olsun inşallah da bebeğinde bir sıkıntı çıkmayacaktır. Benimde 4 'lü de risk yüksekti. Doktor amniyosentez veya kan testi önerdi. Eve geldim ağladım ağladım. Sonra aynı şeyleri düşündüm. Bi sorun çıksa aldıracakmıydım??? 2-3 gün kafayı yiyordum sonra dedim ki herşeyde bi hayır vardır. Eğer öyle doğsa bile rabbimden gelen bişeydir kabulümüzdür dedik eşimle. SOnra bugün ayrıntılıya gittim. Doktor herşeyini inceledi en ufak bi sıkıntı yoktu şükür. Hatta Son zamanlarda çoğu hamilede aynı sıkıntı çıkıyor sanırım laboratuvardan dedi. Ve %99 sağlıklı bi bebek dedi. Anlayacağın olan o ızdırap gibi geçen günlere oldu. Ama şükür ki sonunda rahatladık. Sende dua et şükret eminim sağlıklı nur topu gibi bebeğin olacak. Bunlar da bizim sınavımız olsa gerek. Onların herşeyden çok bize ihtiyacı var kendini toparla bebişini de üzme onlar herşeyi hissediyor artık

Hahhaha baya güldüm yaa :)) bizimkide kazaya geldii.. süpriz yaptıı :) evlendim ilk 3 ay vajinismus yaşadm. Snra tedavyle yendim. Yener yenmez hamile kaldm :)
Bende 3 ayda yendim ama bizi iki seneye yakin bekletti minnak :) gerci ilk etapta onlem almistik ama sonradan da hemen olmadi malesef

Benim sorduğum kuaförde organik boya yok dedi.Bilmiyorum boyatma konusunda kararsızım.Fotolarda güzel çıkar evet ama gri ombre de moda :)Bazen diyorum yıllarla nasıl savaşılır,saçını boyat griye öyle gitsin.

Kızlar hamiş kıyafeti kıyafeti satan hem güzel hemde uygun bi site bliyo musunuz ? İnst*gram dan fln da olablirrr..

İyi akşamlar anneler. Bugün kontrolumuz vardı ayrıntılı ultrasonda bebeğimin başı 2 hafta önde çıktı. Bacak boyu doktorun söylemine göre 1 hafta geriymiş. Ama kağıtta 3 gün geri olduğu yazıyor. Doktor İlerleyen zamanlarda farkın takip edilmesi gerekir dedi. Kendi doktorum da beyinde sıvı görseydi önemliydi ama bundan kötü bişey çıkmaz kafası büyük bir bebek olacaktır dedi. Benzer durumla karşılaşan oldu mu? Biraz canım sıkıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…