Benimde doktorum yapicak zaten daha hiç gitmedim sağlık ocağına kaydimi bile aldirmadim daha Ankara'dan İstanbul'a tayinimiz çıktı geçen sene geldik İstanbul'a artık gidip halletsem iyi olucak sağlık ocağı olayınıBnde 20 martta seker yuklemsi yaptrcm cnm bzm saglik ocagi yapmiomus doktorum yapck
Evet benimki 18. Haftadan beri çok hareketli ama o gün çok hareketli geçtiyse hissetmiyorum yada hareketi azaliyor gerçi biyerde okumuştum anne hareket halindeyken salantidan uyurmus bebekHayırlı akşamlar kızlar sizdede oluyormu bi gün bebek cok hareketliyse bi gün hic kıpırdamıyor bazen cok korkuyorum ta ki hareket edene kadar
Insallah canımevet canım aynı şey hiperekojonik odak ınsallah bosey yoktur
Ben de cok begendim erken mi diye tereddüt ettim ama eninde sonunda bunu alcam cünkü kafamdaki model buydu.hem sallanıp sabitleniyor, hem malzemesi iyi, hem de göze hitap ediyorAyy çok süpermiş o zamam ben eşimle konuşmam lazım en azından bir bakmaua gidelim. Gerçi beşiği ailem alacak onlarada sormam lazım. Ama ben bayıldım al deseler alırım malzemeside iyiyse
Al benden de o kadar bi çocuk büyütüyorum eşim sayesinde zaten :)))benim bir cocugum var zaten diyorum iki cocukla napıcam diyorum eşime
Normal doğumda da yapıyorlar doktorlar paylaşıyor üstü kapalı :)aynen ya ama eger normal doğum olursa vıdeo ısı bıraz zor tabi :) olmadı sadece fotografla yetınırız.
Gdıp hallet bıara canm tetenoz falan da vurulman gerekliBenimde doktorum yapicak zaten daha hiç gitmedim sağlık ocağına kaydimi bile aldirmadim daha Ankara'dan İstanbul'a tayinimiz çıktı geçen sene geldik İstanbul'a artık gidip halletsem iyi olucak sağlık ocağı olayını
Kıra sozlesmeniz yokmu oyle ha deyınce cıkılmaz ki evdenkızlar bugün ev sahibi geldi ve 1 buçuk aya kadar evden çıkmamızı istedi eve kendi gelecekmiş bizim tayin işimiz olup olmayacağı belli değil en azından bu kadar kısa sürede olmayacağı kesin aynı ilçedemi başka eve taşınmalıyım şehremi inmeliyiz yoksa tayin başka eve mi çıkar ben kiraya değil kendimize ev alalım istiyorum eşim ev işi aceleye gelmez diyor kvler ev değiştirmek istiyor bizde onların çıktığı eve gidelim istiyorlar ben orada aile apartmanında oturmak istemiyorum eşim geçici olarak neden olnmasın diyor ben oraya gidersem çakılıp kalmaktan korkuyorum kafamda deli sorular ne yapacağımı bilemiyorum haftaya kvlere gideceğiz bide onlarla konuşacağız sözde cumartesi ayrıntılımız var onu bile düşünemiyorum hakkımızda hayırlısı için dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor bana dua edin kızlar içim çok sıkılıyor
Canim benim de saclarim beyazlarla dolu normalde yirgunde bir dip boyam gelirdi ama hamike kaldigimdan beri lorealin gecici beyaz kapatici spreyi ve kiss colour diye bir markanin sac maskarasini kullaniyorum her rengi var ikisininde sampuanla yikayana kadar kalici oluyolar nerdeyse ben cok memnunum bir dene istersenBen de oje sürmeyi severdim, önceki hamileliklerimde sürmüştüm bunda hiç sürmedim..Boya konusuna gelince benim saçlarım bembeyaz oldu ama boyatmayı düşünmüyorum. Dr.uma sormadım, sorsam belki bişey olmaz dicek çünkü rahat bi dr.ama ben riske atmak istemiyorum. Eşim asla izin vermez zaten. Oğlum doğduktan sonra çocuk dr.una sormuştum 9 aylık olana kadar boyatma dedi emzirdigim için. Bunda kırkından sonra boyatayim diyorum ama eşim karşı çıkar kesin..Bi de kuaföre sordum ben organik boya diye bişey yok dedi, içinde mutlaka kimyasal var dedi.
Canım oda nisanda bitiyor ama adamın işi gücü burada olmadığı için ne kadar isterseniz oturun diyordu 4 yıldır gelmesi söz konusu bile değildi şimdi işleri bozulmuş sözde 1 sene daha duramamış şu ilçeden kurtulmak için dua ediyordum bukadar üzüleceğimi hiç düşünmezdim ama psikolojik olarak hamileyken böyle birşeyin olmasına hiç hazır değilmişimKıra sozlesmeniz yokmu oyle ha deyınce cıkılmaz ki evden
Allah yardımcın olsun canım, hamileyken taşınmak zor olur..Ev sahibiniz ayıp etmiş. Eşinle konuş geçici olarak gidecegini, hakkınızda hayırlısı olsun.kızlar bugün ev sahibi geldi ve 1 buçuk aya kadar evden çıkmamızı istedi eve kendi gelecekmiş bizim tayin işimiz olup olmayacağı belli değil en azından bu kadar kısa sürede olmayacağı kesin aynı ilçedemi başka eve taşınmalıyım şehremi inmeliyiz yoksa tayin başka eve mi çıkar ben kiraya değil kendimize ev alalım istiyorum eşim ev işi aceleye gelmez diyor kvler ev değiştirmek istiyor bizde onların çıktığı eve gidelim istiyorlar ben orada aile apartmanında oturmak istemiyorum eşim geçici olarak neden olnmasın diyor ben oraya gidersem çakılıp kalmaktan korkuyorum kafamda deli sorular ne yapacağımı bilemiyorum haftaya kvlere gideceğiz bide onlarla konuşacağız sözde cumartesi ayrıntılımız var onu bile düşünemiyorum hakkımızda hayırlısı için dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor bana dua edin kızlar içim çok sıkılıyor
Cnm aile apartmani sikintili.Oraya gercekten cakilabilirsin.Bence evle ilgili huzur bulamadiginla ilgili bahaneler bul.Ben olsam burada "Yatir mi vardi?" diyip ciddi ciddi bakardim :) Zaten hamilelikten oldugunu dusunurler.Sikma canini :)kızlar bugün ev sahibi geldi ve 1 buçuk aya kadar evden çıkmamızı istedi eve kendi gelecekmiş bizim tayin işimiz olup olmayacağı belli değil en azından bu kadar kısa sürede olmayacağı kesin aynı ilçedemi başka eve taşınmalıyım şehremi inmeliyiz yoksa tayin başka eve mi çıkar ben kiraya değil kendimize ev alalım istiyorum eşim ev işi aceleye gelmez diyor kvler ev değiştirmek istiyor bizde onların çıktığı eve gidelim istiyorlar ben orada aile apartmanında oturmak istemiyorum eşim geçici olarak neden olnmasın diyor ben oraya gidersem çakılıp kalmaktan korkuyorum kafamda deli sorular ne yapacağımı bilemiyorum haftaya kvlere gideceğiz bide onlarla konuşacağız sözde cumartesi ayrıntılımız var onu bile düşünemiyorum hakkımızda hayırlısı için dua etmekten başka elimden birşey gelmiyor bana dua edin kızlar içim çok sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?