2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Meraba benimde ilk gebeligim. Baslarda benimde doktorum pek birsey soylemiyordu iyi normal falan diyordu. Daha sonra ben aklima takilanlari sormaya basladim sacmada olsa sorulmasi gerekende olsa. Şuan da mutlaka kafa ve bacak karin ölçümü yapiliyor ölcümler normal haftasiyla uyumlu diyor mesela. Daha sonra ben plasenta durumunu soruyorum unutursa. Rahim ağzı uzunluğu hakkında bilgi veriyor. Kalp atışlarını kisa bir dinlemeyle bakiyor. En son mesela kan testi uzun zamandir yapmadigimiz icin kan ilaci kullanacakmiyim dedim maltofer yazdi ve et ile birlikte portakal suyu yememi onerdi. Ama ben kendim saglik ocaginda kan verdim demir degerim epey dusuktu. Detayliyi mutlaka hep yaptir dedi henhz sonuc gostermedim. Yani doktora aklina geleni sorabilip cevap alabilmeliyiz. Ve cinsiyetide farkli soylemesi yanlis birsey. 3 farkli doktora gittim hep kız dendi.. yerinizde olsam alternatif doktor arardim

Bu arada bende istanbuldayim yazın evim acayip sicak oluyor. Klima bakmayi dusunuyoruz. O yuzden hem kisa hem uzun aldik takimlarida bodyleride. Havluyuda e bebekte indirimdeyken aldim. Simdilik bornoz takimi almadim

merhaba kızlar alacaklarımızla ilgili fikirleri bir başlıkta irleştirmek için bir sayfa açtım lütfen girin yorumlarınızı bekliyorum :)

Melissa81 canim nasilsiniz gelisme var mi ? Merak ediyorum seni ama internete de bakma istiyorum sadece iyi oldugunuzu bilmek yeterli bizim icin
Canim sagol beni merak ettigin icin birkac arkadasim daha yazdi ozelden hepinize tesekkur ederim.
Herhafta kan vermeye gidecegim takip onerdi dr.lar tabi riskli gebelik polikliniginde takip ediliyorum artik suan icin beklemedeyiz insallah rabbim sagliklica zamaninda kavusmayi nasip eder cumlemize :) sen nasilsin kuzum yaptin mi alisverislerini

merhaba gebisler güzel haftalar olsun inşallah biz kizimla nobetteyiz bugün Al_pi canım bende merak ediyorum melissa81 arkadasi inşallah hersey yolundadir
Sagol canim benim iyi diyelim iyi olalim buralardayim artik :)) sende iyisindir umarim bitmedimi nobet olaylari zor geliyordur artik rabbim yardimcin olsun

Kızlar cumartesi şeker yüklemesini yaptırdım 75mglık. Elma aromalıydı içilebilir seviye de...
Açlık şekerim 74 çıktı.
Tokluk ilacı içtikten sonra 1.si 105 2.si de 94 çıktı.
Doktor gayet normal dedi.
Çok şükür darısı diğer bekleyenlerin başına

Çok sevindim darisi basimiza. O degilde ben nasil aç duracagim onu dusunuyorum

Geçmiş olsun canım, Allah zamanında ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebelerini.

Bende hic oje sürmedim ama etlere degmedigi surece surulebilirmis. Sac boyatmaya gelince emzirme doneminde bile boyatmayin diyorlar bende dogumdan once boyatmayi cok istiyordum ama esim aslaa diyor :) Organik filanda kabul etmiyor :)
Aaaa ben ojesiz duramam asla...

Bu alisveris listesi kiyafet konusunda bende psikopata baglamis durumdayim.
Mohercareden 1 tane 8 parca yenidogan aldim,bir tane de kaynim almis 4 parca yeter herhalde.
Ben genelde 0-3 calistim kisa kollu,sifir kol,uzun kollu aldim yine mothercare cogunlukta.(bunlar hep 3 er ya da 5 er adet)
3-6 uzun kollu tulum aldim sonbahara gelecek diye
2 penye battaniye,2 muslin daha da annem yaptiriyor,2 tane banyo havlusu
Agiz bezi,onluk,omuz ortusu aldim 2 ser tane
E bebekte insirimde atletler vardi sifir kol. 0-1di yanlis hatirlamiyorsam 2 de ondan aldim ama birden buyurlerse ne olur bilmiyorum
Bir kac daha indirimlerde gordukce aldiklarim var ama genel anlamda boyle.bazen abartiyor muyum diyorum bazen ugrasmam sonra diyorum.alta pek calismamisim simdi fark ettim.
Bir de corap aldim 3lu daha almak lazim tabi:)

Bir de kafami karistiran izmir cok sicak evet ama yenidogan bebek usur diyorlar ne zamana kadar uzun kollu giydirecegiz 40i cikana kadar mi 1 hafta mi 2 hafta mi kime sorsak yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…