- 18 Kasım 2016
- 232
- 479
- 23
Merhaba niye sakıncası olsun. Sağlık hastanesinde yapacağım inşallah. Siz nerede yapacaksınız?merhaba ben de denizli de doğum yapacağım da siz hangi hastaneyle görüştünüz. Sakıncası yoksa paylaşır mısınız.
Bende canan yılmaz toruna gidiyorum memnunum doktordan şükür evet muayene ücreti 140 TL doğumda uygun değil sigortamiz oldugundan doğum ücretsiz orda bize o yüzden pek takmıyorum fiyatı acıbadem ve memorial nigtingh florenstede sigortamiz geçiyor ama oralar daha uzak geldi bana bu hastaneyide genelde begeniyorlarmisBen Doğum işini konuşmadım çünkü Haziranda okul kapanınca ailemin yanına gideceğim doğumu orada yapacağım. İstanbul'da ailelerimiz yok bir başıma zor olur ilk aylar çünkü. Pınar hanıma gidiyorum çok memnunum şükür bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadık ama gerçekten çok pahalı. Denizli'de Doğum yapacağım hastanede 1300 sezaryen 1200 normale fiyat verdiler. Emsey yüksek muayene bile. Senin doktorun kimdi
Özel Ege hastanesi ile odak arasında kaldım Özel Ege de ki Mehmet Gencer çok Sıcak kanlı geldi bana onu sevdim gb. haziran da gidip tekrar görüşeceğim sizin doktorunuz kim?Merhaba niye sakıncası olsun. Sağlık hastanesinde yapacağım inşallah. Siz nerede yapacaksınız?
İnsan kendi evinde daha rahat eder tabi ama kalacağı süre kısıtlı olacağı için annemin de ben gidip kalayım dedim. Senşn kendi evinde olman daha mantıklı kardeşinde de olmazBende canan yılmaz toruna gidiyorum memnunum doktordan şükür evet muayene ücreti 140 TL doğumda uygun değil sigortamiz oldugundan doğum ücretsiz orda bize o yüzden pek takmıyorum fiyatı acıbadem ve memorial nigtingh florenstede sigortamiz geçiyor ama oralar daha uzak geldi bana bu hastaneyide genelde begeniyorlarmis
Bende geçen sene geldim memleketten eşimin tayini dolayısıyla pek bilmiyorum aslında hastaneleri annem gelicek iki hafta yıllık izin alıp yanına bide görümcem gelicek yalnız kalmam inşallah bende acaba memlekette ankaradami yapsam doğumu dedim ama kendi evimde daha rahat ederim diye düşündüm annem evli kardeşimle kalıyor orda kalmak istemedim kaynanamlarda rahat edemem dedim hem kp hem kaynım falan en iyisi burda yapayım dedim
Ben de şubatta gittim görüştüm Ayşe Seçil Özbanla. Gerçekten çok güler yüzlü, çok ilgili bir doktor, o zaman bile her şeyi 10-15 dk anlatmıştı. Tanıdıklar da var ben onlardan duyup gitmiştim kontroleÖzel Ege hastanesi ile odak arasında kaldım Özel Ege de ki Mehmet Gencer çok Sıcak kanlı geldi bana onu sevdim gb. haziran da gidip tekrar görüşeceğim sizin doktorunuz kim?
aynı zamanlar olacak sanırım doğumlarımız. İnşallah herşey yolunda gider aliriz kucağımıza Sağ salim.Ben de şubatta gittim görüştüm Ayşe Seçil Özbanla. Gerçekten çok güler yüzlü, çok ilgili bir doktor, o zaman bile her şeyi 10-15 dk anlatmıştı. Tanıdıklar da var ben onlardan duyup gitmiştim kontrole
Aynen büyük ihtimalle çok yakın olur. Amin inşallahaynı zamanlar olacak sanırım doğumlarımız. İnşallah herşey yolunda gider aliriz kucağımıza Sağ salim.
Hadi yaa çok uygun direk gidip yaptirabilirmiyiz yoksa kadın doğuma randevumu almak lazım cnmegepol da yaptırdım 60tl
Bebeğin yattığı odayı çok kurutur ve hasta edebilir.klimalı odaya yakın bi odada kalın bence bebekle.iyi soğutmaz etki etmez derseniz de kullanmadığınız salonun kapısını falan kapatın ki hafif bi serinlik oluşsun.ben öyle yapacağım.geçen yıl evi öyle soğutmuştuk.benim klimam inverter bir klima bir eve yetti.ve gelen elektrik faturası da çok azdı.Klima olayı benim kafamı cok karıştırıyor.bebeğin yattığı odada çalıştıramayız değil mi?
Temmuz ayında iskenderun sıcağında nasil olacak hic bilmiyorum.klima yatak odamizda.ev sahibi taktirmis eski bir klima.baska bir odada da kalma durumum yok maalesef.ısıyı ayarlamaya calisicam bir şekilde artıkBebeğin yattığı odayı çok kurutur ve hasta edebilir.klimalı odaya yakın bi odada kalın bence bebekle.iyi soğutmaz etki etmez derseniz de kullanmadığınız salonun kapısını falan kapatın ki hafif bi serinlik oluşsun.ben öyle yapacağım.geçen yıl evi öyle soğutmuştuk.benim klimam inverter bir klima bir eve yetti.ve gelen elektrik faturası da çok azdı.
Canım kalbını ferah tut dua ettım sana ve tüm annelere bişey çıkmıcak inşallah.Allah hepimizin bebegini saglıklı kucagımıza almayı nasip etsin inşallahevet canım burayada yazmıştım bebegımın kalbınde parlaama varms ekojen odak down sendromu belırtılernden bırı ancak baska bulgu olmadıgı ıcın amnıyosentez yada kan testı falan yaptırmadım ıcım kotu olsa da bı ıhtımal de olsa dualara sıgındım
En güvenilir ölçüm yapanlardan biriymiş. deneyip göreceğiz artıkÖzelliği çokmuş.Acaba doğru ölçüyor mu,Temassızlarda eksik ya da fazla ölçme gibi bir sıkıntı varmış.
Ara ara venımde canım dumduz yatınca hıssedıyorum gun ıcınde cok azArkadaşlar yaa bi yardım edin Allah aşkına kafama takiliyo 20+5 haftalik hamileyim şükür yarın ayrıntılı ultrasonum var ama ben çok hissetmiyorum oğlumu ara ara hep hissetmiyorum aynı haftada olanlar sizde durumlar nasil evham yapar oldum çok sert değil ara ara hep değil hissetmelerim
Bende mersindeyim.benim klima oturma odasında.bebişle ben yatak odasında kalmayı düşünüyorum.Temmuz ayında iskenderun sıcağında nasil olacak hic bilmiyorum.klima yatak odamizda.ev sahibi taktirmis eski bir klima.baska bir odada da kalma durumum yok maalesef.ısıyı ayarlamaya calisicam bir şekilde artık
Biz ilk ordan baktik hatta hataydayken gidip yerinden bakalim dedik tasininca artik baska bakariz dedik sonra yine donduk ona :) birde alacaklarimin hepsi icinde uygunda tavsiye ederim valla alacaklara ..Canim aynı yerden bahsediyoruz :) hatta Melisa ya bende orayı önerdim güvenilir bir yer bir sorun olmaz inşallah . Bende Mayıs da mağazasına gidicem oranın . Ben kiracı olduğum için alamadım eğer alsa idim ordan alirdim
Biseycik olmaz annesi süslü bir kizin olur dogunca anne banada sür oje der
Cook guzel canim benim aldigim yerde vardi sanirim bu takim ne kadara aldin birde sadece yatak mi hediye..Ay masallah ne güzel seyler alıyorsunuz Allah güle güle sağlıkla giyitip kullanıp büyütmeyi nasip etsin inşallah ben geçen sene şubat annesi olucaktım kıyafetlerin hepsi uzun kollu kaldı geceleri serin olur diye onları giydiririm 15 takım falan almıstım 0-3 aylık gündüz sıcakta çıtçıtlıyşa durur diye kısa kollu kolsuz çıtçıtlı alırım gelişimi kilosuna görede sonraki alırım diye düşünüyorum yarın sabah şeker yüklememiz var 1 saat ac kalmak değilde susuzluk dahada zorluyor hele içinde içi yanıyor insanın hafiften cok tatlı yememe rağmen daha önce şeker cıkmamıstı inşallah yarında cıkmaz bizde bu şekilde almıstık odamızı düşünenlere belki fikir olur
Canim her bebek bir degil belki seninki derinlerdeArkadaşlar yaa bi yardım edin Allah aşkına kafama takiliyo 20+5 haftalik hamileyim şükür yarın ayrıntılı ultrasonum var ama ben çok hissetmiyorum oğlumu ara ara hep hissetmiyorum aynı haftada olanlar sizde durumlar nasil evham yapar oldum çok sert değil ara ara hep değil hissetmelerim
Sağol canım büyümeyen beşikten aldım dolap üc kapaklı diye geçen seneki fiyatı 1900 tlye aldım geçen sene almıstım bende evet ya uyku seti ya yatak hediyeydi yatak olsun dedik hediye olan uyku setleri kötüydü birazBiz ilk ordan baktik hatta hataydayken gidip yerinden bakalim dedik tasininca artik baska bakariz dedik sonra yine donduk ona :) birde alacaklarimin hepsi icinde uygunda tavsiye ederim valla alacaklara ..
Biseycik olmaz annesi süslü bir kizin olur dogunca anne banada sür oje der
Cook guzel canim benim aldigim yerde vardi sanirim bu takim ne kadara aldin birde sadece yatak mi hediye..
Canim her bebek bir degil belki seninki derinlerdeBende cok hissetmiyordum daha yeni yeni net hissediyorum icini ferah tut. Sonra bi hissedeceksin yavrum dur bi dur diyeceksin
Canım bebisin duruşuyla alakalı olabilir her bebek de aynı olmaz arada hissetmen de güzel guclendikce daha net hissedersin şuan zaten çok hafif pıt pitlar baloncuk patlar gibi ben en çok bacak bacak üstüne atınca bide artık uyumaya yatınca hissediyorum dinlenme halinde çok hareketleniyo zaten ultrasonda da ayrintilida da hiç durmuyordu bazılarının çok sakın duruyormuş biraz yaramaziz galiba biz :))Arkadaşlar yaa bi yardım edin Allah aşkına kafama takiliyo 20+5 haftalik hamileyim şükür yarın ayrıntılı ultrasonum var ama ben çok hissetmiyorum oğlumu ara ara hep hissetmiyorum aynı haftada olanlar sizde durumlar nasil evham yapar oldum çok sert değil ara ara hep değil hissetmelerim
Evet kötüydü ben baska sectim 200 lira fark istedi 100tl ye anlastik :) Ama cok guzel saglikla uyusum buyusun :)Sağol canım büyümeyen beşikten aldım dolap üc kapaklı diye geçen seneki fiyatı 1900 tlye aldım geçen sene almıstım bende evet ya uyku seti ya yatak hediyeydi yatak olsun dedik hediye olan uyku setleri kötüydü biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?