Canim ben alsancakta ozele 500 verdim tek bebek 350 di.Arkadaşlar sonunda bizimde ayrıntılı ultrason günümüz geldi çattı izmirde ki arkadaşlar nerde yaptirdiniz ayrıntılı ultrasonu bilgi ve fiyat verirmisiniz
Masallah rabbim nazarlardan sakinsin :)
Biraz havalar duzelirse cikarsin alirsin hediyede gelir genelde hediyeler ya cok buyuk yada el kadar oluyor :) Bende daha birsey almadim internetten iki tane alt patikli pijama aldim iki tane kisa kollu citcitli aldim o kadar :)
Internetten aldim. Sagol canim yanimada sepet besik aldim ama daha gelmedi 45 gun sonra gelecek. Evet alman lazim ama kendini de yormaman lazimOdayi nerden aldin canim gule gule kullansin minnos :) bende mobilya bakicam artik zorlanmaya basladim minnoslarim buyudukce zor olacak :)
Aynen ya burasida kapaliydi ctesi gezdim de pazar soguktu evden cikmadim gecen hafta kapaliydi yagmurluydu insallah bu hafta duzelir :-/ Yarin bi joker magazasina gidecegim bakalim belki guzel bisiler denk gelirde alirim kizimaHavalar duzelmedi gitti,bir de hafta ici. Isten zaman kalmiyor haftasonu da her yer cok kalabalik bir seye bakilmiyor hayirlisi bakalim:))
Maşallah:) ben de cumartesi emseydeydim. Ne kadar sürdü ve doktorunuz kimdi
Internetten aldim. Sagol canim yanimada sepet besik aldim ama daha gelmedi 45 gun sonra gelecek. Evet alman lazim ama kendini de yormaman lazimEki Görüntüle 1967320
Internetten aldim. Sagol canim yanimada sepet besik aldim ama daha gelmedi 45 gun sonra gelecek. Evet alman lazim ama kendini de yormaman lazimEki Görüntüle 1967320
3.100 e aldim canim. Seciyoruz katalogdan uretilmesi 40-45 gun suruyormus sonra eve gelecek iste . Bizim bos odamiz var birde evde bizim yapalim dedik canim kira olsaydim kucuk olsaydi evim yanima bi besik alirdim idare ederdim .Takimi ne kadara aldin alpi,bir de 45 gun sonra mi bu da teslim.bizde ev isi karisik odaya bakamiyorum buyuk hic bir esyaya daha dogrusu
Canım rahat ol çok şükür daha zamanımız var Allah sağlık versin hepsi olacaktır bazı şeyler maalesef bizim kontrolümüzde olmuyor bende dün çok ağladım ev sahibi birden evden çıkın dedi sanki sokakta kalacakmış gibi üzüldüm ama gece hiç uyumadım sabaha kadar düşünmeye vaktim çok oldu kendimi rahatlattım bugün bebeğimi üzdüğüm için kendime kızdım herşey olacağına varıyor Rabbim içimize huzur versinGünaydın kızlar
Sağlıklı, mutlu bir hafta olsun
Benim hormonlar epey tavan yaptı dün bebişim için alışverişe çıkıcaktık. Cumartesiden yatılı misafir geldi, bütün hafta sonum ziyan oldu, dün gece o kadar ağladım ki yazık ettim kendime ama elde olmuyor, şimdi kızıyorum kendime
Benim oğlum uZun doğdu biraz sıfır iki üç taneydi allahtan kasıyodu beli uzun olduğu için 15 gün anca giyebildi kasınca giydiremedim bebeğin drumuna göre değişiyor kiminin beli kiminin bacağı bazıları patikli şeyleri uzun giydiremiyo bi ark terziye kestirtmişti o yüzden az az ama aralıklarla almak mantıklı 0 0-3 3-6 gibi zaten herşey el altında yetmezse alınır alınıp giydiremeyincede üzülüyo insanSorma her gün mağazalar girip ya 0-1 mi alıcaz 0-3 mü diye dolanıp dolanıp çıkıyorum antalya sıcak kısa kollu alıcam ama 0-3 mü alsam kaç tane alsam acaba uzun kolluda alsam mı diye düşünmekten şaştım kaldım arkadaşlarım çok alma çabuk büyür hediye gelir diyo çok almayalımda arkadaş kaç tane alıcaz ne alıcaz yahuuu(bu arada sayende içimi dökmüş oldum çok doluyum )
er: 777965"]Doğru söylüyorlar canım ama yine de lazım. Çünkü bebekler kusuyolar, çok sulu kaka yaptıkları için bellerine filan çıkıyor o yüzden 4-5 takım lazım, zaten sık sık yıkanır çamaşırlar. Bir de hergün yıkanır bebekler yaz da olduğu için, her yikandiginda temiz kıyafet giydircez..uzun kollu kirklari çıkana kadar giydirilir, ama uzun kollu badi alma bence, kolsuz ya da kısa kollu badinin üstüne ince uzun kollu giydirilir.uzun kollu badi giydirmek zor küçük bebeğe. Zaten yaz olacağı için gerek yok.Gerci ablam kışın da uzun kollu badi giydirmedi, kısa kollunun üzerine giydirdi kiyafetlerini.
Anlmadjm tatlım. Döndümü sana?tamam canım cok saol. yazdım ben de şimdi. doğum paketine dahil peki
Seni çok iyi anlıyorum canım bende ailemden uzaktayım ve eşimle aram bozuk olunca kendimi çok yalnız hissediyorum burada anlatacağım kimse yok ailemde üzülmesin uzaktalar diye birşey diyemiyorum o anlarda hemen abdest alıp namaz kılıyorum halimi Rabbime anlatıyorum ona ağlıyorum çok rahatlıyorum sende öyle yap Allah'tan herşeyin hayırlısını iste derdi veren Rabbim dermanıda muhakkak verecektirGünaydın kızlar..Dün geceden beri ben de doğru düzgün uyumadim, gece sinirlerim bozuldu, ağladım. .Kaynım olacak ve kaynanam olacak yüzünden eşimle geriliyoruz.Onlarin amacı bizim huzurumuzu bozmak zaten, malesef eşim bunu göremiyor..Bebeğim etkilenmesin diye kendimi üzmek istemiyorum ama elimde değil. Zaten ailem, arkadaşlarım, akrabalarimdan uzak bir yerde yaşıyorum, eşimle aram bozulunca kendimi çok yalnız hissediyorum. .Size içimi dökmek istedim, uzun oldu kusura bakmayın.
Aynı şeyi bende yaşadım :) ben uzun kollu tulumlar aldım kısa kollu çıtçıtlılsr ve patikli altlılar sıcak olursa en kötü kısa kollu çıtçıtlıyla altına patikli alt giyer. Aldıklarım hep ince penye bu aradaKizlar ya ne zormus alisveris yapmak yenidogan cok alma hemen buyuyor diyorlar,Yaz da olsa ince uzun kol giyer diyorlar. Kafam corba oldu ne alsam nasil alsam diye yanimda tecrubeli kimsede yok gerci hos tecrubesizde yok
Saol tatlım benim. Valla perinatologuma sordum kendi doktoruma da sordum 5.aydan sonra izin var dedi doktorum. Bende 1 gün düşündüm vicdan yaptım. Sonra komple işlemler bitkisel boyayla olunca rahatladım. Gerçi bitkisel yada değil hepsi boyada kendimi iyi hissediyor muyum evet bitti :)
er: 777965"]Doğru söylüyorlar canım ama yine de lazım. Çünkü bebekler kusuyolar, çok sulu kaka yaptıkları için bellerine filan çıkıyor o yüzden 4-5 takım lazım, zaten sık sık yıkanır çamaşırlar. Bir de hergün yıkanır bebekler yaz da olduğu için, her yikandiginda temiz kıyafet giydircez..uzun kollu kirklari çıkana kadar giydirilir, ama uzun kollu badi alma bence, kolsuz ya da kısa kollu badinin üstüne ince uzun kollu giydirilir.uzun kollu badi giydirmek zor küçük bebeğe. Zaten yaz olacağı için gerek yok.Gerci ablam kışın da uzun kollu badi giydirmedi, kısa kollunun üzerine giydirdi kiyafetlerini.
Benimde saçım hiç uzamadı hamilelikte yaSimdi boyatmayla dogumdan sonra boyatmanin hic farki yok diyorlar dun bir suru arastirma yaptim bebege sutten de geciyormus emzirme sürecinde boyatmayin diyorlar ne ara boyatacagiz :)) Diplere degdirmeden boyasalar en azindan diger yerler boyanmis olur :)
Hamilelikte hormonlarda devreye girince iyice kendimizi cirkin hissediyoruz sanirim ama benim sacim cok cabuk uzuyordu bir ay gecmiyordu dip boya yapiyordum simdi ise 6 ay oldu hala cok az uzadi :)
Aa acıbademin fotocusu dediğin kim? Begümsuarp mı?Hastane ya da drunuzdan da izin almak gerekiyormuş.Ben hastaneyi aradım iki fotocuyla çalışıyorlarmış,bunun dışında istersem hastane yönetimine yazmalıymışım.Benim anlaşmaya yaklaştığım fotoğrafçı Acıbadem'in fotocusu.İzin alabilirsem tabi.Çok da kısıtlayıcı davranırlarsa hastaneyi bırakırım,tek hastane orası değil.
Benimde 4.doktor :) biz begümsuarp ile anlaştık sanırım 2 paket alıcazhhıım bı de o sorunumuz var dimi. o zaman ben de unutmazsam kontrol gittiğimde sorayım bari şimdi yok derlerse nası yaparım onu bılmıyorum. dr umu degıstırmek de ıstemıyorum cunku bu 4. u doktorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?