- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
Eşinin esprisine kahkahayla gözümden yaş gelene kadar güldüm eşimde noluyo deyince onada söyledim birlikte güldük çok iyi ya :)
Ya benim dedigim kisi kursa gidiyormuş daha açıkçası çekimleri nasildir bilmiyorum. Ama bende hastane arayışındayım eğer hastanede olursa hiç riske girmem. Birkaç kişide gördüm çok hoş oluyor gerçektenIzmirde olsaydin cekerdim sizi :)) Ben foto isine mi girsem acabaBaksana iyi para var makina var ortamda guzel bi album yapmasi kalir adimida fotograflarin yarisina gelecek sekilde bastim mi oldu
Siz siz olun foto cekilirseniz lutfen isminizi fotograf ortasina eklemeyin diye rica edin fotografciya
canım aynı benım durum kalpte parlaklık ekojen odak dıye gecıyor tek bır bulgu oldugu ıcın bırsey ıfade etmez ama yıne de bıze se ıstersek dna testını yaptırmamızı soyledı artık ama ben yaptırmıycam vazgectımKızlar bende doktora gittim bugün herseyimiz iyi cıktı sadece kalbimde bir kireclenme varmıs oda kendiligimden kaybolan birsey herhangi bir takibe gerek yok dedi ama normal bebeklerim %5 inde down sendromlu bebeklerin %30 unda olabilen birsey dedi ama benim 2li testim cok guzel ciktigi icin risk cok az dedi ama yinede emin olmak isterseniz dna testi yada amniyosentez yaptirabilirsiniz dedi renkli fotografini ve cd aldık aynı abisine benziyor kızım:)
Canım benim amcamın oğlunun çocuğuna da öyle dediler, ama amcamın oğlunun da kafası büyük, ve çocuğun da büyük oldu ama gayet sağlıklı.Doktorum eşimin de kafasının büyük olduğunu soyledi beni rahatlatmaya çalıştı gibi hissettim. Eşim de ısrarla çocukken kafam çok büyüktü takılma diyor inşallah kötü bişey çıkmaz
Drlar her türlü kötü ihtimali acimadan söylüyorlar ne kötü bi durum neyse ki sağlıklı bir çocukmuş
Paylasiriz tabiki canim,ben de cok sey ogreniyorum burada :)ne güzel bilgiler bizlerle de paylaşıranız seviniriz çünkü bizde böyle imkanlar hiç yok
Fiyati ne kadar canim?Eki Görüntüle 1966115 Eki Görüntüle 1966115 Kızlar dün N11 den yün yorgan almıştım yastık hediye geldi ve çok beğendim gerçekten tavsiye ederim
Zor bir süreç canım, Allah yardımcın olsun. Sıkıntılı olan herkes güzel haberler alir inşallah.Merhaba kızlar üç arkadaşa daha aynı şey söylenmiş ayrıntılımızda kalpte parlaklık çıktı bizim de ondan epeydir yazamıyorum buraya..Çünkü ölü gibi geziyorum yemeden içmeden kesilmiş şekilde.. Aslında bu tek başına önemsiz bi bulguymuş yine de ben ikili yaptırmadığım için daha da stres yaptım.. Harmony yaptırcam ptesi günü artık bekleme süreci nasıl geçer bilmiyorum allah hayırlı haberler almamızı nasip etsin inşallah..
Güzelmiş bu canım nerde satiliyor acabaKızlar bu beşik yatagı örtüleri ve cibinligiyle 730 tl sizce nasıl
Ben arkada gozuken eger belis acadia ise onuda begeniyorummKızlar bu beşik yatagı örtüleri ve cibinligiyle 730 tl sizce nasıl
Guzel cnmKızlar bu beşik yatagı örtüleri ve cibinligiyle 730 tl sizce nasıl
81,25 tl canımFiyati ne kadar canim?
Kızından da başlık parası ister artıkallah'tan kızımız olucak. erkek olsaydı durum daha farklı olucaktı çünkü. daha dunyaya gelmeden yaptırtığı masraflar yüzünden pazarda su sattırıcam ona diyodu ben de burda anası varken biraz zor o dediğin diyodum :)
Aynı seymi canım kireclenme dedi raporada intrakardiyak hiperekojenik odak izlendi yazıyor. bende yaptirmiycam yinede haftaya kendi doktoruma bir gosteriyim bakalim o ne diyecekcanım aynı benım durum kalpte parlaklık ekojen odak dıye gecıyor tek bır bulgu oldugu ıcın bırsey ıfade etmez ama yıne de bıze se ıstersek dna testını yaptırmamızı soyledı artık ama ben yaptırmıycam vazgectım
İstanbul starcity avm de ilknurbebe de gördüm canım internet siteside var bakabilirsinGüzelmiş bu canım nerde satiliyor acaba
Bilemiyorum canım ama magazada güzel seyler vardıBen arkada gozuken eger belis acadia ise onuda begeniyorumm
Sagol canımGuzel cnm
Bnde cekmecesiz tekerlkli almayi dusunuom canmBu da cibinlikli ve bir degisigi
Iyi aksamlr ins diledgin gbi bi dogum olur canmİyi akşamlar arkadaşlar bizimde bu çarşamba ayrıntılı ultrason vardı şükür bi sorun çıkmadı ama plesanta pelvikse doğru uzanmış dendi 24 25 haftalarda yukarı çıkması beklenir dedi kendi doktorumda bakicaz dedi çıkacakmı cikamiycakmi çıkmazsa normal doğum olmazmış ilk oğlumda böyle bişey yaşamadım normal doğum oldu bundada normal olsun istiyorum inşallah çıkar yukari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?