2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ben ben en fazla nadiren sütlü tatlı yerdim şimdi hergün istiyorum hergün. Minik bişeyde kesmiyo resmen beni. Benimde 2 hafta sonra bakalım ne olcak
Insallah guzel haberler aliriz hepimizde tum cikolata seker severler olarak :)
acikcasi o kadar parayi vermem bi cekim icin bende profosyonel makina var esim beni cekerde ikimizi kim cekecek onu bulsam biz is tamam gidip albume bastirirm o kadar oda cok cok 100-200lira tutar
Ama söyle bir sansim var dogum ucretinin icinde fotografci varsa yararlanabilirim sigorta karsilar :)

Çokta abartmaya gerek yok be canım ben öyle düşünüyorum en azından

Tripot iş çözüyo canım biz öyle çekiyoruz çok güzel kareler çıkıyo titreme de olmadığı için makinede

Hiç kafana takma kafa büyüklüğü ırsi olabiliyor. 1.yada2.derece yakınlarda varsa kafa büyklüğü bebekte de olabiliyormuş. Benim ayrıntılıdaki doktorda 28.hafta tekrar ayrıntılı gerekir gibi birşey yazmış 1 hafta önden gittiği ve kilosu biraz önde olduğhndan ama kendi doktorum gereksiz dedi. Muayene doktorları sık sık çağırırlar genelde dedi

O foto yok diye biliyorum ama emin değilim. Zaten istersem tüm fotoları verdiklerinden kendim çıkarttırabilirm.

Benim iyi çıkıyor ama doktorum her seferinde 2.5un üstü iyi diye uyarıyor. Takip edilsin ama erken doğuma yol açacağını çok sanmam canım

Ben birazdan arkadaşla görüseceğim.Uygun fiyat olursa haber veririm
Cevremdeki hamile arkadaslarin coguna olumsuz seyler soylendi.Testler,testler...Dogum yapanlarin bebeklerinde hicbir sikinti yok.Ailede genetik bir durum yoksa,travmatik bir sey yasanmamissa endiselenecek bir durum da yok.Bu drlar ne istiyor.Bu kadar endise ve izdirap yaratarak.Burada okuduklarim,cevremde yasadiklarim onca endise yaratmalarina ragmen anomolili bir bebege tanik olmamam bende drlara karsi onyargi olusturdu.Su an anne,babalarin endiselerinden beslenen bir pazar var.Acaba drlar o nifty,harmony testlerinden prim aliyorlar mi?Ne bileyim mesela ABD ye 20 Nify testi gondeten dr a sirketten bir yurt disi turu falan mi hediye ediliyor?Son gittigim perintolog butun sonuclarim normal,risk duzeyim dusuk olmasina ragmen nify onerdi.Kesin emin olmak istersemmis.Benim endise duzeyimi denedigini hissettim,karsimda dr yerine mahalle esnafi var gibi.Cok pardon mahalle esnafi duygulari kullanmaz,bu baska bir seydi.Butun testlere,ayrintililara,seker yuklemelerine son verme dusuncesi var aklimda birkac gundur.

Aa alttan muayene mi ilginç geldi. Açılma var mı diye bakıyordur belki ben hiç yaşamadım. Ultrasonda bakılıyor canım elle anlar mı bilmiyom

Birini bul çeksin sizi cidden :) ablamlarda tutmadı eniştem çekti hastanede hep. Ay ne güzel inşallah vardır

Bugun bir arkadasimla konustum.2 yasinda guzel bir kizi var.Bebegini basini kucuk oldugunu,anamolili oldugunu soylemisler.7 dr degistirmis.Minyon bir kiz cocugu.Anne baba da minyon zaten.Sonuc bebek saglikli.

Aa alttan muayene mi ilginç geldi. Açılma var mı diye bakıyordur belki ben hiç yaşamadım. Ultrasonda bakılıyor canım elle anlar mı bilmiyom
Hahahaaa canım elle bakmaktan anlaşılmıyorsa aklıma sapıkça şeyler geliyorrr... yoksaaaaaaaaaa yok canım dahaaaa nelerrrr adam 25 yıllık kadın dr, adamın artık hayatında en son görmek isteyeceği şeyler arasında "vajina" gelir sanırımmm..

Ahaha delisn kız sen :) cinsellikten uzak kalmak bize yaramıyo mu ne :) aklımıza neler neler geliyo :) yokkk canım daha neler

O ne ya 3200 ne demek ben düğün albümü nü bile 900 e yaptırmıştım çocuğun geleceğini albüme yatırmak gibi birşey bu hangi ildesiniz merak ettim
:)Istanbuldayim.Dugun albumuyle ayni fiyata denk geliyor benimde neredeyse.O miktara yaptirmam tabiki arastiriyorum,araya birilerini sokup daha uygun fiyat almaya calisiyorum.Kismette varsa hayalimdeki olur yoksa daha kucuk bir sey olur.

Cati muayenesi nasil yapiliyor elle iste Doktor cokmu memnun elle muayeneden sanki iste hersey bebekler icin ama her doktorun hasta bakim seysi farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…