2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim kızımla aram iyi masallah darısı babalara ne dıyelım :) sen oldugunu bılıyor sana naz yapıyor o yuzden hareketı kesıyor dıyıorum mutlu oluyor esım benı farkedıyor dıye boyle kandırdım dun gece

Kızlar bende doktora gittim bugün herseyimiz iyi cıktı sadece kalbimde bir kireclenme varmıs oda kendiligimden kaybolan birsey herhangi bir takibe gerek yok dedi ama normal bebeklerim %5 inde down sendromlu bebeklerin %30 unda olabilen birsey dedi ama benim 2li testim cok guzel ciktigi icin risk cok az dedi ama yinede emin olmak isterseniz dna testi yada amniyosentez yaptirabilirsiniz dedi renkli fotografini ve cd aldık aynı abisine benziyor kızım:)

Ee daha ne hiç kafana takma bence. Dediğim gibi ırsidir

ne güzel bilgiler bizlerle de paylaşıranız seviniriz çünkü bizde böyle imkanlar hiç yok

Ay yapmasın öyle. Bebekler şimdilik sadece annenin sıcaklığına alışkın olabilir. Birtek ona olmadığını tüm baba adaylarının bunu yaşadığını söyle bari. Belki ozaman rahatlar

Benim gibi şeker sevmeyen ama simdilerde şekersiz cikolatasiz gunu gecmeyen var mi ? :)) Haftaya şeker yuklemesi var kendi kendime bu ay seker cikolata hic yemeyeyim de sekerim cikmasin dedim aksine canim hep tatli istiyor :)
dün ben dr sordum...cvp olarak güldü zaralı olacağını bile bile soruyorsun...ne dememi bekliyorsun ye iç desem zararımı olmayacak dedi:)

Ay yapmasın öyle. Bebekler şimdilik sadece annenin sıcaklığına alışkın olabilir. Birtek ona olmadığını tüm baba adaylarının bunu yaşadığını söyle bari. Belki ozaman rahatlar

dıyorum canım daha kucuk bıraz daha buyusun sana tepki vericek oyunlar oynıycak senle diyorum. ben bile elimi koyunca duruyo diyorum çocuğa anlatır gibi anlatıyorum :)

yatmak çok zor bende 1.5 ay yatmıştım ama netten alacaklarını alabilirsin hiç bir şey yapamıyorum diye kendini üzme....olacak şeyler bunlar sağlıklı olsunlarda....bende daha birşey almadım ama kafamda belirledim 4 5 hafta içinde haleetmem lazım sonrası ne olur bilemem zaten ramazan da geliyor

ya hani videoya cekiliyo o işte sezeryansa eger doğumhaneye giriş begeın dogudugu an kontrollerının yapıldıgı anların kaydedılmesı :) doğum hikayesi diyince daha havalı duruyo
:))) eminim doğum hikayesi videosuda isteyince fiyat katlanıyordur

evet inşallah hakkımızda hayırlısı olur ben memlekete gideceğim inşllah kızımı yalnız büyüttüm ....2. yi memlekette büyütmek istiyorum yanlız çok zor çünkü ama hayırlsı olsun

dün benimde ayrıntılı utr vardı...ama dr daha çok büyük kızımla ilgilendi biz daha kardeşi olacağını söylememmiştik...dr da belirtik bunu ama ona rağman bak kardeşin el salıyor seni çok özlemiş senden şarkı söylemeni istiyor filan dedi...oğlum çok hareketliğdi...bu da kızımın hoşuna gitti ve normal kontlümde vardı diğer dr da kardeşim bana el salladı dedi ama bu sefer oğlum uyuyordu sanırım dr uyandırmaya çalıştı tekrar görsün kızım diye ama oğlumdan cvp gelmedi.....yani çok güzeldi herşey çok şükür...kzımın tepkiside beni bi nebze rahatlattı.....akşam eve gelince kızıma bi bluz almıştım bak kardeşin sana ne gönderdi dedim oda o daha bebek siz almışsınızdır dedi:)kızm 3.5 yaşındaa bu arada kandıramadım....doğum için büyük çocuğa hediye filan hazırlıyorlarmış anladımki kızım buna innamayacak....ama kızıma kardeşinin doğumu için kendi bebeklik resşmlerinden albüm hazırlamayı düşünüyorum hoşuna gider gibi geliyor.....
doğum fotoloru konuşulmuş.....kızımda eşim çekmişti video ya ve yanlız olduğumuzdan raha rahat oldu imkanınız varsa bunuda yapın derim.....

Eşinin esprisine kahkahayla gözümden yaş gelene kadar güldüm eşimde noluyo deyince onada söyledim birlikte güldük çok iyi ya :)

Kızlar dün N11 den yün yorgan almıştım yastık hediye geldi ve çok beğendim gerçekten tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…