2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlarr bebişlerle nasıl geçiyor günler.. biz artık günlük yürüyüşlerimize başladık. 1 haftadır yürüyoruz.. havalar güzel oldukça yürücez...bebişlerinin ultrason resimleri olanları kıskanıyorum vallahi.. MaşaAllah hepsine.. bizim sıpa ölçümlerde güzelce durdu sonlarda resim istedik drumuzdan anladı herhalde popişini döndi bize.. artık ayın 28 bekliyoruz sıpa güzel bir poz verir umarım.. babamızda internetten patik almış.. süpriz oldu.

Eklentiler

• IMG_0791.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 73
Valla ben dayanamadım geçenlerde gittim kendime aldım ettim bisürü :) annem diyoki sen doğurunca ben giyerim :) üstüm normalde 36idi 40 aldım :) göbüşten olmuyo yoksa
Gule gule giy.Sen suslusun :)Sacina da ombre yaptirdin.Ben de yazlik iki elbise birkac tayt,tisort alirim yaz oyle gecer ama nisan sonu gibi ombre yaptiracagim.Fon cektiriyorum simdi,beyazlari goruyorum aynada:)

İsim konusunda benim adım büşra kızıma da eşimle daha yıllar önce Yüsra ismini kararlamıstık eşim yanına da tuba dedi. Kendi ailem bile sorun yaptı. Hatta annem koymayın bile dedi. Kayınvalidemde baştan Hüsra gibi birşey diyordu hele görümcem yüşa dedi. Neyseki şimdi herkes alıştı gibi. Doğuma kadarda iyice alışırlar diye düşünüyorum

Evhamlanma annesi daha yeri geniS arada gerinince falan hissedersin hareketleri az kaldi sabret seni rahat birakmiycak 1 ay sonra yeri bir daralsinda gor herkes bir olmaz ic karnin genistir hissetmezsn baska birinin ic karni dardir fazla.skisir hisseder. Her hamilelik kendine ozgudur. Kiyaslama yapma. Saglikli ve seninle.annesi endiselerini oda hissediyor.

:) Her kafadan bi ses cıkmıs. ben acıkcası kımseye senın aklındakı ısım ne demedım. kendı aıleme ben sordum aklımdakı ısım nası dıye esım de kendı aılesıne sordu bu ısmı dusunuyoruz dıye. en son kayınvalıdem ne ısmıne karar verdınız dedıgınde sımdılık duru dedım. kv ın aklındaki isim de miray ama esımde basta sevmıstı koyalım falan dedı de ben pek bı anlamı yok dedım oyle vazgecırttım. ben esımle anlasabılsem zaten etrafın ne dedıgıne pek takmıycam da sorun esımle ortak bı ısımde bulusamayısımız. duru cepte bı tek.

Anam ne güzelmişya. Kocan öüsade ediyo mu :)

Anam ne güzelmişya. Kocan öüsade ediyo mu :)

güzel dimi :) ben de çok sevdim. eşim duydugun ılk içki markası gibi dedi ama fena degıl dedı aıleler kesın begenmez dedı bı de :) ben de once bızım begenmemız onemlı aıleler bız karar verdıkten sonra ne dıyebılır kı dedım. dusunelım bu ısmı dedık sonra da kaldı oyle :)

Gule gule giy.Sen suslusun :)Sacina da ombre yaptirdin.Ben de yazlik iki elbise birkac tayt,tisort alirim yaz oyle gecer ama nisan sonu gibi ombre yaptiracagim.Fon cektiriyorum simdi,beyazlari goruyorum aynada:)
Saol tatlım. Ay süslülükten ziyade çok bakımsız hissediyodum kendimi. Zaten cinsellik yok bari adam güzel görsün dedim ben doğumdan öncede dip yaptıracağım sadece

O içki ismi beylis :) yazılışıda farklı eşin uydurmasın :) bizde meliz istedik mehmetin me si yelizin lizi ama eşimde bende peltek olduğumuzdan söylemekten zorlanırız dedik vazgeçtik :)

O içki ismi beylis :) yazılışıda farklı eşin uydurmasın :) bizde meliz istedik mehmetin me si yelizin lizi ama eşimde bende peltek olduğumuzdan söylemekten zorlanırız dedik vazgeçtik :)

melisa daha güzel olmuş zaten canım.

işte diyom ya her ısmıme bısı takıyo uyduruk da olsa :)

Isim konusu cok hassas ya birine söylemeye gelmiyor hımm baska alternatif var mi kesin mi guzell iste dediler mi sinirleniyorum. Ben isim dusundunuz mu diyenlere direk evet inci kizimin ismi diyorum dusunduk begendik demiyorum :) Kimseyede söz hakki vermiyorum Ben inciyi begendim esimde onayladi 3.kisiye soz dusmez esler zaten soyadini veriyor isimde bizim hakkimiz ☺

ben de senın gıbı dusunuyorum canım. eşime de dedım sen soyadını verdın zaten dıye o da soyadını hıc sevmedıgı cın keske senın soyadını verebılseydık dıyo

Klima çalışan evlerde buhar makinası kullanın diyorlar havayı nemli tutmak amaçlı dogrumudurki
Canım buhar makinası da işe yaramamıştı bizde ağzımız burnumuz tıkanmıştı bizim.bence aynı odada kalmayın derim.yeni dünyaya gelen bi çocuk için sıkıntı olabilir en azından 15 gün falan ortama alışana kadar

ben de senın gıbı dusunuyorum canım. eşime de dedım sen soyadını verdın zaten dıye o da soyadını hıc sevmedıgı cın keske senın soyadını verebılseydık dıyo
Ama yapacak birsey yok canim soyadi senden benden alamiyor de Ben esime hangi ismi soylesem yok diyordu hep bir bahane yok dalga gecerler o isimle en son ayni isimde bulustuk cok sukur :)

klimali odada beşiğin üzerini tülbentle örtüp yatarsınız canım. hiiiç bişe olmaz. sıcak daha fena yapıyor bebekleri. isilik, pişik..
İpliler giydırıp günlük banyo yaptırırsanız klimalı odada durmasından iyidir derim.bu hayata Yen'i alışan uyum sağlamaya çalışan varlık için klima sıkıntı yaratabilir

sabret tatlım azıcık bi zaman sonra hissedeceksin pıt pıtlarını
Canım artık onların da uyku düzeni yavaş yavaş oluşuyormuş.belki senin dinlenip bebişi dinlediğin zamanlarda onun uyku vaktidir.arada hissediyorsan sıkıntı yapma.ama ben hiç hissetmiyorum diyorsan sıkıntı olabilir

canım inan bende o ruh halindeyım hemencecik 37.hafta gelsin diye bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…