2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yarın sabah sağlık ocağı şeker yüklemesi için çağırdı ailemde falan yok şeker yaptırmayı düşünüyordum genede ama simdi tırsıyorum nedense cocuga bi zararı olurmu ac karnina bayılırım falan diye korkuyorum

Afiyet olsun :)Ben de tavuk dünyasında yedim bugün.Dr da yasakladı biliyor musun,eşim eve tavuk sokmuyor.Ben gizli gizli yiyorum.Ne yasaksa canım istiyor.Sonra da gittim magnum bademli aldım.Market dondurması da yasak bana.İki tane de ondan yedim.Sadece alkol,sigara almıyorum.Kahveyi sınırladım.Bizimki iyi ya.Ben şarap içenleri bile duyuyorum.Sanırım 63 kiloyum.

Bunu bir ay önce yazsaydın ya :)Düşünemedik park yatağı oradan oraya taşıyabileceğimizi.Ahşap beşik aldık.

Kac kıloydun canım benım de istahım cok acıldı napıcaz bilmiyorum...ben 67 kilo ile hamile kldım suan 74 kiloyum

Arkadaşlar ateşölçer aldınız mı?Bugün ebebek te wewell indirimdeydi.Oradaki kız başka bir marka önerdi.250 tl civarıydı.Fiyat fazla gibi geldi.Temassız digitaldi.Ömür boyu kullanırsın dedi.Siz ne alacaksınız?
*

Canim aynı yerden bahsediyoruz :) hatta Melisa ya bende orayı önerdim güvenilir bir yer bir sorun olmaz inşallah . Bende Mayıs da mağazasına gidicem oranın . Ben kiracı olduğum için alamadım eğer alsa idim ordan alirdim

Çok sevindim darisi basimiza. O degilde ben nasil aç duracagim onu dusunuyorum
Aminnnn...
Evet en kötüsü aç kalmak çünkü açlıktan da mide bulanıyor. Benim sadece kan vermek için oturduğum yerden kalkıp giderken midem bulandı.. Sonrasında ise bi restorana gidip ne varsa mideye indirdim

Kac saat beklediniz toplamda yani 2 yukleme toplam ne kadar surdu beklemelerle
Zaten randevu almıştım 8:30 randevumdu. 09:15te içeceği içtim 10:15te ilk kanı verdim. 11:15te de 2. kanı verdim. 11:3oda işim bitti. Sonuçları telefonla öğrendim doktordan

Ben eczaneden omron marka temassiz alindan olcen aldim. 100tlye dusurmusler. Normalde 150 160 tl imis. Banyo suyu sicakligi biberondaki mamanin isisini falan olcuyormus. Ara ara deniyorum kendimde olcumleri:)

Valla sevgili Al_pi cim ben sürüyorum... Allah affetsin yavruma bişecikler olmasın inşallah

Ben eczaneden omron marka temassiz alindan olcen aldim. 100tlye dusurmusler. Normalde 150 160 tl imis. Banyo suyu sicakligi biberondaki mamanin isisini falan olcuyormus. Ara ara deniyorum kendimde olcumleri:)
Özelliği çokmuş.Acaba doğru ölçüyor mu,Temassızlarda eksik ya da fazla ölçme gibi bir sıkıntı varmış.

Ooo sen battım desene :) çok güzel şeyler ama masraflı dimi :) meğersem odası falan bişey değilmiş

Daha hamilelik haberini almadan aliexpressten hem kulak ici hem de temassiz olan bir atesolcer almistik.6 dolar civarindaydi fiyati.

Zaten randevu almıştım 8:30 randevumdu. 09:15te içeceği içtim 10:15te ilk kanı verdim. 11:15te de 2. kanı verdim. 11:3oda işim bitti. Sonuçları telefonla öğrendim doktordan

3 saat olmus randevuyla,muayene icinde olacak benim hem kontrol hem yukleme bakalim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…