aa ben de dün agladim, normal galiba :)Dün hamilelerde ağlama günüydü galiba:) dün akşam ben de eşime alınıp çok ağladım :)
Ben de 56 ile hamile kalmistim sonra bi iki kilovermistim simdi 59'um. İlk aylarda canim tatli istemezdi hic simdiyse acayip canim istiyor ama biraz dikkat edecegiz galiba bu gidisle
Dün bi de doğum günümdü, ağlamasaydım iyiydi de hormonlar işteaa ben de dün agladim, normal galiba :)
ben eşimle hem evde hem işte birlikteyim ben ne yapayımBence haftasonu eslerle fazla muhattap olunca hepimize batmis hareketleri dun gece aglayarak uyuyanlardanim cok deisik ruh halleri icindeyim bakalim hayirlisi...
Walla kolayliklari da vardir tabi ama su siralar daha zorlar gibi biraz ozlemek iyi geliyo sanki aksama kadarben eşimle hem evde hem işte birlikteyim ben ne yapayım
Kızlar merha ben 23 haftalık hamileyim şu sıralar aklımda doktorumla ilgili şüphelerim var özel bi hastaneye gidiyorum doktorum pek konuşkan değil benim ilk hamileliğim ne sormam gerektigini bilemiyorum oda pek bisi anlatmıyor.bide bebegin cinsiyetine kız dedi detaylı ultrasyonda erkek dediler. Benim muayenem sırasında kiloma tansiyonuma bakıyor ultrasyonda bebege bakıyor bu kadar bu hafta şöyle bu ay şöyle diye hiç bişey anlatmıyor sizinde muayeneleriniz böylemi geciyor doktorunuz la neler soruyo neler anlatıyor benide aydınlatırsanız sevinirim
Canim sagol beni merak ettigin icin birkac arkadasim daha yazdi ozelden hepinize tesekkur ederim.Melissa81 canim nasilsiniz gelisme var mi ? Merak ediyorum seni ama internete de bakma istiyorum sadece iyi oldugunuzu bilmek yeterli bizim icin
Sagol canim benim iyi diyelim iyi olalim buralardayim artik :)) sende iyisindir umarim bitmedimi nobet olaylari zor geliyordur artik rabbim yardimcin olsunmerhaba gebisler güzel haftalar olsun inşallah biz kizimla nobetteyiz bugünAl_pi canım bende merak ediyorum melissa81 arkadasi inşallah hersey yolundadir
Çok sevindim darisi basimiza. O degilde ben nasil aç duracagim onu dusunuyorumKızlar cumartesi şeker yüklemesini yaptırdım 75mglık. Elma aromalıydı içilebilir seviye de...
Açlık şekerim 74 çıktı.
Tokluk ilacı içtikten sonra 1.si 105 2.si de 94 çıktı.
Doktor gayet normal dedi.
Çok şükür darısı diğer bekleyenlerin başına
Geçmiş olsun canım, Allah zamanında ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebelerini.Canim sagol beni merak ettigin icin birkac arkadasim daha yazdi ozelden hepinize tesekkur ederim.
Herhafta kan vermeye gidecegim takip onerdi dr.lar tabi riskli gebelik polikliniginde takip ediliyorum artik suan icin beklemedeyiz insallah rabbim sagliklica zamaninda kavusmayi nasip eder cumlemize :) sen nasilsin kuzum yaptin mi alisverislerini
Aaaa ben ojesiz duramam asla...Bende hic oje sürmedim ama etlere degmedigi surece surulebilirmis. Sac boyatmaya gelince emzirme doneminde bile boyatmayin diyorlar bende dogumdan once boyatmayi cok istiyordum ama esim aslaa diyor :) Organik filanda kabul etmiyor :)
Maşallah canım. Ben de 24.ünde yaptırcam şeker yüklemesini. 27.sinde de fetal ekomuz var.insallah güzel geçer bizim de.Bu arada boyumuz 30cm kilomuz da 660gr olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?