hormonlardan ne düşüneceğimizi şaşırdık resmen.. normalde belki de hiç üzerinde durmayacağın şeyler gebelikle beraber insana aşılmaz bir dağ gibi geliyor. boşanmayı düşünüyorsun, çekip gitmeyi düşünüyorsun, insanlarla kavga edip hadlerini bildirmeyi düşünüyorsun... düşünüyor da düşünüyorsun... gebelik gerçekten zorlu bir süreç. kimbilir belki de bu yaşananlar bizleri güçlü birer anne yapmaya yöneltiyordur. kelin ilacı olsa kafasına sürer misali dicem ama bence düşünmemeye çalış. insanlar ne kadar üzerine gelirse sen de ne kadar tepki verirsen, daha fazlasını yapmak istiyorlar. hani var ya en büyük tepki tepkisizliktir diye, onu yap boşver. kendi içine dön. güzel kitaplar, güzel şarkılar, güzel yürüyüş yolları... sen iç dünyanda ne kadar huzurlu isen, insanlara görünmeyen bir kalkan oluşturuyorsun ister istemez. sadece kendine bak.. bence tabi..Sea41 ama kızım bir doğsun o minicik ellerine, cennet kokusuna bir kavuşayım bende kimseyi, hiçbir şeyi takmıycam. Çok mutsuz bir hamilelik yaşıyorum, dün epey sorguladım çok şey bekliyorum sanırım eşimden
Ayy benim de ihtiyacım var degisiklige, saçlarım bembeyaz, moralim bozuk olunca kuaföre kosardim şimdi vicdan yapıyorum.Doguma kadar boyatmayı düşünmüyorum ama sen söyleyince canim çekti:))Valla dayanamadım ama öyle iyi hissediyorumki kendimi. Doktorumda yaptırabilirsn diyince içim rahatladı ama karar vermem 1 gün sürdü :)
Geçmiş olsun canım, inşallah bir sorun çıkmaz, dualarım seninle.Kızlar giremiyorum kaç gündür, herkes iyidir inşAllah
Bizim keyfimiz iyiydi ama bu sabah sağlık ocağına kan&idrar tahliline gittim, idrarda protein gözüküyor, daha önce gebelik zehirlenmesi yaşadığım için çok riskli olabilir dendi, sakin kalayım desem de yüreğim yerinden çıkacak gibi,
acil olarak kadın doğumcuma geçiyoruz şimdi,
Dua edin lütfen hastanede temiz çıksın sonuçlarım
ben de ailemden uzaktayım.. bazen tek başıma hissediyorum. galiba 50 yaşına da 100 yaşına da gelsen annen yoksa yanında her şey çok daha zor geliyor.Aynen canım, ben 35 yaşındayım, üniversite dışında ilk defa ailemden, doğup büyüdüğüm yerden ayrı kalıyorum, çok zor geliyor, hele de böyle huzursuz olunca.
Tatlım protein çıkması direk zehirlenme değildir belki. Ablamında hamileliğinde çıkmıştı tansiyonunu kontrol ettirdi doktoru gün içinde. Geçti gitti bişeycik olmadı. İnşallah hastanede doktorun seni rahatlatacak ve güzel haber alacaksın.Kızlar giremiyorum kaç gündür, herkes iyidir inşAllah
Bizim keyfimiz iyiydi ama bu sabah sağlık ocağına kan&idrar tahliline gittim, idrarda protein gözüküyor, daha önce gebelik zehirlenmesi yaşadığım için çok riskli olabilir dendi, sakin kalayım desem de yüreğim yerinden çıkacak gibi,
acil olarak kadın doğumcuma geçiyoruz şimdi,
Dua edin lütfen hastanede temiz çıksın sonuçlarım
Bende biraz oldu canım ağrı ama ben zaten aliskinim çünkü hergün kollarimdan iğne oluyorum kan sulandırıcı. Hergün ya agrir ya şişer ya morarir zaten. .bende pek ağrı olmadı canım..
Sağol canım haklısın, gerçekten yazdığın gibi en büyük tepki tepkisizliktirhormonlardan ne düşüneceğimizi şaşırdık resmen.. normalde belki de hiç üzerinde durmayacağın şeyler gebelikle beraber insana aşılmaz bir dağ gibi geliyor. boşanmayı düşünüyorsun, çekip gitmeyi düşünüyorsun, insanlarla kavga edip hadlerini bildirmeyi düşünüyorsun... düşünüyor da düşünüyorsun... gebelik gerçekten zorlu bir süreç. kimbilir belki de bu yaşananlar bizleri güçlü birer anne yapmaya yöneltiyordur. kelin ilacı olsa kafasına sürer misali dicem ama bence düşünmemeye çalış. insanlar ne kadar üzerine gelirse sen de ne kadar tepki verirsen, daha fazlasını yapmak istiyorlar. hani var ya en büyük tepki tepkisizliktir diye, onu yap boşver. kendi içine dön. güzel kitaplar, güzel şarkılar, güzel yürüyüş yolları... sen iç dünyanda ne kadar huzurlu isen, insanlara görünmeyen bir kalkan oluşturuyorsun ister istemez. sadece kendine bak.. bence tabi..
elde olmuyor ama üzüldüğümüzle kalıyoruz arkadasım Allah yardımcımız olsun hepimizinAynen benim eşim de öyle, erkekler genelde öyle, ben sinirlerim bozulup ağlayıp uyuyamazken o gayet rahat uyuyodu..Ailesinden çok büyük kazık yedi, tlfnda annesine bağırdı abisine kızdığı için, ben birşey söyleyince bana Karışma diyor, malesef onların oyununa gelip huzurumuzu bozuyor.Ben onları Allaha havale ettim, Allah onları bildiği gibi yapsın. Hamile halimle beni üzüp aglattilar.
Begumsuarphotography :) sende konuş bakalım ne dicek. Bana çalıştığı doktorun takibindeyim diye uygun fiyat vermiş olabilir ama önden söyliyim canım. Doğum paketine 700 yenidoğan istersen 400dedi :)
Doğru söylüyorlar canım ama yine de lazım. Çünkü bebekler kusuyolar, çok sulu kaka yaptıkları için bellerine filan çıkıyor o yüzden 4-5 takım lazım, zaten sık sık yıkanır çamaşırlar. Bir de hergün yıkanır bebekler yaz da olduğu için, her yikandiginda temiz kıyafet giydircez..uzun kollu kirklari çıkana kadar giydirilir, ama uzun kollu badi alma bence, kolsuz ya da kısa kollu badinin üstüne ince uzun kollu giydirilir.uzun kollu badi giydirmek zor küçük bebeğe. Zaten yaz olacağı için gerek yok.Gerci ablam kışın da uzun kollu badi giydirmedi, kısa kollunun üzerine giydirdi kiyafetlerini.Kizlar ya ne zormus alisveris yapmak yenidogan cok alma hemen buyuyor diyorlar,Yaz da olsa ince uzun kol giyer diyorlar. Kafam corba oldu ne alsam nasil alsam diye yanimda tecrubeli kimsede yok gerci hos tecrubesizde yok
Kizlar ya ne zormus alisveris yapmak yenidogan cok alma hemen buyuyor diyorlar,Yaz da olsa ince uzun kol giyer diyorlar. Kafam corba oldu ne alsam nasil alsam diye yanimda tecrubeli kimsede yok gerci hos tecrubesizde yok
izlar ya ne zormus alisveris yapmak yenidogan cok alma hemen buyuyor diyorlar,Yaz da olsa ince uzun kol giyer diyorlar. Kafam corba oldu ne alsam nasil alsam diye yanimda tecrubeli kimsede yok gerci hos tecrubesizde yok
Sorma her gün mağazalar girip ya 0-1 mi alıcaz 0-3 mü diye dolanıp dolanıp çıkıyorum antalya sıcak kısa kollu alıcam ama 0-3 mü alsam kaç tane alsam acaba uzun kolluda alsam mı diye düşünmekten şaştım kaldım arkadaşlarım çok alma çabuk büyür hediye gelir diyo çok almayalımda arkadaş kaç tane alıcaz ne alıcaz yahuuu(bu arada sayende içimi dökmüş oldum çok doluyum )
er: 777965"]Doğru söylüyorlar canım ama yine de lazım. Çünkü bebekler kusuyolar, çok sulu kaka yaptıkları için bellerine filan çıkıyor o yüzden 4-5 takım lazım, zaten sık sık yıkanır çamaşırlar. Bir de hergün yıkanır bebekler yaz da olduğu için, her yikandiginda temiz kıyafet giydircez..uzun kollu kirklari çıkana kadar giydirilir, ama uzun kollu badi alma bence, kolsuz ya da kısa kollu badinin üstüne ince uzun kollu giydirilir.uzun kollu badi giydirmek zor küçük bebeğe. Zaten yaz olacağı için gerek yok.Gerci ablam kışın da uzun kollu badi giydirmedi, kısa kollunun üzerine giydirdi kiyafetlerini.[/QUOTE]Sorma her gün mağazalar girip ya 0-1 mi alıcaz 0-3 mü diye dolanıp dolanıp çıkıyorum antalya sıcak kısa kollu alıcam ama 0-3 mü alsam kaç tane alsam acaba uzun kolluda alsam mı diye düşünmekten şaştım kaldım arkadaşlarım çok alma çabuk büyür hediye gelir diyo çok almayalımda arkadaş kaç tane alıcaz ne alıcaz yahuuu(bu arada sayende içimi dökmüş oldum çok doluyum )
Ya aslinda kafami karistiran ilk dogdugu zamanlar degil aldiklarimla ilk 3 ayi kurtaririm zaten yaz sicak camasirlar iki dakikada kurur yine giydiririz. Ama 0-3 aylik almak kafami karistiriyor zaten yenidoganda 0-3 olmuyor mu :) ee 0-6da artik sonbahar kis o zamana da zaten kalinlara gececegiz . Off sanirim yalnizlik depresyonu alisveriste tek oldugum icin bende de bu sekilde hormonlar etki ediyircanım ben sadece 5 lı 0-1 ay kısa kollu cıtcıtlı badı aldım bı de 2 tane hastane cıkısı takımında olanlar var. gerı kalanlar hep 0-3 ay cogu da kısa kollu. 3 tane uzun kollu cıtcıtlı badı var aralarında. nası alıştırırsak öyle devam ediyolar. benim evim zaten fırın gıbı sıcak oluyo. bide cocuga uzun kollu kat kat gıydırım pişik yapamam. kuzenım de agustosta dogum yapmıstı ve ben hıc uzun kollu gıydırmedım dedı ya sıfır kol ya askılı cıt cıtlı badı gıydırdım dedı hep. öyle alıstıgı ıcın de sogukta hıc zorlanmadım dedı.
Simdi boyatmayla dogumdan sonra boyatmanin hic farki yok diyorlar dun bir suru arastirma yaptim bebege sutten de geciyormus emzirme sürecinde boyatmayin diyorlar ne ara boyatacagiz :)) Diplere degdirmeden boyasalar en azindan diger yerler boyanmis olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?