2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kac saat beklediniz toplamda yani 2 yukleme toplam ne kadar surdu beklemelerle

Ayni benim doktorum. Hic bir sey anlatmaz. Sorarsam cevap verir. Cinsiyeti bana da erkek dedi, kiz cikti. Hem hastaneyi seviyorum hem de prof diye guvenip ona gidiyorum. Ama kafamda sorulat var. Mesela ben suan 8 kilo aldim ama 28 kilo da almis olsam agzini acip bisi demez sanki. Ben bir cok seyi burdan öğreniyorum.

Arkadaşlar sonunda bizimde ayrıntılı ultrason günümüz geldi çattı izmirde ki arkadaşlar nerde yaptirdiniz ayrıntılı ultrasonu bilgi ve fiyat verirmisiniz

Insallah hersey yolunda ilerler cok degil 37 hafta yolunda gitsin yeter
Insallah bize hep guzel haberler verirsin minik mucizelerinle ..
iyiyiz canim odasini aldik simdilik baska birsey almadim kiyafet alayim artik biraz diyorum ciktikca alacagiz artik.

Aaaa ben ojesiz duramam asla...
Duruluyormus sekil A ben Napalim nerden kar etsem diye kisiyorum herseyi
Bir de kafami karistiran izmir cok sicak evet ama yenidogan bebek usur diyorlar ne zamana kadar uzun kollu giydirecegiz 40i cikana kadar mi 1 hafta mi 2 hafta mi kime sorsak yahu
Yok canim ya hep uzun kol giyilmez mesela gece yatarken sabah serin olur oglen sicak zaten kisa kol giyer gun icerisinde kac kiyafet giyecek zaten o anlamda uzun kol lazim yoksa hep uzun kol giymez sadece elimizin altinda olmasi gerek .

Yok canim tek ikiz olsa ne isterlerdi bilmiyorum :)) Prof hemde perinatologdu gittigim doktor ondan heralde canim.
iki arkdas daha gitti ona buradan
Ayy cnm çok fazlasmis 150 tlye hayat hast bilgi aldım olmadı oraya gideyim

Uzun kollu da aldim kisa da ama kisa kollular up to3 months yaziyor,0-3 degil insallah olur.Oturdugum yerden cogunu internetten aldim walla:)birazini da az daha buyusun bizim bu gidisle kilolu bebek olmayacak galiba hala kokudan cok yiyemiyorum istahim da yok

Son düzenleme:
Biraz havalar duzelirse cikarsin alirsin hediyede gelir genelde hediyeler ya cok buyuk yada el kadar oluyor :) Bende daha birsey almadim internetten iki tane alt patikli pijama aldim iki tane kisa kollu citcitli aldim o kadar :)

Bizim abiden park yatak vardi abisi hemen hemen 3 yaşına kadar yattı şimdi kardeşi yaticak çok kullanışlı oluyor gerçekten Kraft almıştık biz 5 sene önce abiye hamileyken
Bebek arabasını yeni aldım baya eskittik çünkü abiyle arabamizi travel olduğu için içinde arac koltuğuda var ayriyeten almayacağım
Nevresim takımlarımız yastık yorgan (yastık falan kullanılmıyor zaten)havlu battaniyeler var ama annennesi yine ormus
Bende ilk 6 aylık kıyafet aldım abisinin kıyafetlerini ihtiyacı birine vermiştim
10 lu hastane çıkışı
5 li hastane çıkışı
Uzun kol ve kısa kol citcitli badiler (kısa kollular gündüz kullanılır uzun kollularda dışarı çıkarken ve aksamları )
Alt üst takım 4 tane 0-3 ay 4 tane 3-6 ay
Bere akşamları kullanılır eldivende yatarken kullanılır geceleri onun dışında yaz boyu sabahları eldivene çoraba bereye gerek yok ama yinede alınmalı hem geceleri giydirmek için hemde belli olmuyor usuyebiliyor bebekler baktınız soğuk kafası ayakları giydiriverirsiniz
Extra sade alt alınmalı bezden çıkıyor genelde sade süt içtikleri den kakalari sıvı oluyor ve çoğu zaman taşıyor citcitli badinin kenarlarınada çıkıyor yaz olduğu için elde bile yıkanır asılır ama en az 4 takım şart kusuyor çiş yapıyor kaka yapıyor

Bana çok alma demişlerdi gelen çok olur dediler ama hiç 0-6 ay kıyafet gelmedi genelde 1 yaş takımlar falan geldi yine çıkıp kendim almıştım doğumdan sonra.
Yinede 4 er takım falan alınmalı ihtiyaç olursa yine çıkar alınır yaz günü gezmek için bahane olur hem bebise

Bizde aytintilimizi emseyde cektirdik kendi hastanem zaten 350 lira sigortalıya fiyatı biz ücret odemiyorz özel sigorta olduğundan ve memnunduk tavsiye ederim baya bı baktı en az yarım saat sürdü cd ve resim verdi

Sagol canim benim iyi diyelim iyi olalim buralardayim artik :)) sende iyisindir umarim bitmedimi nobet olaylari zor geliyordur artik rabbim yardimcin olsun
Canim sevindim iyi olmanıza hep dua ediyorum ihtiyacı olanlara güzel düşün güzel olacak. Rabbim sağlık versin inşallah :) nobetler bitmek üzere canım gündüz mesaisine geçicem

Canim sevindim iyi olmanıza hep dua ediyorum ihtiyacı olanlara güzel düşün güzel olacak. Rabbim sağlık versin inşallah :) nobetler bitmek üzere canım gündüz mesaisine geçicem
Allah razi olsun canim rabbim kimseyi evladiyla sinamasin simdiden basladik onlar icin endise etmeye.herkes su hamilelik donemini sorunsuz atlatsa keske..hakkimizda hayirlisi canim.iyi hadi az kalmis gece evde olman iyi olacak

Odayi nerden aldin canim gule gule kullansin minnos :) bende mobilya bakicam artik zorlanmaya basladim minnoslarim buyudukce zor olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…