2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen bende sanal kart yapmıştım kendime 70 80 lira limitli onu kullanıyorum

kızlar herkese güzel günler. Ben bugün aşıya gidiceğim ama çok korkuyorum. Belkide ilkokuldan beri ilk aşım olacak Çok acıyor mu?

Boş ver ,iyi olmuş.Bir kere oluyor zaten.Minişler her şeye değer.Nasıl yaptn,hangi paketleri aldın,fiyat ne oldu?
Hastane çekimi ve yenidoğan çekimi aldım canım. 700 hastane çekimi + 400 yenidoğan çekimi oldu. Aynen ya içimde kalacağına dedim

Belkı faydali olur bu saticilardan aldim birazı 10 günde geldi birazi 20 gunde geldi bi skinti olmadı
canım bravo iyi cesaret etmişsin. Hamile kaldığımdan beri sık sık girip bakıyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum almaya. Birazda çin malı diye sanırım içim rahatta etmiyor. Ama en çok dolandırılıcam diye korkuyorum. Gerçi tr olan sitelerden alışveriş yapıyorum kartla ama . Birde bu siteden nasıl yapmam geretiğini bilmiyorum. Yabancı dilim yok yanlış bir şey yaparsam diye korkuyorum

Bende siparis verdim internet üzerinden bakalım nasıl gelecek kalitesi nasıl olacak

Bugün 2.tetaniz aşımızı olduk. Kendinizi sikmayin bir sorun olmuyor. 3 gun agri cekebilirsin dediler. Gecenkinde de fazla agri yasamamistim. Ama kendimi yormuyorum. Agir tasimiyorum asili kolumla. Ve ben aşı olmayı çok seviyorum:) o da etkili olabilir.

Amin canim insallah.yok canim dr beni heyet raporuyla izne ayirdi evdeyim 1 ay senin isler nasil zorlaniyormusun
Ben hamile kalır kalmaz bıraktım bi düşük oldu dye eşim hemen işi biraktirdi cnm evdeyim hiç dışarı bile cikmiyorum internetten alışveriş yapıyorum kalan kalsın artık doğumdan snra alırım eksikleri yapcak bişey yok

Buse dalan ile de görüştüm ben evet oda çok tatlı bir bayan :)

canım ben bı de benım hastanenın fotografcısıyla gorustum sımdı canım tesaduf oldu daha dogrusu. sadece albumsuz 150-200 poz cekım ve 30 adet baskılı resımlı paketı 350 tl ayrıca poster de verıyo. aynı paketın 20*20 lık panoromık tek albumlu fıyatı da 450 tl. eger 250 - 300 poz 1 buyuk 2 cep album olursa da 600 tl istiyo. yenıdogan cekımı de 800 den baslıyomus. bunun da fıyatları uygun geldı bana. ama yenıdoganı pahalı. eger baska fotocuya ızın vermezlerse ben yenıdoganı begum hanımla cektırmeyı dusunuyorum.

Kizlar ben haril haril gecelik pijama sabahlik ariyorum internetten almak zorundayim.spor biseyler istiyorum dantelli modeller bana hitap etmiyor.bi de oglum olcak diye hep mavi tonlarinda bakiyorum aslinda beyaz da olabilir.var mi bildiginiz siteler ?bebegimin dolabi doldu sira kendi ihtiyaclarima geldi hayirlisi bakalim

benım bıldıgım bi lohusasepeti var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…