Ben esimde hep resimlerde olsun istiyorum yoksa o sabaha kadar ceker beni cunku kendi hic sevmez resim cekilmeyi :) Haftaya soracagim dogum paketini insallah icindedir de yirtarim özel saglik sigortasi bi ise yarar :))) Senelerdir var hic bi ise yaramadi gecmiyordu yasadigim sehirdeki hastanelerde burda geciyor yillarin acisini dogumda hastane susuyle fotoyla cikaririrm belki :)Birini bul çeksin sizi cidden :) ablamlarda tutmadı eniştem çekti hastanede hep. Ay ne güzel inşallah vardır
Hadi bakalım inşallah canım benim ama genelde ayrı duydum ben. Ozaman sen kesn foto çekecek birilerini bul babada olsun karelerde :)Ben esimde hep resimlerde olsun istiyorum yoksa o sabaha kadar ceker beni cunku kendi hic sevmez resim cekilmeyi :) Haftaya soracagim dogum paketini insallah icindedir de yirtarim özel saglik sigortasi bi ise yarar :))) Senelerdir var hic bi ise yaramadi gecmiyordu yasadigim sehirdeki hastanelerde burda geciyor yillarin acisini dogumda hastane susuyle fotoyla cikaririrm belki :)
Cok iyi bir hizmet.Ilk defa anne olmanin hicbir endisesini hissetmezsin.Annanede geliyormus,mis.Canım ebenin eve gelmesi sanırım burda normal prosüdür.. doğumdan sonra 2-3 ay gelecek, hem bebekle ilgilenecek, hemde beni bilğilendircek.. ( hep korkum bebeği yıkamaktı sağolsun ebemiz yapcak yıkama- yağlama işini :) )ayrıca olurda sezeryan doğum olursa dikişlerime pansuman yapacakmış.. tatlı ve tecrübeli bi kadındı..herşeyin doğal olması taraftarı..Rabbim nasip ederse annemde türkiyeden gelecek yardım için..ayyyyy yeterki yanım da olsun... anammmmm benim çok özledim..
Ayni seyler benim de aklima gelmedi degil cunku amniyosentezdeki risk nedeniyle gucu yeten herkes kan testlerine yoneliyor. Fiyaylar da ucuk rakamlar. Yine de yakistiramiyorum Allah bizi boyle doktor musvetteleriyle karsilastirmasin.Ben birazdan arkadaşla görüseceğim.Uygun fiyat olursa haber veririm
Cevremdeki hamile arkadaslarin coguna olumsuz seyler soylendi.Testler,testler...Dogum yapanlarin bebeklerinde hicbir sikinti yok.Ailede genetik bir durum yoksa,travmatik bir sey yasanmamissa endiselenecek bir durum da yok.Bu drlar ne istiyor.Bu kadar endise ve izdirap yaratarak.Burada okuduklarim,cevremde yasadiklarim onca endise yaratmalarina ragmen anomolili bir bebege tanik olmamam bende drlara karsi onyargi olusturdu.Su an anne,babalarin endiselerinden beslenen bir pazar var.Acaba drlar o nifty,harmony testlerinden prim aliyorlar mi?Ne bileyim mesela ABD ye 20 Nify testi gondeten dr a sirketten bir yurt disi turu falan mi hediye ediliyor?Son gittigim perintolog butun sonuclarim normal,risk duzeyim dusuk olmasina ragmen nify onerdi.Kesin emin olmak istersemmis.Benim endise duzeyimi denedigini hissettim,karsimda dr yerine mahalle esnafi var gibi.Cok pardon mahalle esnafi duygulari kullanmaz,bu baska bir seydi.Butun testlere,ayrintililara,seker yuklemelerine son verme dusuncesi var aklimda birkac gundur.
Ben esimde hep resimlerde olsun istiyorum yoksa o sabaha kadar ceker beni cunku kendi hic sevmez resim cekilmeyi :) Haftaya soracagim dogum paketini insallah icindedir de yirtarim özel saglik sigortasi bi ise yarar :))) Senelerdir var hic bi ise yaramadi gecmiyordu yasadigim sehirdeki hastanelerde burda geciyor yillarin acisini dogumda hastane susuyle fotoyla cikaririrm belki :)
Doktorum eşimin de kafasının büyük olduğunu soyledi beni rahatlatmaya çalıştı gibi hissettim. Eşim de ısrarla çocukken kafam çok büyüktü takılma diyor inşallah kötü bişey çıkmazHiç kafana takma kafa büyüklüğü ırsi olabiliyor. 1.yada2.derece yakınlarda varsa kafa büyklüğü bebekte de olabiliyormuş. Benim ayrıntılıdaki doktorda 28.hafta tekrar ayrıntılı gerekir gibi birşey yazmış 1 hafta önden gittiği ve kilosu biraz önde olduğhndan ama kendi doktorum gereksiz dedi. Muayene doktorları sık sık çağırırlar genelde dedi
Drlar her türlü kötü ihtimali acimadan söylüyorlar ne kötü bi durum neyse ki sağlıklı bir çocukmuşBugun bir arkadasimla konustum.2 yasinda guzel bir kizi var.Bebegini basini kucuk oldugunu,anamolili oldugunu soylemisler.7 dr degistirmis.Minyon bir kiz cocugu.Anne baba da minyon zaten.Sonuc bebek saglikli.
Aynı benim kuzum ben 19. Haftadan beri tekmeleniyorum ama son 15 gündür fena tepikliyor bazen çığlık atıyorum istemsiz iyi vuruyor elim orda olsa sanki ayağını tutacak gibi oluyorum :) eşim kustu bugün o da hissetmek istiyor elini koyduğu an başlıyor sessizlik Yaramaz kızım benim :)
Çokta abartmaya gerek yok be canım ben öyle düşünüyorum en azından
Benim 800dediğim doğum fotocusunda albüm vardı. İnstagramdan takip ediyorum
Bende medicale gidiyorum oda susleme foto cekimi dogum icindeymis paket seklinde ama sormadim internetten okudum hatta disardan foto cekimi icin kimseyi kabul etmemisler sikayet edenler vardi. Insallah yine oyle bir paket vardir bende yararlanirim haftaya dogum fiyatiyla birlikte soracagim bakalim :)Dogum fotogragcisi isine hic bakmamistim iyki bakmamisim o fiyatlar ne oyle:) medicalparkta (izmir) doktorum,hastaneyle konusmustuk cok onceden dogum ucretini paket fiyat vermislerdi.fotografci da icinde tabi hastanedir herhalde tekrar konusmak lazim.arkadasimin esi eylulde dogum yapti,onlarin albumunu gordum cok guzel olmus,dogum oncesi disarda da cekim yapmislar.foto ekremdi yanlis hatirlamiyorsam hastanenin anladmasi olan yer.izmirdeki arkadaslarda arastirirlarsa haberim olsun:))
Izmirde olsaydin cekerdim sizi :)) Ben foto isine mi girsem acabaKendi küçük bir makinamız var onunla fotoğraf cekinmeyi dusunduk bastan. Ama daha sonra fotografcilik kursuna baslayan bir tanidigimiz oldugunu ogrendik prof. Makina olduğu için ya makinayı isteriz ya kendisinden rica ederiz çeksin diye :)
Benim kiz da hep babasina tepki verirdi konusunca. Sonra e gun hic hissedemedi. Esim bozulmaaya baslayinca aa babasi naz yapiyo kizin sana anasina cekmis dedim. Sonra aralari duzeldi:) simdi muhabbet edip pit pitlasiyorlar:)) adamlari küstürmeyelim. Bebek bakiminda yardimlarina cok ihtiyacimiz olacakbenım eşim de küsüyo :) gel bak hareket ediyo diyorum beni sevmiyo ki diyo ben elimi koyunca duruyo diyo :) halbu ki ne hevesliydi kızı ona düşkün olucak diye seviniyodu. tepkilerini hissedemeyince şimdiden hayal kırıklıgına ugradı
Benim kiz da hep babasina tepki verirdi konusunca. Sonra e gun hic hissedemedi. Esim bozulmaaya baslayinca aa babasi naz yapiyo kizin sana anasina cekmis dedim. Sonra aralari duzeldi:) simdi muhabbet edip pit pitlasiyorlar:)) adamlari küstürmeyelim. Bebek bakiminda yardimlarina cok ihtiyacimiz olacak
canım ben de medicalde dogum yapcam ben konustum paket halinde oda süsleme ve fotoğrafçı var 3800.. eger fotoğraf ve oda süsleme istemezsek 3000 ancak kendı suslemene ve fotoğrafcı almaya ızın vermıyorlarmıs odaya bıleBende medicale gidiyorum oda susleme foto cekimi dogum icindeymis paket seklinde ama sormadim internetten okudum hatta disardan foto cekimi icin kimseyi kabul etmemisler sikayet edenler vardi. Insallah yine oyle bir paket vardir bende yararlanirim haftaya dogum fiyatiyla birlikte soracagim bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?