- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Selam kızlar. Aktif olarak giremesem de arada girip mesajları okuyorum :) bizimde oğluşumuzun adı Kayra Ali olacak :) çoğu eksiğimizi hallettk. Bi beşiğimiz kaldı.. yarın detaylı usg var çok heyacanlı ve merak içerisindeyim.
Kızlar acayip belim ağrıyor. Kuruk sokumu fena batıyor. Bazen yürüyemiyorum bile .. Oğluşum kıpır kıpırr tekmeliyor anca annesini. Eşim de hissediyor artık eli sürekli karnımda :) nedense geceleri daha aktif :)
Canim ben 20lik diş cektirdim. Korkmazsan insallah sikinti olmaz. Sonrada hemen usgde bebege bakmistik :)
Canım ben öyle kapsamlı fotoğraf çekimi düşünmüyorum. Ben doğum çekimine 800 yenidoğan ev çekimine 600tl fiyat almıştım. Hiçbirşey olmaz bende o dönemde yaptıracağım. Benimde meğer ne çok beyazım varmış dedim dipler çıkınca.
sevındım canım plesanta sıkıntısı gectıgı ıcın,bugun tetanoz asımı vurdurdum gelırken kendı doktorumada ayrınlıtı sonucları gostermek ıcın ugradm o da aynı seylerı soyledı tek bır bulgu ama sen bılırsın dedı ıcın rahat etsın dıye kan testı yaptırabılırsın dıye numara verdı bı an once ver kanı dedı sonucta gec gelıo ve bısey cıkarsa aldırcakmısın dedı o an beynımden kaynar sular ındı bısey dıyemedım dusunmedım dedim bence yaptırma ama ıcın rahat etsın dedi ama bana aldırcakmısn dıye bı soruşu ve bakışı vardı ki cok kotu oldum ıcımde bı ıhtımal olsa da ben bu testı yaptırmıcam unutmaya calıscam allah cok büyük verecekse en hayırlısını verır bebek alısverısı ıcın de suan ıcın hevesım kactı bakalım
Hahha hadi yaa :) şans iştee.. nazlıymış baya pıtırcık.. ya cnm masa başı çalışıyorsan eğer hamileler için özel bel ve oturma yastığı var. Doktorlar öneriyor bi değerlendir istersen. Ben çalışmıyorum evdeym ama aynı dediğin gbi gece yatakta dönemiyorum. Resmen kalçamı hareket ettiremiyorumBizim kız çok nazlı o konuda. babası ne zaman alını koysa kıpır kıpırken birden duruyo babası alini çekiyo yine hareket ediyo :) aynı şeyi ben videoya çekecekken de yapıyo :) bu arada bel ve sırt agrıları benim de çok fena. gece dönerken bile çok zorlanıyorum. işim masa başı sırtımın agrısından kıvranıyorum resmen oturdugum yerde.
Al benden de o kadar surekli cikolata yiyorumm serbetli tatli istiyor hep canim sekerle ilgili sorun olmaz insallahBen varım, hayatta 40 yıl olmasa aklıma gelmeyecek çikolata, tatlı ne varsa canım artık
deli gibi istiyor, rüyalarımda fıstık sarma baklava falan görüyorum
sevındım canım plesanta sıkıntısı gectıgı ıcın,bugun tetanoz asımı vurdurdum gelırken kendı doktorumada ayrınlıtı sonucları gostermek ıcın ugradm o da aynı seylerı soyledı tek bır bulgu ama sen bılırsın dedı ıcın rahat etsın dıye kan testı yaptırabılırsın dıye numara verdı bı an once ver kanı dedı sonucta gec gelıo ve bısey cıkarsa aldırcakmısın dedı o an beynımden kaynar sular ındı bısey dıyemedım dusunmedım dedim bence yaptırma ama ıcın rahat etsın dedi ama bana aldırcakmısn dıye bı soruşu ve bakışı vardı ki cok kotu oldum ıcımde bı ıhtımal olsa da ben bu testı yaptırmıcam unutmaya calıscam allah cok büyük verecekse en hayırlısını verır bebek alısverısı ıcın de suan ıcın hevesım kactı bakalım
Canim sorun kalpte parlaklik miyfisevındım canım plesanta sıkıntısı gectıgı ıcın,bugun tetanoz asımı vurdurdum gelırken kendı doktorumada ayrınlıtı sonucları gostermek ıcın ugradm o da aynı seylerı soyledı tek bır bulgu ama sen bılırsın dedı ıcın rahat etsın dıye kan testı yaptırabılırsın dıye numara verdı bı an once ver kanı dedı sonucta gec gelıo ve bısey cıkarsa aldırcakmısın dedı o an beynımden kaynar sular ındı bısey dıyemedım dusunmedım dedim bence yaptırma ama ıcın rahat etsın dedi ama bana aldırcakmısn dıye bı soruşu ve bakışı vardı ki cok kotu oldum ıcımde bı ıhtımal olsa da ben bu testı yaptırmıcam unutmaya calıscam allah cok büyük verecekse en hayırlısını verır bebek alısverısı ıcın de suan ıcın hevesım kactı bakalım
Hahha hadi yaa :) şans iştee.. nazlıymış baya pıtırcık.. ya cnm masa başı çalışıyorsan eğer hamileler için özel bel ve oturma yastığı var. Doktorlar öneriyor bi değerlendir istersen. Ben çalışmıyorum evdeym ama aynı dediğin gbi gece yatakta dönemiyorum. Resmen kalçamı hareket ettiremiyorum
Hahhaha baya güldüm yaa :)) bizimkide kazaya geldii.. süpriz yaptıı :) evlendim ilk 3 ay vajinismus yaşadm. Snra tedavyle yendim. Yener yenmez hamile kaldm :)evet nazlı oluşunu bızı 2 bucuk yıl bekletmesınden anladık zaten parayı basınca geldieşim kimseye dokundurtmıycam dokunan olursa da uzak dur daha taksiti bitmedi onun diycem diyo
evet doğru diyosun oturma yastıklarından artık almam lazım canım ıyıce zorlanmaya basladım. gece ben de oyle sag tarafımdan kalcama agrı gırıyo hareket etmek ne mümkün.
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Çok geçmiş olsun inşallah da bebeğinde bir sıkıntı çıkmayacaktır. Benimde 4 'lü de risk yüksekti. Doktor amniyosentez veya kan testi önerdi. Eve geldim ağladım ağladım. Sonra aynı şeyleri düşündüm. Bi sorun çıksa aldıracakmıydım??? 2-3 gün kafayı yiyordum sonra dedim ki herşeyde bi hayır vardır. Eğer öyle doğsa bile rabbimden gelen bişeydir kabulümüzdür dedik eşimle. SOnra bugün ayrıntılıya gittim. Doktor herşeyini inceledi en ufak bi sıkıntı yoktu şükür. Hatta Son zamanlarda çoğu hamilede aynı sıkıntı çıkıyor sanırım laboratuvardan dedi. Ve %99 sağlıklı bi bebek dedi. Anlayacağın olan o ızdırap gibi geçen günlere oldu. Ama şükür ki sonunda rahatladık. Sende dua et şükret eminim sağlıklı nur topu gibi bebeğin olacak. Bunlar da bizim sınavımız olsa gerek. Onların herşeyden çok bize ihtiyacı var kendini toparla bebişini de üzme onlar herşeyi hissediyor artıksevındım canım plesanta sıkıntısı gectıgı ıcın,bugun tetanoz asımı vurdurdum gelırken kendı doktorumada ayrınlıtı sonucları gostermek ıcın ugradm o da aynı seylerı soyledı tek bır bulgu ama sen bılırsın dedı ıcın rahat etsın dıye kan testı yaptırabılırsın dıye numara verdı bı an once ver kanı dedı sonucta gec gelıo ve bısey cıkarsa aldırcakmısın dedı o an beynımden kaynar sular ındı bısey dıyemedım dusunmedım dedim bence yaptırma ama ıcın rahat etsın dedi ama bana aldırcakmısn dıye bı soruşu ve bakışı vardı ki cok kotu oldum ıcımde bı ıhtımal olsa da ben bu testı yaptırmıcam unutmaya calıscam allah cok büyük verecekse en hayırlısını verır bebek alısverısı ıcın de suan ıcın hevesım kactı bakalım
Hahhaha baya güldüm yaa :)) bizimkide kazaya geldii.. süpriz yaptıı :) evlendim ilk 3 ay vajinismus yaşadm. Snra tedavyle yendim. Yener yenmez hamile kaldm :)
Bende 3 ayda yendim ama bizi iki seneye yakin bekletti minnak :) gerci ilk etapta onlem almistik ama sonradan da hemen olmadi malesefHahhaha baya güldüm yaa :)) bizimkide kazaya geldii.. süpriz yaptıı :) evlendim ilk 3 ay vajinismus yaşadm. Snra tedavyle yendim. Yener yenmez hamile kaldm :)
Benim sorduğum kuaförde organik boya yok dedi.Bilmiyorum boyatma konusunda kararsızım.Fotolarda güzel çıkar evet ama gri ombre de moda :)Bazen diyorum yıllarla nasıl savaşılır,saçını boyat griye öyle gitsin.Ben de oje sürmeyi severdim, önceki hamileliklerimde sürmüştüm bunda hiç sürmedim..Boya konusuna gelince benim saçlarım bembeyaz oldu ama boyatmayı düşünmüyorum. Dr.uma sormadım, sorsam belki bişey olmaz dicek çünkü rahat bi dr.ama ben riske atmak istemiyorum. Eşim asla izin vermez zaten. Oğlum doğduktan sonra çocuk dr.una sormuştum 9 aylık olana kadar boyatma dedi emzirdigim için. Bunda kırkından sonra boyatayim diyorum ama eşim karşı çıkar kesin..Bi de kuaföre sordum ben organik boya diye bişey yok dedi, içinde mutlaka kimyasal var dedi.
evet canım oyle sadeceCanim sorun kalpte parlaklik miyfi
Öyle dedi valla :)oh iyi yapmış sizi mi bekliycem ben demiş resmen
Hayırlısı böyleymiş demek ki cnım :) bide sağlıklıca kucağımıza alsaydıkk. Poposunu ısırmak için sabırsızlanıyorummmmBende 3 ayda yendim ama bizi iki seneye yakin bekletti minnak :) gerci ilk etapta onlem almistik ama sonradan da hemen olmadi malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?