evet canım doktor bır de kılo almıssın fazla dedı ama kendıme anlatamıyorum ki uzuluyorum da aslında ama ıstedıklerımı yapınca mutlu olıyorum alkol kullanmıyorum sıgara da hayatımda hıc ıcmedım onlrda olmasın artık yaAfiyet olsun :)Ben de tavuk dünyasında yedim bugün.Dr da yasakladı biliyor musun,eşim eve tavuk sokmuyor.Ben gizli gizli yiyorum.Ne yasaksa canım istiyor.Sonra da gittim magnum bademli aldım.Market dondurması da yasak bana.İki tane de ondan yedim.Sadece alkol,sigara almıyorum.Kahveyi sınırladım.Bizimki iyi ya.Ben şarap içenleri bile duyuyorum.Sanırım 63 kiloyum.
aslında ben tedavımden once 50kıloydum tedavılerden sonra hamıle kaldıgımda 60 kıloydum suan 68 kıloyum yanı hamılelıkten sonra 8kılo almısım daha 21.haftadayım dedıgın gıbı ıstahım col acık durduramıyorum ama bosver bebeklerımızı saglıklı olsun da ben eskı halıme donecegıme ınanıyorum benım ayrıntılı ultrasonum kotuydu cok uzuluyorum oyızden normal bır bebek olsun ınan kılo umrumda deılKac kıloydun canım benım de istahım cok acıldı napıcaz bilmiyorum...ben 67 kilo ile hamile kldım suan 74 kiloyum
Canım kaç kilo aldın ki bu kadar dertleniyorsun şuan bana göre çok değilsin ben bu sabah 81 olmuşumArkdaslar hamıle kaldıgımdan berı doymak bılmıorum zararlı olan herseyı canım ıstıyor bıtek ben ıradesızım galıba basım donuyordu eve gelırken gırdım mcdonalsta yemek yedım sonra dondrma falan bugune kadar hıcbıseyı yasaklamadım kendıme e tabı mınyon bı kızdım ufak tefek suan 68 kılo olmusum neolcak halim bılmıyorum
Valla ya :)Çok güzel,bu bebişler doğmadan şımaracak:) Kendime alışveriş yapmayı bıraktım,her şey bebişe :)Bir hamile kotu,bir de taytı aldım.Bir onu bir onu giyiyorum:)Kıslık kazaklar boldu,onlar oluyor Allahtan.Ooo sen battım desene :) çok güzel şeyler ama masraflı dimi :) meğersem odası falan bişey değilmiş
Süpersiniz kızlar çok güldüm ya doktor tavuğu neden yasakladıAfiyet olsun :)Ben de tavuk dünyasında yedim bugün.Dr da yasakladı biliyor musun,eşim eve tavuk sokmuyor.Ben gizli gizli yiyorum.Ne yasaksa canım istiyor.Sonra da gittim magnum bademli aldım.Market dondurması da yasak bana.İki tane de ondan yedim.Sadece alkol,sigara almıyorum.Kahveyi sınırladım.Bizimki iyi ya.Ben şarap içenleri bile duyuyorum.Sanırım 63 kiloyum.
ben de aynı şeyi düşünüyorum.. en pratiği park yatak
Bence park yatak en kullanışlısı .büyük beşiklere heveslenmeyin asla.felaket ağırlar.bir duvardan diğer tarafa bile taşıması zor.kaldı ki odadan odaya alabilesin.benim ilk kızımın vardı hem de ne parayla almıştı dedesi.artık fenalık geliyordu onu gördükçe.yatmadı da içine.bi de o var .cocuk sevmezse yatmaz yani.emzikte olduğu gibi.40 liraya gider emzik alırsın avent.sonra 1 liralık bakkal emziği emer.o yüzden çok pahalı ve çok ağır şeyler almayın derim.hafif ve aldığımızda tüh sevmedi bi de okadar para vermiştim demeyeceğimiz şeyler alalım.
canım ben de gazıosmanpaşadayım 3 dr degıstırdım en sonunda medilife çapada dona hanıma gittim tavsiye üzerine. onunla da devam ediyorum. kendisi gayet ilgili. son gittiğimde en son randevuya gıtmıstım artık yorgunlugu yuzunden okunuyodu dogumdan da yeni çıkmıstı ama bızımle de yaklasık 20 dk muhabbet etti. başından savmadı yani. rahım agzı konusunda bana da bişi demedi. en son ben sordum nerden öğreniyosun bunları dedi bana :) ona bakmamın daha zamanı var dedi.
Sagol canim daha iyileri sizlerin olsun ❤
Kizlar rahim agzi uzunlugu 20-24haftalarda ölçülüyormus normalde ama erken olcmenin yarari rahim agzi uzunlugu kisa ise ya yatis yapiyorsunuz yada serklaj uyguluyorlar yani rahim agzina dikis atiyorlar .. Ama genelde doktorlar is isten gecince ölcuyorlar ..
Rahim ağzı uzunlu hakkında şu ana kadar hiç bilgilendirme yapmadı of doğru doktor bulmak ne kadar zor eyüpte oturuyorum buralarda doktor önerisi olan varmı
Canım biz ilk çocukta Yeldan adında bir marka aldık eczanede satılıyordu %100 yerli malıydı 70 TL idi. Alırken tereddüt ettim ama sonra elimden düşürmedim temazsızdı cisim veya body modları vardı biberondaki sütün sıcaklıklığı ve banyo suyunu bile onunla ayarlıyordum çok memnundum 2,5 yıldır sürekli kullanıyorum ve dahada kullanırım illa ithal bir ürün almana gerek yok yerli ürünlerde çok kaliteli olabiliyormuş denedim öğrendimArkadaşlar ateşölçer aldınız mı?Bugün ebebek te wewell indirimdeydi.Oradaki kız başka bir marka önerdi.250 tl civarıydı.Fiyat fazla gibi geldi.Temassız digitaldi.Ömür boyu kullanırsın dedi.Siz ne alacaksınız?
*
Aynen öyle bebeklerın saglıgı daha önemli tabiki vercez insallah kiloları canım takma onu kafana.detaylı kötüydü derken saglıksı bir durummu gördü doktorunaslında ben tedavımden once 50kıloydum tedavılerden sonra hamıle kaldıgımda 60 kıloydum suan 68 kıloyum yanı hamılelıkten sonra 8kılo almısım daha 21.haftadayım dedıgın gıbı ıstahım col acık durduramıyorum ama bosver bebeklerımızı saglıklı olsun da ben eskı halıme donecegıme ınanıyorum benım ayrıntılı ultrasonum kotuydu cok uzuluyorum oyızden normal bır bebek olsun ınan kılo umrumda deıl
aynı sürer senin de büyük ihtimal benim de kontrolüm vardı çünkü3 saat olmus randevuyla,muayene icinde olacak benim hem kontrol hem yukleme bakalim artik
canım boyum kısa 155 bıseyım ondanCanım kaç kilo aldın ki bu kadar dertleniyorsun şuan bana göre çok değilsin ben bu sabah 81 olmuşum
evet canım burayada yazmıştım bebegımın kalbınde parlaama varms ekojen odak down sendromu belırtılernden bırı ancak baska bulgu olmadıgı ıcın amnıyosentez yada kan testı falan yaptırmadım ıcım kotu olsa da bı ıhtımal de olsa dualara sıgındımAynen öyle bebeklerın saglıgı daha önemli tabiki vercez insallah kiloları canım takma onu kafana.detaylı kötüydü derken saglıksı bir durummu gördü doktorun
Klima olayı benim kafamı cok karıştırıyor.bebeğin yattığı odada çalıştıramayız değil mi?Burasıda çok sıcak olduğu için belki uzun kollu tulum giydirebilirim çünkü evde el mahkum klima çalışacak bir odada çalışıp tüm evi bir şekilde serinletmeye çalışıcaz
Ay ca im 2 hafta once apartopar gebelik zehirlenmesi yasiyorsun diye dr beni rapora ayirdi.takipteyim suan erkenden baslamis olmasi bizi korkuttu..karaciger enzimlerim yuksek geliyor onun disinda gozle gorulur bir problemim yok insallah kontrol altinda tutularak mutlu sona ulasabiliriz..
Sizlerde kan testlerinizi ihmal etmeyin yaptirin mutlaka..
Evet ben de girdim Ahmet beydi doktorum. 20-25 dk sürdü toplamda bizi de erken aldı randevudan
Ben Doğum işini konuşmadım çünkü Haziranda okul kapanınca ailemin yanına gideceğim doğumu orada yapacağım. İstanbul'da ailelerimiz yok bir başıma zor olur ilk aylar çünkü. Pınar hanıma gidiyorum çok memnunum şükür bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadık ama gerçekten çok pahalı. Denizli'de Doğum yapacağım hastanede 1300 sezaryen 1200 normale fiyat verdiler. Emsey yüksek muayene bile. Senin doktorun kimdiÇok geçmiş olsun canım benimde karaciğer enzimleri yüksek çıkmıştı ama bende tansiyon düşüklüğü var doktor bi sakınca görmedi hastaydım o sıra belki ondandır dedik sonra kontrol edilecekti ama unuttum ben onu
İnşallah bi sorun çıkmaz canım sağlıcakla tamamlarsin hamileliği
Canım sen konustunmu doğum olayını hangi doktora gidiyorsun ücret ne dediler doğum için ve içinde neler var konuşma fırsatın oldumu bana 3200 dediler normal doğuma ama ayrıntılı konusmadim
Ben aldim canım.temassiz olanlardan.biberonun falan da ısısını ölçebiliyorsunArkadaşlar ateşölçer aldınız mı?Bugün ebebek te wewell indirimdeydi.Oradaki kız başka bir marka önerdi.250 tl civarıydı.Fiyat fazla gibi geldi.Temassız digitaldi.Ömür boyu kullanırsın dedi.Siz ne alacaksınız?
*
merhaba ben de denizli de doğum yapacağım da siz hangi hastaneyle görüştünüz. Sakıncası yoksa paylaşır mısınız.Ben Doğum işini konuşmadım çünkü Haziranda okul kapanınca ailemin yanına gideceğim doğumu orada yapacağım. İstanbul'da ailelerimiz yok bir başıma zor olur ilk aylar çünkü. Pınar hanıma gidiyorum çok memnunum şükür bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadık ama gerçekten çok pahalı. Denizli'de Doğum yapacağım hastanede 1300 sezaryen 1200 normale fiyat verdiler. Emsey yüksek muayene bile. Senin doktorun kimdi
Ben braun kulaktan olcenini aldim cevremde kullanan herkes en iyisi bu dedi.e bebekte indirimdeyken almistim ben deArkadaşlar ateşölçer aldınız mı?Bugün ebebek te wewell indirimdeydi.Oradaki kız başka bir marka önerdi.250 tl civarıydı.Fiyat fazla gibi geldi.Temassız digitaldi.Ömür boyu kullanırsın dedi.Siz ne alacaksınız?
*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?