Amin.. ev sahibinin öyle bir hakkı yok aslında arkadasım ama bende geçen sene zam yüzünden çıktım maalesef bazısı vicdansız oluyor. Allah bize de nasip etsin bebişler güzel kısmetlerle gelsinCanım rahat ol çok şükür daha zamanımız var Allah sağlık versin hepsi olacaktır bazı şeyler maalesef bizim kontrolümüzde olmuyor bende dün çok ağladım ev sahibi birden evden çıkın dedi sanki sokakta kalacakmış gibi üzüldüm ama gece hiç uyumadım sabaha kadar düşünmeye vaktim çok oldu kendimi rahatlattım bugün bebeğimi üzdüğüm için kendime kızdım herşey olacağına varıyor Rabbim içimize huzur versin
Bunu yeni gördüm :) ben anlaştım bile. İnstagramda takip edim seni neydi ismin :)
Benimde 4.doktor :) biz begümsuarp ile anlaştık sanırım 2 paket alıcaz
Aynı durumdayım canim ya.birsürü şeye bakıp da hep alamıyorum.biseyler aldim ama genelde 9-12 almışım. Hep kucuk alma diyenler yuzundenSorma her gün mağazalar girip ya 0-1 mi alıcaz 0-3 mü diye dolanıp dolanıp çıkıyorum antalya sıcak kısa kollu alıcam ama 0-3 mü alsam kaç tane alsam acaba uzun kolluda alsam mı diye düşünmekten şaştım kaldım arkadaşlarım çok alma çabuk büyür hediye gelir diyo çok almayalımda arkadaş kaç tane alıcaz ne alıcaz yahuuu(bu arada sayende içimi dökmüş oldum çok doluyum )
Canim senin ikiz ya bebeklerin tekmeleri daha şiddetli idir ne güzel maşallah bebeklerin yerleri belli mi yani mesela kız mi erkek mi vuruyor anlayabiliyormusun?canim ben tvde birseye uzulupte aglayinca yada su son 2 haftadir yasadiklarimdan oturu korkup agladigimda kizim hemen tekme atiyo hissediyorum der gibi insallah uzulmezler elde degil sulugoz olduk ☺
Ben de 73 le hamile kaldım.şimdi 78 olmuşumKilo durumları nasıl bu arada ben 83 kg ile hamile kaldım zaten kilo ile başım dertteydi tiroit rahatsızlığı nedeniyleSon aya kadar hiç kilo almamıştım. Bir buçuk ayda 5,5 kilo aldım. Durumum hiç iyiye gitmiyor gibi
Aynı durumdayım canim ya.birsürü şeye bakıp da hep alamıyorum.biseyler aldim ama genelde 9-12 almışım. Hep kucuk alma diyenler yuzunden0-3 yada 0-1 arası yok neredeyse.ben kolsuz badiler ve kısa kollu badilerden giydirmeyi düşünüyorum.bir iki tane de uzun kollu var.hatayda olduğum için aşırı sıcaklar olacak.
alt olarak da genelde patiksiz tulumlar alıcam.
Benim aklıma takilan gece yatırırken uyku tulumlari falan mı kullanıcaz?Nasil düşündünüz kızlar?
EKledim bile :)_pinkperest_ şeklinde canım :)
İnşallah hastanedekilerde sorun çıkarmaz. Bu tarz şeylerde insanın içine sinmesi çok önemli cidden. Ben hastane ve yenidoğan paketini aldım işte 700+400 tl toplamda. Rabbim o günleride göstersin sağlıklabana basta avrupa yakasına yetişemediğini söyleyince ben üzüldüm. yazsımaya duayla basladı bana cok ıcten ve samımı bırı geldı sıze kanım cok ısınmıstı dıyınce arıyım konusalım dedı. telefonda konustuk. önce hastane ıle gorusmem gerektıgını soyledı.o yuzden fıyat konusuna hıc gırmedım. hastanemı de aradım hastane de bızım anlasmalı sertıfıkalı fotografcılarımız var dedı. ben de benımkı de oyle olucak dıyınce hastaneye geldıgınızde yetklılerle gorusturelım o zaman sızı dedıler. sımdı 30 martta gıttıgımde gorusup bılgı verıcem kendısıne. seninkine ne dahil şimdi ve toplamda ne kadar vericeksin?
EKledim bile :)
Profiline bakarken talebini görmemişim :)gördüm canım ben de kabul ettım ama istek gönderildi diyo ben de hala
İnşallah hastanedekilerde sorun çıkarmaz. Bu tarz şeylerde insanın içine sinmesi çok önemli cidden. Ben hastane ve yenidoğan paketini aldım işte 700+400 tl toplamda. Rabbim o günleride göstersin sağlıkla
Benimde öyle canim sepet besik ve uyku seti var ortopedik yatak ben ek olarak tavan cibinligi sectim o yuzden 3.100 oldu birde bebek arabasi var icinde hediye pusetiyle birlikte :)Aynı takım yanında beşik sepet hediyeli gördüm bende uyku seti hali ve perde hediyeli 2990 tl idi hayırlı olsun cnm
Tanidik degil ama guvenilir arkadasim aldi yeni dogum yapti oda memnun. Yeri gaziantepte her yere kargo ucretsiz kurulumunu biz yapacagiz. Dikkat bebek var diye geciyor sitenin ismi.Cok guzelmis canim gule gule kullansin prenses site tanidikmi bende netten bakiyorum buara
Bende 72.5 la kaldım şimdi 73 falan oldum daha başta vermiştim bacaklar kollar ince göbekten ibaretim ben de :)Ben de 73 le hamile kaldım.şimdi 78 olmuşumyememe gore az aldığımı dusunuyorum ben.
Bir de kilolar benim gobekte toplaniyor sanırım.bacaklarda,kollarda şişlik falan olan var mı
Tabi 6 sayfalık bi albüm olacak ayrıca 2 tane cep albümü. Albümde fotolrı ve tüm fotoları da dvd olarak verecekalbum yapıcak mı yoksa cd demı verıcek cektıklerını. ıns bana da o cıvarda fıyat verır. daha ustunu verırse zorlanabılırım.
Evet ben de girdim Ahmet beydi doktorum. 20-25 dk sürdü toplamda bizi de erken aldı randevudanÇok teşekkürler canim
Ahmet beydi doktorum yarım saati geçti sanırım ama tam olarak bilmiyorum randevu saatinden geç girdim geç çıktım
Sen girdinmi canım ayrintiliya emseyde
Çok teşekkürler canım inşallah hepimiz kuzularımizi sagsaglim alalım kucagimiza
Çok sevindim canım inşallah bu gebeliginde herhangi bir sorun çıkmaz en azından son haftalara kadar cikmasin tansiyon sorunu
Aliexpress çok uygun instagramda resmen 40-50 lira farkla satıyolar. Ben de bu ayakkabılardan ve müslinlerden alıcam. Dolar düşsün diye bekliyorum :)Gunaydinlarrrbayadır yazamadim.gecen hafta asimi oldum o nasil bir asi oyle ya ilk iki saat hic hissetmedim sonrasinda kolum 3 gün felci gibiydi mide yanmasi basladi bu arada bende aile hekimine gitmistim asi icin renni verdi ama halloldu cok sık icmemeye calisiyorum.49 la hamile kaldim 54 oldum cok mu kilo aldim bilemedim kizlar ya sadece sivri bir gobek var zaten bende Bu arada oglusuma ailexprrssten ayakkabilar aldim bir sürü hepside sorunsuz ve cok kaliteli geldi. Instagramda anılarının fiyatlarını sordum 35 tl den ucuz yoktu ben yaklaşık 8 cifti 70 tl ye mal ettim aklinizda bulunsun derim bunlar bazilari pembis olanda yeğenime
Kesinlikle instagram pahali ithal ediyoruz diye cok pahaliya satıyorlar. Benim aldiklarim 10 gunde elime geldi o kadar cok cesit var ki kaziklanmayin benceAliexpress çok uygun instagramda resmen 40-50 lira farkla satıyolar. Ben de bu ayakkabılardan ve müslinlerden alıcam. Dolar düşsün diye bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?