Benim 800dediğim doğum fotocusunda albüm vardı. İnstagramdan takip ediyorum700 lira uygun ama onun ıcerıgı azmıs. ben de arastırmaya baslıycam artık. uygun bı yer bulursak haberleselım bence :)
Insallah guzel haberler aliriz hepimizde tum cikolata seker severler olarak :)Ben ben ben en fazla nadiren sütlü tatlı yerdim şimdi hergün istiyorum hergün. Minik bişeyde kesmiyo resmen beni. Benimde 2 hafta sonra bakalım ne olcak
Çokta abartmaya gerek yok be canım ben öyle düşünüyorum en azındanben de az önce instagramdan bi fiyat aldım. bu sekılde detaylı paket fiyatı 1500 lira sadece fotograf olursa eger vıdeo ıstenırse artı 750 tl dedı. çok pahalı ya. fıyatlar bu cıvardaysa sanırım ben de senın kı gıbı yaptırcam hastane ve studya ve ya ev cekımı seklınde..
Tripot iş çözüyo canım biz öyle çekiyoruz çok güzel kareler çıkıyo titreme de olmadığı için makinedeInsallah guzel haberler aliriz hepimizde tum cikolata seker severler olarak :)
acikcasi o kadar parayi vermem bi cekim icin bende profosyonel makina var esim beni cekerde ikimizi kim cekecek onu bulsam biz is tamam gidip albume bastirirm o kadar oda cok cok 100-200lira tutar
Ama söyle bir sansim var dogum ucretinin icinde fotografci varsa yararlanabilirim sigorta karsilar :)
Iste oda insan gozu gibi olmuyor yoksa normal sartlarda evet iyi ise yariyor :)Tripot iş çözüyo canım biz öyle çekiyoruz çok güzel kareler çıkıyo titreme de olmadığı için makinede
Aynen eşimi ayarlayıp koştur koştur gidiyorum yanına artık onlar koşarIste oda insan gozu gibi olmuyor yoksa normal sartlarda evet iyi ise yariyor :)
Zaten en kotu ihtimal ona guvenecegiz.
Hiç kafana takma kafa büyüklüğü ırsi olabiliyor. 1.yada2.derece yakınlarda varsa kafa büyklüğü bebekte de olabiliyormuş. Benim ayrıntılıdaki doktorda 28.hafta tekrar ayrıntılı gerekir gibi birşey yazmış 1 hafta önden gittiği ve kilosu biraz önde olduğhndan ama kendi doktorum gereksiz dedi. Muayene doktorları sık sık çağırırlar genelde dediİyi akşamlar anneler. Bugün kontrolumuz vardı ayrıntılı ultrasonda bebeğimin başı 2 hafta önde çıktı. Bacak boyu doktorun söylemine göre 1 hafta geriymiş. Ama kağıtta 3 gün geri olduğu yazıyor. Doktor İlerleyen zamanlarda farkın takip edilmesi gerekir dedi. Kendi doktorum da beyinde sıvı görseydi önemliydi ama bundan kötü bişey çıkmaz kafası büyük bir bebek olacaktır dedi. Benzer durumla karşılaşan oldu mu? Biraz canım sıkıldı.
Birde her resim sonrasi oldumu bakayim kontrolleri her resime 10 dakika gidiyorAynen eşimi ayarlayıp koştur koştur gidiyorum yanına artık onlar koşar
Benim iyi çıkıyor ama doktorum her seferinde 2.5un üstü iyi diye uyarıyor. Takip edilsin ama erken doğuma yol açacağını çok sanmam canımSelamlar anneler. Bugun kontrolumuz vardi. Bebek sağlıklı cok şükür. Ama rahim agzi 3 cm cikti sinirda, takip edelim dedi. Simdi icimi korku aldi erken dogum olur mu diyesizin hic ölçtü mü doktor. Ya da boyle olup zamaninda doguran var mi?
Ben birazdan arkadaşla görüseceğim.Uygun fiyat olursa haber veririmben de az önce instagramdan bi fiyat aldım. bu sekılde detaylı paket fiyatı 1500 lira sadece fotograf olursa eger vıdeo ıstenırse artı 750 tl dedı. çok pahalı ya. fıyatlar bu cıvardaysa sanırım ben de senın kı gıbı yaptırcam hastane ve studya ve ya ev cekımı seklınde..
Cevremdeki hamile arkadaslarin coguna olumsuz seyler soylendi.Testler,testler...Dogum yapanlarin bebeklerinde hicbir sikinti yok.Ailede genetik bir durum yoksa,travmatik bir sey yasanmamissa endiselenecek bir durum da yok.Bu drlar ne istiyor.Bu kadar endise ve izdirap yaratarak.Burada okuduklarim,cevremde yasadiklarim onca endise yaratmalarina ragmen anomolili bir bebege tanik olmamam bende drlara karsi onyargi olusturdu.Su an anne,babalarin endiselerinden beslenen bir pazar var.Acaba drlar o nifty,harmony testlerinden prim aliyorlar mi?Ne bileyim mesela ABD ye 20 Nify testi gondeten dr a sirketten bir yurt disi turu falan mi hediye ediliyor?Son gittigim perintolog butun sonuclarim normal,risk duzeyim dusuk olmasina ragmen nify onerdi.Kesin emin olmak istersemmis.Benim endise duzeyimi denedigini hissettim,karsimda dr yerine mahalle esnafi var gibi.Cok pardon mahalle esnafi duygulari kullanmaz,bu baska bir seydi.Butun testlere,ayrintililara,seker yuklemelerine son verme dusuncesi var aklimda birkac gundur.Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Çok geçmiş olsun inşallah da bebeğinde bir sıkıntı çıkmayacaktır. Benimde 4 'lü de risk yüksekti. Doktor amniyosentez veya kan testi önerdi. Eve geldim ağladım ağladım. Sonra aynı şeyleri düşündüm. Bi sorun çıksa aldıracakmıydım??? 2-3 gün kafayı yiyordum sonra dedim ki herşeyde bi hayır vardır. Eğer öyle doğsa bile rabbimden gelen bişeydir kabulümüzdür dedik eşimle. SOnra bugün ayrıntılıya gittim. Doktor herşeyini inceledi en ufak bi sıkıntı yoktu şükür. Hatta Son zamanlarda çoğu hamilede aynı sıkıntı çıkıyor sanırım laboratuvardan dedi. Ve %99 sağlıklı bi bebek dedi. Anlayacağın olan o ızdırap gibi geçen günlere oldu. Ama şükür ki sonunda rahatladık. Sende dua et şükret eminim sağlıklı nur topu gibi bebeğin olacak. Bunlar da bizim sınavımız olsa gerek. Onların herşeyden çok bize ihtiyacı var kendini toparla bebişini de üzme onlar herşeyi hissediyor artık
Aa alttan muayene mi ilginç geldi. Açılma var mı diye bakıyordur belki ben hiç yaşamadım. Ultrasonda bakılıyor canım elle anlar mı bilmiyomKızlar rahim ağzı nasıl ölçülüyor?? Ultrasonda mı yapılıyor?? Kusura bakmayın hiç bir bilgim yok.. bana herşey yolunda diyor o kadar..hiç ölçü vermedi..benim her kontrolmde drum önce elle vajinal muayene yapıyor, sonrada ultrasona alıyor.. yawwww vajinal muayeneden kurtulamadım gitti....
ben düşmüştüm 2-3 hafta önce işte o şekilde ayağım takıldı taşla tripota bi güzel bacağını kırdımBirde her resim sonrasi oldumu bakayim kontrolleri her resime 10 dakika gidiyor
Birini bul çeksin sizi cidden :) ablamlarda tutmadı eniştem çekti hastanede hep. Ay ne güzel inşallah vardırInsallah guzel haberler aliriz hepimizde tum cikolata seker severler olarak :)
acikcasi o kadar parayi vermem bi cekim icin bende profosyonel makina var esim beni cekerde ikimizi kim cekecek onu bulsam biz is tamam gidip albume bastirirm o kadar oda cok cok 100-200lira tutar
Ama söyle bir sansim var dogum ucretinin icinde fotografci varsa yararlanabilirim sigorta karsilar :)
Bugun bir arkadasimla konustum.2 yasinda guzel bir kizi var.Bebegini basini kucuk oldugunu,anamolili oldugunu soylemisler.7 dr degistirmis.Minyon bir kiz cocugu.Anne baba da minyon zaten.Sonuc bebek saglikli.İyi akşamlar anneler. Bugün kontrolumuz vardı ayrıntılı ultrasonda bebeğimin başı 2 hafta önde çıktı. Bacak boyu doktorun söylemine göre 1 hafta geriymiş. Ama kağıtta 3 gün geri olduğu yazıyor. Doktor İlerleyen zamanlarda farkın takip edilmesi gerekir dedi. Kendi doktorum da beyinde sıvı görseydi önemliydi ama bundan kötü bişey çıkmaz kafası büyük bir bebek olacaktır dedi. Benzer durumla karşılaşan oldu mu? Biraz canım sıkıldı.
Hahahaaa canım elle bakmaktan anlaşılmıyorsa aklıma sapıkça şeyler geliyorrr... yoksaaaaaaaaaaAa alttan muayene mi ilginç geldi. Açılma var mı diye bakıyordur belki ben hiç yaşamadım. Ultrasonda bakılıyor canım elle anlar mı bilmiyom
Ahaha delisn kız sen :) cinsellikten uzak kalmak bize yaramıyo mu ne :) aklımıza neler neler geliyo :) yokkk canım daha nelerHahahaaa canım elle bakmaktan anlaşılmıyorsa aklıma sapıkça şeyler geliyorrr... yoksaaaaaaaaaayok canım dahaaaa nelerrrr adam 25 yıllık kadın dr, adamın artık hayatında en son görmek isteyeceği şeyler arasında "vajina" gelir sanırımmm..
Hepsi meraktan iste :) birak ard arda ceksin eve gecince bakarsinben düşmüştüm 2-3 hafta önce işte o şekilde ayağım takıldı taşla tripota bi güzel bacağını kırdımallahtan bebeğime bi şey olmadı
:)Istanbuldayim.Dugun albumuyle ayni fiyata denk geliyor benimde neredeyse.O miktara yaptirmam tabiki arastiriyorum,araya birilerini sokup daha uygun fiyat almaya calisiyorum.Kismette varsa hayalimdeki olur yoksa daha kucuk bir sey olur.O ne ya 3200 ne demek ben düğün albümü nü bile 900 e yaptırmıştım çocuğun geleceğini albüme yatırmak gibi birşey bu hangi ildesiniz merak ettim
Cati muayenesi nasil yapiliyor elle isteHahahaaa canım elle bakmaktan anlaşılmıyorsa aklıma sapıkça şeyler geliyorrr... yoksaaaaaaaaaayok canım dahaaaa nelerrrr adam 25 yıllık kadın dr, adamın artık hayatında en son görmek isteyeceği şeyler arasında "vajina" gelir sanırımmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?