2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Birini bul çeksin sizi cidden :) ablamlarda tutmadı eniştem çekti hastanede hep. Ay ne güzel inşallah vardır
Ben esimde hep resimlerde olsun istiyorum yoksa o sabaha kadar ceker beni cunku kendi hic sevmez resim cekilmeyi :) Haftaya soracagim dogum paketini insallah icindedir de yirtarim özel saglik sigortasi bi ise yarar :))) Senelerdir var hic bi ise yaramadi gecmiyordu yasadigim sehirdeki hastanelerde burda geciyor yillarin acisini dogumda hastane susuyle fotoyla cikaririrm belki :)
 
Hadi bakalım inşallah canım benim ama genelde ayrı duydum ben. Ozaman sen kesn foto çekecek birilerini bul babada olsun karelerde :)
 
Cok iyi bir hizmet.Ilk defa anne olmanin hicbir endisesini hissetmezsin.Annanede geliyormus,mis.
 
Ayni seyler benim de aklima gelmedi degil cunku amniyosentezdeki risk nedeniyle gucu yeten herkes kan testlerine yoneliyor. Fiyaylar da ucuk rakamlar. Yine de yakistiramiyorum Allah bizi boyle doktor musvetteleriyle karsilastirmasin.
 

Dogum fotogragcisi isine hic bakmamistim iyki bakmamisim o fiyatlar ne oyle:) medicalparkta (izmir) doktorum,hastaneyle konusmustuk cok onceden dogum ucretini paket fiyat vermislerdi.fotografci da icinde tabi hastanedir herhalde tekrar konusmak lazim.arkadasimin esi eylulde dogum yapti,onlarin albumunu gordum cok guzel olmus,dogum oncesi disarda da cekim yapmislar.foto ekremdi yanlis hatirlamiyorsam hastanenin anladmasi olan yer.izmirdeki arkadaslarda arastirirlarsa haberim olsun:))
 
Meraba doğum fotoğrafçıları hakkında konuşulmuş bende bir yere fiyat sordum belki faydasi olan olur
 

Eklentiler

  • Screenshot_2017-03-11-08-06-50.webp
    21 KB · Görüntüleme: 85
Kendi küçük bir makinamız var onunla fotoğraf cekinmeyi dusunduk bastan. Ama daha sonra fotografcilik kursuna baslayan bir tanidigimiz oldugunu ogrendik prof. Makina olduğu için ya makinayı isteriz ya kendisinden rica ederiz çeksin diye :)
 
Doktorum eşimin de kafasının büyük olduğunu soyledi beni rahatlatmaya çalıştı gibi hissettim. Eşim de ısrarla çocukken kafam çok büyüktü takılma diyor inşallah kötü bişey çıkmaz

Bugun bir arkadasimla konustum.2 yasinda guzel bir kizi var.Bebegini basini kucuk oldugunu,anamolili oldugunu soylemisler.7 dr degistirmis.Minyon bir kiz cocugu.Anne baba da minyon zaten.Sonuc bebek saglikli.
Drlar her türlü kötü ihtimali acimadan söylüyorlar ne kötü bi durum neyse ki sağlıklı bir çocukmuş
 

benım eşim de küsüyo :) gel bak hareket ediyo diyorum beni sevmiyo ki diyo ben elimi koyunca duruyo diyo :) halbu ki ne hevesliydi kızı ona düşkün olucak diye seviniyodu. tepkilerini hissedemeyince şimdiden hayal kırıklıgına ugradı
 
Çokta abartmaya gerek yok be canım ben öyle düşünüyorum en azından

bence de canım. dış çekimi iyi bi makinesi olan bir arkadaşla da çekebiliriz. ama doğum hikayesi ve bebek fotoları olmalı kesin.. ben de o şekilde fiyat istiyim. dış çekim diyince fiyatı abartıyolar.
 
Kızlar günaydın. Ayrıntılıdan çıktık şükür bebeğimde hiçbir sorun yok. Sadece sol damarımda direnç var dedi tuzlu yeme ileriki zamanlarda tansiyon oluşur ve bebeğin beslenmesinde sorun olur dedi ama 20. Hafta için normal dedi yine de aklıma takıldı
 
Bende medicale gidiyorum oda susleme foto cekimi dogum icindeymis paket seklinde ama sormadim internetten okudum hatta disardan foto cekimi icin kimseyi kabul etmemisler sikayet edenler vardi. Insallah yine oyle bir paket vardir bende yararlanirim haftaya dogum fiyatiyla birlikte soracagim bakalim :)
 
Izmirde olsaydin cekerdim sizi :)) Ben foto isine mi girsem acaba Baksana iyi para var makina var ortamda guzel bi album yapmasi kalir adimida fotograflarin yarisina gelecek sekilde bastim mi oldu
Siz siz olun foto cekilirseniz lutfen isminizi fotograf ortasina eklemeyin diye rica edin fotografciya
 
Benim kiz da hep babasina tepki verirdi konusunca. Sonra e gun hic hissedemedi. Esim bozulmaaya baslayinca aa babasi naz yapiyo kizin sana anasina cekmis dedim. Sonra aralari duzeldi:) simdi muhabbet edip pit pitlasiyorlar:)) adamlari küstürmeyelim. Bebek bakiminda yardimlarina cok ihtiyacimiz olacak
 

ben hep elini alıp göbeğime koyuyorum ama kızı tepki vermiyo ki. babası konusuyo sarılıyo onda tık yok. adam da artık istemiyo beni diyo. ben de daha ufacık anlamıyo suanda dıyorum zaman geçsin bıraz daha büyüsün oyun bile oynıycak senle diyorum :) cocuk gıbı ıkna etmeye calısıyorum koca adamı :)
 
Kızlar selam doktordan cıktım.ayrıntılı yapar diye tahmın ediyordum 2 hafta sonra dedi.bebege baktı sırtını dönmül elleriylede yanları kapamıs o kadr ugrastık hıc donmedi.bende tabi hyalkırıklıgı 1 ay sonra gidiyoruz yüzünün fotografını alır cıkarım diyordum ama göstermedi benim inatcı kuzum.neyse iki hafta sonraya inşallah.şimdilik kulaklarıyla yetıncem.
Bu arada doktora 6 kilo aldım dedim normalde 3,5 olması lazımdı dedi.napcam bilmiyorum.20 ike 30 hafta arası alınan kilolar kalıyor.o yüzden dikkat et dedi
 
canım ben de medicalde dogum yapcam ben konustum paket halinde oda süsleme ve fotoğrafçı var 3800.. eger fotoğraf ve oda süsleme istemezsek 3000 ancak kendı suslemene ve fotoğrafcı almaya ızın vermıyorlarmıs odaya bıle
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…