2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ultrason da gayet iyi ama ben hissetmiyorum bazen ondan evham yapar oldum ins daha sert tekme ler yerimde net bisekilde hissederim oglumu

Yarın detaylı var ins güzel geçer sen detaylı yaptirdinmi cnm

Hadi yaa çok uygun direk gidip yaptirabilirmiyiz yoksa kadın doğuma randevumu almak lazım cnm
benim doktorum orda randevum vardı zaten o istemişti yazı verdi detaylıya girdim sonra da ona gösterdim. muayene 80tl detaylı da 60 tl. fotoğrafta veriyorlar

sabret tatlım azıcık bi zaman sonra hissedeceksin pıt pıtlarını

benim doktorum orda randevum vardı zaten o istemişti yazı verdi detaylıya girdim sonra da ona gösterdim. muayene 80tl detaylı da 60 tl. fotoğrafta veriyorlar
Ben dışardan gitsem banada 60 tlyemi yaparlar acaba detayliyi cnm bilgin varmı bunla ilgili

Evet kötüydü ben baska sectim 200 lira fark istedi 100tl ye anlastik :) Ama cok guzel saglikla uyusum buyusun :)
EN iyisini yapmıssın mantıklı hiç aklıma gelmemişti neyse artık dediğin gibi sağlıklı mutlu mutlu büyürler inşallah

Yarın detaylı var ins güzel geçer sen detaylı yaptirdinmi cnm
Evet canım yaptırdım perşembe günü çok zevkliydi biraz pahalıya geldi ama çok memnun kaldık eşimle ağzımız kulaklarimizda çıktık :)) darısı başına olsun canım

Ben su an 55 kiloyum. 7 kilo almışım. Hic kilo aliyor gibi hissetmiyorum kendimi dedim eşime. Hayatim bir oturusta 2 tabak yemek yiyorsun alman normal dedi:)) Aksam yemeklerinde kendime engel olamiyorum dogru.
Ben de 55 kg oldum. 8 kilo almışım. 20. Ve 30. Haftalar arası alınan kilolar kalıcı oluyormuş. 20.haftadan beri 1 kg aldım diye avutuyorum kendimi

Ben de 55 kg oldum. 8 kilo almışım. 20. Ve 30. Haftalar arası alınan kilolar kalıcı oluyormuş. 20.haftadan beri 1 kg aldım diye avutuyorum kendimi
istatistik mi yapmışlar kuzum? herhangi bir veri mi var bunla alakalı? ben de 7 kg aldım. ilk gebeliğimde de aynısıydı hepsini verdim. inanma böyle şeylere :)

Temmuz ayında iskenderun sıcağında nasil olacak hic bilmiyorum.klima yatak odamizda.ev sahibi taktirmis eski bir klima.baska bir odada da kalma durumum yok maalesef.ısıyı ayarlamaya calisicam bir şekilde artık
klimali odada beşiğin üzerini tülbentle örtüp yatarsınız canım. hiiiç bişe olmaz. sıcak daha fena yapıyor bebekleri. isilik, pişik..

Kızlar ben Adana sıcağında mecburen klima kullanmıştım uzun kol uzun paça giydirip ona göre klima ayarlıyordum açmamak mümkün değil kapatınca bebeğim çıldırıyordu yine açmak zorunda kalacağım Adana da temmuzda 45 derece sıcaklık oluyor ama klima bana ve çocuğa gaz ve şişkinlik yapmıştı 15 günden sonra yaylaya çıktıkta rahatladık

Klima olayı benim kafamı cok karıştırıyor.bebeğin yattığı odada çalıştıramayız değil mi?

Günaydınnn ben yaz dönemi için düşünmüyorum zaten evim küçük salondaki klimayı açsam tüm evi serinletir inşş.. yoksa antalya sıcağında çocukta bende pişik oluruz kış için el mahkum açacağım çünkü klima ile ısınıyoruz yani öyle yada böyle klimaya alışmak zorunda kalacak. Siz nerede yaşıyorsunuz..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…