2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben suan 22 + 5 ın ınan yenı yenı sert ve sık sık tekme hıssedıyorum. daha bı ıkı hafta oncesıne kadar gun boyu 1 2 kere peş peşe tekme hıssedıyodum ben de edıse etmıstım hatta ama bebekler buyuyunce fark ettırıyolar kendılerını stres yapma hıc..

Günaydın herkese sürünerek gidilen bi iş gününden merhabaa

günaydınlar. valla 32. hafta gelse de dogum ıznıne ayrılsam dıye gun sayıyorum. dr ızın verırse 37 ye kadar calısıcam dıyodum ama o 5 haftayı evde dınlenerek gecırmek ıstıyorum. 37 den sonra ha dogdu dogacak derken zaten agırlasmıs olucaz uykusuz geceler vs en ıyısı erkenden ızne cıkmak dedım. zor beklıyorum o gunu sımdı

Valla ben dayanamadım geçenlerde gittim kendime aldım ettim bisürü :) annem diyoki sen doğurunca ben giyerim :) üstüm normalde 36idi 40 aldım :) göbüşten olmuyo yoksa

Günaydın herkeseeee. Uykusuz geçen geceden sonra bu gece 10 saat uyudum sanırım :))) biz kızımızın keselerinin ve kapı süsünün siparişini verdik Fotoğrafçıyla da anlitık. Kokulu taşta yaptıracağız magnetli az kaldı sanki :)

Ben Hastaneye eve bisi hazirlamayacagim alirim lokum cikolata gelen olursa ikram ederim. Kimsem yok burda Doguma da halalari teyzeleri annanesi gelir onlarada sukulent almayi düsünüyorum Guzel saksilariyla birlikte süsleyip kizimin ismiyle hediye edecegim.

kızlar biz isim konusunda hala bı karara varamadık. duru ya karar verdık gıbı ama yıne de ıkımız de bır arayıstayız. benim aklıma belis ismi geldi. ismin sibel belis de benim ismimin harflerinin yer değiştirmis hali. anlamı da aşkın ilk meyvesi ve guzel bir kız demekmiş. benim hoşuma gıttı ama kararsızım yıne tabıkı. sizce nasıl?

Çok beğendim canım. Bende koyabilirsin. Çok yakın bir aile dostumuzun torununa da Belis ismini koydular. Karakteri midir yoksa o isimde doğanlar mıdır bilmiyorum ama çok sakin ve uyumlu bir kız

klimali odada beşiğin üzerini tülbentle örtüp yatarsınız canım. hiiiç bişe olmaz. sıcak daha fena yapıyor bebekleri. isilik, pişik..
Aynen canim klima şart burda da.ama örtü örtmeye karşı genelde uzmanlar.onun yerine kalin giydirmeyi düşünüyorum

Iskenderun da ayni canim klimasiz imkansiz 1 dk oturulmaz.ben de biraz daha kalin tulum giydirip klima açmayı düşünüyorum
Iskenderundayım ben de.burada da kışın klima kullananlar var.benim evim dogalgaz ama yine de ısınmıyor dogru düzgün.kış icin de birşeyler düşünücem artık

Çok beğendim canım. Bende koyabilirsin. Çok yakın bir aile dostumuzun torununa da Belis ismini koydular. Karakteri midir yoksa o isimde doğanlar mıdır bilmiyorum ama çok sakin ve uyumlu bir kız

Aa çok sevindim öyle olmasına :) ya keşke eşim kararı bana bıraksa sen ne istersen o olsa dese :) ama benim her buldugum isme bi yorum yapınca karar vermekte cok zorlanıyorum. bu isim için de aileler beğenmez kesin dedi. bi de ailelerin içine sinen bi isim olmalı yani. valla en zoru da bu isim işiymiş

Canım bu konuda şükür ben pek sıkıntı çekmedim. Yıllardır kızım olursa PELİN ismini istiyordum. Benim ismim Yasemin çiçek ismi Pelin anlamı da güzel kokulu bir bitki aynı zamanda son iki harfi uyuyor. Eşim baştan pek sesini çıkartmadı. Bende istersen Adem + Yasemin = YADE olsun dedim. Onun söylemesi zor olur ve dalga geçerler falan diye Pelin olsun dedi. Bende artık iyice alıştırdım kendimi Pelin diye seviyorum Kızımı. Ailelere gelince benim tarafım zaten bir şey demez. Ama onlardan hiç ses çıkartan olmadı. Soruyorlar ne koyacaksınız diye ismini söylüyorum ama olumlu veya olumsuz yorum yapan olmadı. Sessizce dinliyorlar o kadar.

Canim senin ikiz ya bebeklerin tekmeleri daha şiddetli idir ne güzel maşallah bebeklerin yerleri belli mi yani mesela kız mi erkek mi vuruyor anlayabiliyormusun?
Evet canim daha belirgin sagdaki oglum soldaki kizim :) tabi kizimin masallahi var bildigin zippir olucak :)) ama gobegim bu haftadan itibaret acimaya basladi 24 haftadayim bildigin genislemeye basladi geriliyorum artik

aynen eşimin ailesi de öyle olumlu olumsuz bişi demiyolar ama ben özellikle kayınvalidemin duru ismine pek sıcak bakmadıgını sessızlıgınden anlıyorum :) bızımkıler de begenmedıklerınde baska hangı alternatıf var dıyolar sadece :)

Canim kac gunde geldi bende baktim 2 ay diyordu

aynı senin gibi düşünüyorum canım sıcaklar gelince çalışmak işkence olacaktır hatta öncesinde biraz rapor veya yıllık iznimi de ekleyip daha erken bile çıkabilirim diyorum son günlerin keyfini çıkarırım hamilelikte hem evde daha iyi gelecektir o süreç diyorum

Amin canim insallah
Bir dahaki kontrolune unutma tekrarlat derim onemli cunku insallah saglikla gelsin kuzucuklar cogunu atlattik azi kaldi insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…