2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimde nisan başında şeker yuklememiz olucak doktorum öneriyorum dedi bende tamam dedim

Aynı seymi canım kireclenme dedi raporada intrakardiyak hiperekojenik odak izlendi yazıyor. bende yaptirmiycam yinede haftaya kendi doktoruma bir gosteriyim bakalim o ne diyecek
evet canım aynı şey hiperekojonik odak ınsallah bosey yoktur

Hayırlı akşamlar kızlar sizdede oluyormu bi gün bebek cok hareketliyse bi gün hic kıpırdamıyor bazen cok korkuyorum ta ki hareket edene kadar

Eveeet çok iş yaptığım günler hic hareket etmiyor bendede, şimdi netten bakıyordum anne hareket halindeyken bebege beşik gibi gelirmis uyurlarmis sanırım bu yüzden
Aynen oyle canm bnde elim karnmda harek yakalamaya bakiodum ki senin msji gordum:) gece tepinmeye baslar heralde benmki bugun cok yoruldum cnki

Hayırlı akşamlar kızlar sizdede oluyormu bi gün bebek cok hareketliyse bi gün hic kıpırdamıyor bazen cok korkuyorum ta ki hareket edene kadar
Canım daha çok küçükler bir küçük su şişesi kadar yoklar biz bile her gün aynı enerjide değiliz onlarda bazı günler daha çok uyuyorlar bazen daha hareketli oluyorlar 30. Haftaya kadar böyle olabilir sonra hareket etmezse endişelen şimdi hiç canını sıkma

Aynen oyle canm bnde elim karnmda harek yakalamaya bakiodum ki senin msji gordum:) gece tepinmeye baslar heralde benmki bugun cok yoruldum cnki

Aynen bende çok yoruldum sırt üstü yatınca yakalıyorum en çok tekmeleri
Senin kizmiydi erkekmi canm

Aynen bende çok yoruldum sırt üstü yatınca yakalıyorum en çok tekmeleri
Senin kizmiydi erkekmi canm
Canım ben de yatıyorum bekliyorum tık yok endişe basıyor tabi sonra oturunca sıkıyor sanırım pıt geliyo atışlar :))

Kendi adima sevindim ama baskalari icin uzuldum belki tanidik fotografcilari var belki iki balon icin o kadar para vermek istemiyorlar ne sacma sistem..
Benim sigorta karsilarsa hersyi yaptiririm yoksa da kendi makinamiz var zaten ona da bisi diyemezler ceker kendim album yaparim.

İstanbul starcity avm de ilknurbebe de gördüm canım internet siteside var bakabilirsin

Bilemiyorum canım ama magazada güzel seyler vardı

Sagol canım
Ay cok guzelmis bunlar. Yatak uyku seti ve cibinlikte dahil mi 730 tlye canim. Ustelik yakinmis bana esim kabul etse yarin gidee alirim

Ay cok guzelmis bunlar. Yatak uyku seti ve cibinlikte dahil mi 730 tlye canim. Ustelik yakinmis bana esim kabul etse yarin gidee alirim
Herşey dahil canım kampanyalı dediler ve mdf mi ne dediler gayet saglam ve kaliteydi gerçekten yakından daha güzel gidip bir bak bence

Eveeet bir oh çekiyorum artık:) insan alışınca kötü oluyor ya
Ay şimdi doğuma kadar çok daha fazla alışıyorsun doğumdan sonra o içindeki kıpırtıyı arıyorsun ben büyük eksiklik hissediyordum ve bebeğimin karnımdaki hareketlerini çok özlüyordum

Herşey dahil canım kampanyalı dediler ve mdf mi ne dediler gayet saglam ve kaliteydi gerçekten yakından daha güzel gidip bir bak bence
Ayy çok süpermiş o zamam ben eşimle konuşmam lazım en azından bir bakmaua gidelim. Gerçi beşiği ailem alacak onlarada sormam lazım. Ama ben bayıldım al deseler alırım malzemeside iyiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…