Aynen bende sanal kart yapmıştım kendime 70 80 lira limitli onu kullanıyorumArkadaşlar yalnız şunu söyleyeyim alırken kart bilgilerinizin kaydolmadığından emin olun. Eşim alışveriş yapmıştı geçen sene 1 hafta sonra los angelesten 500 tl lik alışveriş yapıldı bir mağazadan. Allahtan banka iptal etti hemen kartı da değiştirdik. Güvenlik açıkları olabiliyo sanal kartla alın bence.
Belirli zamanlarda geliyormus bu dedigim bu fil ve cok pahali 200 kusur liraymışCingirakli fil var sadece 9.99 yaziyor :))Eki Görüntüle 1967522
Anladim canim sagol merak ettim sadece cok gidiyorum ikea'ya gormedim hic acaba kaciriyormuyum diye sordumBelirli zamanlarda geliyormus bu dedigim bu fil ve cok pahali 200 kusur liraymış
Buse dalan ile de görüştüm ben evet oda çok tatlı bir bayan :)En iyisi hic gorusmemek canim.
Busedalan canım.Hataneye haftaya gittiğimde yönetime yazacağım.Bakalım büyük ihtimalle olacak.
Konuş csnım. Süslemeci dediğin kim var mı sayfası falanOnunla da konuşayım.Bugün süslemeciyle görüşeceğim.
Hastane çekimi ve yenidoğan çekimi aldım canım. 700 hastane çekimi + 400 yenidoğan çekimi oldu. Aynen ya içimde kalacağına dedimBoş ver ,iyi olmuş.Bir kere oluyor zaten.Minişler her şeye değer.Nasıl yaptn,hangi paketleri aldın,fiyat ne oldu?
canım bravo iyi cesaret etmişsin. Hamile kaldığımdan beri sık sık girip bakıyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum almaya. Birazda çin malı diye sanırım içim rahatta etmiyor. Ama en çok dolandırılıcam diye korkuyorum. Gerçi tr olan sitelerden alışveriş yapıyorum kartla ama . Birde bu siteden nasıl yapmam geretiğini bilmiyorum. Yabancı dilim yok yanlış bir şey yaparsam diye korkuyorumBelkı faydali olur bu saticilardan aldim birazı 10 günde geldi birazi 20 gunde geldi bi skinti olmadı
Dün aşı yaptırdım ama vurulduğunda hiçbi şey hissetmedim. Acımadı yani. Şu an da ağrım var diyememkızlar herkese güzel günler. Ben bugün aşıya gidiceğim ama çok korkuyorum. Belkide ilkokuldan beri ilk aşım olacakÇok acıyor mu?
Bende oldu canım sonra haftamın belirtilerini okudum normalmişSelamlar kızlar. Bugun sabahtan beri kasığımda ağrı var. Buaralar sizde de oldu mu? Normal midir acaba
Ben hamile kalır kalmaz bıraktım bi düşük oldu dye eşim hemen işi biraktirdi cnm evdeyim hiç dışarı bile cikmiyorum internetten alışveriş yapıyorum kalan kalsın artık doğumdan snra alırım eksikleri yapcak bişey yokAmin canim insallah.yok canim dr beni heyet raporuyla izne ayirdi evdeyim 1 ay senin isler nasil zorlaniyormusun
Doğum günün kutlu olsun canımBugun benim doğum günümgeçen yılda hamileydim doğumuma 16 gün vardı bu yıl yine hamileyim
Buse dalan ile de görüştüm ben evet oda çok tatlı bir bayan :)
Bende biraz oldu canım ağrı ama ben zaten aliskinim çünkü hergün kollarimdan iğne oluyorum kan sulandırıcı. Hergün ya agrir ya şişer ya morarir zaten. .
Kizlar ben haril haril gecelik pijama sabahlik ariyorum internetten almak zorundayim.spor biseyler istiyorum dantelli modeller bana hitap etmiyor.bi de oglum olcak diye hep mavi tonlarinda bakiyorum aslinda beyaz da olabilir.var mi bildiginiz siteler ?bebegimin dolabi doldu sira kendi ihtiyaclarima geldi hayirlisi bakalim
Canim yenidogan cekimi evde mi yapiyorlar? Birde fotografcinin ismi neydiHastane çekimi ve yenidoğan çekimi aldım canım. 700 hastane çekimi + 400 yenidoğan çekimi oldu. Aynen ya içimde kalacağına dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?