2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

En iyisi hic gorusmemek canim.
Aa acıbademin fotocusu dediğin kim? Begümsuarp mı?
Busedalan canım.Hataneye haftaya gittiğimde yönetime yazacağım.Bakalım büyük ihtimalle olacak.

canım cok guzeller. güle güle kullanırsınız inş. ben de bakıyorum ama bedenlerı nası kac yılıkken gıyebılır bılemedıgımden cesaret edemedım. sen kac numara aldın

Amin canım benim amin. Oraylada çalışıyor begümsuarp. İnstagramda sayfası var. Çok tatlı kadın. Abartmayalım dedim abarttım valla :) ama aklımdan birşey çıktı en azından.
Boş ver ,iyi olmuş.Bir kere oluyor zaten.Minişler her şeye değer.Nasıl yaptn,hangi paketleri aldın,fiyat ne oldu?

canım cok guzeller. güle güle kullanırsınız inş. ben de bakıyorum ama bedenlerı nası kac yılıkken gıyebılır bılemedıgımden cesaret edemedım. sen kac numara aldın
Aylara göre genelde 0 7 ay aldim.bazılarıni da cm lerine göre aldim onlarda 12 11 cm ama lastikli giyme yerleri rahat esniyorlar aldigim kiyafetlerin aylarina bakip aldim genelde uyumlu olsun diye

Aylara göre genelde 0 7 ay aldim.bazılarıni da cm lerine göre aldim onlarda 12 11 cm ama lastikli giyme yerleri rahat esniyorlar aldigim kiyafetlerin aylarina bakip aldim genelde uyumlu olsun diye

benım baktıklarımda genelde beden olarak 1 - 2 - 3 yazıyo bazılarında da 0-6 ay yazıyo. cok anlamıyorum da ben bu yabancı sıtelerden makosen dıye arattım ama cok fazla da cesıt cıkmadı sen ne yazıp arattın

Duygusal film izlemeyi bıraktım,kimse bana duygusal bir şey anlatmıyor çünkü ağlamaya başlayınca kriz gibi oluyor,bebeğe zarar veririm diye korkuyorum.Bir de mazoşist gibi her gün Cem Adrian dinleyip ağlayıp rahatlıyordum.Onu da bıraktım :)
Hangi kitapları okuyorsun.Benim listem:
1-Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler(Buna ara ara bakıyorum)
2-Şımartılmış Çocuk Sendromu
3-Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler(bu çok iyi ,aklımdaki sorulara cevap aldım)Diğer kitaplarım okunmayı bekliyor.
4-0 Tabak Bitecek(katı gıdalara geçiş,5 aylıkken falan okumaya başlarım)
5-Başlarım Şimdi Anneliğe
6-Geliştiren Anne Baba
7-Doğumdan İtibaren Montessori
8-Bütün Beyinli Çocuk
9-Bebeğimle Oynuyorum

Ben de makosen ayakkabılardan alıcam çeşit çeşit alırım valla. Bi de bebek arabası organizeri var renkli çok tatlı onu da alıcam. Pahalıya ithal ettikleri de YÖK alsında da işte insanlar inanıyor.

Ikea filine kafayi takmıştımbaya bakindim gitti gidiyor da 100 lira buldum guzel aynisi geldi. Aliexprese bakmak aldiktan sonra aklima geldi orda da var Türkiye'den alanlarin fotolarida var gayet memnunlar cok uygun orda da 20 dolar felan benim gibi takan varsa kafaya bakabilir

Eklentiler

• IMAG0006_1.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 89
Bebek ayakkabı diye aradim aciklama kismina indiginde sayfada o bedenlerin ölçüleri yaziyor zaten. Bir de alirken geri bildirimlere bakip alin daha güvenilir

Ikeada mi var bu filden :) Ben hic gormedim yada dikkat etmedim de ..

Belkı faydali olur bu saticilardan aldim birazı 10 günde geldi birazi 20 gunde geldi bi skinti olmadı

Eklentiler

• Screenshot_20170314-114636.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 76
  • Screenshot_20170314-114613.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 78
  • Screenshot_20170314-114546.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 74
Arkadaşlar yalnız şunu söyleyeyim alırken kart bilgilerinizin kaydolmadığından emin olun. Eşim alışveriş yapmıştı geçen sene 1 hafta sonra los angelesten 500 tl lik alışveriş yapıldı bir mağazadan. Allahtan banka iptal etti hemen kartı da değiştirdik. Güvenlik açıkları olabiliyo sanal kartla alın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…