2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım onlarda Allah korkusu, dine pek inançları yok, sadece bu dünya var sanıyorlar öyle yaşıyorlar. .Sağol canım.

Kilo durumları nasıl bu arada ben 83 kg ile hamile kaldım zaten kilo ile başım dertteydi tiroit rahatsızlığı nedeniyle Son aya kadar hiç kilo almamıştım. Bir buçuk ayda 5,5 kilo aldım. Durumum hiç iyiye gitmiyor gibi

Uzun kollu ları çok almissin canım bence..Onların yerine kolsuz ya da kısa kollu olabilirdi.kiyafetler yeterli olabilir.battaniye, havlu gibi şeyler aldın mı?

Kilo durumları bende resmen tırmanışta tartıya çıkmıyorum korkumdan 65 ile hamile kaldım şu an 70'im inanılmaz bir yeme isteğim var tatlı kısmını anlatmama bile gerek yok bakalım doğuma yuvarlanarak girmezsem iyi

Yok canım onlarda Allah korkusu, dine pek inançları yok, sadece bu dünya var sanıyorlar öyle yaşıyorlar. .Sağol canım.
Böyle insanlara mesafeli olmak en güzeli gibi Allah yardımcın olsun canım. Sen sadece kendini ve bebişini düşün.Bizi düşünmeyenler için üzülüp ağlamaya değmez inan. Hele ki sende asıl niyetlerinin farkındasın. Eşinle sakin sakin durumu konuşup orta yolu bulmak en doğrusu. İnşallah herşey gönlünce olur

Uzun kollu ları çok almissin canım bence..Onların yerine kolsuz ya da kısa kollu olabilirdi.kiyafetler yeterli olabilir.battaniye, havlu gibi şeyler aldın mı?
Onu annemin zoruyla aldım yeni doğan bebekler ısınamaz üşürmüş Havlu için henüz bakmaya fırsatım olmadı. Ama battaniye hastane çıkışının içinde var bir tane. Bir tane ben örgü yaptım,bir tane de anneannesi pazenden yaptı. Peluş aldım. Ayrıca 23 adet müslin alayım diyorum. yeterli gelmezse duruma göre takviye yaparım.

Aynen canım tatlı konusu benimde başıma bela iki haftaya şeker yüklemesi var bakalım ne olacak çok merak ediyorum. Yemeyince de resmen gözümün önü kararıyor kriz tutuyor .

O kadar muslini ne yapacaksin merak ettim :) senin listede iyi cok almissin az degil yani .

O kadar muslini ne yapacaksin merak ettim :) senin listede iyi cok almissin az degil yani .
Çok mu ki bildiğimden değil genelde çok kullanılıyor diyorlar. Banyo için, battaniye olarak filan. 2'li yada 3'lü satılanlar hesaplı gibi gelmişti bende alayım zararı olmaz diye düşündüm

kızlar ben de aldıklarımı listelemiştim. belki fikir olur;

2 tk hastane çıkışı 10 parçalı
1 tk hastense çıkışı 4 parca uzun kollu alt ust takım
0-1 ay kısa kollu cıtcıtlı badı 5 adet
0-3 ay sıfır kollu badi 3 adet
0-3 ay kısa kollu cıtcıtlı badı 7 adet
0-3 ay uzun kollu cıtcıtlı badı 3 adet
0-3 ay tayt 2 adet
10 cıft corap
muslın örtü 5 adet
banyo havlusu 1 adet
penye battaniye 1 adet
pratik alt açma 1 adet

bunun dısında daha buyuk beden hedıye gelenlerde var. ben ilk 0 - 3 ay için aldıklarımı listeledim.yeterler mi bilmiyorum.

Daha ne olsun bunlari ilk 3 ay giyerse zaten yeterde artarda hastane cikisi onlularin ici dolu zaten sende iki tane almissin fazlasiyla yeter.

Kızlar bizler hangi şehirlerde olduğumuzu bilmeden yazıyoruz yorumlarımızı kıyafet konusunda.akdenizde isek gerçekten çok sıcak olur hava kısa kollular kolsuzlar önemle alınmalı çokça.ama iç Anadolu Doğu Anadolu'dan yazıyorsak muhakkak uzun kollular alınmalı .yani yaşadığımız şehrin havasına göre olmalı.mesela ben Mersin deyim ve klima kullanmayacak olsam kısa kollu ve ipliler Almam gerekecek.ama bir odada klimayı açıp diğer odada kalacağız bebişle.tüm ev serin olcak .o yüzden uzun giydirmek gerekecek.yani demem o ki şehrinizin iklimi ve ev ortamınız önemli alışverişimizi ona göre yapmalıyız

Daha ne olsun bunlari ilk 3 ay giyerse zaten yeterde artarda hastane cikisi onlularin ici dolu zaten sende iki tane almissin fazlasiyla yeter.

ya ılk etapta cok kusuyo gunde 3 4 kere uzerı degısılıyo falan dendıgı ıcın aldım ama bunların cogu kayınvalıdemın aldıkları. ayrıca dısarısı ıcın bı kıyafet almadım onu da artık ıhtıyac olursa dogduktan sonra alırım.

evet bence de ben istanbuldayım ve evım cok sıcak oluyo hiç esmiyo nerdeyse. o yüzden bebeğim pişmesin diye daha cok cıtcıtlı badılerı tercıh edıyorum.

Ben de 56 ile hamile kalmistim sonra bi iki kilovermistim simdi 59'um. İlk aylarda canim tatli istemezdi hic simdiyse acayip canim istiyor ama biraz dikkat edecegiz galiba bu gidisle

şöyle bi gerçekte var.burası çok sıcak oluyor diye de kesinlikle uzun kollu almamalıyım demeyelim en azından bir kaç tane alıp koyalım ki lazım olacak olursa elimizin altında olsun.çünkü bebiş olduktan sonra özellikle ilk günler eve tıkılıp kalacağız.

Kızlar merha ben 23 haftalık hamileyim şu sıralar aklımda doktorumla ilgili şüphelerim var özel bi hastaneye gidiyorum doktorum pek konuşkan değil benim ilk hamileliğim ne sormam gerektigini bilemiyorum oda pek bisi anlatmıyor.bide bebegin cinsiyetine kız dedi detaylı ultrasyonda erkek dediler. Benim muayenem sırasında kiloma tansiyonuma bakıyor ultrasyonda bebege bakıyor bu kadar bu hafta şöyle bu ay şöyle diye hiç bişey anlatmıyor sizinde muayeneleriniz böylemi geciyor doktorunuz la neler soruyo neler anlatıyor benide aydınlatırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…