- 10 Haziran 2014
- 875
- 1.310
- 313
bende pek ağrı olmadı canım..Ben de az önce yaptırdım ilk tetanoz aşımı, inşallah agrimaz, ikinci dozu nisan 18 de yaptırcam. Bebişimin kalp atışlarını da dinletti ebemiz, çok güzeldi.
Meraba enfeksiyon olabilir bence mutlaka idrar testi yaptirin.
Ben cumartesi akşamından dün akşama kadar karın ağrısı yaşadım. En sonunda dün akşam acile gittik. Cuma gecesi eşim perde asarken düşecek diye bende uzandım yardım ettim.. doktor bebekle alakalı bir sıkıntı yok rahim ağzı kapalı dedi. Ama sancı devam ederse yine gel dedi. Biraz korktum doğrusu. Siz siz olunca elinizi hiçbirşeye sürmeyin.. daha da böyle bir hata yapmıcam, gorunce dayanamiyordum işte.. ama sonrasınıda düşünmek gerektiğini öğrendim..
Ve şuan inanılmaz acıktım sanki akşam hiçbirşey yememişim gibi kilo almayan arkadaşlarda durumlar nasıl çok merak ediyorum. Ben böyle giderse epey kg almış olacağım anlaşılan....
Ben bitanesiyle daha yazıştımevet o şekilde olur :) senin fotocuyla yazıstım bu arada canım. uygun geldi fiyatları. nası bişi istediğimi netleştirdiğimde onunla tekrar görüşücem anlaşabilirsek ona karar vericem.
Günaydın annişler. Güpgüzel ve hıphızlı geçen bir hafta olur inşallahben dün yaramazlık yaptım, saçımı boyattım. Perinatolog izin vermişti kendi doktorumda yaptırabilirsin dedi. Tamamen bitkisel boyayla boyattım üzerine de ombre yaptırdım
Ben bitanesiyle daha yazıştımdoktorum sürekli onun çektiği fotoları paylaşıyordu. O daha uygun gibi geldi fiyat olarak ama albümlerinde farklılık var sanırım.
Benim de karnımın içinde hafta sonu ara ara ağrı oldu hep. Hafta içi işyerinde yorulmuyorum sanırım hafta sonu ev işi yaparken yoruyorum kendimi. Ağrı başlayınca bidaha yerimden kıpırdamam diyorum, geçince yine işe koyuluyorum :)Meraba enfeksiyon olabilir bence mutlaka idrar testi yaptirin.
Ben cumartesi akşamından dün akşama kadar karın ağrısı yaşadım. En sonunda dün akşam acile gittik. Cuma gecesi eşim perde asarken düşecek diye bende uzandım yardım ettim.. doktor bebekle alakalı bir sıkıntı yok rahim ağzı kapalı dedi. Ama sancı devam ederse yine gel dedi. Biraz korktum doğrusu. Siz siz olunca elinizi hiçbirşeye sürmeyin.. daha da böyle bir hata yapmıcam, gorunce dayanamiyordum işte.. ama sonrasınıda düşünmek gerektiğini öğrendim..
Ve şuan inanılmaz acıktım sanki akşam hiçbirşey yememişim gibi kilo almayan arkadaşlarda durumlar nasıl çok merak ediyorum. Ben böyle giderse epey kg almış olacağım anlaşılan....
Aynen canım ya ben de gece çok ağladım. Normalde de hassas sulu gözlüyumdur üstüne bi de hormonlar..Günaydın kızlar
Sağlıklı, mutlu bir hafta olsun
Benim hormonlar epey tavan yaptı dün bebişim için alışverişe çıkıcaktık. Cumartesiden yatılı misafir geldi, bütün hafta sonum ziyan oldu, dün gece o kadar ağladım ki yazık ettim kendime ama elde olmuyor, şimdi kızıyorum kendime
paylaşımını şimdi okudum canım, bende senin gibiyim benim ailem uzakta, eşimle gerilince yalnızlık hissi içimi acıtıyor ve benim eşim maalesef çok takmıyor beni ya da ben öyle hissediyorumAynen canım ya ben de gece çok ağladım. Normalde de hassas sulu gözlüyumdur üstüne bi de hormonlar..
günaydın.. gurbette olmak çok zor gerçekten..ben ilk evlendiğimde aynı senin gibiydim. zaman geçtikçe alışıyor insan..Günaydın kızlar..Dün geceden beri ben de doğru düzgün uyumadim, gece sinirlerim bozuldu, ağladım. .Kaynım olacak ve kaynanam olacak yüzünden eşimle geriliyoruz.Onlarin amacı bizim huzurumuzu bozmak zaten, malesef eşim bunu göremiyor..Bebeğim etkilenmesin diye kendimi üzmek istemiyorum ama elimde değil. Zaten ailem, arkadaşlarım, akrabalarimdan uzak bir yerde yaşıyorum, eşimle aram bozulunca kendimi çok yalnız hissediyorum. .Size içimi dökmek istedim, uzun oldu kusura bakmayın.
Aynen benim eşim de öyle, erkekler genelde öyle, ben sinirlerim bozulup ağlayıp uyuyamazken o gayet rahat uyuyodu..Ailesinden çok büyük kazık yedi, tlfnda annesine bağırdı abisine kızdığı için, ben birşey söyleyince bana Karışma diyor, malesef onların oyununa gelip huzurumuzu bozuyor.Ben onları Allaha havale ettim, Allah onları bildiği gibi yapsın. Hamile halimle beni üzüp aglattilar.paylaşımını şimdi okudum canım, bende senin gibiyim benim ailem uzakta, eşimle gerilince yalnızlık hissi içimi acıtıyor ve benim eşim maalesef çok takmıyor beni ya da ben öyle hissediyorum
Valla dayanamadım ama öyle iyi hissediyorumki kendimi. Doktorumda yaptırabilirsn diyince içim rahatladı ama karar vermem 1 gün sürdü :)günaydın canım :) dayanamadın sonunda boyattın yani :) ben de zor sabredıyorum ama doguma kadar ıkı kere boyatmamak ıcın beklıycem artık.
Aynen canım, ben 35 yaşındayım, üniversite dışında ilk defa ailemden, doğup büyüdüğüm yerden ayrı kalıyorum, çok zor geliyor, hele de böyle huzursuz olunca.günaydın.. gurbette olmak çok zor gerçekten..ben ilk evlendiğimde aynı senin gibiydim. zaman geçtikçe alışıyor insan..
Begumsuarphotography :) sende konuş bakalım ne dicek. Bana çalıştığı doktorun takibindeyim diye uygun fiyat vermiş olabilir ama önden söyliyim canım. Doğum paketine 700 yenidoğan istersen 400dedi :)ay onun da adını versene :) ben bulamıyorum ya bulduklarım da hep cok yuksek fıyat verıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?