Afiyet olsun :)Ben de tavuk dünyasında yedim bugün.Dr da yasakladı biliyor musun,eşim eve tavuk sokmuyor.Ben gizli gizli yiyorum.Ne yasaksa canım istiyor.Sonra da gittim magnum bademli aldım.Market dondurması da yasak bana.İki tane de ondan yedim.Sadece alkol,sigara almıyorum.Kahveyi sınırladım.Bizimki iyi ya.Ben şarap içenleri bile duyuyorum.Sanırım 63 kiloyum.Arkdaslar hamıle kaldıgımdan berı doymak bılmıorum zararlı olan herseyı canım ıstıyor bıtek ben ıradesızım galıba basım donuyordu eve gelırken gırdım mcdonalsta yemek yedım sonra dondrma falan bugune kadar hıcbıseyı yasaklamadım kendıme e tabı mınyon bı kızdım ufak tefek suan 68 kılo olmusum neolcak halim bılmıyorum
Bunu bir ay önce yazsaydın ya :)Düşünemedik park yatağı oradan oraya taşıyabileceğimizi.Ahşap beşik aldık.
Bence park yatak en kullanışlısı .büyük beşiklere heveslenmeyin asla.felaket ağırlar.bir duvardan diğer tarafa bile taşıması zor.kaldı ki odadan odaya alabilesin.benim ilk kızımın vardı hem de ne parayla almıştı dedesi.artık fenalık geliyordu onu gördükçe.yatmadı da içine.bi de o var .cocuk sevmezse yatmaz yani.emzikte olduğu gibi.40 liraya gider emzik alırsın avent.sonra 1 liralık bakkal emziği emer.o yüzden çok pahalı ve çok ağır şeyler almayın derim.hafif ve aldığımızda tüh sevmedi bi de okadar para vermiştim demeyeceğimiz şeyler alalım.
Kac kıloydun canım benım de istahım cok acıldı napıcaz bilmiyorum...ben 67 kilo ile hamile kldım suan 74 kiloyumArkdaslar hamıle kaldıgımdan berı doymak bılmıorum zararlı olan herseyı canım ıstıyor bıtek ben ıradesızım galıba basım donuyordu eve gelırken gırdım mcdonalsta yemek yedım sonra dondrma falan bugune kadar hıcbıseyı yasaklamadım kendıme e tabı mınyon bı kızdım ufak tefek suan 68 kılo olmusum neolcak halim bılmıyorum
Canim aynı yerden bahsediyoruz :) hatta Melisa ya bende orayı önerdim güvenilir bir yer bir sorun olmaz inşallah . Bende Mayıs da mağazasına gidicem oranın . Ben kiracı olduğum için alamadım eğer alsa idim ordan alirdimBenimde öyle canim sepet besik ve uyku seti var ortopedik yatak ben ek olarak tavan cibinligi sectim o yuzden 3.100 oldu birde bebek arabasi var icinde hediye pusetiyle birlikte :)
Tanidik degil ama guvenilir arkadasim aldi yeni dogum yapti oda memnun. Yeri gaziantepte her yere kargo ucretsiz kurulumunu biz yapacagiz. Dikkat bebek var diye geciyor sitenin ismi.
Aminnnn...Çok sevindim darisi basimiza. O degilde ben nasil aç duracagim onu dusunuyorum
İnşallah... İyi haberlerinizi bekliyorummMaşallah canım. Ben de 24.ünde yaptırcam şeker yüklemesini. 27.sinde de fetal ekomuz var.insallah güzel geçer bizim de.
Zaten randevu almıştım 8:30 randevumdu. 09:15te içeceği içtim 10:15te ilk kanı verdim. 11:15te de 2. kanı verdim. 11:3oda işim bitti. Sonuçları telefonla öğrendim doktordanKac saat beklediniz toplamda yani 2 yukleme toplam ne kadar surdu beklemelerle
egepol da yaptırdım 60tlArkadaşlar sonunda bizimde ayrıntılı ultrason günümüz geldi çattı izmirde ki arkadaşlar nerde yaptirdiniz ayrıntılı ultrasonu bilgi ve fiyat verirmisiniz
Ben eczaneden omron marka temassiz alindan olcen aldim. 100tlye dusurmusler. Normalde 150 160 tl imis. Banyo suyu sicakligi biberondaki mamanin isisini falan olcuyormus. Ara ara deniyorum kendimde olcumleri:)Arkadaşlar ateşölçer aldınız mı?Bugün ebebek te wewell indirimdeydi.Oradaki kız başka bir marka önerdi.250 tl civarıydı.Fiyat fazla gibi geldi.Temassız digitaldi.Ömür boyu kullanırsın dedi.Siz ne alacaksınız?
*
Valla sevgiliDuruluyormus sekil A benNapalim nerden kar etsem diye kisiyorum herseyi
Yok canim ya hep uzun kol giyilmez mesela gece yatarken sabah serin olur oglen sicak zaten kisa kol giyer gun icerisinde kac kiyafet giyecek zaten o anlamda uzun kol lazim yoksa hep uzun kol giymez sadece elimizin altinda olmasi gerek .
harika bayıldımmmm odasına prensesin. bende hayırlısıyla bi evime geçebilsemInternetten aldim. Sagol canim yanimada sepet besik aldim ama daha gelmedi 45 gun sonra gelecek. Evet alman lazim ama kendini de yormaman lazimEki Görüntüle 1967320
Ben onu bisorarım önümüzdeki günlerde garip geldi stüdyo olayı banaaa evet olabilir . bana öyle dedi çunku studyomuz atasehırde yenıdogan cekımı ıcın oraya gelıyosunuz dedı.
Özelliği çokmuş.Acaba doğru ölçüyor mu,Temassızlarda eksik ya da fazla ölçme gibi bir sıkıntı varmış.Ben eczaneden omron marka temassiz alindan olcen aldim. 100tlye dusurmusler. Normalde 150 160 tl imis. Banyo suyu sicakligi biberondaki mamanin isisini falan olcuyormus. Ara ara deniyorum kendimde olcumleri:)
Ooo sen battım desene :) çok güzel şeyler ama masraflı dimi :) meğersem odası falan bişey değilmişSüslemeci görümcemin arkadaşı.Butik çalışıyor.Benimki denizci konsepti olacağından ona yöneldim.Haftasonu fiyat gönderecek.Fiyat uçmazsa buna yaptıracağım.Küçük sandıklara hediyelik falan yapacak,kasaların üstüne bebeğin adı,d.tarihi falan yazılacak,içine çuha yerleştirilip denizci ipiyle sabitlenecek,küçük şişelere nazar boncukları dolduracak ve içine bebek için dilekler yazılacak,denize atılan dilek şişeleri gibi.İçecekler kavanozlarda olacak çuha ile süslenecek,Masada kekler,kurabiyeler can simidi,yelken şeklinde olacak.Sunum tabakları meyve kasaları ve yelkenli şeklinde olacak.Keçeden süslemeler,balonlar yine cuha iple kurdele olacak.Can simidi,yelken,gemi,deniz feneri bibloları olacak.Kapı süsü çok hoş.Yatağım,bebek yatağı cuha ile süslenecek yine.Hediyelik için sadece ham kasa 10 tl,daha boyaması var.Cupcake tanesi 7,5,kurabiye 5 tl.Her birinden 50 tane yapılacak.Marsmallow ve şeker de var daha.Heyecanla çıkacak fiyatı bekliyorum :)Ben de hediye sandıklarına koymak için bez bebekten lavanta kesesi yapıyorum.Bu da 50 tane.Amerikan bezinden kestim,diktim,ters çevirdim,içini doldurdum.Yüzünü ölçerek çizdim.Bir haftadır da boyamasını yapıyorum.Daha saçı,ve lavanta kesesinden bedeni var.En az üç hafta daha sürecek.
Aayyy bayıldım ben kız kıyafetlerine hastayım yaaaaCok guzel degil miii :)
Zaten randevu almıştım 8:30 randevumdu. 09:15te içeceği içtim 10:15te ilk kanı verdim. 11:15te de 2. kanı verdim. 11:3oda işim bitti. Sonuçları telefonla öğrendim doktordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?