2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar sonunda bizimde ayrıntılı ultrason günümüz geldi çattı izmirde ki arkadaşlar nerde yaptirdiniz ayrıntılı ultrasonu bilgi ve fiyat verirmisiniz
Canim ben alsancakta ozele 500 verdim tek bebek 350 di.
Karastas hastanesi 150+65 muayene ucreti bildiklerim bunlar

Biraz havalar duzelirse cikarsin alirsin hediyede gelir genelde hediyeler ya cok buyuk yada el kadar oluyor :) Bende daha birsey almadim internetten iki tane alt patikli pijama aldim iki tane kisa kollu citcitli aldim o kadar :)

Havalar duzelmedi gitti,bir de hafta ici. Isten zaman kalmiyor haftasonu da her yer cok kalabalik bir seye bakilmiyor hayirlisi bakalim:))

Odayi nerden aldin canim gule gule kullansin minnos :) bende mobilya bakicam artik zorlanmaya basladim minnoslarim buyudukce zor olacak :)
Internetten aldim. Sagol canim yanimada sepet besik aldim ama daha gelmedi 45 gun sonra gelecek. Evet alman lazim ama kendini de yormaman lazim

Havalar duzelmedi gitti,bir de hafta ici. Isten zaman kalmiyor haftasonu da her yer cok kalabalik bir seye bakilmiyor hayirlisi bakalim:))
Aynen ya burasida kapaliydi ctesi gezdim de pazar soguktu evden cikmadim gecen hafta kapaliydi yagmurluydu insallah bu hafta duzelir :-/ Yarin bi joker magazasina gidecegim bakalim belki guzel bisiler denk gelirde alirim kizima

Internetten aldim. Sagol canim yanimada sepet besik aldim ama daha gelmedi 45 gun sonra gelecek. Evet alman lazim ama kendini de yormaman lazim Eki Görüntüle 1967320
Internetten aldim. Sagol canim yanimada sepet besik aldim ama daha gelmedi 45 gun sonra gelecek. Evet alman lazim ama kendini de yormaman lazim Eki Görüntüle 1967320

Takimi ne kadara aldin alpi,bir de 45 gun sonra mi bu da teslim.bizde ev isi karisik odaya bakamiyorum buyuk hic bir esyaya daha dogrusu

Takimi ne kadara aldin alpi,bir de 45 gun sonra mi bu da teslim.bizde ev isi karisik odaya bakamiyorum buyuk hic bir esyaya daha dogrusu
3.100 e aldim canim. Seciyoruz katalogdan uretilmesi 40-45 gun suruyormus sonra eve gelecek iste . Bizim bos odamiz var birde evde bizim yapalim dedik canim kira olsaydim kucuk olsaydi evim yanima bi besik alirdim idare ederdim .

Canım rahat ol çok şükür daha zamanımız var Allah sağlık versin hepsi olacaktır bazı şeyler maalesef bizim kontrolümüzde olmuyor bende dün çok ağladım ev sahibi birden evden çıkın dedi sanki sokakta kalacakmış gibi üzüldüm ama gece hiç uyumadım sabaha kadar düşünmeye vaktim çok oldu kendimi rahatlattım bugün bebeğimi üzdüğüm için kendime kızdım herşey olacağına varıyor Rabbim içimize huzur versin

Benim oğlum uZun doğdu biraz sıfır iki üç taneydi allahtan kasıyodu beli uzun olduğu için 15 gün anca giyebildi kasınca giydiremedim bebeğin drumuna göre değişiyor kiminin beli kiminin bacağı bazıları patikli şeyleri uzun giydiremiyo bi ark terziye kestirtmişti o yüzden az az ama aralıklarla almak mantıklı 0 0-3 3-6 gibi zaten herşey el altında yetmezse alınır alınıp giydiremeyincede üzülüyo insan

Ya aslinda kafami karistiran ilk dogdugu zamanlar degil aldiklarimla ilk 3 ayi kurtaririm zaten yaz sicak camasirlar iki dakikada kurur yine giydiririz. Ama 0-3 aylik almak kafami karistiriyor zaten yenidoganda 0-3 olmuyor mu :) ee 0-6da artik sonbahar kis o zamana da zaten kalinlara gececegiz . Off sanirim yalnizlik depresyonu alisveriste tek oldugum icin bende de bu sekilde hormonlar etki ediyir [/QUOTE]
Bazılarına süt iyi geliyo iyi besleniyo oğlum dört aylıkken altı aylık cuk diye oturuyodu ama bazılrı daha minik oluyo ayına uygun giyiniyo yani abartmadan ne çok ince ne çok kalın alacaksın evler sıcak zaten bi yelekle kurtarır yani herşey bebeğine göre değişiyo ne kadar düşünsen kafa yorsanda yaşayıp görüyosun kimine üç takım yetiyo ne çıkartıyo ne kaka çıkıyo hesabı kimine on takım yetmiyo sürekli çıkarıyo sürekli kaka çıkıyo filan evdeki hesap çarşıya uymuyo hesabı :)

Seni çok iyi anlıyorum canım bende ailemden uzaktayım ve eşimle aram bozuk olunca kendimi çok yalnız hissediyorum burada anlatacağım kimse yok ailemde üzülmesin uzaktalar diye birşey diyemiyorum o anlarda hemen abdest alıp namaz kılıyorum halimi Rabbime anlatıyorum ona ağlıyorum çok rahatlıyorum sende öyle yap Allah'tan herşeyin hayırlısını iste derdi veren Rabbim dermanıda muhakkak verecektir

Kizlar ya ne zormus alisveris yapmak yenidogan cok alma hemen buyuyor diyorlar,Yaz da olsa ince uzun kol giyer diyorlar. Kafam corba oldu ne alsam nasil alsam diye yanimda tecrubeli kimsede yok gerci hos tecrubesizde yok
Aynı şeyi bende yaşadım :) ben uzun kollu tulumlar aldım kısa kollu çıtçıtlılsr ve patikli altlılar sıcak olursa en kötü kısa kollu çıtçıtlıyla altına patikli alt giyer. Aldıklarım hep ince penye bu arada

Y Yellu canım güle güle kullan saçlarını, yenilik herzaman iyidir..bende çok istiyorum ama vicdan yapıyorum sonra vazgeçiyorum.. sanırım benim kendimi yenilenem doğumdan sonraya kalacakkk
Saol tatlım benim. Valla perinatologuma sordum kendi doktoruma da sordum 5.aydan sonra izin var dedi doktorum. Bende 1 gün düşündüm vicdan yaptım. Sonra komple işlemler bitkisel boyayla olunca rahatladım. Gerçi bitkisel yada değil hepsi boyada kendimi iyi hissediyor muyum evet bitti :)

Ya aslinda kafami karistiran ilk dogdugu zamanlar degil aldiklarimla ilk 3 ayi kurtaririm zaten yaz sicak camasirlar iki dakikada kurur yine giydiririz. Ama 0-3 aylik almak kafami karistiriyor zaten yenidoganda 0-3 olmuyor mu :) ee 0-6da artik sonbahar kis o zamana da zaten kalinlara gececegiz . Off sanirim yalnizlik depresyonu alisveriste tek oldugum icin bende de bu sekilde hormonlar etki ediyir [/QUOTE]
Yok canım 0-3 aylar büyük oluyor yenidoğduğunda minnak bebekse baya büyük oluyor

Benimde saçım hiç uzamadı hamilelikte ya hep demir eksikliğindenmiş ablamın deli gibi uzadı çünkü. Kuzu araştırdım bende saç derisinden kana geçme ihtimali %1 ancakmış onunda bebeğe ulaşması çok zormuş

Aa acıbademin fotocusu dediğin kim? Begümsuarp mı?

hhıım bı de o sorunumuz var dimi. o zaman ben de unutmazsam kontrol gittiğimde sorayım bari şimdi yok derlerse nası yaparım onu bılmıyorum. dr umu degıstırmek de ıstemıyorum cunku bu 4. u doktorum :)
Benimde 4.doktor :) biz begümsuarp ile anlaştık sanırım 2 paket alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…