Kızlar cumartesi şeker yüklemesini yaptırdım 75mglık. Elma aromalıydı içilebilir seviye de...
Açlık şekerim 74 çıktı.
Tokluk ilacı içtikten sonra 1.si 105 2.si de 94 çıktı.
Doktor gayet normal dedi.
Çok şükür darısı diğer bekleyenlerin başına
Kızlar merha ben 23 haftalık hamileyim şu sıralar aklımda doktorumla ilgili şüphelerim var özel bi hastaneye gidiyorum doktorum pek konuşkan değil benim ilk hamileliğim ne sormam gerektigini bilemiyorum oda pek bisi anlatmıyor.bide bebegin cinsiyetine kız dedi detaylı ultrasyonda erkek dediler. Benim muayenem sırasında kiloma tansiyonuma bakıyor ultrasyonda bebege bakıyor bu kadar bu hafta şöyle bu ay şöyle diye hiç bişey anlatmıyor sizinde muayeneleriniz böylemi geciyor doktorunuz la neler soruyo neler anlatıyor benide aydınlatırsanız sevinirim
Insallah hersey yolunda ilerler cok degil 37 hafta yolunda gitsin yeterCanim sagol beni merak ettigin icin birkac arkadasim daha yazdi ozelden hepinize tesekkur ederim.
Herhafta kan vermeye gidecegim takip onerdi dr.lar tabi riskli gebelik polikliniginde takip ediliyorum artik suan icin beklemedeyiz insallah rabbim sagliklica zamaninda kavusmayi nasip eder cumlemize :) sen nasilsin kuzum yaptin mi alisverislerini
Duruluyormus sekil A benAaaa ben ojesiz duramam asla...
Yok canim ya hep uzun kol giyilmez mesela gece yatarken sabah serin olur oglen sicak zaten kisa kol giyer gun icerisinde kac kiyafet giyecek zaten o anlamda uzun kol lazim yoksa hep uzun kol giymez sadece elimizin altinda olmasi gerek .Bir de kafami karistiran izmir cok sicak evet ama yenidogan bebek usur diyorlar ne zamana kadar uzun kollu giydirecegiz 40i cikana kadar mi 1 hafta mi 2 hafta mi kime sorsak yahu
Alsancakta doktor fuat akercan 430 tl ☺Arkadaşlar sonunda bizimde ayrıntılı ultrason günümüz geldi çattı izmirde ki arkadaşlar nerde yaptirdiniz ayrıntılı ultrasonu bilgi ve fiyat verirmisiniz
430 mu abowww neden bukadar pahali ikizmi cnm sizinAlsancakta doktor fuat akercan 430 tl ☺
Yok canim tek ikiz olsa ne isterlerdi bilmiyorum :)) Prof hemde perinatologdu gittigim doktor ondan heralde canim.430 mu abowww neden bukadar pahali ikizmi cnm sizin
Ayy cnm çok fazlasmis 150 tlye hayat hast bilgi aldım olmadı oraya gideyimYok canim tek ikiz olsa ne isterlerdi bilmiyorum :)) Prof hemde perinatologdu gittigim doktor ondan heralde canim.
iki arkdas daha gitti ona buradan
Ayy cnm çok fazlasmis 150 tlye hayat hast bilgi aldım olmadı oraya gideyim
Duruluyormus sekil A benNapalim nerden kar etsem diye kisiyorum herseyi
Yok canim ya hep uzun kol giyilmez mesela gece yatarken sabah serin olur oglen sicak zaten kisa kol giyer gun icerisinde kac kiyafet giyecek zaten o anlamda uzun kol lazim yoksa hep uzun kol giymez sadece elimizin altinda olmasi gerek .
Biraz havalar duzelirse cikarsin alirsin hediyede gelir genelde hediyeler ya cok buyuk yada el kadar oluyor :) Bende daha birsey almadim internetten iki tane alt patikli pijama aldim iki tane kisa kollu citcitli aldim o kadar :)Uzun kollu da aldim kisa da ama kisa kollular up to3 months yaziyor,0-3 degil insallah olur.Oturdugum yerden cogunu internetten aldim walla:)birazini da az daha buyusun bizim bu gidisle kilolu bebek olmayacak galiba hala kokudan cok yiyemiyorum istahim da yok
fiyat yüksek geldi cnm yaaaBende fuat beye gittim,doktorum yonlendirmisti ve bir kac arkadastan duymustum ismini tavsiye ettiler
Canim sevindim iyi olmanıza hep dua ediyorum ihtiyacı olanlara güzel düşün güzel olacak. Rabbim sağlık versin inşallah :) nobetler bitmek üzere canım gündüz mesaisine geçicemSagol canim benim iyi diyelim iyi olalim buralardayim artik :)) sende iyisindir umarim bitmedimi nobet olaylari zor geliyordur artik rabbim yardimcin olsun
Amin canim cümlemize insallah :)Geçmiş olsun canım, Allah zamanında ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebelerini.
Allah razi olsun canim rabbim kimseyi evladiyla sinamasin simdiden basladik onlar icin endise etmeye.herkes su hamilelik donemini sorunsuz atlatsa keske..hakkimizda hayirlisi canim.iyi hadi az kalmis gece evde olman iyi olacakCanim sevindim iyi olmanıza hep dua ediyorum ihtiyacı olanlara güzel düşün güzel olacak. Rabbim sağlık versin inşallah :) nobetler bitmek üzere canım gündüz mesaisine geçicem
Odayi nerden aldin canim gule gule kullansin minnos :) bende mobilya bakicam artik zorlanmaya basladim minnoslarim buyudukce zor olacak :)Insallah hersey yolunda ilerler cok degil 37 hafta yolunda gitsin yeter
Insallah bize hep guzel haberler verirsin minik mucizelerinle ..
iyiyiz canim odasini aldik simdilik baska birsey almadim kiyafet alayim artik biraz diyorum ciktikca alacagiz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?