Aynen canım konuşurken yeliz yeni tavsiye etti diyebilirsnizÇok iyiymiş bu :)
Canim bana bakma sen sac boyatmiyoruz ama disardan yemek yiyoruz kullandigimiz dus jelleri sampuanlar hersey kimyasal ama sac boyatmak deyince yok diyoruz cunku onun direk zararli oldugunu dusunuyoruz. Sen kendini nasil mutlu hissediyorsan oyle yapman lazim mutlumusun bittiBenimde saçım hiç uzamadı hamilelikte yahep demir eksikliğindenmiş ablamın deli gibi uzadı çünkü. Kuzu araştırdım bende saç derisinden kana geçme ihtimali %1 ancakmış onunda bebeğe ulaşması çok zormuş
Aynen öyle tatlım :) sizde yapın iyi hissedeceksinizCanim bana bakma sen sac boyatmiyoruz ama disardan yemek yiyoruz kullandigimiz dus jelleri sampuanlar hersey kimyasal ama sac boyatmak deyince yok diyoruz cunku onun direk zararli oldugunu dusunuyoruz. Sen kendini nasil mutlu hissediyorsan oyle yapman lazim mutlumusun bitti
Aynı takım yanında beşik sepet hediyeli gördüm bende uyku seti hali ve perde hediyeli 2990 tl idi hayırlı olsun cnm3.100 e aldim canim. Seciyoruz katalogdan uretilmesi 40-45 gun suruyormus sonra eve gelecek iste . Bizim bos odamiz var birde evde bizim yapalim dedik canim kira olsaydim kucuk olsaydi evim yanima bi besik alirdim idare ederdim .
Oh canım benim gözümüz aydınBizi merak eden herkese teşekür ediyoruz
Bugün ömrümden ömür gitti idrarda +2protein gözüküyor diyince sağlık ocağı,
Hastaneye geçince usg ile baktı drum çok şükür meleğim kıpır kıpırdı herzamanki gibi, 690gr olmuş, onun keyfi yerinde sen boşa stress yapıyorsun diye kızdı drum bana bir güzel, tansiyonum iyi ödemim yok, idrar testi tekrarlandı hastanede negatif çıktı çok şükür, sağlık ocağında idrara stick ile baktıkları için yanılma payı yüksekmiş, aklınızda olsun aman aman yaptırmayın, yada çıkarsa benim gibi harap etmeyin kendinizi,
Yine de içimiz rahat etsin diye 24saatlik idrar takibi yapılacak yarından itibaren, pazar sabaha da şeker yüklemem var
Oh canım benim gözümüz aydınçok sevindim inanki. Umarım hep güzel haberler alırız. Maşallah kuzuna. Daha güzel haberlerini bekliyoruz hafta sonu
Amin canım benim amin. Oraylada çalışıyor begümsuarp. İnstagramda sayfası var. Çok tatlı kadın. Abartmayalım dedim abarttım valla :) ama aklımdan birşey çıktı en azından.Ay inşAllah canım ya çok teşekür ediyorum hepimiz hayırlı haberlerle son haftaları görelim
Senin anlaştığın fotoğrafçı acıbademle mi çalışıyor, bugün fiyat almayla görüşürken olan albümlerde sanki onun adı yazıyordu
Amin canım benim amin. Oraylada çalışıyor begümsuarp. İnstagramda sayfası var. Çok tatlı kadın. Abartmayalım dedim abarttım valla :) ama aklımdan birşey çıktı en azından.
Oh süper seninde gönlüne göre olsun inşallah canım benim. Ya bende yenidoğan çekimlerine bayılıyorum ama hastanede de olmasın mı yani dedk :) aman ipin ucu kaçtı bende zaten. Maddi olarak çöktük çökceğimiz kadar :)Gönlüne göre olur inşAllah
Benim hastanede kardeşim çekecek inşAllah prof makina var, yenidoğan çekimi istiyorum, o ponçik hallerine bayılıyorum yenidoğanların
Onun için hamileliğin ilk zamanlar bir bayanla anlaştım instagramda arkadaşlarımın çekimini yapan fiyatı sabitledik, bakalım zamanınd sağlıkla gelsinde inşAllah
Oh süper seninde gönlüne göre olsun inşallah canım benim. Ya bende yenidoğan çekimlerine bayılıyorum ama hastanede de olmasın mı yani dedk :) aman ipin ucu kaçtı bende zaten. Maddi olarak çöktük çökceğimiz kadar :)
Cok guzelmis canim gule gule kullansin prenses site tanidikmi bende netten bakiyorum buaraInternetten aldim. Sagol canim yanimada sepet besik aldim ama daha gelmedi 45 gun sonra gelecek. Evet alman lazim ama kendini de yormaman lazimEki Görüntüle 1967320
:) öyle gerçi kızım sağlıkla gelsinde gözümde deil hiçbirşey inanki. Ay çok duygusalım bu akşamBebekler bereketiyle gelir
Bizde bu ara masraf öyle çok ki minik kızıma sıra gelmedi henüz
Saol canm nasil olsun sen bebisler nasilCanim ben alsancakta ozele 500 verdim tek bebek 350 di.
Karastas hastanesi 150+65 muayene ucreti bildiklerim bunlar
Canim cok gecmis olsun aman aman uzak olsun bizden bende gecen hafta yapyirdim 24 saatlik hamdolsun iyiydi sonucBizi merak eden herkese teşekür ediyoruz
Bugün ömrümden ömür gitti idrarda +2protein gözüküyor diyince sağlık ocağı,
Hastaneye geçince usg ile baktı drum çok şükür meleğim kıpır kıpırdı herzamanki gibi, 690gr olmuş, onun keyfi yerinde sen boşa stress yapıyorsun diye kızdı drum bana bir güzel, tansiyonum iyi ödemim yok, idrar testi tekrarlandı hastanede negatif çıktı çok şükür, sağlık ocağında idrara stick ile baktıkları için yanılma payı yüksekmiş, aklınızda olsun aman aman yaptırmayın, yada çıkarsa benim gibi harap etmeyin kendinizi,
Yine de içimiz rahat etsin diye 24saatlik idrar takibi yapılacak yarından itibaren, pazar sabaha da şeker yüklemem var
Sagol canim iyiyim takipte olacagim herhafta kan testi takip onerdi..seninde detayli zamanin gelmis guzel haberlerle gel canim insallahSaol canm nasil olsun sen bebisler nasil
Geldi cnm bu hafta onu halletcem devam mı calismaya cnm yoksa biraktinmi sağlıkla alalım evlatlarimizi kucagimiza insSagol canim iyiyim takipte olacagim herhafta kan testi takip onerdi..seninde detayli zamanin gelmis guzel haberlerle gel canim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?