Mutlu yıllar ne güzel her sene doğum gününde hiç yalnız kalmıyorsun Rabbim yanından hiç ayırmasın kuzularını nice güzel yaşlaraBugun benim doğum günümgeçen yılda hamileydim doğumuma 16 gün vardı bu yıl yine hamileyim
Onlinecamasir.com burayada bak canimKizlar ben haril haril gecelik pijama sabahlik ariyorum internetten almak zorundayim.spor biseyler istiyorum dantelli modeller bana hitap etmiyor.bi de oglum olcak diye hep mavi tonlarinda bakiyorum aslinda beyaz da olabilir.var mi bildiginiz siteler ?bebegimin dolabi doldu sira kendi ihtiyaclarima geldi hayirlisi bakalim
Ana ne ucuzmuş kuzu sevindim senin adına. En kötü dediğin gibi yenidoğan için begüm hanımla çalışırsıncanım ben bı de benım hastanenın fotografcısıyla gorustum sımdı canım tesaduf oldu daha dogrusu. sadece albumsuz 150-200 poz cekım ve 30 adet baskılı resımlı paketı 350 tl ayrıca poster de verıyo. aynı paketın 20*20 lık panoromık tek albumlu fıyatı da 450 tl. eger 250 - 300 poz 1 buyuk 2 cep album olursa da 600 tl istiyo. yenıdogan cekımı de 800 den baslıyomus. bunun da fıyatları uygun geldı bana. ama yenıdoganı pahalı. eger baska fotocuya ızın vermezlerse ben yenıdoganı begum hanımla cektırmeyı dusunuyorum.
Evde evet kuzu. 400 tl idi fiyatı. BegümsuarphotographyCanim yenidogan cekimi evde mi yapiyorlar? Birde fotografcinin ismi neydi
Karnımdaki teyzesi dünyalar güzeli kızım yaramaz boncuk annesi ile nöbet tutan ben uyumadan uyumayan pamuğum☺sende bir bebis dahami vardi yoksa karnindakimi :)) bak ben hala uyumadim tepiniyo benimkiler :))
Evde evet kuzu. 400 tl idi fiyatı. Begümsuarphotography
Ayy çok güzel:) güzel günlerde kullansin içinde prensesler gibi uyusun inşallahInternetten aldim. Sagol canim yanimada sepet besik aldim ama daha gelmedi 45 gun sonra gelecek. Evet alman lazim ama kendini de yormaman lazimEki Görüntüle 1967320
Meraba benimde ilk gebeligim. Baslarda benimde doktorum pek birsey soylemiyordu iyi normal falan diyordu. Daha sonra ben aklima takilanlari sormaya basladim sacmada olsa sorulmasi gerekende olsa. Şuan da mutlaka kafa ve bacak karin ölçümü yapiliyor ölcümler normal haftasiyla uyumlu diyor mesela. Daha sonra ben plasenta durumunu soruyorum unutursa. Rahim ağzı uzunluğu hakkında bilgi veriyor. Kalp atışlarını kisa bir dinlemeyle bakiyor. En son mesela kan testi uzun zamandir yapmadigimiz icin kan ilaci kullanacakmiyim dedim maltofer yazdi ve et ile birlikte portakal suyu yememi onerdi. Ama ben kendim saglik ocaginda kan verdim demir degerim epey dusuktu. Detayliyi mutlaka hep yaptir dedi henhz sonuc gostermedim. Yani doktora aklina geleni sorabilip cevap alabilmeliyiz. Ve cinsiyetide farkli soylemesi yanlis birsey. 3 farkli doktora gittim hep kız dendi.. yerinizde olsam alternatif doktor arardim
Stüdyo mu bana öyle birşey demedi. Evde dedi yenidoğanı ama avrupa yakasında fark mı ediyor acabaama begüm hanım bana sanki studyo cekımı dedı atasehırde yapıyorum dedıgını hatırlıyorum. karıstırdım mı acaba
Rahim ağzı uzunlu hakkında şu ana kadar hiç bilgilendirme yapmadı of doğru doktor bulmak ne kadar zor eyüpte oturuyorum buralarda doktor önerisi olan varmı
Stüdyo mu bana öyle birşey demedi. Evde dedi yenidoğanı ama avrupa yakasında fark mı ediyor acaba
Süslemeci görümcemin arkadaşı.Butik çalışıyor.Benimki denizci konsepti olacağından ona yöneldim.Haftasonu fiyat gönderecek.Fiyat uçmazsa buna yaptıracağım.Küçük sandıklara hediyelik falan yapacak,kasaların üstüne bebeğin adı,d.tarihi falan yazılacak,içine çuha yerleştirilip denizci ipiyle sabitlenecek,küçük şişelere nazar boncukları dolduracak ve içine bebek için dilekler yazılacak,denize atılan dilek şişeleri gibi.İçecekler kavanozlarda olacak çuha ile süslenecek,Masada kekler,kurabiyeler can simidi,yelken şeklinde olacak.Sunum tabakları meyve kasaları ve yelkenli şeklinde olacak.Keçeden süslemeler,balonlar yine cuha iple kurdele olacak.Can simidi,yelken,gemi,deniz feneri bibloları olacak.Kapı süsü çok hoş.Yatağım,bebek yatağı cuha ile süslenecek yine.Hediyelik için sadece ham kasa 10 tl,daha boyaması var.Cupcake tanesi 7,5,kurabiye 5 tl.Her birinden 50 tane yapılacak.Marsmallow ve şeker de var daha.Heyecanla çıkacak fiyatı bekliyorum :)Ben de hediye sandıklarına koymak için bez bebekten lavanta kesesi yapıyorum.Bu da 50 tane.Amerikan bezinden kestim,diktim,ters çevirdim,içini doldurdum.Yüzünü ölçerek çizdim.Bir haftadır da boyamasını yapıyorum.Daha saçı,ve lavanta kesesinden bedeni var.En az üç hafta daha sürecek.Konuş csnım. Süslemeci dediğin kim var mı sayfası falan
Choreme dan girdiginde otomatik ceviri yapiyor o konuda skintin olmasın. Ben cok uzun zamandir alisveris yapıyorum cok sukur simdiye kadar aldiklarim gayet iyi geldi saticiya dikkat etmek lazim ayrica cok ta kaliteli zaten instagramdan ithal diye satanlar hep burdan alıyorcanım bravo iyi cesaret etmişsin. Hamile kaldığımdan beri sık sık girip bakıyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum almaya. Birazda çin malı diye sanırım içim rahatta etmiyor. Ama en çok dolandırılıcam diye korkuyorum. Gerçi tr olan sitelerden alışveriş yapıyorum kartla ama . Birde bu siteden nasıl yapmam geretiğini bilmiyorum. Yabancı dilim yok yanlış bir şey yaparsam diye korkuyorum
Sagol canim daha iyileri sizlerin olsun ❤Ayy çok güzel:) güzel günlerde kullansin içinde prensesler gibi uyusun inşallah
Bence park yatak en kullanışlısı .büyük beşiklere heveslenmeyin asla.felaket ağırlar.bir duvardan diğer tarafa bile taşıması zor.kaldı ki odadan odaya alabilesin.benim ilk kızımın vardı hem de ne parayla almıştı dedesi.artık fenalık geliyordu onu gördükçe.yatmadı da içine.bi de o var .cocuk sevmezse yatmaz yani.emzikte olduğu gibi.40 liraya gider emzik alırsın avent.sonra 1 liralık bakkal emziği emer.o yüzden çok pahalı ve çok ağır şeyler almayın derim.hafif ve aldığımızda tüh sevmedi bi de okadar para vermiştim demeyeceğimiz şeyler alalım.Gule gule buyusun insallah bebisin odasinda cok guzelmis kendi evimize gececegiz ama doguma yakin bitecek mi bilmiyorum,sanmiyorum da bakalim:) sepet besikler cok guzel ama.onun yerine park yatak ile tinylove anakucagi alsam daha mi mantikli diyorum.cok kararsiz kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?