2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet o şekilde olur :) senin fotocuyla yazıstım bu arada canım. uygun geldi fiyatları. nası bişi istediğimi netleştirdiğimde onunla tekrar görüşücem anlaşabilirsek ona karar vericem.
Ben bitanesiyle daha yazıştım doktorum sürekli onun çektiği fotoları paylaşıyordu. O daha uygun gibi geldi fiyat olarak ama albümlerinde farklılık var sanırım.

Günaydın annişler. Güpgüzel ve hıphızlı geçen bir hafta olur inşallah ben dün yaramazlık yaptım, saçımı boyattım. Perinatolog izin vermişti kendi doktorumda yaptırabilirsin dedi. Tamamen bitkisel boyayla boyattım üzerine de ombre yaptırdım

günaydın canım :) dayanamadın sonunda boyattın yani :) ben de zor sabredıyorum ama doguma kadar ıkı kere boyatmamak ıcın beklıycem artık.

Ben bitanesiyle daha yazıştım doktorum sürekli onun çektiği fotoları paylaşıyordu. O daha uygun gibi geldi fiyat olarak ama albümlerinde farklılık var sanırım.

ay onun da adını versene :) ben bulamıyorum ya bulduklarım da hep cok yuksek fıyat verıyo

Benim de karnımın içinde hafta sonu ara ara ağrı oldu hep. Hafta içi işyerinde yorulmuyorum sanırım hafta sonu ev işi yaparken yoruyorum kendimi. Ağrı başlayınca bidaha yerimden kıpırdamam diyorum, geçince yine işe koyuluyorum :)
Eşim akşam yemeklerinde müdahale ediyor artık bana karnım doyuyor ama yemek istiyorum hala. Sabah kahvaltı ettim mesela tatlı arandım sonra . Şu ana kadar 6 kilo aldım ama gidişatım hiç iç açıcı görünmüyor

Günaydın kızlar
Sağlıklı, mutlu bir hafta olsun
Benim hormonlar epey tavan yaptı dün bebişim için alışverişe çıkıcaktık. Cumartesiden yatılı misafir geldi, bütün hafta sonum ziyan oldu, dün gece o kadar ağladım ki yazık ettim kendime ama elde olmuyor, şimdi kızıyorum kendime

Günaydın kızlar..Dün geceden beri ben de doğru düzgün uyumadim, gece sinirlerim bozuldu, ağladım. .Kaynım olacak ve kaynanam olacak yüzünden eşimle geriliyoruz.Onlarin amacı bizim huzurumuzu bozmak zaten, malesef eşim bunu göremiyor..Bebeğim etkilenmesin diye kendimi üzmek istemiyorum ama elimde değil. Zaten ailem, arkadaşlarım, akrabalarimdan uzak bir yerde yaşıyorum, eşimle aram bozulunca kendimi çok yalnız hissediyorum. .Size içimi dökmek istedim, uzun oldu kusura bakmayın.

Aynen canım ya ben de gece çok ağladım. Normalde de hassas sulu gözlüyumdur üstüne bi de hormonlar..

Aynen canım ya ben de gece çok ağladım. Normalde de hassas sulu gözlüyumdur üstüne bi de hormonlar..
paylaşımını şimdi okudum canım, bende senin gibiyim benim ailem uzakta, eşimle gerilince yalnızlık hissi içimi acıtıyor ve benim eşim maalesef çok takmıyor beni ya da ben öyle hissediyorum

günaydın.. gurbette olmak çok zor gerçekten..ben ilk evlendiğimde aynı senin gibiydim. zaman geçtikçe alışıyor insan..

Sea41 ama kızım bir doğsun o minicik ellerine, cennet kokusuna bir kavuşayım bende kimseyi, hiçbir şeyi takmıycam. Çok mutsuz bir hamilelik yaşıyorum, dün epey sorguladım çok şey bekliyorum sanırım eşimden

paylaşımını şimdi okudum canım, bende senin gibiyim benim ailem uzakta, eşimle gerilince yalnızlık hissi içimi acıtıyor ve benim eşim maalesef çok takmıyor beni ya da ben öyle hissediyorum
Aynen benim eşim de öyle, erkekler genelde öyle, ben sinirlerim bozulup ağlayıp uyuyamazken o gayet rahat uyuyodu..Ailesinden çok büyük kazık yedi, tlfnda annesine bağırdı abisine kızdığı için, ben birşey söyleyince bana Karışma diyor, malesef onların oyununa gelip huzurumuzu bozuyor.Ben onları Allaha havale ettim, Allah onları bildiği gibi yapsın. Hamile halimle beni üzüp aglattilar.

günaydın canım :) dayanamadın sonunda boyattın yani :) ben de zor sabredıyorum ama doguma kadar ıkı kere boyatmamak ıcın beklıycem artık.
Valla dayanamadım ama öyle iyi hissediyorumki kendimi. Doktorumda yaptırabilirsn diyince içim rahatladı ama karar vermem 1 gün sürdü :)

Kızlar giremiyorum kaç gündür, herkes iyidir inşAllah

Bizim keyfimiz iyiydi ama bu sabah sağlık ocağına kan&idrar tahliline gittim, idrarda protein gözüküyor, daha önce gebelik zehirlenmesi yaşadığım için çok riskli olabilir dendi, sakin kalayım desem de yüreğim yerinden çıkacak gibi,
acil olarak kadın doğumcuma geçiyoruz şimdi,
Dua edin lütfen hastanede temiz çıksın sonuçlarım

günaydın.. gurbette olmak çok zor gerçekten..ben ilk evlendiğimde aynı senin gibiydim. zaman geçtikçe alışıyor insan..
Aynen canım, ben 35 yaşındayım, üniversite dışında ilk defa ailemden, doğup büyüdüğüm yerden ayrı kalıyorum, çok zor geliyor, hele de böyle huzursuz olunca.

ay onun da adını versene :) ben bulamıyorum ya bulduklarım da hep cok yuksek fıyat verıyo
Begumsuarphotography :) sende konuş bakalım ne dicek. Bana çalıştığı doktorun takibindeyim diye uygun fiyat vermiş olabilir ama önden söyliyim canım. Doğum paketine 700 yenidoğan istersen 400dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…