2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Eşinin esprisine kahkahayla gözümden yaş gelene kadar güldüm eşimde noluyo deyince onada söyledim birlikte güldük çok iyi ya :)

allah'tan kızımız olucak. erkek olsaydı durum daha farklı olucaktı çünkü. daha dunyaya gelmeden yaptırtığı masraflar yüzünden pazarda su sattırıcam ona diyodu ben de burda anası varken biraz zor o dediğin diyodum :)

Ya benim dedigim kisi kursa gidiyormuş daha açıkçası çekimleri nasildir bilmiyorum. Ama bende hastane arayışındayım eğer hastanede olursa hiç riske girmem. Birkaç kişide gördüm çok hoş oluyor gerçekten

canım aynı benım durum kalpte parlaklık ekojen odak dıye gecıyor tek bır bulgu oldugu ıcın bırsey ıfade etmez ama yıne de bıze se ıstersek dna testını yaptırmamızı soyledı artık ama ben yaptırmıycam vazgectım

Canım benim amcamın oğlunun çocuğuna da öyle dediler, ama amcamın oğlunun da kafası büyük, ve çocuğun da büyük oldu ama gayet sağlıklı.

Merhaba kızlar üç arkadaşa daha aynı şey söylenmiş ayrıntılımızda kalpte parlaklık çıktı bizim de ondan epeydir yazamıyorum buraya..Çünkü ölü gibi geziyorum yemeden içmeden kesilmiş şekilde.. Aslında bu tek başına önemsiz bi bulguymuş yine de ben ikili yaptırmadığım için daha da stres yaptım.. Harmony yaptırcam ptesi günü artık bekleme süreci nasıl geçer bilmiyorum allah hayırlı haberler almamızı nasip etsin inşallah..

Zor bir süreç canım, Allah yardımcın olsun. Sıkıntılı olan herkes güzel haberler alir inşallah.

Kızlar bu beşik yatagı örtüleri ve cibinligiyle 730 tl sizce nasıl

Eklentiler

• IMG_5224.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 87
Kızından da başlık parası ister artık

Aynı seymi canım kireclenme dedi raporada intrakardiyak hiperekojenik odak izlendi yazıyor. bende yaptirmiycam yinede haftaya kendi doktoruma bir gosteriyim bakalim o ne diyecek

İyi akşamlar arkadaşlar bizimde bu çarşamba ayrıntılı ultrason vardı şükür bi sorun çıkmadı ama plesanta pelvikse doğru uzanmış dendi 24 25 haftalarda yukarı çıkması beklenir dedi kendi doktorumda bakicaz dedi çıkacakmı cikamiycakmi çıkmazsa normal doğum olmazmış ilk oğlumda böyle bişey yaşamadım normal doğum oldu bundada normal olsun istiyorum inşallah çıkar yukari

Iyi aksamlr ins diledgin gbi bi dogum olur canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…