2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende canan yılmaz toruna gidiyorum memnunum doktordan şükür evet muayene ücreti 140 TL doğumda uygun değil sigortamiz oldugundan doğum ücretsiz orda bize o yüzden pek takmıyorum fiyatı acıbadem ve memorial nigtingh florenstede sigortamiz geçiyor ama oralar daha uzak geldi bana bu hastaneyide genelde begeniyorlarmis
Bende geçen sene geldim memleketten eşimin tayini dolayısıyla pek bilmiyorum aslında hastaneleri annem gelicek iki hafta yıllık izin alıp yanına bide görümcem gelicek yalnız kalmam inşallah bende acaba memlekette ankaradami yapsam doğumu dedim ama kendi evimde daha rahat ederim diye düşündüm annem evli kardeşimle kalıyor orda kalmak istemedim kaynanamlarda rahat edemem dedim hem kp hem kaynım falan en iyisi burda yapayım dedim

Merhaba niye sakıncası olsun. Sağlık hastanesinde yapacağım inşallah. Siz nerede yapacaksınız?
Özel Ege hastanesi ile odak arasında kaldım Özel Ege de ki Mehmet Gencer çok Sıcak kanlı geldi bana onu sevdim gb. haziran da gidip tekrar görüşeceğim sizin doktorunuz kim?

İnsan kendi evinde daha rahat eder tabi ama kalacağı süre kısıtlı olacağı için annemin de ben gidip kalayım dedim. Senşn kendi evinde olman daha mantıklı kardeşinde de olmaz

Özel Ege hastanesi ile odak arasında kaldım Özel Ege de ki Mehmet Gencer çok Sıcak kanlı geldi bana onu sevdim gb. haziran da gidip tekrar görüşeceğim sizin doktorunuz kim?
Ben de şubatta gittim görüştüm Ayşe Seçil Özbanla. Gerçekten çok güler yüzlü, çok ilgili bir doktor, o zaman bile her şeyi 10-15 dk anlatmıştı. Tanıdıklar da var ben onlardan duyup gitmiştim kontrole

aynı zamanlar olacak sanırım doğumlarımız. İnşallah herşey yolunda gider aliriz kucağımıza Sağ salim.

Klima olayı benim kafamı cok karıştırıyor.bebeğin yattığı odada çalıştıramayız değil mi?
Bebeğin yattığı odayı çok kurutur ve hasta edebilir.klimalı odaya yakın bi odada kalın bence bebekle.iyi soğutmaz etki etmez derseniz de kullanmadığınız salonun kapısını falan kapatın ki hafif bi serinlik oluşsun.ben öyle yapacağım.geçen yıl evi öyle soğutmuştuk.benim klimam inverter bir klima bir eve yetti.ve gelen elektrik faturası da çok azdı.

Temmuz ayında iskenderun sıcağında nasil olacak hic bilmiyorum.klima yatak odamizda.ev sahibi taktirmis eski bir klima.baska bir odada da kalma durumum yok maalesef.ısıyı ayarlamaya calisicam bir şekilde artık

Kizlar bir de mother care de almak istediğim bazı şeyler var ama hep stokta yok diyor.stoklari ne zaman guncelliyorlar bilgisi olan var mı

Arkadaşlar yaa bi yardım edin Allah aşkına kafama takiliyo 20+5 haftalik hamileyim şükür yarın ayrıntılı ultrasonum var ama ben çok hissetmiyorum oğlumu ara ara hep hissetmiyorum aynı haftada olanlar sizde durumlar nasil evham yapar oldum çok sert değil ara ara hep değil hissetmelerim

Canım kalbını ferah tut dua ettım sana ve tüm annelere bişey çıkmıcak inşallah.Allah hepimizin bebegini saglıklı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Ara ara venımde canım dumduz yatınca hıssedıyorum gun ıcınde cok az

Temmuz ayında iskenderun sıcağında nasil olacak hic bilmiyorum.klima yatak odamizda.ev sahibi taktirmis eski bir klima.baska bir odada da kalma durumum yok maalesef.ısıyı ayarlamaya calisicam bir şekilde artık
Bende mersindeyim.benim klima oturma odasında.bebişle ben yatak odasında kalmayı düşünüyorum.

Biz ilk ordan baktik hatta hataydayken gidip yerinden bakalim dedik tasininca artik baska bakariz dedik sonra yine donduk ona :) birde alacaklarimin hepsi icinde uygunda tavsiye ederim valla alacaklara ..
Valla sevgili Al_pi cim ben sürüyorum... Allah affetsin yavruma bişecikler olmasın inşallah
Biseycik olmaz annesi süslü bir kizin olur dogunca anne banada sür oje der
Cook guzel canim benim aldigim yerde vardi sanirim bu takim ne kadara aldin birde sadece yatak mi hediye..
Canim her bebek bir degil belki seninki derinlerde Bende cok hissetmiyordum daha yeni yeni net hissediyorum icini ferah tut. Sonra bi hissedeceksin yavrum dur bi dur diyeceksin

Sağol canım büyümeyen beşikten aldım dolap üc kapaklı diye geçen seneki fiyatı 1900 tlye aldım geçen sene almıstım bende evet ya uyku seti ya yatak hediyeydi yatak olsun dedik hediye olan uyku setleri kötüydü biraz

Canım bebisin duruşuyla alakalı olabilir her bebek de aynı olmaz arada hissetmen de güzel guclendikce daha net hissedersin şuan zaten çok hafif pıt pitlar baloncuk patlar gibi ben en çok bacak bacak üstüne atınca bide artık uyumaya yatınca hissediyorum dinlenme halinde çok hareketleniyo zaten ultrasonda da ayrintilida da hiç durmuyordu bazılarının çok sakın duruyormuş biraz yaramaziz galiba biz :))

Evet kötüydü ben baska sectim 200 lira fark istedi 100tl ye anlastik :) Ama cok guzel saglikla uyusum buyusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…