- 18 Kasım 2016
- 232
- 479
- 23
GeBe hamile giyim var ben bir kot aldım gerçekten çok çok rahat. Arkadaşlar önermişti her ürünü kaliteli. Alışveriş merkezlerinde de varKızlar hamiş kıyafeti kıyafeti satan hem güzel hemde uygun bi site bliyo musunuz ? İnst*gram dan fln da olablirrr..
Canım ben ogluma hamileyken 7.aydan sonra bu durum ilmustu kafa normal gidiyordu vucut geri doktorum devlet hastanesine yonlendirmisti hic aciklama yapmiyorlardi beni okadar strese soktularki her hafta kontrollere gittim hem ozele hem devlete sonuc stresten mi oldu beden oldu bimiyorum 35.haftada sancin var deyip doguma aldilar ve bebegim gayet saglikli dogdu küveze alabiliriz dediler kilosu iyi oldugu icim kuveze bile girmedi hicbir sorunu yoktu canını sıkmamaya calıs allahin izniyle seninkininde hic birseyi yoktirİyi akşamlar anneler. Bugün kontrolumuz vardı ayrıntılı ultrasonda bebeğimin başı 2 hafta önde çıktı. Bacak boyu doktorun söylemine göre 1 hafta geriymiş. Ama kağıtta 3 gün geri olduğu yazıyor. Doktor İlerleyen zamanlarda farkın takip edilmesi gerekir dedi. Kendi doktorum da beyinde sıvı görseydi önemliydi ama bundan kötü bişey çıkmaz kafası büyük bir bebek olacaktır dedi. Benzer durumla karşılaşan oldu mu? Biraz canım sıkıldı.
Canım ben öyle kapsamlı fotoğraf çekimi düşünmüyorum. Ben doğum çekimine 800 yenidoğan ev çekimine 600tl fiyat almıştım. Hiçbirşey olmaz bende o dönemde yaptıracağım. Benimde meğer ne çok beyazım varmış dedim dipler çıkınca.[/QUOT
Bu paket de içinde albüm varsa iyi gibi.Bir de duvara asılacak bir foto veriyorlar,onu da bebeğin karyolasının duvarına asıyorlar.O da varsa iyi bence.
Canım ebenin eve gelmesi sanırım burda normal prosüdür.. doğumdan sonra 2-3 ay gelecek, hem bebekle ilgilenecek, hemde beni bilğilendircek.. ( hep korkum bebeği yıkamaktı sağolsun ebemiz yapcak yıkama- yağlama işini :) )ayrıca olurda sezeryan doğum olursa dikişlerime pansuman yapacakmış.. tatlı ve tecrübeli bi kadındı..herşeyin doğal olması taraftarı..Rabbim nasip ederse annemde türkiyeden gelecek yardım için..ayyyyy yeterki yanım da olsun... anammmmm benim çok özledim..Günaydın canım.Ebenin eve gelmesi doğum hizmetleri içinde mi,hangi hastaneye gidiyorsun,özel bir istekte bulunman gerekiyor mu?Benim hazırlık kursunda da benzer şeyler söylediler.Banyosunun son suyuna lavanta yağı koy,en iyi nemlendirme duştaymış.Bir de süt sağma makinesi önerdiler.Yeni doğan bebek preteince zengin süte ulaşamıyormuş.Her gün yıkayacak,haftada iki kere şampuanlayacakmışız,o da hacışakirle.Deterjan olarak da toz hacışakir dedi.Mümkün olduğunca geç kimyasallarla tanışacakmış.
Aynı benim kuzum ben 19. Haftadan beri tekmeleniyorum ama son 15 gündür fena tepikliyor bazen çığlık atıyorum istemsiz iyi vuruyor elim orda olsa sanki ayağını tutacak gibi oluyorum :) eşim kustu bugün o da hissetmek istiyor elini koyduğu an başlıyor sessizlik Yaramaz kızım benim :)Bizim kız çok nazlı o konuda. babası ne zaman alını koysa kıpır kıpırken birden duruyo babası alini çekiyo yine hareket ediyo :) aynı şeyi ben videoya çekecekken de yapıyo :) bu arada bel ve sırt agrıları benim de çok fena. gece dönerken bile çok zorlanıyorum. işim masa başı sırtımın agrısından kıvranıyorum resmen oturdugum yerde.
Aa cok sasirdim vajinal muayeneye ne gerek var ki yahu! Seninki zaten eliyle olcum yapiyordur alttan bakiyorsa normalde 22.ve 24.haftalar olcumun net oldugu haftalarmis bu hafta her gidenin olcum yapilir doktorlar sorun yoksa soylemiyorlar karindan bakarken ölçum yapiyor bizim doktorlar canim.Kızlar rahim ağzı nasıl ölçülüyor?? Ultrasonda mı yapılıyor?? Kusura bakmayın hiç bir bilgim yok.. bana herşey yolunda diyor o kadar..hiç ölçü vermedi..benim her kontrolmde drum önce elle vajinal muayene yapıyor, sonrada ultrasona alıyor.. yawwww vajinal muayeneden kurtulamadım gitti....
Gebe cok pahali yahu cok guzel elbiseler var ama ucmuslar o kadar parada vermem walla. Bi tane slopet dusunuyorum H&M den begendim 164 liraydi ama cok guzeldi ben hamile kotumuda ordan almistim hic esnemedi bozulmadi gayet guzel kullanisli birde indirime denk gelirseniz ordan alabilirsiniz..GeBe hamile giyim var ben bir kot aldım gerçekten çok çok rahat. Arkadaşlar önermişti her ürünü kaliteli. Alışveriş merkezlerinde de var
O ne ya 3200 ne demek ben düğün albümü nü bile 900 e yaptırmıştım çocuğun geleceğini albüme yatırmak gibi birşey bu hangi ildesiniz merak ettimBence de :)Doğum fotocusu buldun mu?Doğum öncesi dış ortam çekimi,hastane çekimi,doğum hikayesi,doğumdan sonra ev çekimi hepsi birlikte bir paket arıyorum.3200 diyorlar pazarlıksız.Bir de normal doğum olursa gece gelmek artı ücret isteyenler de var.Sen uygun bir şey buldun mu?Ben de dip boyası ve ombre istiyorum ,hamileliğimden beri boyatmadım,diplerde beyazlar çıktı .Korkuyorum da 8. ayda yaptırsam nolur diyorum.
Sorma canım yaaa tedaviyle hamile kaldım.. yol geçen hanı gibi oldu, görmeyen kalmadı tövbe tövbe..Aa cok sasirdim vajinal muayeneye ne gerek var ki yahu! Seninki zaten eliyle olcum yapiyordur alttan bakiyorsa normalde 22.ve 24.haftalar olcumun net oldugu haftalarmis bu hafta her gidenin olcum yapilir doktorlar sorun yoksa soylemiyorlar karindan bakarken ölçum yapiyor bizim doktorlar canim.
Aynisini bana da dedi hemde iki yerde var dedi. Ben olsam önemsemem de dedi doktorum. Ki simdi hep diyolar bunu benim icim cok rahat takmıyorum bile . doktorda onemsiz bu parlakliklar Tek bulgu olunca dedi. Hic takma canimevet canım oyle sadece
Oğlunun iyi olmasına sevindim canım inşallah benim bebeğimde de bi sorun çıkmazCanım ben ogluma hamileyken 7.aydan sonra bu durum ilmustu kafa normal gidiyordu vucut geri doktorum devlet hastanesine yonlendirmisti hic aciklama yapmiyorlardi beni okadar strese soktularki her hafta kontrollere gittim hem ozele hem devlete sonuc stresten mi oldu beden oldu bimiyorum 35.haftada sancin var deyip doguma aldilar ve bebegim gayet saglikli dogdu küveze alabiliriz dediler kilosu iyi oldugu icim kuveze bile girmedi hicbir sorunu yoktu canını sıkmamaya calıs allahin izniyle seninkininde hic birseyi yoktir
Ayy ben kurtuldum diye sevindim tedavi surecinde hep vajinaldi ustune igneler popoyu gormeyen kalmamisti :) Hastane fobim olusmustu sabah erken uyaninca hastaneye gidecegim gibi algiliyordu vucut artik o kadar bikmistim..Sorma canım yaaa tedaviyle hamile kaldım.. yol geçen hanı gibi oldu, görmeyen kalmadı tövbe tövbe..... 12. Haftaya kadar hep vajinal ultrason yapıldı.. 12 haftadan sonrada önce elle muayene sonrada, ultrasonla kontrol..öyle devam ediyoruz... neyse herşey yolunda olsunda razıyız..
Teşekkürler bakıcamm cnmGeBe hamile giyim var ben bir kot aldım gerçekten çok çok rahat. Arkadaşlar önermişti her ürünü kaliteli. Alışveriş merkezlerinde de var
aynen canım vazgectım artık uzuldum artık unutucam ınsallah saglıkla alacagız kucagımıza onları cok saol canmAynisini bana da dedi hemde iki yerde var dedi. Ben olsam önemsemem de dedi doktorum. Ki simdi hep diyolar bunu benim icim cok rahat takmıyorum bile . doktorda onemsiz bu parlakliklar Tek bulgu olunca dedi. Hic takma canim
İndirimleri de var denk gelince çok uyguna şeyler var. H&m ye bakındım ama görememiştim hamile kıyafeti. Siyah salopet istiyorum var mı acaba bi bakayım. Çok teşekkürlerGebe cok pahali yahu cok guzel elbiseler var ama ucmuslar o kadar parada vermem walla. Bi tane slopet dusunuyorum H&M den begendim 164 liraydi ama cok guzeldi ben hamile kotumuda ordan almistim hic esnemedi bozulmadi gayet guzel kullanisli birde indirime denk gelirseniz ordan alabilirsiniz..
Kot salopet var canim kumas yok. Kotlari guzel yoksa ordada gereksiz pahali kiyafwtler.İndirimleri de var denk gelince çok uyguna şeyler var. H&m ye bakındım ama görememiştim hamile kıyafeti. Siyah salopet istiyorum var mı acaba bi bakayım. Çok teşekkürler
Boyanın pek organik olacağını sanmıyorum :) ama bende çok gördüm. Gözümün önünde ablam boyadı 2 kecok var doguma yakın boyatan ben de bır sıkıntı olucagını dusunmuyorum. organık dogal boya kullanmaya özen göstericem tabi onlarda ne kadar organikse :)
ben belki enişteme çektiririm hamileyken profesyonel fotoğraf makinası var. Bi sahile gidip. Yoksa sadece doğumda fotoğrafçı tutmayı düşünüyorumTabiki öylede iste oje bile surmeyip vicdan yapip boyayi nasil yapacagiz :-/ Bende son ay zaten boyatmayi dusunuyorum oda dip boya zaten uclar ombre dip koyu oldugu icin cok siritmadi sadece fotogrf cekiminde duzgun olsun diye..
Aslinda son ay fotograf cekimi hic iyi olmuyor 8.ay daha iyi 9da iyice sismis oluyoruz suratimiz bile iki kat oluyor Mayis ayinda cekilirim ben buyuk ihtimal.
Ben ben ben en fazla nadiren sütlü tatlı yerdim şimdi hergün istiyorum hergün. Minik bişeyde kesmiyo resmen beni. Benimde 2 hafta sonra bakalım ne olcakBenim gibi şeker sevmeyen ama simdilerde şekersiz cikolatasiz gunu gecmeyen var mi ? :)) Haftaya şeker yuklemesi var kendi kendime bu ay seker cikolata hic yemeyeyim de sekerim cikmasin dedim aksine canim hep tatli istiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?