- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
10 günde geldi bi kactanesi de ondan bi hafta sonra geldi.şimdiye kadar aldığım seyler en gec bi ayda GeldiCanim kac gunde geldi bende baktim 2 ay diyordu
Canim tavukta hormon var,hindi ye o hormon alirsa yasamaz dedi.Süpersiniz kızlar çok güldüm ya doktor tavuğu neden yasakladı
Gule gule giy.Sen suslusun :)Sacina da ombre yaptirdin.Ben de yazlik iki elbise birkac tayt,tisort alirim yaz oyle gecer ama nisan sonu gibi ombre yaptiracagim.Fon cektiriyorum simdi,beyazlari goruyorum aynada:)Valla ben dayanamadım geçenlerde gittim kendime aldım ettim bisürü :) annem diyoki sen doğurunca ben giyerim :) üstüm normalde 36idi 40 aldım :) göbüşten olmuyo yoksa
Evhamlanma annesi daha yeri geniS arada gerinince falan hissedersin hareketleri az kaldi sabret seni rahat birakmiycak 1 ay sonra yeri bir daralsinda gor herkes bir olmaz ic karnin genistir hissetmezsn baska birinin ic karni dardir fazla.skisir hisseder. Her hamilelik kendine ozgudur. Kiyaslama yapma. Saglikli ve seninle.annesi endiselerini oda hissediyor.Arkadaşlar yaa bi yardım edin Allah aşkına kafama takiliyo 20+5 haftalik hamileyim şükür yarın ayrıntılı ultrasonum var ama ben çok hissetmiyorum oğlumu ara ara hep hissetmiyorum aynı haftada olanlar sizde durumlar nasil evham yapar oldum çok sert değil ara ara hep değil hissetmelerim
İsim konusunda benim adım büşra kızıma da eşimle daha yıllar önce Yüsra ismini kararlamıstık eşim yanına da tuba dedi. Kendi ailem bile sorun yaptı. Hatta annem koymayın bile dedi. Kayınvalidemde baştan Hüsra gibi birşey diyordu hele görümcem yüşa dedi. Neyseki şimdi herkes alıştı gibi. Doğuma kadarda iyice alışırlar diye düşünüyorum
Anam ne güzelmişya. Kocan öüsade ediyo mu :)kızlar biz isim konusunda hala bı karara varamadık. duru ya karar verdık gıbı ama yıne de ıkımız de bır arayıstayız. benim aklıma belis ismi geldi. ismin sibel belis de benim ismimin harflerinin yer değiştirmis hali. anlamı da aşkın ilk meyvesi ve guzel bir kız demekmiş. benim hoşuma gıttı ama kararsızım yıne tabıkı. sizce nasıl?
Anam ne güzelmişya. Kocan öüsade ediyo mu :)
Saol tatlım. Ay süslülükten ziyade çok bakımsız hissediyodum kendimi. Zaten cinsellik yok bari adam güzel görsün dedimGule gule giy.Sen suslusun :)Sacina da ombre yaptirdin.Ben de yazlik iki elbise birkac tayt,tisort alirim yaz oyle gecer ama nisan sonu gibi ombre yaptiracagim.Fon cektiriyorum simdi,beyazlari goruyorum aynada:)
O içki ismi beylis :) yazılışıda farklı eşin uydurmasın :) bizde meliz istedik mehmetin me si yelizin lizi ama eşimde bende peltek olduğumuzdan söylemekten zorlanırız dedik vazgeçtik :)güzel dimi :) ben de çok sevdim. eşim duydugun ılk içki markası gibi dedi ama fena degıl dedı aıleler kesın begenmez dedı bı de :) ben de once bızım begenmemız onemlı aıleler bız karar verdıkten sonra ne dıyebılır kı dedım. dusunelım bu ısmı dedık sonra da kaldı oyle :)
O içki ismi beylis :) yazılışıda farklı eşin uydurmasın :) bizde meliz istedik mehmetin me si yelizin lizi ama eşimde bende peltek olduğumuzdan söylemekten zorlanırız dedik vazgeçtik :)
Isim konusu cok hassas ya birine söylemeye gelmiyor hımm baska alternatif var mi kesin mi guzell iste dediler mi sinirleniyorum. Ben isim dusundunuz mu diyenlere direk evet inci kizimin ismi diyorum dusunduk begendik demiyorum :) Kimseyede söz hakki vermiyorum Ben inciyi begendim esimde onayladi 3.kisiye soz dusmez esler zaten soyadini veriyor isimde bizim hakkimiz ☺
Canım buhar makinası da işe yaramamıştı bizde ağzımız burnumuz tıkanmıştı bizim.bence aynı odada kalmayın derim.yeni dünyaya gelen bi çocuk için sıkıntı olabilir en azından 15 gün falan ortama alışana kadarKlima çalışan evlerde buhar makinası kullanın diyorlar havayı nemli tutmak amaçlı dogrumudurki
Ama yapacak birsey yok canim soyadi senden benden alamiyor deben de senın gıbı dusunuyorum canım. eşime de dedım sen soyadını verdın zaten dıye o da soyadını hıc sevmedıgı cın keske senın soyadını verebılseydık dıyo
İpliler giydırıp günlük banyo yaptırırsanız klimalı odada durmasından iyidir derim.bu hayata Yen'i alışan uyum sağlamaya çalışan varlık için klima sıkıntı yaratabilirklimali odada beşiğin üzerini tülbentle örtüp yatarsınız canım. hiiiç bişe olmaz. sıcak daha fena yapıyor bebekleri. isilik, pişik..
Canım artık onların da uyku düzeni yavaş yavaş oluşuyormuş.belki senin dinlenip bebişi dinlediğin zamanlarda onun uyku vaktidir.arada hissediyorsan sıkıntı yapma.ama ben hiç hissetmiyorum diyorsan sıkıntı olabilirsabret tatlım azıcık bi zaman sonra hissedeceksin pıt pıtlarını
Cok guzel degil miii :)
günaydınlar. valla 32. hafta gelse de dogum ıznıne ayrılsam dıye gun sayıyorum. dr ızın verırse 37 ye kadar calısıcam dıyodum ama o 5 haftayı evde dınlenerek gecırmek ıstıyorum. 37 den sonra ha dogdu dogacak derken zaten agırlasmıs olucaz uykusuz geceler vs en ıyısı erkenden ızne cıkmak dedım. zor beklıyorum o gunu sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?