2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cumartesi aksamindan pazar aksamina kadar agrim vardi. En sonunda doktora gittim. Gaz sancisi gibide ama gazı atiyorum agri yine basliyor falan. Cuma aksamida esimde perde asarken uzandim yardim icin. Doktor cok kizdi ona bagladi. Allahtan rahimde acilma baska bir sorun yoktu. İki gundur hafifledi istirahat et dedi
O ortasekerliturkkahvesi

Onlinecamasir.com burayada bak canim instagramda bir sayfa

Ana ne ucuzmuş kuzu sevindim senin adına. En kötü dediğin gibi yenidoğan için begüm hanımla çalışırsın

Aşımı da yaptırdım tahmin ettiğim gibi olmadı. Hemşire bitti geçmiş olsun diyor ben şaşırdım bu kadarmıydı daha bişey hissetmedim diye inşallah sonrasında ağrım olmaz. 2. dozumuzu da 1 ay sonra yapcak inşallah

Rahim ağzı uzunlu hakkında şu ana kadar hiç bilgilendirme yapmadı of doğru doktor bulmak ne kadar zor eyüpte oturuyorum buralarda doktor önerisi olan varmı

Rahim ağzı uzunlu hakkında şu ana kadar hiç bilgilendirme yapmadı of doğru doktor bulmak ne kadar zor eyüpte oturuyorum buralarda doktor önerisi olan varmı

canım ben de gazıosmanpaşadayım 3 dr degıstırdım en sonunda medilife çapada dona hanıma gittim tavsiye üzerine. onunla da devam ediyorum. kendisi gayet ilgili. son gittiğimde en son randevuya gıtmıstım artık yorgunlugu yuzunden okunuyodu dogumdan da yeni çıkmıstı ama bızımle de yaklasık 20 dk muhabbet etti. başından savmadı yani. rahım agzı konusunda bana da bişi demedi. en son ben sordum nerden öğreniyosun bunları dedi bana :) ona bakmamın daha zamanı var dedi.

Konuş csnım. Süslemeci dediğin kim var mı sayfası falan
Süslemeci görümcemin arkadaşı.Butik çalışıyor.Benimki denizci konsepti olacağından ona yöneldim.Haftasonu fiyat gönderecek.Fiyat uçmazsa buna yaptıracağım.Küçük sandıklara hediyelik falan yapacak,kasaların üstüne bebeğin adı,d.tarihi falan yazılacak,içine çuha yerleştirilip denizci ipiyle sabitlenecek,küçük şişelere nazar boncukları dolduracak ve içine bebek için dilekler yazılacak,denize atılan dilek şişeleri gibi.İçecekler kavanozlarda olacak çuha ile süslenecek,Masada kekler,kurabiyeler can simidi,yelken şeklinde olacak.Sunum tabakları meyve kasaları ve yelkenli şeklinde olacak.Keçeden süslemeler,balonlar yine cuha iple kurdele olacak.Can simidi,yelken,gemi,deniz feneri bibloları olacak.Kapı süsü çok hoş.Yatağım,bebek yatağı cuha ile süslenecek yine.Hediyelik için sadece ham kasa 10 tl,daha boyaması var.Cupcake tanesi 7,5,kurabiye 5 tl.Her birinden 50 tane yapılacak.Marsmallow ve şeker de var daha.Heyecanla çıkacak fiyatı bekliyorum :)Ben de hediye sandıklarına koymak için bez bebekten lavanta kesesi yapıyorum.Bu da 50 tane.Amerikan bezinden kestim,diktim,ters çevirdim,içini doldurdum.Yüzünü ölçerek çizdim.Bir haftadır da boyamasını yapıyorum.Daha saçı,ve lavanta kesesinden bedeni var.En az üç hafta daha sürecek.

Choreme dan girdiginde otomatik ceviri yapiyor o konuda skintin olmasın. Ben cok uzun zamandir alisveris yapıyorum cok sukur simdiye kadar aldiklarim gayet iyi geldi saticiya dikkat etmek lazim ayrica cok ta kaliteli zaten instagramdan ithal diye satanlar hep burdan alıyor

Ayy çok güzel:) güzel günlerde kullansin içinde prensesler gibi uyusun inşallah
Sagol canim daha iyileri sizlerin olsun ❤

Kizlar rahim agzi uzunlugu 20-24haftalarda ölçülüyormus normalde ama erken olcmenin yarari rahim agzi uzunlugu kisa ise ya yatis yapiyorsunuz yada serklaj uyguluyorlar yani rahim agzina dikis atiyorlar .. Ama genelde doktorlar is isten gecince ölcuyorlar ..

Arkdaslar hamıle kaldıgımdan berı doymak bılmıorum zararlı olan herseyı canım ıstıyor bıtek ben ıradesızım galıba basım donuyordu eve gelırken gırdım mcdonalsta yemek yedım sonra dondrma falan bugune kadar hıcbıseyı yasaklamadım kendıme e tabı mınyon bı kızdım ufak tefek suan 68 kılo olmusum neolcak halim bılmıyorum

Bence park yatak en kullanışlısı .büyük beşiklere heveslenmeyin asla.felaket ağırlar.bir duvardan diğer tarafa bile taşıması zor.kaldı ki odadan odaya alabilesin.benim ilk kızımın vardı hem de ne parayla almıştı dedesi.artık fenalık geliyordu onu gördükçe.yatmadı da içine.bi de o var .cocuk sevmezse yatmaz yani.emzikte olduğu gibi.40 liraya gider emzik alırsın avent.sonra 1 liralık bakkal emziği emer.o yüzden çok pahalı ve çok ağır şeyler almayın derim.hafif ve aldığımızda tüh sevmedi bi de okadar para vermiştim demeyeceğimiz şeyler alalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…