2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm aile apartmani sikintili.Oraya gercekten cakilabilirsin.Bence evle ilgili huzur bulamadiginla ilgili bahaneler bul.Ben olsam burada "Yatir mi vardi?" diyip ciddi ciddi bakardim :) Zaten hamilelikten oldugunu dusunurler.Sikma canini :)
Çok güldüm ya fena fikir değil ama yemezler :)

Allah yardımcın olsun canım, hamileyken taşınmak zor olur..Ev sahibiniz ayıp etmiş. Eşinle konuş geçici olarak gidecegini, hakkınızda hayırlısı olsun.
Sağol canım Allah razı olsun bende öyle yaptım gidersem senin için geçici süreyle giderim dedim tayin işi netleştikten sonra başka bir yol bakacağız ama bir hafta hiçbir şey netleşmedikçe içim rahat edemeyecek

Gdıp hallet bıara canm tetenoz falan da vurulman gerekli

Canım ben ilk hamilelikte oğlum doğduktan sonra vuruldum tekrar tetenoz aşısını bidahaki hamilelikte vurulmamak için ama takibe başlasak iyi olur damdan düşer gibi bebek doğunca gitmek nasıl olur bilemedim

Canım sıkma canını herşey olacağına varır ama sen aile apartmanında huzurlu olamayacağını düşünüyorsan hiç tasinma tayin olmayıp orda kalıcı olma ihtimaliniz olabilir ama seni huzursuz eden bişey yoksa orda oturanlarla ilgili yaşanabilir aile apartmanında dogumdan sonra belki yardımcı falanda olurlar

Canım çok üzüldüm böyle zamana denk gelmeseydi keşke. Ama herşeyde vardır bir hayır. İnşallah içine sinen şekilde halledebilirsniz

Neyin iyi olacağını bende bilemiyorum herşeyde bir hayır vardır diyorum aslında apartmandaki kimse ile problemim yok canımı sıkan kvnin beğenmeyip çıktığı eve girmek eşimde gurur yapma diyor acaba bu gurur mu onuda bilmiyorum

Canım içini karartmak istemem ama ben kendi ailemle aynı apartmanda oturuyorum pat diye hayatta gelmez etmezler ama ona rağmen taşınmayı ya da hiç taşınmamış olmayı isterdim. Kavga etsen edemezsin, her yaşadığına tanık oluyorlar, sürekli bir memnuniyet sergilemek gerekiyo değişik bir durum yani. İyi düşün

Takibe basla cnm tabi sglik ocagina vitamin ilclrini veriolar hem ucretsz

Hmm anladim canim .. hayrlisi olsun bakalm neresi uygnsa oraya yerlesin cnm hem kv lerin evne gec egerki bole bi sansin varsa nie kotu olasin ki sizi dusunup kabul ediolar git yerles sen hep iyi ol baskalari kotu olsun bosver cnm hamilelgn tadni cikar Allah buyuk bi duzene grrrsnz yaknda zaten

Ben de senin gibi dusunurdum.Kv begenmeyip ciktigi evde oturmak agir gelirdi.Yeni evi sana verseler guzel dogum hediyesi olurdu aslinda.Bir de su var.Kv eski evine gecersin.Ev almak icin uzun vadeli dusuk faizli kredi de veriyorlar,sikisip daha uyguna ev satan da cok oluyor bu siralar.Beklemede kalip iyi bir ev de dusurebilirsiniz.Bence esin boyle dusunuyor,cok da mantikli.Sen yine de esinle anlas,en fazla kalacagin zamani sartlari soyle.Kendini bu konuda cok da rahat hissetmesin.

Kızlar günaydın.... Uyku tutmadı herzamanki gibi erkenden kalktım içime kuruntu girdi birazda ondan sanırım... Bi kaç gündür bende yeşilimsi akıntı geliyo sizlerde varmı böyle bişey bugün sağlık ocağına aşıya gidicem doktora sorayım diyorum ama kafama takıldı yaaa

Kızlar günaydın.... Uyku tutmadı herzamanki gibi erkenden kalktım içime kuruntu girdi birazda ondan sanırım... Bi kaç gündür bende yeşilimsi akıntı geliyo sizlerde varmı böyle bişey bugün sağlık ocağına aşıya gidicem doktora sorayım diyorum ama kafama takıldı yaaa

Meraba enfeksiyon olabilir bence mutlaka idrar testi yaptirin.

Ben cumartesi akşamından dün akşama kadar karın ağrısı yaşadım. En sonunda dün akşam acile gittik. Cuma gecesi eşim perde asarken düşecek diye bende uzandım yardım ettim.. doktor bebekle alakalı bir sıkıntı yok rahim ağzı kapalı dedi. Ama sancı devam ederse yine gel dedi. Biraz korktum doğrusu. Siz siz olunca elinizi hiçbirşeye sürmeyin.. daha da böyle bir hata yapmıcam, gorunce dayanamiyordum işte.. ama sonrasınıda düşünmek gerektiğini öğrendim..
Ve şuan inanılmaz acıktım sanki akşam hiçbirşey yememişim gibi kilo almayan arkadaşlarda durumlar nasıl çok merak ediyorum. Ben böyle giderse epey kg almış olacağım anlaşılan....

Normal doğumda da yapıyorlar doktorlar paylaşıyor üstü kapalı :)

evet o şekilde olur :) senin fotocuyla yazıstım bu arada canım. uygun geldi fiyatları. nası bişi istediğimi netleştirdiğimde onunla tekrar görüşücem anlaşabilirsek ona karar vericem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…