benim kızımla aram iyi masallah darısı babalara ne dıyelım :) sen oldugunu bılıyor sana naz yapıyor o yuzden hareketı kesıyor dıyıorum mutlu oluyor esım benı farkedıyor dıye boyle kandırdım dun gecebenım eşim de küsüyo :) gel bak hareket ediyo diyorum beni sevmiyo ki diyo ben elimi koyunca duruyo diyo :) halbu ki ne hevesliydi kızı ona düşkün olucak diye seviniyodu. tepkilerini hissedemeyince şimdiden hayal kırıklıgına ugradı
Ee daha ne hiç kafana takma bence. Dediğim gibi ırsidirDoktorum eşimin de kafasının büyük olduğunu soyledi beni rahatlatmaya çalıştı gibi hissettim. Eşim de ısrarla çocukken kafam çok büyüktü takılma diyor inşallah kötü bişey çıkmaz
Drlar her türlü kötü ihtimali acimadan söylüyorlar ne kötü bi durum neyse ki sağlıklı bir çocukmuş
ne güzel bilgiler bizlerle de paylaşıranız seviniriz çünkü bizde böyle imkanlar hiç yokGünaydın canım.Ebenin eve gelmesi doğum hizmetleri içinde mi,hangi hastaneye gidiyorsun,özel bir istekte bulunman gerekiyor mu?Benim hazırlık kursunda da benzer şeyler söylediler.Banyosunun son suyuna lavanta yağı koy,en iyi nemlendirme duştaymış.Bir de süt sağma makinesi önerdiler.Yeni doğan bebek preteince zengin süte ulaşamıyormuş.Her gün yıkayacak,haftada iki kere şampuanlayacakmışız,o da hacışakirle.Deterjan olarak da toz hacışakir dedi.Mümkün olduğunca geç kimyasallarla tanışacakmış.
Ay yapmasın öyle. Bebekler şimdilik sadece annenin sıcaklığına alışkın olabilir. Birtek ona olmadığını tüm baba adaylarının bunu yaşadığını söyle bari. Belki ozaman rahatlarbenım eşim de küsüyo :) gel bak hareket ediyo diyorum beni sevmiyo ki diyo ben elimi koyunca duruyo diyo :) halbu ki ne hevesliydi kızı ona düşkün olucak diye seviniyodu. tepkilerini hissedemeyince şimdiden hayal kırıklıgına ugradı
Doğum hikayesi dediğin nasıl birşey yahu :)bence de canım. dış çekimi iyi bi makinesi olan bir arkadaşla da çekebiliriz. ama doğum hikayesi ve bebek fotoları olmalı kesin.. ben de o şekilde fiyat istiyim. dış çekim diyince fiyatı abartıyolar.
dün ben dr sordum...cvp olarak güldü zaralı olacağını bile bile soruyorsun...ne dememi bekliyorsun ye iç desem zararımı olmayacak dedi:)Benim gibi şeker sevmeyen ama simdilerde şekersiz cikolatasiz gunu gecmeyen var mi ? :)) Haftaya şeker yuklemesi var kendi kendime bu ay seker cikolata hic yemeyeyim de sekerim cikmasin dedim aksine canim hep tatli istiyor :)
Ay yapmasın öyle. Bebekler şimdilik sadece annenin sıcaklığına alışkın olabilir. Birtek ona olmadığını tüm baba adaylarının bunu yaşadığını söyle bari. Belki ozaman rahatlar
Girmez heralde :) busedalanfotograf bir bak istersen canım800 ideal bi fiyat. reklama girer mi bilmiyorum ama adı ne
Doğum hikayesi dediğin nasıl birşey yahu :)
Girmez heralde :) busedalanfotograf bir bak istersen canım
yatmak çok zor bende 1.5 ay yatmıştım ama netten alacaklarını alabilirsin hiç bir şey yapamıyorum diye kendini üzme....olacak şeyler bunlar sağlıklı olsunlarda....bende daha birşey almadım ama kafamda belirledim 4 5 hafta içinde haleetmem lazım sonrası ne olur bilemem zaten ramazan da geliyorCanim bende 20.haftada ayrintili ultrasonda rahim agzi yetmezligi farkedildi
Normalde 4 cm olmasi gerkiomus rahim agzi uzunlugu
Benim 15 mm.
Benim gebelik kontrollerim gebe poliklinignde olmuyor
Perinatolojide oluyor
Yataktayim 7.24
Ne hastane cantasi .ne bebek kiyafeti ne besik vs hazirliklar yapamiorum
Yeterki iyi olsun bebek dierek yatiorum
Hamileligi iyi gecenler.yani yuruyup kendi isini gorenler sukretsinler
Cunku bn de boyle hayal etmemistim
Allah yardımcın olsun arkadaşım :)dıyorum canım daha kucuk bıraz daha buyusun sana tepki vericek oyunlar oynıycak senle diyorum. ben bile elimi koyunca duruyo diyorum çocuğa anlatır gibi anlatıyorum :)
:))) eminim doğum hikayesi videosuda isteyince fiyat katlanıyordurya hani videoya cekiliyo o işte sezeryansa eger doğumhaneye giriş begeın dogudugu an kontrollerının yapıldıgı anların kaydedılmesı :) doğum hikayesi diyince daha havalı duruyo
Allah yardımcın olsun arkadaşım :)
:))) eminim doğum hikayesi videosuda isteyince fiyat katlanıyordur
evet inşallah hakkımızda hayırlısı olur ben memlekete gideceğim inşllah kızımı yalnız büyüttüm ....2. yi memlekette büyütmek istiyorum yanlız çok zor çünkü ama hayırlsı olsunHadi İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun
Aynen canm yaa taşınma ve doğum arka arkaya olucak ben sadece mutfağı hallederim tabak canaklari kartonlara yerlestiririm diye düşündüm gerisinide kaynimlar halleder eşimle artık ay inşallah çıkarda gideriz cok hevesliyim
Eşinin esprisine kahkahayla gözümden yaş gelene kadar güldüm eşimde noluyo deyince onada söyledim birlikte güldük çok iyi ya :)evet nazlı oluşunu bızı 2 bucuk yıl bekletmesınden anladık zaten parayı basınca geldieşim kimseye dokundurtmıycam dokunan olursa da uzak dur daha taksiti bitmedi onun diycem diyo
evet doğru diyosun oturma yastıklarından artık almam lazım canım ıyıce zorlanmaya basladım. gece ben de oyle sag tarafımdan kalcama agrı gırıyo hareket etmek ne mümkün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?