2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hamiş kıyafeti kıyafeti satan hem güzel hemde uygun bi site bliyo musunuz ? İnst*gram dan fln da olablirrr..
GeBe hamile giyim var ben bir kot aldım gerçekten çok çok rahat. Arkadaşlar önermişti her ürünü kaliteli. Alışveriş merkezlerinde de var

Canım ben ogluma hamileyken 7.aydan sonra bu durum ilmustu kafa normal gidiyordu vucut geri doktorum devlet hastanesine yonlendirmisti hic aciklama yapmiyorlardi beni okadar strese soktularki her hafta kontrollere gittim hem ozele hem devlete sonuc stresten mi oldu beden oldu bimiyorum 35.haftada sancin var deyip doguma aldilar ve bebegim gayet saglikli dogdu küveze alabiliriz dediler kilosu iyi oldugu icim kuveze bile girmedi hicbir sorunu yoktu canını sıkmamaya calıs allahin izniyle seninkininde hic birseyi yoktir

Selamlar anneler. Bugun kontrolumuz vardi. Bebek sağlıklı cok şükür. Ama rahim agzi 3 cm cikti sinirda, takip edelim dedi. Simdi icimi korku aldi erken dogum olur mu diye sizin hic ölçtü mü doktor. Ya da boyle olup zamaninda doguran var mi?

Canım ebenin eve gelmesi sanırım burda normal prosüdür.. doğumdan sonra 2-3 ay gelecek, hem bebekle ilgilenecek, hemde beni bilğilendircek.. ( hep korkum bebeği yıkamaktı sağolsun ebemiz yapcak yıkama- yağlama işini :) )ayrıca olurda sezeryan doğum olursa dikişlerime pansuman yapacakmış.. tatlı ve tecrübeli bi kadındı..herşeyin doğal olması taraftarı..Rabbim nasip ederse annemde türkiyeden gelecek yardım için..ayyyyy yeterki yanım da olsun... anammmmm benim çok özledim..

Son düzenleme:
Aynı benim kuzum ben 19. Haftadan beri tekmeleniyorum ama son 15 gündür fena tepikliyor bazen çığlık atıyorum istemsiz iyi vuruyor elim orda olsa sanki ayağını tutacak gibi oluyorum :) eşim kustu bugün o da hissetmek istiyor elini koyduğu an başlıyor sessizlik Yaramaz kızım benim :)

Kızlar rahim ağzı nasıl ölçülüyor?? Ultrasonda mı yapılıyor?? Kusura bakmayın hiç bir bilgim yok.. bana herşey yolunda diyor o kadar..hiç ölçü vermedi..benim her kontrolmde drum önce elle vajinal muayene yapıyor, sonrada ultrasona alıyor.. yawwww vajinal muayeneden kurtulamadım gitti....

Aa cok sasirdim vajinal muayeneye ne gerek var ki yahu! Seninki zaten eliyle olcum yapiyordur alttan bakiyorsa normalde 22.ve 24.haftalar olcumun net oldugu haftalarmis bu hafta her gidenin olcum yapilir doktorlar sorun yoksa soylemiyorlar karindan bakarken ölçum yapiyor bizim doktorlar canim.

GeBe hamile giyim var ben bir kot aldım gerçekten çok çok rahat. Arkadaşlar önermişti her ürünü kaliteli. Alışveriş merkezlerinde de var
Gebe cok pahali yahu cok guzel elbiseler var ama ucmuslar o kadar parada vermem walla. Bi tane slopet dusunuyorum H&M den begendim 164 liraydi ama cok guzeldi ben hamile kotumuda ordan almistim hic esnemedi bozulmadi gayet guzel kullanisli birde indirime denk gelirseniz ordan alabilirsiniz..

O ne ya 3200 ne demek ben düğün albümü nü bile 900 e yaptırmıştım çocuğun geleceğini albüme yatırmak gibi birşey bu hangi ildesiniz merak ettim

Sorma canım yaaa tedaviyle hamile kaldım.. yol geçen hanı gibi oldu, görmeyen kalmadı tövbe tövbe.. ... 12. Haftaya kadar hep vajinal ultrason yapıldı.. 12 haftadan sonrada önce elle muayene sonrada, ultrasonla kontrol..öyle devam ediyoruz... neyse herşey yolunda olsunda razıyız..

evet canım oyle sadece
Aynisini bana da dedi hemde iki yerde var dedi. Ben olsam önemsemem de dedi doktorum. Ki simdi hep diyolar bunu benim icim cok rahat takmıyorum bile . doktorda onemsiz bu parlakliklar Tek bulgu olunca dedi. Hic takma canim

Oğlunun iyi olmasına sevindim canım inşallah benim bebeğimde de bi sorun çıkmaz

Ayy ben kurtuldum diye sevindim tedavi surecinde hep vajinaldi ustune igneler popoyu gormeyen kalmamisti :) Hastane fobim olusmustu sabah erken uyaninca hastaneye gidecegim gibi algiliyordu vucut artik o kadar bikmistim..
Rabbime sukurler olsun nasip ettide terfi ettik infertiliteden gebelige Aynen oyle canim yeterki iyi olsun onlar surda kac ay kaldi ki dogumdan sonra ohh dersin sende

Aynisini bana da dedi hemde iki yerde var dedi. Ben olsam önemsemem de dedi doktorum. Ki simdi hep diyolar bunu benim icim cok rahat takmıyorum bile . doktorda onemsiz bu parlakliklar Tek bulgu olunca dedi. Hic takma canim
aynen canım vazgectım artık uzuldum artık unutucam ınsallah saglıkla alacagız kucagımıza onları cok saol canm

İndirimleri de var denk gelince çok uyguna şeyler var. H&m ye bakındım ama görememiştim hamile kıyafeti. Siyah salopet istiyorum var mı acaba bi bakayım. Çok teşekkürler

İndirimleri de var denk gelince çok uyguna şeyler var. H&m ye bakındım ama görememiştim hamile kıyafeti. Siyah salopet istiyorum var mı acaba bi bakayım. Çok teşekkürler
Kot salopet var canim kumas yok. Kotlari guzel yoksa ordada gereksiz pahali kiyafwtler.

cok var doguma yakın boyatan ben de bır sıkıntı olucagını dusunmuyorum. organık dogal boya kullanmaya özen göstericem tabi onlarda ne kadar organikse :)
Boyanın pek organik olacağını sanmıyorum :) ama bende çok gördüm. Gözümün önünde ablam boyadı 2 ke
ben belki enişteme çektiririm hamileyken profesyonel fotoğraf makinası var. Bi sahile gidip. Yoksa sadece doğumda fotoğrafçı tutmayı düşünüyorum

Benim gibi şeker sevmeyen ama simdilerde şekersiz cikolatasiz gunu gecmeyen var mi ? :)) Haftaya şeker yuklemesi var kendi kendime bu ay seker cikolata hic yemeyeyim de sekerim cikmasin dedim aksine canim hep tatli istiyor :)
Ben ben ben en fazla nadiren sütlü tatlı yerdim şimdi hergün istiyorum hergün. Minik bişeyde kesmiyo resmen beni. Benimde 2 hafta sonra bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…