Amin canim insallah.yok canim dr beni heyet raporuyla izne ayirdi evdeyim 1 ay senin isler nasil zorlaniyormusunGeldi cnm bu hafta onu halletcem devam mı calismaya cnm yoksa biraktinmi sağlıkla alalım evlatlarimizi kucagimiza ins
Çok teşekkürler canimMasallah rabbim nazarlardan sakinsin :)
Maşallah:) ben de cumartesi emseydeydim. Ne kadar sürdü ve doktorunuz kimdi
Çok teşekkürler canım inşallah hepimiz kuzularımizi sagsaglim alalım kucagimiza
Çok sevindim canım inşallah bu gebeliginde herhangi bir sorun çıkmaz en azından son haftalara kadar cikmasin tansiyon sorunuBizi merak eden herkese teşekür ediyoruz
Bugün ömrümden ömür gitti idrarda +2protein gözüküyor diyince sağlık ocağı,
Hastaneye geçince usg ile baktı drum çok şükür meleğim kıpır kıpırdı herzamanki gibi, 690gr olmuş, onun keyfi yerinde sen boşa stress yapıyorsun diye kızdı drum bana bir güzel, tansiyonum iyi ödemim yok, idrar testi tekrarlandı hastanede negatif çıktı çok şükür, sağlık ocağında idrara stick ile baktıkları için yanılma payı yüksekmiş, aklınızda olsun aman aman yaptırmayın, yada çıkarsa benim gibi harap etmeyin kendinizi,
Yine de içimiz rahat etsin diye 24saatlik idrar takibi yapılacak yarından itibaren, pazar sabaha da şeker yüklemem var
Amin canım Rabbim bizi onlarla sinamasin yolun yarısını geçtik sonu güzel olacak inşallah :) evet az kaldı canım ama 7 sene sonra her gün ise gitmek garip gelecek ama geceleri kızım uyutmuyor her gece ayaktayimAllah razi olsun canim rabbim kimseyi evladiyla sinamasin simdiden basladik onlar icin endise etmeye.herkes su hamilelik donemini sorunsuz atlatsa keske..hakkimizda hayirlisi canim.iyi hadi az kalmis gece evde olman iyi olacak
3.100 e aldim canim. Seciyoruz katalogdan uretilmesi 40-45 gun suruyormus sonra eve gelecek iste . Bizim bos odamiz var birde evde bizim yapalim dedik canim kira olsaydim kucuk olsaydi evim yanima bi besik alirdim idare ederdim .
Canım ben kaçırdım sanırım umarım bir sorun yoktur sendede bebislerindedeSagol canim iyiyim takipte olacagim herhafta kan testi takip onerdi..seninde detayli zamanin gelmis guzel haberlerle gel canim insallah
☺sende bir bebis dahami vardi yoksa karnindakimi :)) bak ben hala uyumadim tepiniyo benimkiler :))Amin canım Rabbim bizi onlarla sinamasin yolun yarısını geçtik sonu güzel olacak inşallah :) evet az kaldı canım ama 7 sene sonra her gün ise gitmek garip gelecek ama geceleri kızım uyutmuyor her gece ayaktayim
Ay ca im 2 hafta once apartopar gebelik zehirlenmesi yasiyorsun diye dr beni rapora ayirdi.takipteyim suan erkenden baslamis olmasi bizi korkuttu..karaciger enzimlerim yuksek geliyor onun disinda gozle gorulur bir problemim yok insallah kontrol altinda tutularak mutlu sona ulasabiliriz..Canım ben kaçırdım sanırım umarım bir sorun yoktur sendede bebislerindede
Duygusal annemi oldun sen canim bugunlerde bende cok aglamakliyim gozyasim ucunda duruyor hep :)) onlati hissetmek cok guzel en azindan konusunca tepki veriyor artik pitpit tekmeleriyle saglikli olsunlarda kavusma gunu gelir cabucak :)Off uykum kaçtı, deli gibi heyecan sardı beni. Kendi kendime stres yaptım birkaç gündür. Ve bende size katıldım ağladım bu akşam. Ay tutamıyorum kendimi çok duygusalım. Okuduğum kitapta bu hafta çok normal olduğunu söylüyorkızımıda özledim daha 11 gün var görüş gününe
Sorma ya hazırlıklar başlayınca beni bi korku ve telaş sardı. Bende senin gibi heran ağlayabilirimDuygusal annemi oldun sen canim bugunlerde bende cok aglamakliyim gozyasim ucunda duruyor hep :)) onlati hissetmek cok guzel en azindan konusunca tepki veriyor artik pitpit tekmeleriyle saglikli olsunlarda kavusma gunu gelir cabucak :)
canim ben tvde birseye uzulupte aglayinca yada su son 2 haftadir yasadiklarimdan oturu korkup agladigimda kizim hemen tekme atiyo hissediyorum der gibi insallah uzulmezler elde degil sulugoz olduk ☺Sorma ya hazırlıklar başlayınca beni bi korku ve telaş sardı. Bende senin gibi heran ağlayabilirimüzmüyoruzdur dimi yawrularımızı
Bence sizin anneanne ve babanneye pek ihtiyacınız kalmamış onlarda battaniye havlu nevresim ve beşiği falan alsınlar bana kv portbebe almıştı o zaman çok gereksiz diye düşünmüştüm ama sonra iyi kullandımKızlar ilk 3 ay için ilk etapta benim aldığım kıyafet listem şöyle. Daha sonrası için anneanne ve babanneye alın dedim hediye de gelir eş dosttan eksik kalanları da kendim alırım dedim.Sizce eksik kalan birşey var mı? Benimde ilk hamileliğim netten bulduğum hazır listelere göre yaptım bu alışverişi.
1- 10'lu hastane çıkışı
2-5'li hastane çıkışı
3-Uzun kollu ve kısa kollu yenidoğan 2'şer adet çıtçıtlı body
4- 0*3 ay uzun kollu 3'lü body
5- 0*3 ay kısa kollu 5'li body
6-0*3 ay 3lü tulum
7-0*3 ay 2 adet pijama takımı
8-0*3 ay 2'adet patikli 2 adet patiksiz tek alt
9-6 adet çorap
10-0*3 ay 3 adet takım
Kız 23 tane değil 2-3 tane demiş kızO kadar muslini ne yapacaksin merak ettim :) senin listede iyi cok almissin az degil yani .
İnşallah canım benim. Ben bayadır iyiydim koşuşturmaca başlayıp telaş yapınca böyle oldumcanim ben tvde birseye uzulupte aglayinca yada su son 2 haftadir yasadiklarimdan oturu korkup agladigimda kizim hemen tekme atiyo hissediyorum der gibi insallah uzulmezler elde degil sulugoz olduk ☺
Herkese Günaydın benim gibi hemen her gece doğuran var mi
Inşallah ruyalarimiz gibi rahat bi doğum olur sürekli doktorumu ve doğumu görüyorum rüyamda herşey yolunda gider her anını tadariz inşallahGünaydın kızlarrr oda bişey mi ben her gece olmasa da rutin doğurup doktora yahu bu kadar kolay mıydı normal doğum boşuna korkmuşum diye laf atıyorum
Inşallah ruyalarimiz gibi rahat bi doğum olur sürekli doktorumu ve doğumu görüyorum rüyamda herşey yolunda gider her anını tadariz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?