2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geldi cnm bu hafta onu halletcem devam mı calismaya cnm yoksa biraktinmi sağlıkla alalım evlatlarimizi kucagimiza ins
Amin canim insallah.yok canim dr beni heyet raporuyla izne ayirdi evdeyim 1 ay senin isler nasil zorlaniyormusun

Masallah rabbim nazarlardan sakinsin :)
Çok teşekkürler canim

Maşallah:) ben de cumartesi emseydeydim. Ne kadar sürdü ve doktorunuz kimdi

Ahmet beydi doktorum yarım saati geçti sanırım ama tam olarak bilmiyorum randevu saatinden geç girdim geç çıktım
Sen girdinmi canım ayrintiliya emseyde

elifoyku masallah canim cok tatli yaa ❤ Saglikla kucagina almakta nasip olsun ..
Çok teşekkürler canım inşallah hepimiz kuzularımizi sagsaglim alalım kucagimiza
Çok sevindim canım inşallah bu gebeliginde herhangi bir sorun çıkmaz en azından son haftalara kadar cikmasin tansiyon sorunu

Allah razi olsun canim rabbim kimseyi evladiyla sinamasin simdiden basladik onlar icin endise etmeye.herkes su hamilelik donemini sorunsuz atlatsa keske..hakkimizda hayirlisi canim.iyi hadi az kalmis gece evde olman iyi olacak
Amin canım Rabbim bizi onlarla sinamasin yolun yarısını geçtik sonu güzel olacak inşallah :) evet az kaldı canım ama 7 sene sonra her gün ise gitmek garip gelecek ama geceleri kızım uyutmuyor her gece ayaktayim

3.100 e aldim canim. Seciyoruz katalogdan uretilmesi 40-45 gun suruyormus sonra eve gelecek iste . Bizim bos odamiz var birde evde bizim yapalim dedik canim kira olsaydim kucuk olsaydi evim yanima bi besik alirdim idare ederdim .

Gule gule buyusun insallah bebisin odasinda cok guzelmis kendi evimize gececegiz ama doguma yakin bitecek mi bilmiyorum,sanmiyorum da bakalim:) sepet besikler cok guzel ama.onun yerine park yatak ile tinylove anakucagi alsam daha mi mantikli diyorum.cok kararsiz kaldim

Off uykum kaçtı, deli gibi heyecan sardı beni. Kendi kendime stres yaptım birkaç gündür. Ve bende size katıldım ağladım bu akşam. Ay tutamıyorum kendimi çok duygusalım. Okuduğum kitapta bu hafta çok normal olduğunu söylüyor kızımıda özledim daha 11 gün var görüş gününe

Amin canım Rabbim bizi onlarla sinamasin yolun yarısını geçtik sonu güzel olacak inşallah :) evet az kaldı canım ama 7 sene sonra her gün ise gitmek garip gelecek ama geceleri kızım uyutmuyor her gece ayaktayim
☺sende bir bebis dahami vardi yoksa karnindakimi :)) bak ben hala uyumadim tepiniyo benimkiler :))

Canım ben kaçırdım sanırım umarım bir sorun yoktur sendede bebislerindede
Ay ca im 2 hafta once apartopar gebelik zehirlenmesi yasiyorsun diye dr beni rapora ayirdi.takipteyim suan erkenden baslamis olmasi bizi korkuttu..karaciger enzimlerim yuksek geliyor onun disinda gozle gorulur bir problemim yok insallah kontrol altinda tutularak mutlu sona ulasabiliriz..
Sizlerde kan testlerinizi ihmal etmeyin yaptirin mutlaka..

Duygusal annemi oldun sen canim bugunlerde bende cok aglamakliyim gozyasim ucunda duruyor hep :)) onlati hissetmek cok guzel en azindan konusunca tepki veriyor artik pitpit tekmeleriyle saglikli olsunlarda kavusma gunu gelir cabucak :)

Duygusal annemi oldun sen canim bugunlerde bende cok aglamakliyim gozyasim ucunda duruyor hep :)) onlati hissetmek cok guzel en azindan konusunca tepki veriyor artik pitpit tekmeleriyle saglikli olsunlarda kavusma gunu gelir cabucak :)
Sorma ya hazırlıklar başlayınca beni bi korku ve telaş sardı. Bende senin gibi heran ağlayabilirim üzmüyoruzdur dimi yawrularımızı

Sorma ya hazırlıklar başlayınca beni bi korku ve telaş sardı. Bende senin gibi heran ağlayabilirim üzmüyoruzdur dimi yawrularımızı
canim ben tvde birseye uzulupte aglayinca yada su son 2 haftadir yasadiklarimdan oturu korkup agladigimda kizim hemen tekme atiyo hissediyorum der gibi insallah uzulmezler elde degil sulugoz olduk ☺

Bence sizin anneanne ve babanneye pek ihtiyacınız kalmamış onlarda battaniye havlu nevresim ve beşiği falan alsınlar bana kv portbebe almıştı o zaman çok gereksiz diye düşünmüştüm ama sonra iyi kullandım

canim ben tvde birseye uzulupte aglayinca yada su son 2 haftadir yasadiklarimdan oturu korkup agladigimda kizim hemen tekme atiyo hissediyorum der gibi insallah uzulmezler elde degil sulugoz olduk ☺
İnşallah canım benim. Ben bayadır iyiydim koşuşturmaca başlayıp telaş yapınca böyle oldum

Günaydın kızlarrr oda bişey mi ben her gece olmasa da rutin doğurup doktora yahu bu kadar kolay mıydı normal doğum boşuna korkmuşum diye laf atıyorum
Inşallah ruyalarimiz gibi rahat bi doğum olur sürekli doktorumu ve doğumu görüyorum rüyamda herşey yolunda gider her anını tadariz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…