Evham yapar oldum ins sağlıkla kucagimiza alalımins cnmAra ara venımde canım dumduz yatınca hıssedıyorum gun ıcınde cok az
Ultrason da gayet iyi ama ben hissetmiyorum bazen ondan evham yapar oldum ins daha sert tekme ler yerimde net bisekilde hissederim oglumuBiz ilk ordan baktik hatta hataydayken gidip yerinden bakalim dedik tasininca artik baska bakariz dedik sonra yine donduk ona :) birde alacaklarimin hepsi icinde uygunda tavsiye ederim valla alacaklara ..
Biseycik olmaz annesi süslü bir kizin olur dogunca anne banada sür oje der
Cook guzel canim benim aldigim yerde vardi sanirim bu takim ne kadara aldin birde sadece yatak mi hediye..
Canim her bebek bir degil belki seninki derinlerdeBende cok hissetmiyordum daha yeni yeni net hissediyorum icini ferah tut. Sonra bi hissedeceksin yavrum dur bi dur diyeceksin
Yarın detaylı var ins güzel geçer sen detaylı yaptirdinmi cnmCanım bebisin duruşuyla alakalı olabilir her bebek de aynı olmaz arada hissetmen de güzel guclendikce daha net hissedersin şuan zaten çok hafif pıt pitlar baloncuk patlar gibi ben en çok bacak bacak üstüne atınca bide artık uyumaya yatınca hissediyorum dinlenme halinde çok hareketleniyo zaten ultrasonda da ayrintilida da hiç durmuyordu bazılarının çok sakın duruyormuş biraz yaramaziz galiba biz :))
benim doktorum orda randevum vardı zaten o istemişti yazı verdi detaylıya girdim sonra da ona gösterdim. muayene 80tl detaylı da 60 tl. fotoğrafta veriyorlarHadi yaa çok uygun direk gidip yaptirabilirmiyiz yoksa kadın doğuma randevumu almak lazım cnm
sabret tatlım azıcık bi zaman sonra hissedeceksin pıt pıtlarınıArkadaşlar yaa bi yardım edin Allah aşkına kafama takiliyo 20+5 haftalik hamileyim şükür yarın ayrıntılı ultrasonum var ama ben çok hissetmiyorum oğlumu ara ara hep hissetmiyorum aynı haftada olanlar sizde durumlar nasil evham yapar oldum çok sert değil ara ara hep değil hissetmelerim
Ben dışardan gitsem banada 60 tlyemi yaparlar acaba detayliyi cnm bilgin varmı bunla ilgilibenim doktorum orda randevum vardı zaten o istemişti yazı verdi detaylıya girdim sonra da ona gösterdim. muayene 80tl detaylı da 60 tl. fotoğrafta veriyorlar
Hadi ins cnm merakla bekliyorum ins dahada sert tekmeler atarsabret tatlım azıcık bi zaman sonra hissedeceksin pıt pıtlarını
EN iyisini yapmıssın mantıklı hiç aklıma gelmemişti neyse artık dediğin gibi sağlıklı mutlu mutlu büyürler inşallahEvet kötüydü ben baska sectim 200 lira fark istedi 100tl ye anlastik :) Ama cok guzel saglikla uyusum buyusun :)
Evet canım yaptırdım perşembe günü çok zevkliydi biraz pahalıya geldi ama çok memnun kaldık eşimle ağzımız kulaklarimizda çıktık :)) darısı başına olsun canımYarın detaylı var ins güzel geçer sen detaylı yaptirdinmi cnm
Ben de 55 kg oldum. 8 kilo almışım. 20. Ve 30. Haftalar arası alınan kilolar kalıcı oluyormuş. 20.haftadan beri 1 kg aldım diye avutuyorum kendimiBen su an 55 kiloyum. 7 kilo almışım. Hic kilo aliyor gibi hissetmiyorum kendimi dedim eşime. Hayatim bir oturusta 2 tabak yemek yiyorsun alman normal dedi:)) Aksam yemeklerinde kendime engel olamiyorum dogru.
Günaydın canım ben uyandım yataktan çıkamıyorum Allah yardımcın olsunGünaydın herkesesürünerek gidilen bi iş gününden merhabaa
istatistik mi yapmışlar kuzum? herhangi bir veri mi var bunla alakalı? ben de 7 kg aldım. ilk gebeliğimde de aynısıydı hepsini verdim. inanma böyle şeylere :)
Ben de 55 kg oldum. 8 kilo almışım. 20. Ve 30. Haftalar arası alınan kilolar kalıcı oluyormuş. 20.haftadan beri 1 kg aldım diye avutuyorum kendimi
klimali odada beşiğin üzerini tülbentle örtüp yatarsınız canım. hiiiç bişe olmaz. sıcak daha fena yapıyor bebekleri. isilik, pişik..Temmuz ayında iskenderun sıcağında nasil olacak hic bilmiyorum.klima yatak odamizda.ev sahibi taktirmis eski bir klima.baska bir odada da kalma durumum yok maalesef.ısıyı ayarlamaya calisicam bir şekilde artık
Ah her sabah o yatakla acıklı vedalar çok zor şimdiden nasıl olcak böyleGünaydın canım ben uyandım yataktan çıkamıyorum Allah yardımcın olsun
Klima olayı benim kafamı cok karıştırıyor.bebeğin yattığı odada çalıştıramayız değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?